2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ya kızlar ben tatlı çok fazla sevmezdim
baklava almış eşim akşam gittim geldim
yedim bide baktım bitmiş kaydirigubbakcemile3
nasıl yedim okadar baklavayı tok karnına bilmem
sonra nasıl pişman oldum tatlının hiç faydası yok bebeklere
neyse arada kaçamaklar oluyo:CüvCüv:

derincimm , innnnnnnşallah güzel haberlerle dönersin dr.dan .. ben de her cuma bi aksilik olmazsa okurum yasin ve diğer sreleri , özellikle de kehf suresini okuyorum yerimseniben
emin ol dualarımda olacaksın yerimseniben
inşallah cinsiyetini de öğrenirsin canım yaaaa , çok merak ediyorum ben de delikafadulden

teşekkürler babayloncummmmmmmmmm Şeniz:1hug:

evet canım stardust cum.... en çok ben merak ediyorum.... bizimki de yaklaşıyorr ....

tatlım benimmmmm :1hug:, takıldım ben sana , yanlış anlamadın dimi Şeniz

tatlım benimmmmm :1hug:, takıldım ben sana , yanlış anlamadın dimi Şeniz[/QUOTE]

canımm benimm neden yanlış anlayayım olur mu öyle şey herkes biliyordur herhalde aşıdan en çok korkan ama en erken gitmeye kalkan kişi olarak benii :))))

derin bizimki de arkasını dönmüştü dr biras beklesin uğrassın harekete geçiyor bebekler
ben bgn öğrenmek istiyorum artık de .öğrende gel :)

ben bu akşam ist.a gidiyorum
yarın dr.umla randevum var 13.30 da
yavru kuşumu görücem 2 haftadan sonra hihoyyyt
aslında o panikle gittiğim h. içi gördüm ama eski usg olduğu için pek bir şey anlaşılmıyordu , o yüzden saylanmaz o kaydirigubbakcemile3
15+6 olunca artık cinsiyeti kesinleşir dimi ??
benimki de soru , karşında ipeğimu örneği var , heveslenme bakalım öyle sıtardastanıııım kaydirigubbakcemile3

derin bizimki de arkasını dönmüştü dr biras beklesin uğrassın harekete geçiyor bebekler
ben bgn öğrenmek istiyorum artık de .öğrende gel :)

bir de çikolata yiyince bebekler daha hareketli oluyormuş ya , çikolata yemeli randevu saati yaklaşınca delikafadulden
o zaman way poposu dönüktü , yok uyuyordu felan durumu ortadan kalkar ..
ama çok kaçırmayalım sonra bebek göbek kordonundan asılıp tarzan misali fırr fırrrrr dönmesin içerde , hiç göremeyiz bu sefer kaydirigubbakcemile3

ayy canım ben görmedim kusura bakma hemen bakarımm...
tamam canım önemsediğin için teşekkür ederim...
Bebekler biz ve vitamin ve balıkyağları hakkında dikkatli olmamız gereken konular var..bi bakın

canım hayırlı haberlerle gel inşallah herşey çok güzel geçerinşallah ta netleşir cinsiyeti
ben bu hafta yenı geldım doktordan 3 lu testım yapıldı. Bugun sonucunu alacagım

hayırlısı canım inşallah tüm sonuçların temiz çıkar

paylaşım için teşekkürler canım... ben beğendimm :lepi:

ben balık yerim ama haftada 2 kere yiyemiyorummm yaa...
ama hamilelikte de sanırım en iyisi vitamini bile doğal yoldan almak..

kesinleşir canım bence.16+3 ken gittiğimde dr cinsiyet bu dönemde net görünüyor zaten dedi .

canımm güzell haberlerle gel inşallahh..
bebişinin cinsiyeti kesinleşir inşallah....

Herkeslere günaydınnnn,bugün hava yağmurlu burda ama ben kıpır kıpırım çünkü 15.30da doktorumuza gidiyoruz sositososito .Bugünü iple çektim resmen ya bu sefer böyle oldu .İnşallah cinsiyetinide öğrenicem,zaten şurda kaç kişi kaldık 5 kişi yoktur herhalde :).Göstermezsede ayıp ama artık dimi

cok saol beyaz melek. bu arada bebegın boyu 18. (17+1) haftanın basında 13 cm. cıktı. ınternetten baktım o haftanın basında 5 cm falan daha buyuk yazıyor bebegın boyu. sız de nasıldı

Canım okudum.doktoruma sormuştum balık yağını oda bana verdi.sonra internette senin yazdığın şeyleri okudum.o yüzden biraz balık yağı hapından gözüm korktu.o yüzden alıp içmedim.ama işte haftada iki kerede balık yiyemiyorum.napıcam bilmiyorum.ama vitamini kullanıyorum.inan yediklerime o kadar dikkat etmiyorum.ben meyve yemeği pek sevmem.eşim zorla akışamları soyup ağzıma tıkıyor.oda olmasa vitaminsizlikten ölücem.acaba ilaçlarmı kilo aldırıyor.aslında öyle abartı yemekte yemiyorum.hamile kalmadn önce ne yiyorsam onu yiyiyorum ama yinede çok kilo aldım

kızlar ben kafam karıştı balık yağını kullanmamızmı lazım şimdi .benim dr vermedi bana o haptan acaba sonra mı verecek

hayırlı günler arkadaşlar :1hug:
tüm anneciklerin cuması hayırlı olsuna.s.
bu güzel günde kimin gönlünde sıkıntı varsa Rabbim en hayırlı bi şekilde gidersin inş:Saruboceq:

hastaneye gidecek arkadaşlarımıza çok geçmiş olsuna.s.
star_dust ve derin güzel haberlerinizi bekliyoruz inş..
annecik inş seninde sonuçların güzel çıkmıştır...

paylaşım için teşekkürler canım... ben beğendimm :lepi:

ben balık yerim ama haftada 2 kere yiyemiyorummm yaa...
ama hamilelikte de sanırım en iyisi vitamini bile doğal yoldan almak..

teşekkürler canım bu konuyu çok araştırıyorum gerçekten fayda sağlamaya çalışırken zarar vermekten çok korkuyorum bebişime...
tabiki en önemlisi vitaminleri doğal yolla almaya çalışmak....
belki ben de kullanırım vitamin duruma göre..yediklerim yeterli gelmezse ve vucut ek takviyeye gerek duyarsa...ama içerikleri ve hamilelere uygunluğu çok önemli.........
mesela balık yağında hamilelik katagorisi C yazıyyor...yani hayati önem varsa içilmeli diyor........
bu konuda karışığım henüz durmadan araştırıyorum........
ne kadar da olsa haplarda bisürü katkı maddesi var...uff ne bileyim ya:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…