2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar dr.dan geldim 11. gün kan değerim 129 du 16. gün yani bugün 756 olmuş çok şükür dr.um çarşamba keseyi görmek için çağırdı amaben garanti olsun diye cumartesi gideceğim. inş. bebeğimi görürüm hem ardındanda kalbini duyarım bu arada bebek tekmiş çoğul gebeliklerde kan değerleri daha yüksek oluyormuş. neyse hayırlısı olsun önemli değil.

kızlarrrrr yardımm....
benm bugün 6. haftam ve kahverengi akıntım geldi aranızda böle olan varmı cvpp bekliorummm....
çok korktumm....

kızlarrrrr yardımm....
benm bugün 6. haftam ve kahverengi akıntım geldi aranızda böle olan varmı cvpp bekliorummm....
çok korktumm....

canım dr a gittin mi? bence dr unu aramalısın bu gibi durumlarda genellikle progestan veriyorlar. ama çok kişi de oluyor sakın meraklanma ama dr unla konuş yine de

canım hadı gozun aydın olsun ınsallah cumartesı bebegının kalp atıslarınıda duyarsın..bende persembe gıdecem.:dance:

canım dr a gittin mi? bence dr unu aramalısın bu gibi durumlarda genellikle progestan veriyorlar. ama çok kişi de oluyor sakın meraklanma ama dr unla konuş yine de

çarşamba gitcem doktora henüz bi doktorum yok yani ilk gittiğimi beğenmedim ilgisiz geldi kimi arayacağımıda bilmiyorum açıkçası....:1no2:

özelmcim dr a gidip kanamanın nereden geldiğni bilmelisin ona göre sana ilac veiri büyük ihtimalle progstan kapsüllerden ve dinlen der .
geçmiş olsun inş ilk ve son gelişidir o lekenin

kızlar hastaneye gittim ultrasonu berbattı.hiç beyenmedim.......,
ama allaha çok şükür ki kese göründü çok mutluyum

özelmcim dr a gidip kanamanın nereden geldiğni bilmelisin ona göre sana ilac veiri büyük ihtimalle progstan kapsüllerden ve dinlen der .
geçmiş olsun inş ilk ve son gelişidir o lekenin

cnm tamda kanama diil adet bittikten sonra kahverengi akıntı gelio ya öle bişi bnm kasık ağrılarım da dvm edio doktor normal demişti ağrılar için ama korkuyorum işte...en kısa zmnda gitcemm...

canım korkma bu haftalarda lekelenmelerin olması normal. Benim de salı günü 2 damla kahverengi lekelenme oldu. Doktoru aradım. Birşey olmaz kanaman olursa gel dedi. İlşkiye giriyosan bir süre girmeyin ve dinlen geçer benim bir daha hiç gelmedi. Ben hatta ilaç adı istedim doktordan vermedi. Düşükten korktum. Eğer bebeğin düşüceği varsa düşer tutunacaksa da tutunur. Bebeğin kalp atışlarını duymadan verilen ilaçlar sadece düşük süresini uzatır. Kalp atışlarını duyduktan sonra düşük tehlikesini ilaçlarla önlebiliriz. Şuan yapabileceğimiz tek şey beklemek dedi. Tabi bu benim doktorumun yorumu. Her doktor farklı bir yöntem uyguluyor. Lekelenmem devam ederse gidip bir görünürsün. İçin rahatlar.

cnm tamda kanama diil adet bittikten sonra kahverengi akıntı gelio ya öle bişi bnm kasık ağrılarım da dvm edio doktor normal demişti ağrılar için ama korkuyorum işte...en kısa zmnda gitcemm...

Geçici olarak herhangi bir doktora(jin.) bile gitsen sana yardımcı olur canım, umarım kötü bişey değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…