bitanem ben dün gittim dr a 1 ay sonra tam hissedersin hareketleri dedi mesela şuan tekmeliyor ama sen hissetmiyorsun dedi .
Herkese günaydın arkadaşlar... Geçen gün apar topar işten cıkmak zorunda kaldım cok güzel teselli mesajları atmıssınız ilginiz icin hepinize teşekkür ederim... Sizinle güzel güzel mesajlaşırken bir anda kasıklarıma agrılar girmeye basladı dayanılacak düzeyi gecince doktorumu aradım. Aglaya aglaya doktora gittim. 2 şişe serum bi dolu antibiyotik, testler derken 24 saat müşahade altında kaldım. Agrım ve su gibi ama cok kotu kokulu akıntım vardı. Kabızlık ve yogun idrar yolları iltihabı yüzündenmiş, bi de üstüne mantar olmusum. Temiz olcam hijyenik olcam derken yüzüme gözüme bulaştırmısım... Cok zor iki gün gecirdim. Simdi tedaviye devam ediyorum. Sistit şikayeti olan arkadaslar bi an once tedavi olsunlar sora cok acı oluyomus.
Bebegimin hicbiseyi yokmus cok şükür, cok tatlıydı... Göz göze bile geldik ilk defa a.s.
Uzun süredir bekledigim bi sınavda da basarılı oldugumu ogrendim. Psikolojim fizyolojimi de bi anda düzeltti. Şuan cok iyiyim hala agrılarım devam ediyo ama... Aman sizde dikkat edin kızlar havalar inanılmaz müsait tetiklemeye hastalıkları...
canım sana ultorosonda ne kadar baktı
Akdascım farkında olmadan sana cevap gibi olmus bi an once test yaptırıp kandaki iltihap seviyesine göre tedaviye baslasın bence antibiyotikle doktorun ihmae hic gelmiyo... Cok cok gecmis olsun. Henüz geçmişi okuyamadım. Umarım diger tüm arkadaslar için hersey yolundadır.
Swethome acaip sevindim allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin cnm... Tebrikler
kızlar günaydın herkese.... dün gece giremedim çünkü sol kasığımda ağrı oldu ama bu defaki farklıydı... sanki vajinama doğru bir zonklama aşağıdoğru. uzandım falan ama geçmedi. duygusallıkda var tabi... bir de daha önce ikizlerimi kaybettiğimden korkuda var.(allahım birdaha yaşatmasın ve kimseye göstermesin o acıyı) ağlamaklı hemen dr u aradım. idrar yollarında iltihap olablilr o yüzden dir dedi ve monudural içip yat dedi. şimdi iyiyim allaha şükür..... ama çok korkuyorum.
sizde de benzer ağrı olmuşmuydu ?
Demetcim güzelhaberlerle dönmüşsün .masallah kızına.senin çileğinle benim tombişimin kiloları aynı buarada :)
canım senin yaşadıklarından ötürü korkmanı anlıyorum bende yaşadım aynını Rabbim kimselere o acıyı vermesin amaaaaaaaaa
canım yaa hiç korkma Allah ın izniyle hiçbirşeyi yoktur yavrunun meraklanıp üzülüp bebişinide üzme annesi:1hug:
bak doktorunda söylemiş zaten idrar yolunun sancısı çok beter olur canım, bebişlerimiz çok şükür artık büyüdü o kadar aşağıda sancıları olmaz sanmıyorum:1no2:
Korkma tatlımŞeniz
çok şükür canım haberlerimiz çok güzel:1hug:
aynı kilodalar hee harika benim çileğime doktor 3 gün önde gidiyor dedi dün seninki baya bi önde o zaman maşallahhhhhhhhhh prensesineeeeeeeeeeŞeniz
günaydın.
biz geldik.dün doktor teyzemize gittikçveeee kızımız oluyorççok baktı hiç fazlalık yok dedi.
