2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

slm herkese özlem bende aynı dertden yakınıyorumya gecen pazar vardı lekelenme dokdora gittik pazar pazar adamı rahatsız ettik neyse ilac verdi bana progestan diye onu kullan ve dinlen dedi ve gecmişdi. bugün gene aynı ama artık problem etmiyorum cünkü olabiliyomus.sadece daha fazla ve yogun olmamak sartıyla eger böle olursa hemen doktora gitmek gerek.benim suan 6+5 oldu.ALLAHIM hepimize kucamıza almayı nasip etsin.:Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar bu gün benim transferimin 20.günü tekrar beta - hcg baktırdım..

1378 çıktı sonucum..

Salı ya da çarşamba günü için doktorum idrara sıkışık gel karın ultrasonundan keseye bakalım dedi..

Benim merak ettiğim asıl kalp atışını duyabilmek aslında...Kaç haftalıkken kalp atışı duyulur? Ya da beta - hcg değerinin en az kaç olması gerekir ???

dert etme canım normalmiş böyle şeyler ama insan stres yapıyo sizleri okuyunca bende etkilenmişim akşam üstü uyuyunca rüyamda kanamam olmuş nasıl ağlıyorum hemen uyandım çok şükür dedim rüyaymış

badem canım gözünaydın değerinin artmasıda önemli ben hamile olduğumu öğrendiğimde tam 6 haftalıkmışım değerimde 1900 küsürdü hemen özel dra gittim hemen ultrosona soktu beni çok iyi hayırlı olsun dedi yani 6 haftada keseye bakılıyor ama beni kalp atışı için8. haftada çağırdı kişiye göre değişiyor heralde off of daha 9 gün var kalp atışına

O kalp atışını duymak benim için kalbimin artık dışarda çarptığını bilmek gibi bir şey olucak....:asigim:

BEYAZ MELEK hayırlı olsun canım keseyi görmüşsün. inşallah kalp atışını da duyarsın tabiii inşallah bizlerde duyarız

kızlar şu kritik haftaları bi atlatsaydık da midde bulantılarımızın aş ermelerimizin uyku isteğimizin muhabettine bi başlasaydık demi yaavvv. inş. herkes bebeğinin kalibini duyar da o günlerde gelir.

özlemcim slm bendede vardı lekelenme çok az usg de kesenin yanında kanama bölgesi vardı dr um hemen 3 günlük rapor verdi.hiç kalkmadan yat dedi bende öyle yapıyorum şuan hiçbirşey yok.inşallah bebeğimde iyidir.7.haftamdayım kalp atımıda başlamıştı.allah kucağımıza almayı nasip etsin.

günaydın kızlar nasılsınız ya ben hiç bişey yemek istemiyorum ama kedi yaptığım yemekleri özellikle ama başkası yapınca yiyorum sizdede böyle oluyomu kendim mutfağa bile zor giriyom içim almıyo yemek yapmak istemiyorum çok hassas oldum...fisfisfis

günaydın arkadaşlar
bademciğim değerin maşallah çok güzel artmış
kızlar dün 2 kez mide bulantısı yaşadım sanırım belirtiler kendini göstermeye başladı

selam kızlar.
ben dün çok hastaydım. soğuk almışım galiba. parmaklarımdan dişlerime kadar her zerrem sızlıyordu.
yataktan kalkamadım. doktora da gitmedim nasıl olsa bişey yapamıyolar diye.
şükür bugün daha iyiyim akşama doğru artmaz inş.korkmuştum ama ateşlenmediğim sürece bi zararı olmuyormuş bebeğime. benim de ateşim yoktu Allah tan.
kendinize çok dikkat edin kızlar. sakın hasta olmayın. hamileyken çok daha zor oluyo. üstelik grip ateşli hastalık tehlikeliymiş.

nasılsınız kızlar hala ıstanbuldayım annemlerde
cuma gunu doktora gıttık keseyıde gordum kalp atılarınıda cok sukur
doktorum gecen senı ölü dogum yatıgım ıcın bu sefer senın bebegın bızım ıcın cok degerlı dedı
progestan bebek aspırını ve multıvıt dıye ılaçlar verdı
doguma kadar kullanamam gerektıgını soyledı
ancak dun ılaçları kullandıktan sonra sabah tuvalete gıttıgımde çok acık kahve rengı lekelenmem oldu
hemen acıl tekrar doktoruma gıttık ama yoktu baska doktora gıttık
tekrar bebegıme baktım cok sukur gayet ıyıydı keyfı yerınde :)
doktorum suan ıcın yapıcak bırsey yok cok ıyı ıstırahat etmen gerek bırde doktorunun verdıgı ılaçları kulllan dedı
10 gun sonra tekrar gelıceksın dedı
suan ıcın sureklı yatıyorum hıcbırsey yapmıyorum çok canım sıkıldı cunku
ama olacaga care yok sadece dua edıyorum rabbım bebegımı bana bagılasın dıye
sızde dua edın olurmu ınsallah bebegıme bırsey olmaz.
:Saruboceq:

Cnm innşallah bebişin çok sağlıklı bir şekilde 9 ayı doldurur ve kucağına alırsın. Olumlu düşün pozitif ol kötü şeyler getirme aklına ...Allah hepimizin bebişlerini korusunn

canımm benim ne güzel kalp atışlarını duymuşun
her zaman dualarımdasınız,inşallah bu bebişine bişey olmayacak
sakın aklına bile getirme sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecek ve
uzun ömürlü eli ayağı düzgün olacak annesi
sen merak etme onu o sana öyle sıkı sıkı tutunmuşki bir an önce doğup benim
için bu kadar zahmete katlanan biricik annemi göreyim diyordur şimdi
allah a emenet ol canımŞeniz
:1hug: a.s. :CüvCüv:

merhaba arkadaşlar bende allah nasip ederse temmuz annesi olacam inşallahhhhhhhhhhhhhh
ben çarşamba günü tam adet günümde hem idrarda hemde kanda öğrendin
kan değerim335 çıkmıştı
ve çarşamba kontrolüm var inşallah herşey yolunda gider

hamiş olan arkadaşlarımı tebrik ederim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…