2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sweethome gözün aydın canım
şimdi kesin kız demi :)) kız erkek sonunda da erkek demişlerdi sana

evet canım biizm ufaklık paramağında oynattı bizi.
Ama doktorumuz çok uzun inceledi.
Bize de gösterdi.
şüphe kalmasın dedi.
Ama bezen de bacakalrının arasına saklayabiliyorlar.dedi.
Bayağı uzun baktı.bizde kameraya çektik görüntüyü evde tekrar inceledeik hiç bir fazlalık yok ama allahın mucizesi işte.belli mi olur bıdığım benim yine oyun yapabilir.
Salı günü doblere ak mı kara mı belli olur
tek deridm sağlıklı olsunda miniğim .oy kıızm diye sevdim dün onu yine bakalım ne kadar sürecek:)))))))))biiz yaptığı oyunlar doldun dudaklım ,fındık burunlumun.

demet canım maaşallah çileğine ne kadar büyümüş değilmi canım bende süt içemiyorum nasıl alışıcam bilmem akşamları içiyorum ama gündüzde içmem gerekio 2 bardak dedi drum çünki

canım teşekkürlerŞeniz

ben şimdiye kadar hiç içmemiştim bol bol ayran içiyordum aynı şey diyordum kendimi kandırıyormuşum-tatlicadiarzu-
dün doktorcum kızdı hergün en az 2 bardak süt içilecek dedi.sütün yerini hiçbişey tutmazmış:sm_confused:
gece demir hapımı içtiğim için gece içme dedi o yüzden gündüz içiyorum:mymekaiçelim:

Ayy canım ya hayır olsun........
çok etkileyici,,,,rüyanla uzun ömür ver yavruna inşallah.........
bende hamileliğimden bu yana çokkk tuhaf rüyalar görüyorum...
oysa eskiden hiç rüya görmezdim..
içini ferah tut tatlım:1hug::1hug:

canım benim sütünü ihmal etme iç tatlım...
ben de elebilirmiyim kahvaltıya....cokacimcoook
ne güzel mamalar hazırladın kimbilir sen şimdi...cokacimcoook
afiyet şeker olsun canım öpüyorumŞeniz

haydi canım acıktım çabuk gelllllllllllkaydirigubbakcemile

kızlarrr karnı acıkan buyursun haydi bizim hanımlar uyanmışlar aradılar geliyolarmış şükürr :lepi: öldük açlıktan çileğimleklava:

ay canım gerçekten insan etkisinden kurtulamaz.tüylerim diken diken oldu.hayır olsun.ama kafamızda sürekli kötü birşey olcak düşüncesi olduğundan böyle rüyalar görüyoruz galiba.bilinçaltı

sağolun kızlar iyi düşünmekten başka çarem yok rüya diyorum geçiyorum inşallah kimse böyle bişey yaşamaz:1hug:

Kızalr demir hapına bugun basladım. Sabah aç karnına içilecekmiş .işyerine gelene kadar mide bulantısından öldüm .biraz bişey atıştırdım geçti allaha şükür .ne sinir bozucu bir hapmış o öyle

dilara canım walla rüyanı okuyunca çok şaşırdım bendee aynen buna benzer bi rüya görmüştüm. 1 ay kadar oldu walla şok oldumm... allah hayırlara vesile etsin canım..

canımcım ben de senin gibi düşünüyordum , bi 6. ayı devireyim öyle alırım derdim ve annem-ablam dahil herkese yasaklamıştım bebek için alışverişi .. ama buradaki şu cicilerimiz topicine baktıkça heveslenirdim , cinsiyetini öğrendiğimiz gibi soluğu bir bebe mağazasında aldık eşimle delikafadulden
olur ya değişirse cinsiyeti aldıklarımı hediye etmeyi düşünüyorum ben de bir arkadaşıma yerimseniben

kızçene
ya ohoooooooooo benim daha 5 haftam var yaaaaaaaaaaa , ben de hissetmek istiyorum ufffff benneyaptımki:asigim:

canım çok sevindim test sonucunun temiz çıkmasına :1hug:Şeniz
darısı bizim başımıza yerimseniben

