kızlar ben kafam karıştı balık yağını kullanmamızmı lazım şimdi .benim dr vermedi bana o haptan acaba sonra mı verecek
hayırlı günler arkadaşlar :1hug:
tüm anneciklerin cuması hayırlı olsuna.s.
bu güzel günde kimin gönlünde sıkıntı varsa Rabbim en hayırlı bi şekilde gidersin inş:Saruboceq:
hastaneye gidecek arkadaşlarımıza çok geçmiş olsuna.s.
star_dust ve derin güzel haberlerinizi bekliyoruz inş..
annecik inş seninde sonuçların güzel çıkmıştır...
Herkeslere günaydınnnn,bugün hava yağmurlu burda ama ben kıpır kıpırım çünkü 15.30da doktorumuza gidiyoruz sositososito .Bugünü iple çektim resmen ya bu sefer böyle oldu.İnşallah cinsiyetinide öğrenicem,zaten şurda kaç kişi kaldık 5 kişi yoktur herhalde :).Göstermezsede ayıp ama artık dimi
kızlar ben kafam karıştı balık yağını kullanmamızmı lazım şimdi .benim dr vermedi bana o haptan acaba sonra mı verecek
kızlar sız tatıle gıtmeyı dusunuyormusunuz. mayıs ayı falan gıbı ben gıtmek ıstıyorum aslında.
teşekkürler canım bu konuyu çok araştırıyorum gerçekten fayda sağlamaya çalışırken zarar vermekten çok korkuyorum bebişime...
tabiki en önemlisi vitaminleri doğal yolla almaya çalışmak....
belki ben de kullanırım vitamin duruma göre..yediklerim yeterli gelmezse ve vucut ek takviyeye gerek duyarsa...ama içerikleri ve hamilelere uygunluğu çok önemli.........
mesela balık yağında hamilelik katagorisi C yazıyyor...yani hayati önem varsa içilmeli diyor........
bu konuda karışığım henüz durmadan araştırıyorum........
ne kadar da olsa haplarda bisürü katkı maddesi var...uff ne bileyim ya:uhm:
herkese günaydın.
Selsincim pazartesi mutlaka haber ver randevun nasıl geçti merak ederimmm.
selsin git bakalım başka bi doktorun gözlemleriyle bak bebişine..
Hayırlı haberlerle gel
canım kullanman şart değil ...önemli olan omega 3 alabilmen..haftada 1 balık ve her gün 3 adet ceviz yersen balık hapı yağını kullanmana gerek yok............
hiç balık yemeğen ve omega 3 allamayan,kişiler kullanmayı deneyebilir belki........
ben kendi adıma kullanmayı düşünmüyorum şimdilikyerimseniben
hayırlı haberlerle gel çiçekçim ...
inşallah öğrenirsin cinsiyetini tatlım
allah gönlünüze göre verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?