sweethome gözün aydın canım
şimdi kesin kız demi :)) kız erkek sonunda da erkek demişlerdi sana
demet canım maaşallah çileğine ne kadar büyümüş değilmi canım bende süt içemiyorum nasıl alışıcam bilmem akşamları içiyorum ama gündüzde içmem gerekio 2 bardak dedi drum çünki
kızlar hayır olsun bu gece çok korktum böyle hıçkıra hıçkıra kalktım yerimden evdeyim böyle apartmanda sevdiğim bi komşum geliyo oturuyoruz felan ben yine hamileyim ama 6 aylık felan öyleyim biraz daha büyükçe karnım neyse yedik içtik ayağa kalkıyorum bişey almak için o sırada diyoki komşum elif senin karnın bugün bi acayip diyo bana hayırdır diyorum ne bileyim diyo banamı öyle geldi felan derken bende bi anda alttan suyum işte bebek felan düşüyo hiç ağrım sızım yok bebişim kordanuyla beraber düşüyo ve bakıyorumki avucuma alıyorum gözlerini açmaya çalışıyo bi müddet öyle bekışıyoruz bebişimle ağlıyorum ben bak diyorum ne bebişler doğuyo onlar yaşıyo sen niye yaşamayasın diyorum ama böyle daha yeni oluşma aşamasında anca avuclarımı dolduruyo ne olur yalvarıyorum ağlıyorum komşuma diyorum hemen çekmecemden bana battaniye çıkar hastaneye gidelim baksınlar bebişime o yaşıcak diye ağlıyorum ağlıyorum nasıl bana bakışı bebeğimin sanki gerçekmiş gibi halen gözümün önünde senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
canım benim sütünü ihmal etme iç tatlım...
ben de elebilirmiyim kahvaltıya....cokacimcoook
ne güzel mamalar hazırladın kimbilir sen şimdi...cokacimcoook
afiyet şeker olsun canım öpüyorumŞeniz
ay canım gerçekten insan etkisinden kurtulamaz.tüylerim diken diken oldu.hayır olsun.ama kafamızda sürekli kötü birşey olcak düşüncesi olduğundan böyle rüyalar görüyoruz galiba.bilinçaltı
derin canım herşey güzel olacak, bebeğinin hiçbirşeyi yok Allah ın izniyle ama sen kendini ve yavrunu üzdüğünle kalacan
canım hayır olsun, hayra yor güzel çıksın.Şimdi hep bebişlerimizi düşünüyoruz, korkuyopruz o yüzden görmüşsündür korka canım:teselli:Şeniz
Ayy canım ya hayır olsun........
çok etkileyici,,,,rüyanla uzun ömür ver yavruna inşallah.........
bende hamileliğimden bu yana çokkk tuhaf rüyalar görüyorum...
oysa eskiden hiç rüya görmezdim..
içini ferah tut tatlım:1hug::1hug:
Seni hiç unutur muyum aşkolsun. Site çok yavaş gerçekten donup kalıyor.
Demek ikimiz de cuma dr'dayız. Hadi bakalım hayırlısı. Ben biraz bahtsız bedeviyimdir. Olmayacak şeyler beni bulur. Artık en kötüsü böyle olsun diyorum. Zaten ben eski kafalıyım biraz. 6-7 aydan önce öyle kıyafet işine girişmek istemem. Gerçi indirim olduğundan dayanamadım astronot tulum, yaz için şapka bir de küçük bir mor manto aldım. Tabi hepsi kızlara göre. Artık benimki erkekse kızı olacak birine hediye ederim ne yapayim?
