Zuzum çok geçmiş olsun cnım .
Aynı durum 1 ay önce basıma geldi bende kum döküyormuşum.
Dediğin gibi kan ve idrar tahlili yaptırmak lazım bu durumlarda .
Günaydın arkadaşlar 1 haftadır foruma giremedim.Çok hastaydım nezle grip rapor aldım doktordan evde dinlendim ilaçta vermiyorlar tabii bol c vitamini bitki çayları istirahatle biraz daha iyi duruma geldim ve bugün işe başladım.Geçtiğimiz cuma doktora kontrole gittik.Cinsiyette belli oldu veee oğlum olacakmışş..Gelişimi gayet iyiymiş.3 lü test için kan verdik.Pzartesi alıcaz sonuçları.Bu arada o kadar çok hapşuruyorumkii kulak burun boğazada muayene oldum ama ilaç vermiyorlar..İnşallah en kısa zamanda tamamen iyileşirim.
gününüz aydın olsun güzel anneler hihoyyyt
bugünkü şarkımız " seven ne yapmaz " canlarımmm :asigim:
eğer şu sık sık yasaklanan video vs. paylaşım sitesine girebiliyorsanız dinleyin derim yerimseniben
Seven Ne Yapmaz - Yeşilçam Şarkıları olanı seçeceksiniz :lepi:
haklısın cnm korkmakta ne yalan söyleyeyim bende korktum.. 4 kere düşük yapmış biri olarak. ama kötü düşünüp bebepimi üzmek istemedim. sen de üzme cnm bebeğini ...
bende idrar testi yaptırdım ama sonucundan bişey anlamıyorum dr uma randevum 3 martta o zamana kadar muallaktayım yanii :)) umarım tekrar sorun yaşamazsın cnm..
Sen bilirsin cnm ben bilas havadan dahi nem kapan insanım, bana sorarsan haddim olmayarak bugun git için rahat etsin derim... Bol bol istirahat verdi ve bol su iç dedi aynı zamanda doktorum. Yapabiliyosan en azından dinlen ve bol su içmeye devam et bence...
günaydın kızlar geçmiş olsun akdaş önemli bişey değildir inşallah
bitanem ben dün gittim dr a 1 ay sonra tam hissedersin hareketleri dedi mesela şuan tekmeliyor ama sen hissetmiyorsun dedi .
maşallah benim tatlı çileğime kocaman olmuş annesi..selam kızlar 2 gündür giremiyordum kızkardeşimin bebişine mevlüt yapıcaz cumartesi onun hazırlıkları-alışverişi ile koşturuyoruz.
Bugün 3 lü test için gittik doktorumuza kızımı gördüm canım yavrum benim 197 gr. olmuş:asigim:
Herşeyi harika dedi doktor çok şükür
İnşallah sonuçlarda iyi çıkar:Saruboceq:
Birde cd verdi heryerine ayrıntılı bakarak kemiklerine heryerine tek tek baktı parmakları o kadar tatlıydı ki yaaaaaa:asigim:Şeniz
Sizler nasılsınız inşallah hepiniz çok iyisinizdir, valla 2 günde özledim sizleri ve de merak ediyorum doktora gidenler inşallah iyi haberlerle dönmüşlerdirrrrr:Saruboceq:
Misafirim gelecek çok az vaktim var geçmişe bakamıycam şimdi ama gece okurum inşallahhihoyyyt
canım nerelerdesin hiç yazmıyorsun merak ettim seni..ıyı aksamlar kıslar.
nasılsınız?
bu aralar cok fazla gıremıyorum kk ya
bugun 3 lu test sonuclarımı aldım cok sukur temız cıktı herhangı bırsey cıkmadı.
bu testlerden nefret eder oldum ınsanı cok tedırgın yapıyor.lülülülülülü
bu arada aranızda tetanoz asısını yaptıran varmı?
hayırlısı olsun tatlımselam herkese kızım olacagı kesınlestı : )) bu arada bebek sag tarafdaymıs
canım demek kesinleşti kızımız maşallah canım ilk çocuğunun kız olması çok güzel bi duygu bence ya..............günaydın.
biz geldik.dün doktor teyzemize gittikçveeee kızımız oluyorççok baktı hiç fazlalık yok dedi.
