2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım çok geçmiş olsun
bol bol c vitamin al
va hemen bence dk una danış istersen:CüvCüv:
aramıza hoş geldin neşeli sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallah.

saol canım teşekkür edrim:1hug: a.s.
ya sana bir sorum olacak ben kaç haftalık hamileyim nasıl anlarım bunu
yardımcı olursan sevinirim:uhm:

saol canım teşekkür edrim:1hug: a.s.
ya sana bir sorum olacak ben kaç haftalık hamileyim nasıl anlarım bunu
yardımcı olursan sevinirim:uhm:[/QUOTE]

son adet tarihi yazarsan hesaplarız canım...yerimseniben

canım çok sevindim keseyi görmüşsün,kalp atışlarınıda duymuşsun çok şükür,lekelenmeleri çok fazla takma kafana,üzme kendini,sadece istirahat et,sakın yorma kendini,bol boluzan canım,eşinle en ufak bi münasebetin olmasın cinsel anlamda,sen elinden geleni yapta gerisi Allaha kalmış artık,bendede çok oldu bu tür lekelenmeler ama atlattım çok şükür,inşallah sende atlatacaksın,annesi bebeğin seni bırakmayacak merak etme,ama bizim bebişler biraz nazlı galiba,ama bi doğsun ben biliyorum ona yapacağımı benimkide çok nazlanıyor üzüyor beni,bi doğsun hayırlısıuyla ısırıcam onu,mıncıklıcam heryerini görür o gününü anneyi üzmek ne demekmiş sorucam ona,inşallah hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi,tek dileğim bu artık,Allah yardımcımız olsun

hüzün yılı bu yıl senin için mutlu bir yıl olsun inşallah bebişini sağsalim kucağına alırsın.bana söyledğin gibi yerleşme kanamasıdır.kadınların %80 ni yaşıyor bunu.stres yapmamalıyız bebişler için.allah yardımcımız olsun.kendine dikkatet.

hüzün_yılı kullanıcısından alıntı
nasılsınız kızlar hala ıstanbuldayım annemlerde
cuma gunu doktora gıttık keseyıde gordum kalp atılarınıda cok sukur
doktorum gecen senı ölü dogum yatıgım ıcın bu sefer senın bebegın bızım ıcın cok degerlı dedı
progestan bebek aspırını ve multıvıt dıye ılaçlar verdı
doguma kadar kullanamam gerektıgını soyledı
ancak dun ılaçları kullandıktan sonra sabah tuvalete gıttıgımde çok acık kahve rengı lekelenmem oldu
hemen acıl tekrar doktoruma gıttık ama yoktu baska doktora gıttık
tekrar bebegıme baktım cok sukur gayet ıyıydı keyfı yerınde :)
doktorum suan ıcın yapıcak bırsey yok cok ıyı ıstırahat etmen gerek bırde doktorunun verdıgı ılaçları kulllan dedı
10 gun sonra tekrar gelıceksın dedı
suan ıcın sureklı yatıyorum hıcbırsey yapmıyorum çok canım sıkıldı cunku
ama olacaga care yok sadece dua edıyorum rabbım bebegımı bana bagılasın dıye
sızde dua edın olurmu ınsallah bebegıme bırsey olmaz.

gözün aydın inşallah kucağınada almayı nasip eder canım korkma 15 gün oldu bendede lekelenmeler halen devam ediyo o yüzden sanırım bişey olmaz sağlıcakla kal içini ferah tut başka şeylere adapte ol uğraş düşünme herşey iyi olacak inşallah:Saruboceq:a.s.

Bizim bebişler ne kadar nazlı çıktı böyle. Celine07 bende du sabah eşime aynı şeyi söyledim. Doğunca poposuna vuruyolar ya ağlamaya başlıyor. Ben doktora söylücem 2 kere vursun. Daha doğmadan bizi üzmeye başladılar. Benimde hani normalde beyaz akıntımız oluyor ya o akıntı bazen açık pembe renginde geliyor. Doktorlar normal olduğunu söyleselerde insan endişeleniyor işte. İlk 3 ayı bir atlatsak hayırlısıyla. Şu lekelenmelerde bir geçse. İnsan hep diken üstünde oluyor. Tuvalete gitmeye korkuyorum valla.

kızlar aynen yaaa bende 1 hafta oldu hamile olduğumu öğreneli hiç dışarıya çıkmıyordum bugün 1 saat pazara gittim şidide çok pişmanım bişey olurmu diye. halbuki sizler işe bile gidiyorsunuz değilmi gerçi eşimtaşıdı hiçbişey taşımadım bile birde diyorumki hamile kaldığımı bilmiyorduım sporda hergün hoplayıp zıplıyordum ya allaha emaney allahım bebişlerimizi koru

kızlr merhabalar nasılsınız bugün bn çok kötüyüm ya kafamı kaldıramıyorum midemde inanılmaz asit var sürekli geniriyorum sizde de var mı böyle bişey

bende sürekli geğirme var nur hamile kaldığımı bilmiyordum o zaman bile çoktu en önemli belirtim o zaten normalde hiç böle şey yaşamadım

benimde midemde acayip bi ekşime,asitlenme var,ve bulansammı bulanmasammı diye iki arada bi derede,sersem gibiyim bende,bulansa daha iyi olacak yani,acaba bu nekadar sürecek,gerçi asla şikayet etmicem,sağlıklı bi hamilelik geçirdiğimizn belirtisiymiş çünkü bunlar

