2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydın kızlarrrrŞeniz

çocuğu gönderdim uyuyamadım kalktım bi bardak süt içtim( dün doktorcum kızdı bundan sonra günde en az 2 bardak süt içeceksin dedisenağlama) işlerimi bitirmeme de az kaldı bi toz alıcam o kaaaa:lepi:
kahvaltıya arkadaşlar gelicek ama anca 10 da gelirler daha çokk varrrrrrklava:

swetcimmmmmmmmmm gözün aydın tatlımmmm maşallah prensesine koccaman olmuşşşşşŞeniz
Kesinleşince insan nasıl rahatlıyor demi canımmm:asigim:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin sana ve heppimizeeeeeeeeeeee:1hug:Şeniz

geçmişe az sonra bakıcam inşallah çok güzel haberlerinizi alırımmm hihoyyyt

Son düzenleme:
Demetcim güzelhaberlerle dönmüşsün .masallah kızına.senin çileğinle benim tombişimin kiloları aynı buarada :)

kızlar günaydın herkese.... dün gece giremedim çünkü sol kasığımda ağrı oldu ama bu defaki farklıydı... sanki vajinama doğru bir zonklama aşağıdoğru. uzandım falan ama geçmedi. duygusallıkda var tabi... bir de daha önce ikizlerimi kaybettiğimden korkuda var.(allahım birdaha yaşatmasın ve kimseye göstermesin o acıyı) ağlamaklı hemen dr u aradım. idrar yollarında iltihap olablilr o yüzden dir dedi ve monudural içip yat dedi. şimdi iyiyim allaha şükür..... ama çok korkuyorum.

sizde de benzer ağrı olmuşmuydu ?

Herkese günaydın arkadaşlar... Geçen gün apar topar işten cıkmak zorunda kaldım cok güzel teselli mesajları atmıssınız ilginiz icin hepinize teşekkür ederim... Sizinle güzel güzel mesajlaşırken bir anda kasıklarıma agrılar girmeye basladı dayanılacak düzeyi gecince doktorumu aradım. Aglaya aglaya doktora gittim. 2 şişe serum bi dolu antibiyotik, testler derken 24 saat müşahade altında kaldım. Agrım ve su gibi ama cok kotu kokulu akıntım vardı. Kabızlık ve yogun idrar yolları iltihabı yüzündenmiş, bi de üstüne mantar olmusum. Temiz olcam hijyenik olcam derken yüzüme gözüme bulaştırmısım... Cok zor iki gün gecirdim. Simdi tedaviye devam ediyorum. Sistit şikayeti olan arkadaslar bi an once tedavi olsunlar sora cok acı oluyomus.

Bebegimin hicbiseyi yokmus cok şükür, cok tatlıydı... Göz göze bile geldik ilk defa a.s.

Uzun süredir bekledigim bi sınavda da basarılı oldugumu ogrendim. Psikolojim fizyolojimi de bi anda düzeltti. Şuan cok iyiyim hala agrılarım devam ediyo ama... Aman sizde dikkat edin kızlar havalar inanılmaz müsait tetiklemeye hastalıkları...

Akdascım farkında olmadan sana cevap gibi olmus bi an once test yaptırıp kandaki iltihap seviyesine göre tedaviye baslasın bence antibiyotikle doktorun ihmae hic gelmiyo... Cok cok gecmis olsun. Henüz geçmişi okuyamadım. Umarım diger tüm arkadaslar için hersey yolundadır.

