ehhh maşallah pek güzel olmuşKizlar ya simdi muthis bir haber aldim. benim eltim de hamile ama 5.5 aylik falan.
ve 6.ya hamile. ilk 5 i erkek.
kiz istediler erkek oldu
kiz istediler erkek oldu.
neyse son kez deneyelim dediler. ve hamileydi iste.
sonucu ogrenmisler.
Kiz ve ikiz:)
benim de sol tarafta çoğunlukla göbek deliğinin alt kısmında oynuyor bazen soldan pat vurup ortaya geliyor balık gibi hissediyorum onu.çok yaramaz çok teyzeleri.kızlar benim bebiş biraz aşağıda oynuyo daha göbek hizasında değil bebişi oynayanlar yazarsa sevinirim nerenizde hangi bölgenizde oynuyo merak ettim benim bebiş çokmu aşağıda acaba göbek deliğimin hemen 5 parmak kadar altında hissediyorum CADIARZU merak ettim şimdi kızımda unuttum ya nasıldı ne zamna oynadı neremde oynuyodu aradan 5 yıl geçti ama çabuk unutmuşum nasıl bi hamilelik geçirdiğimi
bu biraz da benim bir arkadaşımın yaptığına benzedi .. ark.adı gamze , kızna gamze su ismini verdi şakkıdı
bana biraz tuhaf geliyor .. onca isim varken , ne biliiim :sm_confused:
ay bendede problem var aslında.gitmem lazım.dişetlerim kanıyor.birde dişetim şişti.dişimin üzerine çıktı neredeyse.gebelikte dişeti büyümesi oluyormuş ya ondan oldu galiba.sürekli kanıyor durduk yere.gitmem lazım.aslında sütte içiyorum ama.
ah tatlım geçmiş olsun
git bakalım inşallah hayırlısıyla halledip gelirsin işini
kendine çok dikkat et...
dişçiye selam söyle canını çok acıtmasın............
teşekkürler canımmmmŞeniz
söylerim selamını valla acıtırsa canına okurum nasıl olsa yabancı değil:mymeka:kaydirigubbakcemile3
günaydın tatlım
günaydın anneler....a.s.
bugün idrar kültürü verecem bakalım inşallah bişey çıkmaz
ben hayatım boyunca hiç antibiyotik kullanmadın kullanamadım
alerjim var
enfeksiyon çıkarsa yandım
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar kızlar 12 30 da drda randevum var kendi druma değil ayvalıkta bir dr ultrasonu 3 boyutlu renkli usg o yüzden girmek istedim benim drun usgsi çok eskilerden birde 3 lü test sonucuna göre çok strese girdim pazartesiden beri gideyim yavrumu göreyim belki rahatlarım biraz ayrıntılıya girmeme daha 20 gün var çünki ne olur bana dua edin arkadaşlarım bebeğimin inşallah hiç birşeyi yoktur iyi haberlerle dönerim cuma saati yasin okuyacağız komşularımla beraber öyle dra gideceğim
geçmiş olsun canım bi yakaladımı hastalık gitmiyo helede hamişken çok çok zor bende olmuştum hamişliğimin başlarında grip atlattım şimdi çok korkuyorum tekrar o günleri yaşıcam diye inşallah bi daha hasta felan olmadan doğururum canım inşallah atlatacaksın antibiyotik öyle yapıyo başta ama düzenli 3 gün alırsan ayağa kalkıyosun ihmal etme çabuk iyileşki bebişte iyi olsun:1hug:
iyleşemedin gitti ya starcığım bende bir hafta önce acayip grip oldum bende snizütte var hiç ilaçda kullanmadım sadece nane limon ama acayip limon yedim şükür atlattım burun için çocuk damlası kullandım nefesimi açıyordu o iyi gelmişdi
canım hiç belli olmaz arkadaşım tüp bebekle ikizleri oldu 8 sene sonra ikizler bikız bir oğlandı ikinci senede kendiliğinden hamile kaldı bu seferde ağlıyordu hamileyim diye diğer akrabamızda 10 sene sonra çocuğu oldu bebek 1 yaşına gelmeden 2. ye hamile kaldı ama neyse bizler sağa salim kucağımıza bir alalım ondan sonra bakarız artık banada diyorlar hemen ikinciyide doğur diye:1hug::CüvCüv:
günaydın kızlar henüz kimse uyanmamış-tatlicadiarzu-
herkes için güzel bir gün olsun inşallahkaydirigubbakcemile5
ben dişçiye gidicem bugün artık ağrısına dayanamıyorum gideyim de kurtulayım:mymeka:
Herkeslere günaydın.
günaydın kıslar
günaydınlarr kızlarrrrGünaydın Kıslar
Güsel bir Gün geçirmeniz dileğiyle
Hayırlı Cumalar....
günaydın anneler....a.s.
alerjim var
günaydın kızlar bugün öğleden sonra sağlık ocağına gidicem tetenoz aşısı için
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar kızlar 12 30 da drda randevum var kendi druma değil ayvalıkta bir dr ultrasonu 3 boyutlu renkli usg o yüzden girmek istedim benim drun usgsi çok eskilerden birde 3 lü test sonucuna göre çok strese girdim pazartesiden beri gideyim yavrumu göreyim belki rahatlarım biraz ayrıntılıya girmeme daha 20 gün var çünki ne olur bana dua edin arkadaşlarım bebeğimin inşallah hiç birşeyi yoktur iyi haberlerle dönerim cuma saati yasin okuyacağız komşularımla beraber öyle dra gideceğim
ay canım geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz...günaydın anneler....a.s.
alerjim var
ayy canım şimdiden geçmiş olsun bizde senin tecrubelerinden faydalanırız..günaydın kızlar bugün öğleden sonra sağlık ocağına gidicem tetenoz aşısı için
günaydın kızlar henüz kimse uyanmamış-tatlicadiarzu-
herkes için güzel bir gün olsun inşallahkaydirigubbakcemile5
ben dişçiye gidicem bugün artık ağrısına dayanamıyorum gideyim de kurtulayım:mymeka:
Çok Tşkler Stardust çok yardımcı oldun saol canım anlatıcam onada hemen
Ay biraz önce odadan dışarı çıktım.çalıştığım odanın karşısındaki odanın kapısı kapalı şöyle kendime bir bakim dedim.inanamadım ya.göbeğimden çok arka tarafım büyüdü.sanki göbeğim arkada yani.
günaydın anneler....a.s.
alerjim var
günaydın kızlar bugün öğleden sonra sağlık ocağına gidicem tetenoz aşısı için
gunaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?