335 gr. mış kızım gelişmesi gayet güzel dedi.
inşalah her şey yolunda gider.
dobler için de salı günü randevumuz var.
rabbim ne olur gzüel sonuçlar almak nasip etisn.
kızlar ya doktordan gelinc esanki hep bir şeyelr ekisk gibi geliyor mu size de oraa sormka aklınıza gelmeyen şeyleri eve gelince hatırlayıpda kendinizi yiyor musunuz?
günaydın kızlarrrrŞeniz
çocuğu gönderdim uyuyamadım kalktım bi bardak süt içtim( dün doktorcum kızdı bundan sonra günde en az 2 bardak süt içeceksin dedisenağlama) işlerimi bitirmeme de az kaldı bi toz alıcam o kaaaa:lepi:
kahvaltıya arkadaşlar gelicek ama anca 10 da gelirler daha çokk varrrrrrklava:
swetcimmmmmmmmmm gözün aydın tatlımmmm maşallah prensesine koccaman olmuşşşşşŞeniz
Kesinleşince insan nasıl rahatlıyor demi canımmm:asigim:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin sana ve heppimizeeeeeeeeeeee:1hug:Şeniz
geçmişe az sonra bakıcam inşallah çok güzel haberlerinizi alırımmm hihoyyyt
Günaydın arkadaşlar 1 haftadır foruma giremedim.Çok hastaydım nezle grip rapor aldım doktordan evde dinlendim ilaçta vermiyorlar tabii bol c vitamini bitki çayları istirahatle biraz daha iyi duruma geldim ve bugün işe başladım.Geçtiğimiz cuma doktora kontrole gittik.Cinsiyette belli oldu veee oğlum olacakmışş..Gelişimi gayet iyiymiş.3 lü test için kan verdik.Pzartesi alıcaz sonuçları.Bu arada o kadar çok hapşuruyorumkii kulak burun boğazada muayene oldum ama ilaç vermiyorlar..İnşallah en kısa zamanda tamamen iyileşirim.
günaydın.
biz geldik.dün doktor teyzemize gittikçveeee kızımız oluyorççok baktı hiç fazlalık yok dedi.
kızlar ya doktordan gelinc esanki hep bir şeyelr ekisk gibi geliyor mu size de oraa sormka aklınıza gelmeyen şeyleri eve gelince hatırlayıpda kendinizi yiyor musunuz?
kızlar günaydın herkese.... dün gece giremedim çünkü sol kasığımda ağrı oldu ama bu defaki farklıydı... sanki vajinama doğru bir zonklama aşağıdoğru. uzandım falan ama geçmedi. duygusallıkda var tabi... bir de daha önce ikizlerimi kaybettiğimden korkuda var.(allahım birdaha yaşatmasın ve kimseye göstermesin o acıyı) ağlamaklı hemen dr u aradım. idrar yollarında iltihap olablilr o yüzden dir dedi ve monudural içip yat dedi. şimdi iyiyim allaha şükür..... ama çok korkuyorum.
sizde de benzer ağrı olmuşmuydu ?
Herkese günaydın arkadaşlar... Geçen gün apar topar işten cıkmak zorunda kaldım cok güzel teselli mesajları atmıssınız ilginiz icin hepinize teşekkür ederim... Sizinle güzel güzel mesajlaşırken bir anda kasıklarıma agrılar girmeye basladı dayanılacak düzeyi gecince doktorumu aradım. Aglaya aglaya doktora gittim. 2 şişe serum bi dolu antibiyotik, testler derken 24 saat müşahade altında kaldım. Agrım ve su gibi ama cok kotu kokulu akıntım vardı. Kabızlık ve yogun idrar yolları iltihabı yüzündenmiş, bi de üstüne mantar olmusum. Temiz olcam hijyenik olcam derken yüzüme gözüme bulaştırmısım... Cok zor iki gün gecirdim. Simdi tedaviye devam ediyorum. Sistit şikayeti olan arkadaslar bi an once tedavi olsunlar sora cok acı oluyomus.
Bebegimin hicbiseyi yokmus cok şükür, cok tatlıydı... Göz göze bile geldik ilk defa a.s.
