2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

benim dr um balıkyağı hapından falan hiç bahsetmedi. vitamin ile başladım bemiks c .. 17. haftamda da demir hapı başladık hımm bi de uyuşmalarım için magnezyuım içiyorum..

herkese kocaman günaydın kızlar bugün doktora gidecek annişlerimiz güzel haberle dönerler inşallah derin canım göreceksin bebeğin okadar sağlıklı olduğunu boşuna üzüldüğünü dua ediyoruz canım hadi bakalım güzel haberler sıralansın:Saruboceq::Saruboceq: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

bu arada ben elevit kullanmayı bıraktım bayadır almıyorum 20 gündür felan sadece demir hapımı kullanıyorum balık yağıda kızımdada içmedim o yüzden içmeyi düşünmüyorum allah sağlık sığat versin çok şükür miyde sorunum yok herşeyi rahatlıkla yiyorum ama yeme sorunu olan arkadaşlar bence vitaminlerini ihmal etmesinler eleviti sadece son ayımda kullanmayı düşünüyorum..

beyaz melek canım bilgiler çok güzel ben biliyodum bunları ama bilmeyen annişlerimize tavsiye okusunlar doktorlarına sorsunlar biri kullanmıyo bende kullanmasamda bişey olmaz deyip ihmal etmesinler her bünye farklıdıra.s.

benim doktorumda balık hapından bahsetmedi
gittiğimde kesin sorucam verirse mecbur içerim ben
çocukken okadar çok kullanmıştımki nefret ederin
kokusundan

ben bu aralar çok yiyorum kızlar ya
tatlı tuzlu farketmiyo .dün oturdum 6 baklava yedim
hemde tok karnına aç olsam ne olurdu bilmem
4 kilo aldım zaten üstüne bide göbeğim kocaman oldu
üffff ben baya şişicem sanırım
biri beni durdursunnnnnnnnnnnnnnn:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

gamzecim 20. haftandasın 4 kilo alman normal güzelim fazla almamışsın dert etme

doktorumda normal dedi canım
ama ben o 4 kiloyu yavaş yavaş almadımki
hamileliğimin ilk 3 ayı kilo verdim
son aylarda birden aldım bir ay önce
61 dim şimdi 64 çok hızlı almışım
ondan korkuyorum neyse bebeğim sağlıklı doğsunda
alalım farketmez.:CüvCüv:

Canım bende öyleyim,ilk aylarım çok zorlu geçti hep serumlarla beslendim ama 3.aydan sonra iştah bir açıldı bende.Kendimi frenleyemiyorum ama yararlı olacak şeyleri yemeye çalışıyorum genelde hamurişini tamamen bıraktım,şerbetli tatlılarla aram yoktu zaten ama çikolata tarzı şeylere bayılıyorum.Yani tüketmem gereken ne varsa bebişim için yiyorum diyebilirim :) . Çok sık acıkıyorum öyle oluncada kilo aldım.Şu anda 53.4 üm şu anda,48 le hamile kalmıştım oysa.Bakalım doktorum ne dicek bugün

Kıslar yoğunum malum cuma ancak okuyabiliyorum
derincim hayırlı haberlerle dön inş. canım bizi merakta bırakma ben cinsiyetini Kız diye tahmin ediyorum bakalım ne çıkıcak:)
Beyaz Melek yazdıkların çok güsel genel bilgi verici her araştırmacı farklı bişiy söylüyo bende doğaldan yanayım aslında ama haftalık yediklerimin kalorisini hangi birini hesaplıyım diye düşünüyorum bu sefer ilaç almazsam yettimi fazlamı geldi eksikmi kaldı diye düşünmekten kafam ambale olucak doğal alıyorum dikkatte ediyorum ama vitaminleride destek olarak alıyorum artık yarasın bebeğime inş. kim bile bile kötülük etmek isterki bebeğine bizlerde en doğrusu olsun diye uğraşıyoruz kendimizce işte

Annecik bebeğinin boyu 5 cm eksik çıkmış demişsin hiç takma netteki bilgilerde ortalama felan sonuçta
Benim doktorum şu ana kadar ne boy ne kilo söyledi doğru olmaz dedi bakalım yarın detaylı usg de farklı doktor görücek o söylicekmi zaten bacaklarını içe çektiklerinden baş pop mesafesi söylüyor çok doğru bilgi değil yani
Rahat ol canımcım

Annecik tatil olayı bu sene bizdede kaldı eşiminki 1 ay izni var düşün benle birlikte oda bebiş bakıcak demektir.
Ben eylül ekim gibi bebekle kaçalım 2-3 günlüğüne dedim ama yok kabul etmedi kociş bu sene evimizdeyiz yani :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…