Canım öylede yinede şikayet ediliyor işte ben bişey yiyemiyorum saece ekmek zaten kiloluyum iyice şişecem kaydirigubbakcemile3herhalde

Canım öylede yinede şikayet ediliyor işte ben bişey yiyemiyorum saece ekmek zaten kiloluyum iyice şişecem kaydirigubbakcemile3herhalde

ben azar azar ve sık sık yiyorum canım,mideyi asla boş bırakmamak gerekiyormuş çünkü,bide hep tuzlu yiyorum tatlı şeyler daha kötü yapıyor sanki,tuzlu çubuk,galeta,beyaz leblebide iyi geliyor ama birde ben inanılmaz su içiyorum,belki oda asit dengesini ayarlıyordur,5-6 litre su içiyorum günde,midem yanıyor içim yanıyor gibi oluyorum ve su hakikaten iyi geliyor,kilolara gelince bende çok kilo alıcam galiba,şimdiden 4 kilo almışım,daha 6 haftalık üstelik,49 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 53 kiloyum,pantalonlarımın hiçbirinin beli olmuyor,psikolojim bozuluyor biraz,benim arkadaşımda hamile ve yaklaşık 32 haftalık hamile o bana demişti asıl psikolojin vücudun bozulmaya başladıktan sonra olacak o zaman görücem ben seni demişti ben kızmıştım ona olsun bebeğime değer diye alırım kiloları nolcak demiştim ama haklıymış sanırım,zaten hormonlardan dolayı üzülüp ağlayacak sebep arar durumdayım bide kıyafetlerimde olmayınca üzülmüyor değilim,artık 4. yada 5. aydan sonra uzun yürüyüşlere ve yüzmeye başlamayı düşünüyorum Allah nasip edersekaydirigubbakcemile,doğumdan sonrada baya bi hareketli uykusuz ve yorgun geçecek nasıl olsa,veririz kilolarımızı hep beraber napalım aç gezeriz birazkaydirigubbakcemile3

canım bişey kullanıyor musun bunun için beni çok rahatsız ediyorda

hayır canım hiç şikayetçi bile olmuyorum çünki bu belirtilerin olması bebeğimizin geliştiğine işaret canım kaç kiloda hamile kaldın benim kadar değilsindir heralde benim boyum 1.78 kilomda 110 boyum olduğu için belli olmuyor ama dr önemli değil dedi.olsun inş o günleri görelimde bebeğimiz doğunca hepsi biter ben rejimdeydi,m spor salonuna gidiyordum midem alışkındı az yemeğe şimdi ise midem nasıl kazınıyor doyamıyorum zor frenliyorum kendimihihoyyyt:CüvCüv::teytey:

derincim aslında hareketsizlikten kilo alıyoruz bence,bende düşük riski var,yaıtyorum evde,aslında çokda yemiyorum ama kilo alıyorum işte bende,15 gündür dışarı çıkmıyor sayılırım,evde ağır işte yapmıyorum,resmen besiye çekilmiş gibiyim,ben normalde hiperaktifim,çok hareketliyim evde böyle yatmak bana işkence gibi geliyor.inşallah şu kritik dönemi atlatırızda normal hamileliğe dönüp tadını çıkarmaya başlarız,en azından hafif yürüyüşlere başlayabilirsek o kadar kiloda almayız,aman alırsakta alırız napalım,ben eşimle pazarlığımı yaptım,eğer kilolaromla beni beğenmeyeceksen ben şimdiden biliyim dedim,bebeğimide alıp giderim senden en ufak bişey bi şikayet ima hissedersem diye tehdit ettim,bakalım ne olacak.:CüvCüv:

evet canım şu an hareketsizlikten ama ben normalde dediğin gibi hiç oturmayan biriyin her sabah spor salonuna gidiyordum evde ev işleri birde annemin içlerinişde ben yapıyorum resmen kayıyordum şikayet ediyordum ben ne zaman dinlenecem diye herkez sen hiç oturmuyorsun nasıl bu kilodasın anlamıyoruz dyorlar benim tiroit bezlerim az çalışıyor o kilo yapıyo geçen sene herkez evinde otururken ben akşamın 6 sında spora gidiyordum bu sene yine öyle ama rabbim bugünleri gösterdiya kiloyu takmıyoruım artık 11 sene sonra gelince allahım ayırmasın inşa.s.:lepi:

Dilara canım senin bebiş ne kadarlık oldu? Hergün lekelenmen oluyomu? yoksa ara sıramı?

canım bugün benim 8+1 oldum hergün 3 damla kadar akıntı halinde kahverengi lekelerim oluyo pregestan kullanıyorum günde 2 defa bakalım hayırlısı artık inşallah geçer 15 gün oldu artık hergün bu lekeyi görmekten moralim pek iyi değil ama aklıma takmamaya uğraşıyorum...benneyaptımki:bbo:

Derincim boşver alalım benim yemeyle hiç aram yoktur acayip bişey ama yinede kiloluyum horonlarımda sorun olduğunu söylemişti doktorbende 1.68 bıyunda 72 kiloyum

canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et canım doktora gittin mi canım seni merak ediyorum mutlaka arada yaz bize tamam mı canım:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…