Bu arada kızlar dün bebeğim bir hareketliydi ki anlatamam. Bir internet sitesinde karnımıza 20. haftada dokunduğumuzda bile kalp atışını algılayabileceğimiz yazıyordu. Ben de koltuğa uzandım. Elimi karnıma koydum. Bir elimi de nabzıma. O anda benimki bir tekme attı anlatamam elimde hissettim. Önce yanılıyor muyum dedim. Sonra bir tane daha. Babasını çağırdım ellettirdim karnımı tık yok. Neyse geç olduğundan yatağın yolunu tuttum ama uyumak ne mümkün. Kıpır kıpır içeride sağa sola gidip duruyor. Gene karnıma elimi koydum, oo ohhhh. Tepiniyor. Kalktım babasının yanına gittim. Uzandım. Yine elini karnıma koydu. 1-2 dk sonra tekmesini babasına da salladı. Çok güzeldi anlatamam. İçimde gerçekten olduğunu fiziken anladım. Ay maşallah diyeyim nazar değmesin kuzuma. Yine hareketlendi. Ben artık anladım neyi sevdiğini. Yarın erken saatte size de söyleyeceğim. Gerçi bugün 20. hafta bitti. Artık hareketlenmesin mi di mi?
ıyı aksamlar kıslar.
nasılsınız?
bu aralar cok fazla gıremıyorum kk ya
bugun 3 lu test sonuclarımı aldım cok sukur temız cıktı herhangı bırsey cıkmadı.
bu testlerden nefret eder oldum ınsanı cok tedırgın yapıyor.lülülülülülü
bu arada aranızda tetanoz asısını yaptıran varmı?
sormaya oğlum okullar tatile girince bana bilgisayarmı bırakıyor okullar açıldıda girmeye başladım ben şükür çok iyiyim gece uykuları yatma pozisyonları haricinde bir sıkıntım yok evet canım sevindim oğlun olacağına allah analı babalı büyütsün sağlıcakla dünyaya gelmeyi nasip etsin inşallah benimkide kız olucakmış benim oğlum vardı buda kızmış sevindik yani rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinde başka birşey istemiyorum bugün nette bebek mağazalarını dolaşdım süper şeyler varya kendimi kaybettim resmen sağlığına dikkatet tatlım öksürüğüyen ıhlamur kaynat iç kendine dikkat et inşallah kısa zamanda atarsın öksürüğünü tekrar geçmiş olsun rabbim şifa versin
kızlar odğumu nerde yapıcaksınız bi karar verdinizmi
arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.
irem
gamze
damla
bu üç isimden hangisini tercih ederdiniz?
kızlar giremedim bugün özledim sizi.. geçmişi tam okuyamadım ama badem gelmemiş herhalde en kısa zamanda aramıza geri gelir inşallah...
bugün oğlum kıpır kıpırdı hiç durmadı 1 ay oldu göremedim bebişimi ayın 21. görücem inşallah ama o hareket ettikçe rahatlıyorum iyi olduğunu anlıyorum..
bugün kendime lohusa pijaması aldım valla ne kadar şık şeyler var üst kısmıda rahat emzirmek için çıt çıtlı...tabi 1 tane yetmez bir tane daha almak lazım..
Cmtesi için randevu alıcam.geçen hafta cuma kontrole gittim.ama doktorum o kadar yoğunki doğru dürüst bakmadı ultrosonda.burada okuyorum.ne güzel kontroller oluyor.merak ediyorum bende.başka bir doktora daha gidicem.ayrıca bugün 19 haftalık oldum.ama daha hiçbir hareket filan hissetmedim.doktorumda hiç şöyle detaylı birşey anlatmıyor.iyi deyip duruyor.bu gittiğimde bebeğimi hiç göremedim.göbeğini ve kafasının üstünü gösterip birşeyler ölçtü o kadar.
günaydın.
biz geldik.dün doktor teyzemize gittikçveeee kızımız oluyorççok baktı hiç fazlalık yok dedi.
