hoşgeldin huysuzprenses
Arkadaşlar merhaba, ben de temmuz annesi olucam kısmetse. Bebeğim 16+4 şu anda. Sizi hep okuyordum fakat üyelik kaydım yanlışlıkla silindiği için sanırım, tekrar üye olmam zaman aldı. Herkese güzel bir gün diliyorum.
[sıze="2"]ayyyy haklısın canımmmm, çokkk üzüldüm şimdi tekrar hatırlattım sana yaaa benneyaptımki
ben de ilk 2 tüp bebek tedavimi meorialda yaptırmıştım ve sıtkım sıyrılmıştı .. Başka sebepten yine gittim o hast.e sanki boğulacak gibi olmuştum , darallar gelmişti .. Bir daha eltimin doğumu , hastanede bebek fototerapi felan alırken yanında kalmamın dışında gitmedim , indirimim olmasına rağmen bir daha denemedim orada .. çok kötü bir psikolojidir o , hele senin yaşadığın .. Rabbim oğluşunu sağlıkla ve zamanında kucağına almayı nasip etsin canım :saruboceq:[/sıze]
Kızalr demir hapına bugun basladım. Sabah aç karnına içilecekmiş .işyerine gelene kadar mide bulantısından öldüm .biraz bişey atıştırdım geçti allaha şükür .ne sinir bozucu bir hapmış o öyle
gunaydın kızlar bugun cok gergınım sınırlerım cok bozuk gecmısı okuyamadım bırazdan okurum
gece uyurken esım karnımı sıktı galıba ruya goruyodu bende o evhamla bırtane patlattım suratına neye ugradıgını sasırdı
allahtan gobusume denk gelmedı mıdemı sıktı elı karnımda uyuyo cunku gecelerı
odum patladı sabah kalmıs bana dıyokı askım bebıse bısey olmamıstır dımı dıyo oda cok korkmus canım benım
gunaydın kızlar bugun cok gergınım sınırlerım cok bozuk gecmısı okuyamadım bırazdan okurum
gece uyurken esım karnımı sıktı galıba ruya goruyodu bende o evhamla bırtane patlattım suratına neye ugradıgını sasırdı
allahtan gobusume denk gelmedı mıdemı sıktı elı karnımda uyuyo cunku gecelerı
odum patladı sabah kalmıs bana dıyokı askım bebıse bısey olmamıstır dımı dıyo oda cok korkmus canım benım
dilara canım walla rüyanı okuyunca çok şaşırdım bendee aynen buna benzer bi rüya görmüştüm. 1 ay kadar oldu walla şok oldumm... allah hayırlara vesile etsin canım..
canım yaaa , tüylerim diken diken oldu .. kim bilir sen ne kadar etkilendin :teselli:
o bebiş Allahın izniyle zamanında , sağlıklıca gelecek annesinin kucağına :Saruboceq: Şeniz şu sişralar hepimiz tedirgin oluyoruz bir şeylerden ve burada payllaşıyoruz , bu da ister istemez hepimizi etkiliyor .. belki farkında olmadan kendimizi onun yerine koymaktan öteye geçiyoruz , yani empati değil sempati yapıyoruz sıkça ve bilinç altımızı tetikliyoruz bu olanlarla .. e o da elinden geleni yapıyor gördüğümüz gibi yerimseniben
korkma canımcım , sağlıklı senin tomurcuğun Şeniz
di,lara canım rüyan hakikatten korkunç allah kimseye yaşatmasın her yerim uyuştu ama bilinçaltı işte sürekli bebeğimiz aklımızda doğum v.b. o yüzden rüyamızdada görüyoruz
Arkadaşlar merhaba, ben de temmuz annesi olucam kısmetse. Bebeğim 16+4 şu anda. Sizi hep okuyordum fakat üyelik kaydım yanlışlıkla silindiği için sanırım, tekrar üye olmam zaman aldı. Herkese güzel bir gün diliyorum.
bütün k lar bize düşmannnnnnnnnn
kalori
kilo
kıslar günaydın
hasta annelere geçmiş olsun diyorum
güsel haber alanlara hep böyle devam etsin inş. Diyorum
derin sende takma canım rahat ol kalbini ferah tut herşey yolunda gidecek inş.
Kıslar ya bende 3 gündür ishal durumu var ama öyle sık sık tuvalete koşmuyorum dün 2 kez çıktım bugün daha 1 kez çıktım ishal gibi korktum şimdi önemsemiyodum 3 gündür dşarda yedim hep ondandır dedim doktorumu arıcam
canım hele şimdi vitaminlere kan haplarına basladık bakalım nekadar alcaz .
canım hele şimdi vitaminlere kan haplarına basladık bakalım nekadar alcaz .
kafamçokkarıştıoff off valla korkuyorumm..........
hamileliğimi domates salataıkla geçircem bu gidişle...........
am insanın da canı çekiyor yaaaaaa:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?