2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

gününüz aydın olsun güzel anneler hihoyyyt
bugünkü şarkımız " seven ne yapmaz " canlarımmm :asigim:
eğer şu sık sık yasaklanan video vs. paylaşım sitesine girebiliyorsanız dinleyin derim yerimseniben
Seven Ne Yapmaz - Yeşilçam Şarkıları olanı seçeceksiniz :lepi:

Zuzum çok geçmiş olsun cnım .
Aynı durum 1 ay önce basıma geldi bende kum döküyormuşum.
Dediğin gibi kan ve idrar tahlili yaptırmak lazım bu durumlarda .

Cok teşekkür ederim cnm hatırlıyorum kum dökme olayını ama eminim senin acın benimkinden daha büyük olmuştur. Aslında bu dönemde vücut direncimiz normale oranla daha düşük oldugu için cok cabuk hastalanabiliyoruz. Cok dikkat etmek gerek...

canım öncelikle oğlıuşun olacakmış tebrik ederim maşallah oğluşuna ...
sana da geçmiş olsun cnm dikkat et kendine..

ayy canım yaa çok hoşsun valla. yine güldürdün beniii :teytey: böyle neşeli annişler görmek ne güzell :sm_cool:

umarım bişi çıkmaz canım. sana da geçmiş olsun.haklısın bebeişleri üzmemek lazım.

aslında bugün gitmeyi düşündüm ama sevk yok yanımda. okuldan alıcam. öğleci olunca işler hep aksıyo. ama akşam okuldan çıkınca drum yerinde olursa gidicem zaten canım.sağolasın.

günaydın kızlar geçmiş olsun akdaş önemli bişey değildir inşallah

sağol canım. daha dün gidip görmüştüm bebişimi.... allaha şükür iyiydi.ama yine gidicem herhalde tekrar idrar tahlili ister.

bitanem ben dün gittim dr a 1 ay sonra tam hissedersin hareketleri dedi mesela şuan tekmeliyor ama sen hissetmiyorsun dedi .

ilsucum bende hissetmiyorum daha.. banada aynı şeyi söyledi. canım kum dökerken nasıl bir belirtin olmuştu....? inşallah bir daha yaşamazsın canım.

maşallah benim tatlı çileğime kocaman olmuş annesi..
yer onu melek teyzesi allah nazardan korusun...
mevlüdünüz de hayırlı olsun allah kabul etsin canım..:Saruboceq:.

canım nerelerdesin hiç yazmıyorsun merak ettim seni..
ben 20.haftada yaptırcam tetanoz aşısı...
sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim..hihoyyyt

selam herkese kızım olacagı kesınlestı : )) bu arada bebek sag tarafdaymıs
hayırlısı olsun tatlım
sağlıkla gelsin kızın...hihoyyyt

canım demek kesinleşti kızımız maşallah canım ilk çocuğunun kız olması çok güzel bi duygu bence ya..............
allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

canım benim sütünü ihmal etme iç tatlım...
ben de elebilirmiyim kahvaltıya....cokacimcoook
ne güzel mamalar hazırladın kimbilir sen şimdi...cokacimcoook
afiyet şeker olsun canım öpüyorumŞeniz

inşallah akdaşcım inşallah bişey çıkmaz. su içmeyi çok sevmiyorum ama hamişlikten önce de bende sistit olduğu için çok içmem gerektiğini biliyorum.. bol bol su içmemiz lazım :))

canım tebrik ederim oğluşunu.... inşallah 3 lü testin de iyi çıkar. çok geçmiş olsun canım.

tümmm annelere kocamannn günaydın
birbirinden tatlı minik bebekler sizlere de günaydın..hadi bakalım sabah sabah tekmelerinizle merhaba deyin hep birlikte annelerinize........
1-2-3 hadi tekme sov başlasın....
hissettiniz mi...............kaydirigubbakcemile3

maşallah kızına canım herşey güzel sağlıkla gelsin prensesin:1hug:

kızlar geçmiş olsun aman dikkat edin ilaçlarıda ihmal etmeyin inşallah bir an önce düzelirsiniz:teselli:a.s.

canım gözün aydın prensine kocaman bi maşallah diyelim allah sağlcakla kucağına almayı nasip etsin:1hug:

canım çok sağol ma inanki psikolojim bozuldu inşallah bebeğim çok sağlıklıdır allah ım yardım ederde herşey çok güzel olur:1hug:

kızlar hayır olsun bu gece çok korktum böyle hıçkıra hıçkıra kalktım yerimden evdeyim böyle apartmanda sevdiğim bi komşum geliyo oturuyoruz felan ben yine hamileyim ama 6 aylık felan öyleyim biraz daha büyükçe karnım neyse yedik içtik ayağa kalkıyorum bişey almak için o sırada diyoki komşum elif senin karnın bugün bi acayip diyo bana hayırdır diyorum ne bileyim diyo banamı öyle geldi felan derken bende bi anda alttan suyum işte bebek felan düşüyo hiç ağrım sızım yok bebişim kordanuyla beraber düşüyo ve bakıyorumki avucuma alıyorum gözlerini açmaya çalışıyo bi müddet öyle bekışıyoruz bebişimle ağlıyorum ben bak diyorum ne bebişler doğuyo onlar yaşıyo sen niye yaşamayasın diyorum ama böyle daha yeni oluşma aşamasında anca avuclarımı dolduruyo ne olur yalvarıyorum ağlıyorum komşuma diyorum hemen çekmecemden bana battaniye çıkar hastaneye gidelim baksınlar bebişime o yaşıcak diye ağlıyorum ağlıyorum nasıl bana bakışı bebeğimin sanki gerçekmiş gibi halen gözümün önünde senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

