2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

merhaba canım hoşgeldinn aramıza...

amin canım.inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi

canım bana da dr um demir hapını sabah aç karnına içersen daha iyi olur demişti onun için bende de mide bulantısı yapıyor ama napalım katlanıyoruz... ama kahvaltıdan sonra geçiyor benimkii

gunaydın kızlar bugun cok gergınım sınırlerım cok bozuk gecmısı okuyamadım bırazdan okurum
gece uyurken esım karnımı sıktı galıba ruya goruyodu bende o evhamla bırtane patlattım suratına neye ugradıgını sasırdı
allahtan gobusume denk gelmedı mıdemı sıktı elı karnımda uyuyo cunku gecelerı
odum patladı sabah kalmıs bana dıyokı askım bebıse bısey olmamıstır dımı dıyo oda cok korkmus canım benım

:1hug:AYY canım ya merak etmeyin bişeycik olmaz
o kadar da pamuk ipliğinde değil bebişler rahat olun..onlar çok güçlü...

canım ya kıyamam sana eminim ikinizde ne kadar korkmuşsunuzdur.

dilara canım walla rüyanı okuyunca çok şaşırdım bendee aynen buna benzer bi rüya görmüştüm. 1 ay kadar oldu walla şok oldumm... allah hayırlara vesile etsin canım..

di,lara canım rüyan hakikatten korkunç allah kimseye yaşatmasın her yerim uyuştu ama bilinçaltı işte sürekli bebeğimiz aklımızda doğum v.b. o yüzden rüyamızdada görüyoruz

canlarım sağolun tabiki rüya işte bilinç altımızda daha neler varfisfisfis insan ister istemz ürperi allah hayır etsin diyelim:Saruboceq:

aramıza hoş geldin güzel paylaşımlar huzurlu bi hamilelik diliyoruma.s.

CANIM ENDİŞELENME BEBİŞİNE BİŞEY OLMAZ ,OLAN EŞİNE OLMUŞ sırnaşık şey
SAĞLAM YERDELER BEBİŞLER

kızlar yemeklerinizde kalori hesabu yapıyormusunuz..
günde en fazla 1500 kalori almamız gerekirmiş.....
fazlası................:CüvCüv::1no2:

Kıslar günaydın
hasta annelere geçmiş olsun diyorum
Güsel haber alanlara hep böyle devam etsin inş. diyorum
Derin sende takma canım rahat ol kalbini ferah tut herşey yolunda gidecek inş.
Kıslar ya Bende 3 gündür ishal durumu var ama öyle sık sık tuvalete koşmuyorum dün 2 kez çıktım bugün daha 1 Kez çıktım ishal gibi korktum şimdi önemsemiyodum 3 gündür dşarda yedim hep ondandır dedim doktorumu arıcam

dışarıdan yediğin içindir canım, ya da üşüttüysen de olabilir. Bugun kontrolun var sanırım söylersin dr a .muz ye o ishali kesiyor.

canım hele şimdi vitaminlere kan haplarına basladık bakalım nekadar alcaz .

doktorum onlar tek başına kilo aldırmaz...........
sadece iştah açar dedi.......
iştahını durdurabilirsen almazsın dedi.............
içmesem dedim...........gülüyor iştene desin kadın............
açıkçası korkuyorum içmeye.............
:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…