ay ne güzel , bir oğlun vardı şimdi bir de kızın olacak inşallah , çoooooooook sevindim senin adına .. seninle ilgili kız geçiyordu hep içimden , sevtap için de yerimseniben bakalım sevtap için de tutacak mı kaydirigubbakcemile3
Allah sağlıcakla ve zamanında kucağınıza almanızı nasip etsin prensesinizi :Saruboceq:

kızlar odğumu nerde yapıcaksınız bi karar verdinizmi

ben kısmetse çiğli-kent hast.de düşünüyorum canımcım yerimseniben

arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.
irem
gamze
damla
bu üç isimden hangisini tercih ederdiniz?

ben de İrem'e veriyorum oyumu :lepi:

nilaycım güle güle kullan kaydirigubbakcemile5
nerden aldın , bir de ekler misin onu buraya yada cicilerimiz bölümüne , merak ettim .. ben de denk geldikçe inceliyorum onları ama karar veremedim nasıl bir şey alacağıma .. eğer oğluşumuz olursa krem-ekru gibi bir takımla yedek olarak çok açık camgöbeği renkte sabahlıklı geceliklerden alıcam .. çünkü kısmetse sezaryen istiyorum doğumu ..pijama takımı zor olur , hem de yazın yapıcaz doğumu yerimseniben

canım bazı arkadaşlar medipol için iyi demişlerdi , yada istersen ( dışardan takip yapıyorlar mı bilmiyorum ama sen bir sor istersen ) umut tüp bebeke gidebilirsin .. ben ve comebaby orada tedavi olduk ve ikimizin de takibini aynı dr. yapıyor , çok memnunuz kendisinden .. hem 4 d usg var .. öyle 2 dak. bakıp , 2 kelime söyleyip göndermiyorlar .. istersen bir şansını dene yerimseniben

aaaaaaaaaa çokkkkkkkkkkk sevindim sivitimmmmmmmmmmmm delikafadulden Şeniz
maşşşşşşşşşşalllahhhhhh kızçene
inşallah salı günü de böyle güle oynaya dönersin
oluyor canım bana da , ama ben çok sık gittiğim için de evvelinden ( hani 4 kere denedim ya tüp bebek ) o yüzden artık yazıyorum bir kenara dr.a soracağım soruları yerimseniben

geçmiş olsun akdascıma.s. ben de olmadı o tarz bir ağrı ... ama idrar yollarındaki iltihap önemli diye duydum ve ilaç tedavisi gerektiriyor ...
bir de arkadaşlar ishal tehlikeliymiş hamilelikte , " eğer ( çooook afedersiniz ) dışkı sümüksüyse ve ishal olduysanız acil müdahale edilmesi gerekir " diyordu bebeğinizi beklerken sizi ne bekler isimli bir kitapta ...
aman dikkat edin ishal olmamaya ..

haklısın canım dikkat etmeli .. sana çooooook geçiş olsun zuzuuucumm a.s. sistit çok fena , öyle böyle değil .. hele ilerlediyse küçük tuvaletinizi yapamıyorsunuz , tuvalete çıkmamak için yaz günü su bile içmiyorsunuz neredeyse , tecrübeyle sabit :çok üzgünüm:

ayy canım yaa çok hoşsun valla. yine güldürdün beniii :teytey: böyle neşeli annişler görmek ne güzell :sm_cool:

ok , o zaman mission completed diyebiliriz kaydirigubbakcemile3
sırada dinlemek isteyenlere şefin seçimi olarak ayfer er'den okyanus , serap kuzeyden bir kızıl goncaya benzer dudağın var hihoyyyt
çok hicaz gördüm kendimi :roflol:

canım yaaa , tüylerim diken diken oldu .. kim bilir sen ne kadar etkilendin :teselli:
o bebiş Allahın izniyle zamanında , sağlıklıca gelecek annesinin kucağına :Saruboceq: Şeniz şu sişralar hepimiz tedirgin oluyoruz bir şeylerden ve burada payllaşıyoruz , bu da ister istemez hepimizi etkiliyor .. belki farkında olmadan kendimizi onun yerine koymaktan öteye geçiyoruz , yani empati değil sempati yapıyoruz sıkça ve bilinç altımızı tetikliyoruz bu olanlarla .. e o da elinden geleni yapıyor gördüğümüz gibi yerimseniben
korkma canımcım , sağlıklı senin tomurcuğun Şeniz