335 gr. mış kızım gelişmesi gayet güzel dedi.
inşalah her şey yolunda gider.
dobler için de salı günü randevumuz var.
rabbim ne olur gzüel sonuçlar almak nasip etisn.
kızlar ya doktordan gelinc esanki hep bir şeyelr ekisk gibi geliyor mu size de oraa sormka aklınıza gelmeyen şeyleri eve gelince hatırlayıpda kendinizi yiyor musunuz?
kızlar günaydın herkese.... dün gece giremedim çünkü sol kasığımda ağrı oldu ama bu defaki farklıydı... sanki vajinama doğru bir zonklama aşağıdoğru. uzandım falan ama geçmedi. duygusallıkda var tabi... bir de daha önce ikizlerimi kaybettiğimden korkuda var.(allahım birdaha yaşatmasın ve kimseye göstermesin o acıyı) ağlamaklı hemen dr u aradım. idrar yollarında iltihap olablilr o yüzden dir dedi ve monudural içip yat dedi. şimdi iyiyim allaha şükür..... ama çok korkuyorum.
sizde de benzer ağrı olmuşmuydu ?
Herkese günaydın arkadaşlar... Geçen gün apar topar işten cıkmak zorunda kaldım cok güzel teselli mesajları atmıssınız ilginiz icin hepinize teşekkür ederim... Sizinle güzel güzel mesajlaşırken bir anda kasıklarıma agrılar girmeye basladı dayanılacak düzeyi gecince doktorumu aradım. Aglaya aglaya doktora gittim. 2 şişe serum bi dolu antibiyotik, testler derken 24 saat müşahade altında kaldım. Agrım ve su gibi ama cok kotu kokulu akıntım vardı. Kabızlık ve yogun idrar yolları iltihabı yüzündenmiş, bi de üstüne mantar olmusum. Temiz olcam hijyenik olcam derken yüzüme gözüme bulaştırmısım... Cok zor iki gün gecirdim. Simdi tedaviye devam ediyorum. Sistit şikayeti olan arkadaslar bi an once tedavi olsunlar sora cok acı oluyomus.
Bebegimin hicbiseyi yokmus cok şükür, cok tatlıydı... Göz göze bile geldik ilk defa a.s.
Uzun süredir bekledigim bi sınavda da basarılı oldugumu ogrendim. Psikolojim fizyolojimi de bi anda düzeltti. Şuan cok iyiyim hala agrılarım devam ediyo ama... Aman sizde dikkat edin kızlar havalar inanılmaz müsait tetiklemeye hastalıkları...
ayy canım yaa çok hoşsun valla. yine güldürdün beniii :teytey: böyle neşeli annişler görmek ne güzell :sm_cool:
kızlar hayır olsun bu gece çok korktum böyle hıçkıra hıçkıra kalktım yerimden evdeyim böyle apartmanda sevdiğim bi komşum geliyo oturuyoruz felan ben yine hamileyim ama 6 aylık felan öyleyim biraz daha büyükçe karnım neyse yedik içtik ayağa kalkıyorum bişey almak için o sırada diyoki komşum elif senin karnın bugün bi acayip diyo bana hayırdır diyorum ne bileyim diyo banamı öyle geldi felan derken bende bi anda alttan suyum işte bebek felan düşüyo hiç ağrım sızım yok bebişim kordanuyla beraber düşüyo ve bakıyorumki avucuma alıyorum gözlerini açmaya çalışıyo bi müddet öyle bekışıyoruz bebişimle ağlıyorum ben bak diyorum ne bebişler doğuyo onlar yaşıyo sen niye yaşamayasın diyorum ama böyle daha yeni oluşma aşamasında anca avuclarımı dolduruyo ne olur yalvarıyorum ağlıyorum komşuma diyorum hemen çekmecemden bana battaniye çıkar hastaneye gidelim baksınlar bebişime o yaşıcak diye ağlıyorum ağlıyorum nasıl bana bakışı bebeğimin sanki gerçekmiş gibi halen gözümün önünde senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
canım geçmiş olsun benim hamile kaldığımdan beri vajinamdaki o zonklama sürekli oluyor hatta ben korkup hemen yatıyorum geçiyor gün içinde 3 4 kez oluyor druma sordum geçen gün kaç kez oluyor dedi bende söyledim normaldedi benim komşumunda bana söylediğialt kısmın sızlıyormu eğer sızlıyorsa kızdır demişti tabii kişiden kişiye değişir allahım korusun bebeklerimizi
canım üçlü de 1/348 yazıyordu bende .ama 2.limin oranı daha riskli idi.
