2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydın kızlar..bugun saglık ocagına gittim kayıt yaptırdım, kan ve idrar tahlili yaptılar.usg yoktu ve ben b kaç gundur bebişimin hareketlerini hissetmiyodum..Eşimle hemen başka hastaneye gittik , şükür serramız iyi ve 257 gram.Kalp atısını da görünce sükrettim:=)

ben de 19 haftalık hamileyim.benim de bir kızım olacak.mutluyum ama bebeğimin başında kist çıktı.doktor korkma 24. haftada kaybolur dedi ama ben yine de korkuyorum.Sağlıklısıyla bebeğimi kucağıma alırım inşaallah.Allah hepimizin bebeklerini korusun.

kızlar günaydın bu gece hiç uyuyamadım ya bebekmi hareket etti başka bişeymiydi çözemedim ama sanki sabaha kadar tekmeledi meleğim

bebeğin kaç haftalık.ilk hareketler seğirme gibi oluyor.sanki içinde pır prı eden bir kelebek vamış gibi senin öyle mi oldu.bazen gaz hareketiyle bebek hareketi karıştırılıyor.

Allah bebeğine sağlık versin.Allah bebeğini sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin .İyi düşün içini ferah tut o da içinde rahat olsun.Bol bol su iç meyve ye.Yediklerine dikkat et.Sağlıkla büyüsün bebişin.:1hug:

arkadaşlar sonunda bebişimin cinsiyetini öğrendim.benim de bir kızım oluyor.listeye eklerseniz sevinirim

tebrikler canım kızın hayırlı uğurlu olsun .

hoşgeldin canım kızlar coğalıyor:) bebeklerde kist kayboluyormuş cok kişiden duydum

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama yine de kafam takılıyor.yediklerime çok dikkat ediyorum.Ama inanıyorum kızım sağlıklı doğacak.

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama yine de kafam takılıyor.yediklerime çok dikkat ediyorum.Ama inanıyorum kızım sağlıklı doğacak.

Tabiki sağlıklı doğacak.Bak bi arkadaşımızın yazdığı gibi bebeklerde kist kayboluyormuş.Senin dr.un da sana korkmana gerek yok demiş.Dr un da öle dedikten sonra sen hiç bozma moralini.a.s.

bebeğin kaç haftalık.ilk hareketler seğirme gibi oluyor.sanki içinde pır prı eden bir kelebek vamış gibi senin öyle mi oldu.bazen gaz hareketiyle bebek hareketi karıştırılıyor.

bana mı demiştin canım bebişim 19+4 oldu gaz hareketi değildi ama kasılma olabilir

bana mı demiştin canım bebişim 19+4 oldu gaz hareketi değildi ama kasılma olabilir

evet sana demiştim canım.bebeğin baya büyükmüş onun tekmeleri büyük olasılıkla.çünkü hareketler eğer ilk gebelikse 19 ile 23. haftalar arasında hissedilirmiş.ikinci gebelikse 16. haftada hissedilirmiş.Hareketlerini hissetmek dünyanın en güzel duygusu.Sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın inşaallah.

hayırlı cumalar annelerr,
adenzar tebrik ederim kuzunu ve seni, hayırlı sağlılı evlat olur inş.
ecetuba canım geçmiş olsun inş kaybolur ki doktor kaybolur dediğine göre kaybolacak normal bi durum. senin de bebeişin sağlıkla gelsin inş.
doktora gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle dönerler inş.
özellikle derin inş çok güzel haberler almıştır içi rahat etmiştir.
çiçeks canım sen de cinsiyeti öğrenirsin inş. naz yapmaz bebişin:) ben bu haftama geldim hala öğrenemedim. drye gitmeme de daha çok var.
annecik boyu artık pek ölçmüyorlar doktorlar. doğru sonuçlar çıkmıyo diye. benim son iki gidişimde ölçmediler. bir de sitelerde tüm boy ölçüsü veriyolar. bizim drler genelde baş-popo ölçüyorlar. yani senin bebişinin de bacak boyunu ekleyince 5 cm lik açık kapanır:)
kızlar ben balık yağı kullanmayı düşünmedim hiç zaten. yapay almak hiiç hoşuma gitmiyo. vitamin hapını bile doğru düzgün kullanmıyorum. sadece demir alıyorum düzenli.

evet canım iki gündür gündüz hissediyordum ama ilk defa gece ve bu kadar yoğun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…