Son düzenleme:

canım inanki çok sevindim inşallah salı günüde çok güzel haberlerle gelirsin canım senin 3 lü testte ne yazıyordu canım benim bir yerinde 1. 270 yazıyor akşam int baktım 1. 270 den sonra amniyosentez istiyoruz diyordu allak bullak oldum iyicea.s.

canım oğluşunu tebrik ediyorum sağlıkla gelsin prensin inşallahhhh:1hug:
ayrıca çok geçmiş olsun, inşallah çabuk atlatırsın:teselli:

anacım bi ben hastayım sanıyodum küf kokan şarkılaraaaaadelikafadulden
çakkkkk fıstıkkaydirigubbakcemile5 harikasınnnnnnnŞeniz
seven neler yapmaz ki mesela seven yıllardır içtiği ve ramazanlarda akşamı zor ettiği eli ayağı titreyerek orucunu açar açmaz yaktığı sigarasını atar bi kenara:teytey:
meselaaaaaaa kokusundan nefret ettiği oğluşuna bile verirken çaktırmadan burnunu tıkadığı sütüüüü içer meselaaaaaaaaaaaaaa:dance::lepi::lepi:
seven canını verir , annesi ömrünü verir yavrularınaaaaaaaaaaaaaa:asigim::asigim::asigim:

içerken bi görsen halimiiiiiikafamçokkarıştı:lepi:
teşekkürler meleğimŞeniz

günaydın kızlar geçmiş olsun akdaş önemli bişey değildir inşallah

günaydın canım hoşgeldin.

günaydın meleğim valla benim prensesim acıktı başladı tekme şova melek teyzesini duydu galibaaaaa:lepi:

ay canım gerçekten insan etkisinden kurtulamaz.tüylerim diken diken oldu.hayır olsun.ama kafamızda sürekli kötü birşey olcak düşüncesi olduğundan böyle rüyalar görüyoruz galiba.bilinçaltı

canım geçmiş olsun benim hamile kaldığımdan beri vajinamdaki o zonklama sürekli oluyor hatta ben korkup hemen yatıyorum geçiyor gün içinde 3 4 kez oluyor druma sordum geçen gün kaç kez oluyor dedi bende söyledim normaldedi benim komşumunda bana söylediğialt kısmın sızlıyormu eğer sızlıyorsa kızdır demişti tabii kişiden kişiye değişir allahım korusun bebeklerimizi

Sweethome gözün aydın canım
şimdi kesin kız demi :)) kız erkek sonunda da erkek demişlerdi sana

demet canım maaşallah çileğine ne kadar büyümüş değilmi canım bende süt içemiyorum nasıl alışıcam bilmem akşamları içiyorum ama gündüzde içmem gerekio 2 bardak dedi drum çünki

canım üçlü de 1/348 yazıyordu bende .ama 2.limin oranı daha riskli idi.
O yzüden bana amniyosentez tavsiye etti.bende dün de söyledim doktoıruma ben onu istemiyorum dedim.
Sen istemiyorsan saygı duyuyorum dedi.
Zaten bu ihtimal hesabıdır biliyorusn.şu anda 347 varsayımla sağlıklı bebeğin.
Dedi yani senin de 269 varsyım sağlıklı, yani hiç merak etme dedmiştim sana 1/52 çıkan risk ile amniyosenteze girdi arkdaşım.üzüntüden gidiyordu nerdeyse bebek.üstelik sigara içiyordu sürekli.
Ve çok şükür her şey tertemiz çıktı.üsteülik ona da doktoru demiş bak 51 oran az değil sağlklı yani korkma demiş ama annelik duygusu.işte biizmde güzel çıakcak inşallah herşey.
Ben de de garib sağlantıalr var.ellerini ikisi bira rada göremeiyorum diye takıldım kaldım.
Donblere bir girseydim de allahım beni d ebu şüphelerden kurtarsaydı hayırlısı ile.
Sende korkma canım.
Amniyosentezi çok fazla isteme ya başladıraşr.
Biliyor muusn doktorum dedi ki.
1/200 amniyosentezde düşük risk var.olması şart değil ama olasık var.
Senin de 1/270 hastalık riski var bu durumda deriniğim.hengiis daha riskli elbette ki buna göre tercih yapacağız dedi.
Beence sen biraz benden kilolusun onun için fazla çıktı riskin.
çnükü ,boy taş falan filan hepsine göre bilgisayrda hesaplana bir sonuç bu .korkma bebeğim.
Sen de ayrıntılı da göeceksin el sallayacak sana bebişin.
Benim kızımın profilden yüzüne baktık ay maşallah dolgun dudaklı fıstığım olacak :)))) bana değil babaya çekmiş galiba .laf aramızda babanın dudakalrı çok güzeldir de:))))))
hep güzel düşün canımısn sen

canım çok sağol ma inanki psikolojim bozuldu inşallah bebeğim çok sağlıklıdır allah ım yardım ederde herşey çok güzel olur:1hug:

derin canım herşey güzel olacak, bebeğinin hiçbirşeyi yok Allah ın izniyle ama sen kendini ve yavrunu üzdüğünle kalacan

canım hayır olsun, hayra yor güzel çıksın.Şimdi hep bebişlerimizi düşünüyoruz, korkuyopruz o yüzden görmüşsündür korka canım:teselli:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…