aranızda en minik bebiş benimki sanirim kızlar :)))
kızlarrrrr yardımm....
benm bugün 6. haftam ve kahverengi akıntım geldi aranızda böle olan varmı cvpp bekliorummm....
çok korktumm....
canım hadı gozun aydın olsun ınsallah cumartesı bebegının kalp atıslarınıda duyarsın..bende persembe gıdecem.:dance:kızlar dr.dan geldim 11. gün kan değerim 129 du 16. gün yani bugün 756 olmuş çok şükür dr.um çarşamba keseyi görmek için çağırdı amaben garanti olsun diye cumartesi gideceğim. inş. bebeğimi görürüm hem ardındanda kalbini duyarım bu arada bebek tekmiş çoğul gebeliklerde kan değerleri daha yüksek oluyormuş. neyse hayırlısı olsun önemli değil.
canım dr a gittin mi? bence dr unu aramalısın bu gibi durumlarda genellikle progestan veriyorlar. ama çok kişi de oluyor sakın meraklanma ama dr unla konuş yine de
kızlarrrrr yardımm....
benm bugün 6. haftam ve kahverengi akıntım geldi aranızda böle olan varmı cvpp bekliorummm....
çok korktumm....
hayır benimkisi ben 4+2 yim doğum tarihi de 30 temmuz hehe senin ne kadarlık
özelmcim dr a gidip kanamanın nereden geldiğni bilmelisin ona göre sana ilac veiri büyük ihtimalle progstan kapsüllerden ve dinlen der .
geçmiş olsun inş ilk ve son gelişidir o lekenin
kızlar hastaneye gittim ultrasonu berbattı.hiç beyenmedim.......,
ama allaha çok şükür ki kese göründü çok mutluyum
cnm tamda kanama diil adet bittikten sonra kahverengi akıntı gelio ya öle bişi bnm kasık ağrılarım da dvm edio doktor normal demişti ağrılar için ama korkuyorum işte...en kısa zmnda gitcemm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?