dilara bende iyiyim canım bugün test sonuçlarımı aldım kan sayımı yaptırmışdım kimi yüksek kimi düşük çıkmış nedir anlamadım ama şekerimde 69 çıkmış ay sonu doktora gidicem o zaman gösteririm bide kolestrol ve idrar tahlili yaptırıcam bakalım onlar nasıl çıkıcak
günaydın kızlar henüz kimse uyanmamış-tatlicadiarzu-
herkes için güzel bir gün olsun inşallahkaydirigubbakcemile5
ben dişçiye gidicem bugün artık ağrısına dayanamıyorum gideyim de kurtulayım:mymeka:
günaydın canım.ay çok çok geçmiş olsun
teşekkürler canım hemde 2 dişim birdensenağlama
ama 4 aydır doktor süt içiceksin dedikçe ben oralı olmadım, bebiş bendeki tüm kalsiyumu kullanmış, inanmazsınız dişetlerim bile çekilmeye başladı:mymeka:süt içmeyenlere benden tavsiye geç olmadan kalsiyum depolarını doldursunlar ben şimdi acı içinde gidiyorum dişçiye:a015:
canım benim anne karnındaki bebeğe kilo aldırmaktanbahsetmedim..doğmuş bebeklere de balık yağı hapı verirler..özellikle annelere çocuğum çok zayıf hiçbişey yemiyor şikayetiyle gittiklerinde..balık yağı hapı verirler...Canim balik yagi hapi yerine muadili yemen nguzel de balik yaginin sebebi bebegin kilo almasi degildir. balik yagi icerdigin omega 3 sayesinde EPA vs DHA icerri. bunlar da bebegin ozellikle beyin ve goz gelisimi icin gereklidir.
yani kilo aldirma degil bebege mesele.
ama kendin yiyorsan o da olur.
ayy canım be ben rahatladım valla sonunda bulmuş kızları maşallah...Kizlar ya simdi muthis bir haber aldim. benim eltim de hamile ama 5.5 aylik falan.
ve 6.ya hamile. ilk 5 i erkek.
kiz istediler erkek oldu
kiz istediler erkek oldu.
neyse son kez deneyelim dediler. ve hamileydi iste.
sonucu ogrenmisler.
Kiz ve ikiz:)
ah tatlım geçmiş olsungünaydın kızlar henüz kimse uyanmamış-tatlicadiarzu-
herkes için güzel bir gün olsun inşallahkaydirigubbakcemile5
ben dişçiye gidicem bugün artık ağrısına dayanamıyorum gideyim de kurtulayım:mymeka:
Herkeslere günaydın.
bunlar benim yaptıklarım canım .. ama aşağıya linkini kopyaladığım topice bakarsan diğer arkadaşların da neleri yapıp yapmadığını öğrenirsiniz yerimseniben
* Transferden sonraki bir kaç gün kasık ağrısı oluyor , hatta bu fazla yumurtası toplanmış kadınlarda daha şiddetli olabiliyor , o ağrılara da yumurta toplama işlemi sebep oluyor , ister istemez içeride bir işlem oldu , o yüzden .. test gününüze yakın ya da onun 3-5 gün öncesi bir şey hissetmiyorsunuz , zorlamayın kendinizi , yada " ben hiç bir şey hissetmiyorum , acaba bir şeyler ters mi gidiyor " diye evhamlanmayın boşuna , herşey yavaş ve mükemmel ilerliyor diye kendinizi teskin edin .. heyecan ve stresten kesinlikle uzak durun
- ilk üç gün tuvalet ve yemek ihtiyacı dışında pek kalkmamaya özen gösterin
- yiyeceğiniz gıdalar sebze ağırlıklı ve sulu gıdalar olsun
- ananas-kivi-tatlı yeşil biber-kuru inciri bol miktarda tüketmeye bakın , nane ve maydanozdan uzak durun
- (bir arkadaşımın ve annemin aynı dr.dan duyduğunu yazıyorum , bazı dr.lar karşı çıksa da ben yine de yemedim , ne olur olmaz diye ) ceviz-fındık-badem-fıstık yemeyin
- ağır kaldırmak-uzanmak-fazla merdiven inip çıkmak dışında evde normal hayatınıza dönebilirsiniz diyor dr.lar , ben ev içinde küçük yürüyüşler yaptım , özellikle kahvaltı öncesi , bu kabızlığı da önlüyor , bağırsakları hareketlendirdiği için .. ne duphalac ne de kuru kayısı yemek zorunda kaldım ..
- taze balık bulamıyorsanız diet ton balığı yiyin , hani yağsız olanından
- sürekli yatmanıza gerekyok , uzun oturabilir , sadece oturabilirsiniz de
- evde küçük işlerinizi yapmak sizi daha iyi hissetttirecek ve kendinizi normal hayatın içinde bulduğunuzda günlewrin nasıl geçtiğine inanamayacaksınız , tecrübeyle sabit .. ama kaptırmayın kendinizi , neticede hala teyakkuz durumu devam ediyor
- kendinizi iyi hisseetiren şeyler yapın.. hani sizi tedavide/bekleme sürecinde olduğunuz fikirden uzaklaştıracak .. mesela ben küçük bir goblen pano işledim , transferin 2. haftasında kazak ördm kendime
kitap okurken zihnim daha çabuk kaydığ için içinde bulunduğum psikolojiye bu kez kitap okumadım ..
ilişki yok, alınması gereken ilaçlar düzenli ve zamanında alınacak bir de yerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...erden-sonra-neler-yaptik-neleri-yapmadik.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?