Uzun süredir bekledigim bi sınavda da basarılı oldugumu ogrendim. Psikolojim fizyolojimi de bi anda düzeltti. Şuan cok iyiyim hala agrılarım devam ediyo ama... Aman sizde dikkat edin kızlar havalar inanılmaz müsait tetiklemeye hastalıkları...
canım çok sağol ma inanki psikolojim bozuldu inşallah bebeğim çok sağlıklıdır allah ım yardım ederde herşey çok güzel olur:1hug:ay canim yaaaa, ne bicim insanmis onu soyleyen oyle. felaket tellali. hani agzini hayra acmak diye bir laf vardir. Masallah senin o tanidik serre acmis. Yani kotulukle yaptigini sanmiyorum ama bazi insanlarin malesef huyu oyle. aslinda karsidakini ne kadar zor durumda biraktigini bilmiyorlar.
Burada bir vaiz var. (hristiyan) adam gecen o kadar guzel bir konusma yapti ki tv de. diyor ki nasil vucudumuzu toksinlerden arindiririz, zararli seyler yememeye calisiriz, bu insanlar da ruhumuzun toksinleridir. bedenimizi korudugumuz gibi ruhumuzu da boyle dusuncelerden, insanlardan korumaliyiz diyor. surekli yapamazsin, yanlissin diyenlerden, devamli olumsuz ve kotu durumlar hakkinda konusan insanlardan arindirmaliyiz kendimizi diyor.
Bizim orada malesef daha onceden de bahsetmistim, herkes doktor. herkesin mutlaka bilgisi vardir. yorumunu yapmasa cildirir. Aslinda bu gibi sonuclarin hasta ozellikle istemedigi surece hastaya verilmemesi lazim. cunku sonuclari yorumlayacak olan kisi doktordur. biz kendimiz yorumluyoruz bazen dogru bazen yanlis internetten arastirarak. Ne gerek var ki doktora oyle olsa. yaptir testleri ac internetten bak sonuclara. ama oyle degil. doktor yorumlarken tecrube de girer isin icine.
zaten senin yastan dolayi sifir risk olsa bile risk grubuna otomatikmen dahil ediliyor. ama sonucta ne oluyor. koca bir sifir. sapasaglam bebekler.
inan bana doktoruna sen guveniyorsan, sana guven veriyorsa gerisini bosver. insanlarin dediklerine kulaklarini tika. eger sen de guvenmiyorsan ha o zaman bakabilirsin baska doktor. renkli ultrasonu olan bir doktora gidebilirsin veya doktorun seni yonlendirebilir, ararsin, doktor bey ben rahat edemiyorum icim rahat etmesi icin ne onerirsiniz? renkli ultrason derse sizin tavsiye ettiginiz bir yerde yapalim, siz yoprumlayin sonuclari vs seklinde kendi doktorunla da kontakt halinde yapabilirsin icin rahatlar. amniyosentez de yaptirabilirsin ama doktorun gerek gormedi ise hic tatli canini sikma.
Bahsettim mi? benim komsum 36 yasinda kizini bekliyor haziranda dogacak. senle belki ayni samanlar. belki bir hafta falan once. amniyosentez istedi doktoru.hicbir sey yok sadece yas riski. kafayi yedi, sonuclar cikana kadar yemeden icmeden kesilmis. ama ne oldu, tertemiz, bebis sapasaglam.
Seninki de oyle. hic canini sikma.
günaydın.
gününüz aydın olsun güzel anneler hihoyyyt
bugünkü şarkımız " seven ne yapmaz " canlarımmm :asigim:
eğer şu sık sık yasaklanan video vs. paylaşım sitesine girebiliyorsanız dinleyin derim yerimseniben
Seven Ne Yapmaz - Yeşilçam Şarkıları olanı seçeceksiniz :lepi:
maşallah benim tatlı çileğime kocaman olmuş annesi..
yer onu melek teyzesi allah nazardan korusun...
mevlüdünüz de hayırlı olsun allah kabul etsin canım..:Saruboceq:.
oyyy teyzesii bir görseydinnnnnnn çok nazlıydı dün:asigim:
namaz kılar gibi secdeye kapanmıştı sanki bir iki nazlı kıpırdanış yaptı annesine sanki ben onu uyandırıyorumda o annecim azcık dahaaaa diyokaydirigubbakcemile3 yesin onu annesiiiiiiiicokacimcoook:asigim:Şeniz
teşekkürler canım darısı öyküme-sana ve de tüm ilk anne olacak temmuz anneciklerine olsun inşallahhhhhhh:Saruboceq:Şeniz
canım benim sütünü ihmal etme iç tatlım...
ben de elebilirmiyim kahvaltıya....cokacimcoook
ne güzel mamalar hazırladın kimbilir sen şimdi...cokacimcoook
afiyet şeker olsun canım öpüyorumŞeniz
günaydın kızlar geçmiş olsun akdaş önemli bişey değildir inşallah
tümmm annelere kocamannn günaydın
birbirinden tatlı minik bebekler sizlere de günaydın..hadi bakalım sabah sabah tekmelerinizle merhaba deyin hep birlikte annelerinize........
