2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Bende pazartesiye başka bir doktordan randevu aldım.ona gidicem bakalım.böyle de çok tuhaf geliyor.arada başka bir doktora gitmek.demezmi kaç aylık olmuşsun gelmişsin diye

kızlar ben kafam karıştı balık yağını kullanmamızmı lazım şimdi .benim dr vermedi bana o haptan acaba sonra mı verecek

canım kullanman şart değil ...önemli olan omega 3 alabilmen..haftada 1 balık ve her gün 3 adet ceviz yersen balık hapı yağını kullanmana gerek yok............
hiç balık yemeğen ve omega 3 allamayan,kişiler kullanmayı deneyebilir belki........
ben kendi adıma kullanmayı düşünmüyorum şimdilikyerimseniben

Iyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım gulustan. ıns herkes ıyı haberlerle doner.

ayy canımm yaa inşallah öğrenirsin cinsiyetini ne sabır var sizde maşallah...

kızlar ben kafam karıştı balık yağını kullanmamızmı lazım şimdi .benim dr vermedi bana o haptan acaba sonra mı verecek

kızlar sız tatıle gıtmeyı dusunuyormusunuz. mayıs ayı falan gıbı ben gıtmek ıstıyorum aslında.

ben bu sene gitmeyi düşünmüyorum seneye bebişimle giderim............
bu yaz dinleneyim biraz...evde vakit geçirmeyi özledim

Ilsu'cum ben 16+0da basladim kullanmaya. Ama biliyorsun her doktorun uygulamasi fakli, Ben mesela elevite 12. haftada baslamistim galiba, ama burada bir cok arkadas elevit kullaniyordu, okuyordum. Cok takilma, bir sonraki gidisinde sor, ya da daha cok varsa gitmene ac bir telefon sor, icin rahat etsin. Bazen de atliyorlar. Doktorlarinda kafalar karisik oluyor, muayene sirasinda bin tane soru soruyoruz, bazen onlar da bizler de atliyoruz bazi seyleri.

hayırlı haberlerle gel çiçekçim ...
inşallah öğrenirsin cinsiyetini tatlım
allah gönlünüze göre verir inşallah

çok haklısın canım inan bende abur cubur özellikle fastfood tiri beslenen biriydim ama şimdi çok dikkatliyim acaba yediklerim bebeğime yararlı mı yararlı değilse boşuna yiyormuşum gibi geliyor.. tabii herşeyden tatmalıyız ama bebeğimiz için en yararlılarını seçmeliyiz.. özellikle taze meyve ve yeşil yapraklı sebzeler diye biliyorum.. ben bunlara ağırlık verdimm..

Selsin, hic de bu saate kadar nerdeydin falan demez doktorlar. Sonucta baska doktorun takibi altindasin. Sen butun tahlil sonuclarini ultrasonlarini gotur. Ne guzel hafta sonu bebisle bulusma var!

cicek - hadi insallah gosterir melegin cinsiyetini canim.

selsin git bakalım başka bi doktorun gözlemleriyle bak bebişine..
Hayırlı haberlerle gel

amin canım inşallah.bebeğim sağlıklı ama hiç göremedimki onu.inşallah bu sefer görürüm.aslında benim doktor çok yoğun.birde akşam geç saate alınca randevu.8 e alıyorum.benim girmem 8.30 oluyor.iyice artık yorgun düşmüş oluyor.aslında en güzel sabah gitmek.ama çalışınca problem oluyor işte

bende kullanmıyorum canım..hatta elevitede geçen hafta başladım.ondan öncede bi ay kadar bişey içmedim..ama ben elimden geldiğince doğal yolla almaya çalışıyorum..beslenmeme çok dikkat ediyyorum..yemen içimen güzelse çokta takılmamak gerekiyor bence..ama yine de dr.a hatırlatmakta yarar var.benim ki şuan gerek olmadığını söyledi..

KIZLAR BALIK YAĞI HAPI HAKKINDA

Doç. Dr. Ali Serdar Fak, “Biz hastalarımıza hap önermiyoruz. Önermemiz için elimizde, kesin bilimsel kanıt olması lazım, ancak şu anki bilimsel veriler yeterli değil. Sonuçta bu, yapay bir şey. Ayrıca bu işin maliyeti de var. Uluslararası kardiyoloji cemiyetlerince, sağlık kuruluşlarınca, üniversitelerce balık yağı hapları henüz önerilmiyor. Çünkü olumlu etki yaptıklarına dair veriler yeterli değil. Bunun yerine sağlıklı beslenme öneriyoruz. Haftada 2-3 kez beyaz et yemek yararlı olabilir” diyor. Peki tezgahları gün geçtikçe daha fazla süsleyen Omega 3 veya Omega 6 yağları içeren margarinler, tereyağları, hatta yumurtalar ne kadar yararlı? “Bu ürünlerin sağlığı, özellikle de kalp sağlığını koruduklarına dair elimizde henüz kanıtlanmış, bilimsel bilgi yok” diyor Doç. Dr. Ali Serdar Fak. Yani yapay ilaçlar yerine, “doğal ilaçlara” yönelmek en doğrusu...

Tabi size kalmış bir şey ama marmara üniversetisi gibi bi üniversite önermio

sağol güzelim
ben cevizi yiyorum ,ama balığı çok sık yemiyorum artık haftada bir onu da yerim.

hayırlı haberlerle gel çiçekçim ...
inşallah öğrenirsin cinsiyetini tatlım
allah gönlünüze göre verir inşallah

Amin canım çok sağol,bende artık kızım yada oğlum demeyi istiyorum ya ona göre eşyalar almak istiyorum,isim düşünmek istiyorum.Ay ne çok şey istiyomuşum :1rolleyes:Sağlıklı olsun tabiiki gerisi mühim değil kız yada erkek diye bi isteğimiz yok ama merak ediyor insan tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…