335 gr. mış kızım gelişmesi gayet güzel dedi.
inşalah her şey yolunda gider.
dobler için de salı günü randevumuz var.
rabbim ne olur gzüel sonuçlar almak nasip etisn.
kızlar ya doktordan gelinc esanki hep bir şeyelr ekisk gibi geliyor mu size de oraa sormka aklınıza gelmeyen şeyleri eve gelince hatırlayıpda kendinizi yiyor musunuz?
kızlar günaydın herkese.... dün gece giremedim çünkü sol kasığımda ağrı oldu ama bu defaki farklıydı... sanki vajinama doğru bir zonklama aşağıdoğru. uzandım falan ama geçmedi. duygusallıkda var tabi... bir de daha önce ikizlerimi kaybettiğimden korkuda var.(allahım birdaha yaşatmasın ve kimseye göstermesin o acıyı) ağlamaklı hemen dr u aradım. idrar yollarında iltihap olablilr o yüzden dir dedi ve monudural içip yat dedi. şimdi iyiyim allaha şükür..... ama çok korkuyorum.
sizde de benzer ağrı olmuşmuydu ?
günaydın kızlarr...
canım bebeğinin cinsiyetinin kesinleşmesi çok güzell iyi olmasına çok sevindim maşallah... inşallah salı günü güzel sonuçlar alacaksın..
aynı ağrı dün akşam bende de vardı cnm bende çok korktum ama dinlenince geçti bende üşüttüm sanırım diye geçirdim içimden kötü düşünmek yok bizeee...
daha önce başlangıç seviyesinde demişti tahlil yapıp. ama çok su içmiştim geçmişti ya da ben öyle sandım. valla geçmezse hemen gidicem yarın dr a.....inşallah geçer.
cevap için sağol canım. üşütme sanıyordum ama iltihap olmuş gene sanırım. zaten ben bu mevsimde hep çekerdim ama şimdi bebişim de olunca daha çok korktum.
Herkese günaydın arkadaşlar... Geçen gün apar topar işten cıkmak zorunda kaldım cok güzel teselli mesajları atmıssınız ilginiz icin hepinize teşekkür ederim... Sizinle güzel güzel mesajlaşırken bir anda kasıklarıma agrılar girmeye basladı dayanılacak düzeyi gecince doktorumu aradım. Aglaya aglaya doktora gittim. 2 şişe serum bi dolu antibiyotik, testler derken 24 saat müşahade altında kaldım. Agrım ve su gibi ama cok kotu kokulu akıntım vardı. Kabızlık ve yogun idrar yolları iltihabı yüzündenmiş, bi de üstüne mantar olmusum. Temiz olcam hijyenik olcam derken yüzüme gözüme bulaştırmısım... Cok zor iki gün gecirdim. Simdi tedaviye devam ediyorum. Sistit şikayeti olan arkadaslar bi an once tedavi olsunlar sora cok acı oluyomus.
Bebegimin hicbiseyi yokmus cok şükür, cok tatlıydı... Göz göze bile geldik ilk defa a.s.
Uzun süredir bekledigim bi sınavda da basarılı oldugumu ogrendim. Psikolojim fizyolojimi de bi anda düzeltti. Şuan cok iyiyim hala agrılarım devam ediyo ama... Aman sizde dikkat edin kızlar havalar inanılmaz müsait tetiklemeye hastalıkları...
günaydın kızlarr...
canım bebeğinin cinsiyetinin kesinleşmesi çok güzell iyi olmasına çok sevindim maşallah... inşallah salı günü güzel sonuçlar alacaksın..
aynı ağrı dün akşam bende de vardı cnm bende çok korktum ama dinlenince geçti bende üşüttüm sanırım diye geçirdim içimden kötü düşünmek yok bizeee...
günaydın fıstıklar hoşgeldiniz,
çok geçmiş olsun ikinizede lütfen dikkat edin kendinize:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?