O yzüden bana amniyosentez tavsiye etti.bende dün de söyledim doktoıruma ben onu istemiyorum dedim.
Sen istemiyorsan saygı duyuyorum dedi.
Zaten bu ihtimal hesabıdır biliyorusn.şu anda 347 varsayımla sağlıklı bebeğin.
Dedi yani senin de 269 varsyım sağlıklı, yani hiç merak etme dedmiştim sana 1/52 çıkan risk ile amniyosenteze girdi arkdaşım.üzüntüden gidiyordu nerdeyse bebek.üstelik sigara içiyordu sürekli.
Ve çok şükür her şey tertemiz çıktı.üsteülik ona da doktoru demiş bak 51 oran az değil sağlklı yani korkma demiş ama annelik duygusu.işte biizmde güzel çıakcak inşallah herşey.
Ben de de garib sağlantıalr var.ellerini ikisi bira rada göremeiyorum diye takıldım kaldım.
Donblere bir girseydim de allahım beni d ebu şüphelerden kurtarsaydı hayırlısı ile.
Sende korkma canım.
Amniyosentezi çok fazla isteme ya başladıraşr.
Biliyor muusn doktorum dedi ki.
1/200 amniyosentezde düşük risk var.olması şart değil ama olasık var.
Senin de 1/270 hastalık riski var bu durumda deriniğim.hengiis daha riskli elbette ki buna göre tercih yapacağız dedi.
Beence sen biraz benden kilolusun onun için fazla çıktı riskin.
çnükü ,boy taş falan filan hepsine göre bilgisayrda hesaplana bir sonuç bu .korkma bebeğim.
Sen de ayrıntılı da göeceksin el sallayacak sana bebişin.
Benim kızımın profilden yüzüne baktık ay maşallah dolgun dudaklı fıstığım olacak :)))) bana değil babaya çekmiş galiba .laf aramızda babanın dudakalrı çok güzeldir de:))))))
hep güzel düşün canımısn sen
evet canım biizm ufaklık paramağında oynattı bizi.
Ama doktorumuz çok uzun inceledi.
Bize de gösterdi.
şüphe kalmasın dedi.
Ama bezen de bacakalrının arasına saklayabiliyorlar.dedi.
Bayağı uzun baktı.bizde kameraya çektik görüntüyü evde tekrar inceledeik hiç bir fazlalık yok ama allahın mucizesi işte.belli mi olur bıdığım benim yine oyun yapabilir.
Salı günü doblere ak mı kara mı belli olur
tek deridm sağlıklı olsunda miniğim .oy kıızm diye sevdim dün onu yine bakalım ne kadar sürecek:)))))))))biiz yaptığı oyunlar doldun dudaklım ,fındık burunlumun.
anacım bi ben hastayım sanıyodum küf kokan şarkılaraaaaadelikafadulden
çakkkkk fıstıkkaydirigubbakcemile5 harikasınnnnnnnŞeniz
seven neler yapmaz ki mesela seven yıllardır içtiği ve ramazanlarda akşamı zor ettiği eli ayağı titreyerek orucunu açar açmaz yaktığı sigarasını atar bi kenara:teytey:
meselaaaaaaa kokusundan nefret ettiği oğluşuna bile verirken çaktırmadan burnunu tıkadığı sütüüüü içer meselaaaaaaaaaaaaaa:dance::lepi::lepi:
seven canını verir , annesi ömrünü verir yavrularınaaaaaaaaaaaaaa:asigim::asigim::asigim:
Kızalr demir hapına bugun basladım. Sabah aç karnına içilecekmiş .işyerine gelene kadar mide bulantısından öldüm .biraz bişey atıştırdım geçti allaha şükür .ne sinir bozucu bir hapmış o öyle
Star dustcum medipol iyi bir hastane ama.ben bundan önceki hamileliğimde oraya gidiyordum.öldü bebeklerim 8 haftalıkken.kürtaj oldum.o yüzden şimdi orası beni tedirgin ediyor.psikolojik kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?