1-2-3 hadi tekme sov başlasın....
hissettiniz mi...............kaydirigubbakcemile3
kızlar hayır olsun bu gece çok korktum böyle hıçkıra hıçkıra kalktım yerimden evdeyim böyle apartmanda sevdiğim bi komşum geliyo oturuyoruz felan ben yine hamileyim ama 6 aylık felan öyleyim biraz daha büyükçe karnım neyse yedik içtik ayağa kalkıyorum bişey alamk için o sırada diyoki komşum elif senin karnın bugün bi acayip diyo bana hayırdır diyorum ne bileyim diyo banamı öyle4 geldi felan derken bende bi anda alttan suyum işte bebek felan düşüyo hiç ağrım sızım yok bebişim kordanoyla beraber düşüyo ve bakıyorumki acucuma alıyorum gözlerini açmaya çalışıyo bi müddet öyle bekışıyoruz bebişimle ağlıyorum ben bak diyorum ne beibşler doğuyo onlar yaşıyo sen niye yaşamayasın diyorum ama böyle daha yeni oluşma aşamasında anca avuclarımı dolduruyo ne olur yalvarıyorum ağlıyorum komşuma diyorum hemn çekemcemden bana battaniye çaıkar hastaneye gidelim baksınlar bebişime o yaşıcak diye ağşıyorum ağlıyorum nasıl bana bakışı bebeğimin sanki gerçekmiş gibi halen gözümün önünde senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
kızlar günaydın herkese.... dün gece giremedim çünkü sol kasığımda ağrı oldu ama bu defaki farklıydı... sanki vajinama doğru bir zonklama aşağıdoğru. uzandım falan ama geçmedi. duygusallıkda var tabi... bir de daha önce ikizlerimi kaybettiğimden korkuda var.(allahım birdaha yaşatmasın ve kimseye göstermesin o acıyı) ağlamaklı hemen dr u aradım. idrar yollarında iltihap olablilr o yüzden dir dedi ve monudural içip yat dedi. şimdi iyiyim allaha şükür..... ama çok korkuyorum.
sizde de benzer ağrı olmuşmuydu ?
canım inanki çok sevindim inşallah salı günüde çok güzel haberlerle gelirsin canım senin 3 lü testte ne yazıyordu canım benim bir yerinde 1. 270 yazıyor akşam int baktım 1. 270 den sonra amniyosentez istiyoruz diyordu allak bullak oldum iyicea.s.
canım çok sağol ma inanki psikolojim bozuldu inşallah bebeğim çok sağlıklıdır allah ım yardım ederde herşey çok güzel olur:1hug:
kızlar hayır olsun bu gece çok korktum böyle hıçkıra hıçkıra kalktım yerimden evdeyim böyle apartmanda sevdiğim bi komşum geliyo oturuyoruz felan ben yine hamileyim ama 6 aylık felan öyleyim biraz daha büyükçe karnım neyse yedik içtik ayağa kalkıyorum bişey almak için o sırada diyoki komşum elif senin karnın bugün bi acayip diyo bana hayırdır diyorum ne bileyim diyo banamı öyle geldi felan derken bende bi anda alttan suyum işte bebek felan düşüyo hiç ağrım sızım yok bebişim kordanuyla beraber düşüyo ve bakıyorumki avucuma alıyorum gözlerini açmaya çalışıyo bi müddet öyle bekışıyoruz bebişimle ağlıyorum ben bak diyorum ne bebişler doğuyo onlar yaşıyo sen niye yaşamayasın diyorum ama böyle daha yeni oluşma aşamasında anca avuclarımı dolduruyo ne olur yalvarıyorum ağlıyorum komşuma diyorum hemen çekmecemden bana battaniye çıkar hastaneye gidelim baksınlar bebişime o yaşıcak diye ağlıyorum ağlıyorum nasıl bana bakışı bebeğimin sanki gerçekmiş gibi halen gözümün önünde senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?