Swethome acaip sevindim allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin cnm... Tebrikler

canım çok geçmiş olsun.benimde benzer bir ağrı oldu ama ilacı içmeyim içmeyim derken en sonunda böyle içtim.

daha önce başlangıç seviyesinde demişti tahlil yapıp. ama çok su içmiştim geçmişti ya da ben öyle sandım. valla geçmezse hemen gidicem yarın dr a.....inşallah geçer.

canım senin yaşadıklarından ötürü korkmanı anlıyorum bende yaşadım aynını Rabbim kimselere o acıyı vermesin amaaaaaaaaa
canım yaa hiç korkma Allah ın izniyle hiçbirşeyi yoktur yavrunun meraklanıp üzülüp bebişinide üzme annesi:1hug:
bak doktorunda söylemiş zaten idrar yolunun sancısı çok beter olur canım, bebişlerimiz çok şükür artık büyüdü o kadar aşağıda sancıları olmaz sanmıyorum:1no2:
Korkma tatlımŞeniz

Demetcim güzelhaberlerle dönmüşsün .masallah kızına.senin çileğinle benim tombişimin kiloları aynı buarada :)

çok şükür canım haberlerimiz çok güzel:1hug:
aynı kilodalar hee harika benim çileğime doktor 3 gün önde gidiyor dedi dün seninki baya bi önde o zaman maşallahhhhhhhhhh prensesineeeeeeeeeeŞeniz

Zuzum çok geçmiş olsun cnım .
Aynı durum 1 ay önce basıma geldi bende kum döküyormuşum.
Dediğin gibi kan ve idrar tahlili yaptırmak lazım bu durumlarda .

sağol canım. ama inan elimde değil. daha prensesime birşey bile alamadım ... sağlıklı olsunda gerçi en sonda alırım diyorum ama psikolojim çok düşününce bozuluyor.çok karamsar oldum çokkkkk

günaydın kızlarr...

canım bebeğinin cinsiyetinin kesinleşmesi çok güzell iyi olmasına çok sevindim maşallah... inşallah salı günü güzel sonuçlar alacaksın..

aynı ağrı dün akşam bende de vardı cnm bende çok korktum ama dinlenince geçti bende üşüttüm sanırım diye geçirdim içimden kötü düşünmek yok bizeee...

cevap için sağol canım. üşütme sanıyordum ama iltihap olmuş gene sanırım. zaten ben bu mevsimde hep çekerdim ama şimdi bebişim de olunca daha çok korktum.

daha önce başlangıç seviyesinde demişti tahlil yapıp. ama çok su içmiştim geçmişti ya da ben öyle sandım. valla geçmezse hemen gidicem yarın dr a.....inşallah geçer.

Sen bilirsin cnm ben bilas havadan dahi nem kapan insanım, bana sorarsan haddim olmayarak bugun git için rahat etsin derim... Bol bol istirahat verdi ve bol su iç dedi aynı zamanda doktorum. Yapabiliyosan en azından dinlen ve bol su içmeye devam et bence...

cevap için sağol canım. üşütme sanıyordum ama iltihap olmuş gene sanırım. zaten ben bu mevsimde hep çekerdim ama şimdi bebişim de olunca daha çok korktum.

haklısın cnm korkmakta ne yalan söyleyeyim bende korktum.. 4 kere düşük yapmış biri olarak. ama kötü düşünüp bebepimi üzmek istemedim. sen de üzme cnm bebeğini ...

bende idrar testi yaptırdım ama sonucundan bişey anlamıyorum dr uma randevum 3 martta o zamana kadar muallaktayım yanii :)) umarım tekrar sorun yaşamazsın cnm..

günaydın fıstıklar hoşgeldiniz,
çok geçmiş olsun ikinizede lütfen dikkat edin kendinize:1hug:

Günaydın arkadaşlar 1 haftadır foruma giremedim.Çok hastaydım nezle grip rapor aldım doktordan evde dinlendim ilaçta vermiyorlar tabii bol c vitamini bitki çayları istirahatle biraz daha iyi duruma geldim ve bugün işe başladım.Geçtiğimiz cuma doktora kontrole gittik.Cinsiyette belli oldu veee oğlum olacakmışş..Gelişimi gayet iyiymiş.3 lü test için kan verdik.Pzartesi alıcaz sonuçları.Bu arada o kadar çok hapşuruyorumkii kulak burun boğazada muayene oldum ama ilaç vermiyorlar..İnşallah en kısa zamanda tamamen iyileşirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…