2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et canım doktora gittin mi canım seni merak ediyorum mutlaka arada yaz bize tamam mı canım:teselli:

evet canım doktorumun kontrolü altındayım ama 1 ay sonra çağırdı 2 li test yapılcak ve ense kalınlığı ölçülcekmiş hayırlısı artık arada yazıyorum yatıyorum bol bol başka bişey yaptığım yok

İYİ akşamlar güzel anneler....,
az önce kendi doktorumdan geldim..bebişi gördük
atrıntılı gördük hemde karından ama bebek 4+5 haftalıkmış geç döllenme olmuş.
7-8 gün sonra kalp atışları için gideceğim.şimdilik herşey yolundaymış kızlar.
resimlerini de aldık bol bol bebişimin ilk resimleri...
allah çok şükür kese çok net dedi doktorum..
siz nasılsınız kızlar..
allah herkeze nasip etsin amin:Saruboceq:

Bende ayrıntılı ultrasona girmek istiyorum aslında..Ama çok ultrasona girmek zararlı olur mu acaba:uhm:

Ben de bebişimin ilk resimlerini görebilmeyi bekliyorum özlemle...:1hug:
tebrikler bu arada..

Son düzenleyen: Moderatör:
gözünaydın canım. Bana şu geç döllenme ile ilgili bilgi verir misin? Hepimiz bebeklerimizin kaç haftalık olduğunu son adet tarihinin ilk gününü baz alarak hesaplıyoruz. Ama çoğumuz yumurtlama döneminde hamile kaldık. Senin bebeğin son adet tarihine göre mi 4+5 günlük?

canım sende sölemiştin bize zaten geç yumurtladım falan diye .tekrardan tebrik ederim.
inş 1 hafta sonrada kalp atışlarını duymak nasip olur

neşeli canım aramıza hoşgeldin

hüzüyılı çok tebrik ederim senide canım bi tasla iki kuş vurdun:)) kesenide kalp atışını da ayni gün gördün .lekelenme için biliosun çoğu arkadasımız yasıyor dr un verdiği ilacları kullan gerisi Alalhın takdiri zaten.

bademcim acele etme daha. Hele bir kalp atışlarını duyalım. Bebeklerimiz oluşsun. Benim arkadaşımın gittiği hastaneye profoser geliyordu. 2 ayda bir 1 saatlik detaylı ultrasona giriyodu. İlerleyen zamanlarda bizde gireriz.

kızlar 4 boyutlu ultrasonda baktı çok netti kese ve bebek
geç döllenme ultrasonda belli oluyor kızlar.ultrason 4+5 çıkarttı zaten ben emindim ona göre...
doktorum kesenin boyutu ve haftası birbirine doğru orantılı dedi...
şimdi son adet tarihim benim 12 ekim di ama doktorum geç döllenme olmuş 7 gün dedi.
o yüzden sat 19 ekim olarak kabul edeceğiz artık dedi...

bademcim ultrasonun hiç bir zararı yok bence baktır için rahat etsin çok güzel di 4 boyutlu

kızlar allah hepimizin yanında olsunmeleklerimiz sağlıkla büyüsün
tekrarda hepinizi tek tek tebrik ediyorum
aslında çok şanslıyız ki allah bie nasip etti..
allah olmayana da versin

canım ben 2. gidişimde son adet tarihime göre 5+6 günlüktüm. Ultrasun kağıdında 4+6 yazıyordu. Peki bu durumda benim erken döllenmemi olmuş oluyor? Adetim biter bitmez hamile mi kaldım yani?

Ben dün baktırdım en son betahcg ye şimdilik 1378.
Çarşamba günü idrara sıkışık olarak buradaki doktoruma karın ultrasonuna gireceğim..Ama pazar günü de Kocaelide doktorum çağırıyor..O zaman da ultrasona girmem gerekicek sanırım..:1rolleyes:

Bebişin ilk görüntüsünü görünce hüngür hüngür ağlarım gibime geliyor..:asigim:

meltem ultrasonda 4+6 yazıyorsa eğer okadardır bebek.son adet tarihine göre 5 küsür haftalık keşke doktoruna sorsaydın tatlım ya.
bilgisayar net tarihi veriyo.sonuçta sat a göre olsa hemen adetten sonra hamişle kalmış olman gerekiyo ama ultrasonda onu doğrulamalıydı.doktoruna sor istersen bitanem

karından bakılması için kan değerinini enaz 6 bin ve idrara sıkışık olman lazım .
zaten o güne kadar senin değerin 6 bini geçer ve rahatlkla görürsünüz merak etme.

ben ağlayamadım sanırım biraz şok oldum dondum kaldım.ve acayip rahatladım.allah hepimize tamamını erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…