2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

star dust canım bol bol limon sık ve iç ben öyle atlattım gribi birde ıhlamur portakal suyuda çok içtim c vitamini geçmiş olsun canım

canım doktoruna göster ona göre dengeleyici kan hapı felan verir kötü bişey yok o herkeste düşer çıkar allah başka dert keder vermesin inşallah herşey güzeldir :1hug:

çünkü bebeğimi onların risk diye adlandırdıkları testler için asla aldırmam onun içinde çeşitli şeyler girmemin yaptırmamın bir mantığı yok aslında bence ben ilk hatayı o 2 li test denilen şeyi yaptırmakda yaptım çok boş bir test insanları yıpratmaktan başka birşeye yaramıyor bence

bence sende hiç kafanı takma allah bize neyi yaşatıcaksa er veya geç onu göreceğiz kaçarı yok allaha dua etmekden başka elimizden birşey gelmez herşeyi kafandan sil gebeliğinin keyfini yaşa alışverişini yap bebeğini sev kendinide bebeğinide üzme artık araştırma işi oluruna bırak bunca yıl sonra allah sana bebeğini vermiş onunla her anını keyf içinde geçir bırak testleri falan bol bol dua et bebeğinin çok sağlıklı olduğuna inan ben öyle yapıyorum hepde sağlıklı olduğuna inandım onlar risklisin dediğinde pek yıkılmadım çünkü ihtimaller üzerinde olan bir test bakalım laboratuar ne kadar sağlıklı doktor ne kadar iyi ölçdü sonra bilgisayar doğrumu hesapladı yani bunlar hep soru işareti takılma hayatını yaşa

yağmursel çok sağolcanım moral verdin hakikatten kafayı yemek üzereyim ama insanız hepimizin başına herşey gelebilir ama allah bana bu sdaatten sonra yaşatömasın öyle bir duyguyu bende öle düşünüyorum aslında bebeğim 11 senelik yoldan geliyor inşallahh sağlığıdaçok yerinde diyorum ama bazende aklıma kötü şeyler geliyor allah yardımcımız olsun inşallah

günaydın kızlar henüz kimse uyanmamış-tatlicadiarzu-

herkes için güzel bir gün olsun inşallahkaydirigubbakcemile5

ben dişçiye gidicem bugün artık ağrısına dayanamıyorum gideyim de kurtulayım:mymeka:

günaydın canım.ay çok çok geçmiş olsun

günaydın canım.ay çok çok geçmiş olsun

teşekkürler canım hemde 2 dişim birdensenağlama
ama 4 aydır doktor süt içiceksin dedikçe ben oralı olmadım, bebiş bendeki tüm kalsiyumu kullanmış, inanmazsınız dişetlerim bile çekilmeye başladı:mymeka:Süt içmeyenlere benden tavsiye geç olmadan kalsiyum depolarını doldursunlar ben şimdi acı içinde gidiyorum dişçiye:a015:

ay bendede problem var aslında.gitmem lazım.dişetlerim kanıyor.birde dişetim şişti.dişimin üzerine çıktı neredeyse.gebelikte dişeti büyümesi oluyormuş ya ondan oldu galiba.sürekli kanıyor durduk yere.gitmem lazım.aslında sütte içiyorum ama.

canım benim anne karnındaki bebeğe kilo aldırmaktanbahsetmedim..doğmuş bebeklere de balık yağı hapı verirler..özellikle annelere çocuğum çok zayıf hiçbişey yemiyor şikayetiyle gittiklerinde..balık yağı hapı verirler...
zaten akşam anahaberlerde de çıktı vitaminlerin sanıldığı gibi çok ta sağlıklı olmadığı..
onun yerine vitaminleri doğal yolla almak en sağlıklısı olduğunu uzun uzun anlattılar akşam haberlerde...
izleyen var mı bilmem gerçi ama...

ayy canım be ben rahatladım valla sonunda bulmuş kızları maşallah...
biraz çok ama olsun sağlıkla yaşasın herbiri..

ah tatlım geçmiş olsun
git bakalım inşallah hayırlısıyla halledip gelirsin işini
kendine çok dikkat et...
dişçiye selam söyle canını çok acıtmasın............

Herkeslere günaydın.

günaydın tatlım

Çok Tşkler Stardust çok yardımcı oldun saol canım anlatıcam onada hemen

Ay biraz önce odadan dışarı çıktım.çalıştığım odanın karşısındaki odanın kapısı kapalı şöyle kendime bir bakim dedim.inanamadım ya.göbeğimden çok arka tarafım büyüdü.sanki göbeğim arkada yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…