Star dustcum medipol iyi bir hastane ama.ben bundan önceki hamileliğimde oraya gidiyordum.öldü bebeklerim 8 haftalıkken.kürtaj oldum.o yüzden şimdi orası beni tedirgin ediyor.psikolojik kesinlikle

sağol canım evet benimki de kesin kız. ama yine de korkutuyor işte insanı öyle ağrılar.ama sizlerle konuşmak rahatlatıyor. HEPİNİZ ÇOK SAĞOLUN.

Arkadaşlar merhaba, ben de temmuz annesi olucam kısmetse. Bebeğim 16+4 şu anda. Sizi hep okuyordum fakat üyelik kaydım yanlışlıkla silindiği için sanırım, tekrar üye olmam zaman aldı. Herkese güzel bir gün diliyorum.

canım çok sağol öle güzel moral verdinki inan şu an bile kalbim çarpıyor uzanıyorum kalkıyorum mahvediyorum kendimi işte evet kilom çok fazla belkide ondan öle çıkmıştır kimbilir şuan biraz rahatladım bitanem ben bebeğimi ultrasonda görmeden rahatlayamayacağım allah kahretsin küçük yer işte yarın öğleye randevu verdi

kız isimleri...................

öykü
eylül
ela
elanur
inci
rüya
sude
simay
simge
alara
duru
derin
irem
damla

erkek isimleri..................

poyraz
ufuk
ata
atakan
çağlar
kuzey
çınar
ege
efe
yiğit
sarp
ural
uygar
görkem
baran

bu isimleri seviyorum sizinle de paylaşmak istedim belki fikir olur

CANIM SENİN KIZ MI?? okadar okuyorum ama nasıl atlamışım ya... yine değişti ha.... çok şakacı çıktı seninki canım. daha doğmadan böyle :))listede düzelteyimmi canım.

çaaaktım fıstıkımmmmm kaydirigubbakcemile5
ay sevilmez miiii o şarkılaaaar , İst.dayken favori kanallarımdandı radyo alaturka / karmaturka :lepi: şimdi kadrosunun bir kısmı kanal Türk'ün radyosuna geçmiş , oradan dinliyorum İzmirde yerimseniben
sonra bak Ayfer Er'den okyanus , Serap Kuzey' den de bir kızıl goncaya benzer dudağın dinlenecek hihoyyyt
ondan sonra oluyorsun missssssssss , ne sabah rehaveti kalıyor ne bulantı :roflol:
her derde deva ayol kaydirigubbakcemile3

evet canım. çok kötü mide bulantısı yapıyo. ben onu yatarken içiyorum. daha iyi oluyor sanki.

di,lara canım rüyan hakikatten korkunç allah kimseye yaşatmasın her yerim uyuştu ama bilinçaltı işte sürekli bebeğimiz aklımızda doğum v.b. o yüzden rüyamızdada görüyoruz

Star dustcum medipol iyi bir hastane ama.ben bundan önceki hamileliğimde oraya gidiyordum.öldü bebeklerim 8 haftalıkken.kürtaj oldum.o yüzden şimdi orası beni tedirgin ediyor.psikolojik kesinlikle

ayyyy haklısın canımmmm, çokkk üzüldüm şimdi tekrar hatırlattım sana yaaa benneyaptımki
ben de ilk 2 tüp bebek tedavimi meorialda yaptırmıştım ve sıtkım sıyrılmıştı .. başka sebepten yine gittim o hast.e sanki boğulacak gibi olmuştum , darallar gelmişti .. bir daha eltimin doğumu , hastanede bebek fototerapi felan alırken yanında kalmamın dışında gitmedim , indirimim olmasına rağmen bir daha denemedim orada .. çok kötü bir psikolojidir o , hele senin yaşadığın .. Rabbim oğluşunu sağlıkla ve zamanında kucağına almayı nasip etsin canım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…