gözünüzaydın canım kızlarımız çoğalıyor hayırlısıyla inşallah...
allah tamamını erdirsin sağlıkla gelsin kızın
Arkadaşlar sonunda bebişimin cinsiyetini öğrendim.Benim de bir KIZIM oluyor.Listeye eklerseniz sevinirim
Arkadaşlar sonunda bebişimin cinsiyetini öğrendim.Benim de bir KIZIM oluyor.Listeye eklerseniz sevinirim
Gözünaydın canım,sağlıkla gelsin bebişin :ecrin_bebek: .Darısı başımıza :1rolleyes:
gözünaydın canımm tebriklerr maşallah kızınaa
ben de 19 haftalık hamileyim.benim de bir kızım olacak.mutluyum ama bebeğimin başında kist çıktı.doktor korkma 24. haftada kaybolur dedi ama ben yine de korkuyorum.Sağlıklısıyla bebeğimi kucağıma alırım inşaallah.Allah hepimizin bebeklerini korusun.
arkadaşlar sonunda bebişimin cinsiyetini öğrendim.benim de bir kızım oluyor.listeye eklerseniz sevinirim
ben de 19 haftalık hamileyim.benim de bir kızım olacak.mutluyum ama bebeğimin başında kist çıktı.doktor korkma 24. Haftada kaybolur dedi ama ben yine de korkuyorum.sağlıklısıyla bebeğimi kucağıma alırım inşaallah.allah hepimizin bebeklerini korusun.
Allah bebeğine sağlık versin.Allah bebeğini sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin .İyi düşün içini ferah tut o da içinde rahat olsun.Bol bol su iç meyve ye.Yediklerine dikkat et.Sağlıkla büyüsün bebişin.:1hug:
tebrikler canım kızın hayırlı uğurlu olsun .
hoşgeldin canım kızlar coğalıyor:) bebeklerde kist kayboluyormuş cok kişiden duydum
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama yine de kafam takılıyor.yediklerime çok dikkat ediyorum.Ama inanıyorum kızım sağlıklı doğacak.
bebeğin kaç haftalık.ilk hareketler seğirme gibi oluyor.sanki içinde pır prı eden bir kelebek vamış gibi senin öyle mi oldu.bazen gaz hareketiyle bebek hareketi karıştırılıyor.
bana mı demiştin canım bebişim 19+4 oldu gaz hareketi değildi ama kasılma olabilir
Tabiki sağlıklı doğacak.Bak bi arkadaşımızın yazdığı gibi bebeklerde kist kayboluyormuş.Senin dr.un da sana korkmana gerek yok demiş.Dr un da öle dedikten sonra sen hiç bozma moralini.a.s.
evet sana demiştim canım.bebeğin baya büyükmüş onun tekmeleri büyük olasılıkla.çünkü hareketler eğer ilk gebelikse 19 ile 23. haftalar arasında hissedilirmiş.ikinci gebelikse 16. haftada hissedilirmiş.Hareketlerini hissetmek dünyanın en güzel duygusu.Sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?