2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım çok geçmiş olsun hiç korkma
doktorun geçer dediyse 24 haftanı bekle
inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

adenzar senide tebrik ederin canım
aman ne güzel bi pirernses daha geliyo hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
sanırım kız bebekler erkekleri geçti

ecetuba gönlünü feraj tut canım hayırlı haberlerini kaybolduğunu öğreniceksin inş. canım
Adenzar tebrikler kızçeler çoğaldı hakikaten ya ne güsel maşallah onlara

arkadaşlar benim geceleri burnum acayip tıkanıyor ağzım açık yatıyorum sonra boğazım kuruyor rahatsız oluyorum birde boğazımda hep balgam oluyor sürekli gece temizliyorum sizce ne yapayım burnuma viks sürüyorum açılsın diye ama boğazımda beni rahatsız ediyor çok

adenzar senide tebrik ederin canım
aman ne güzel bi pirernses daha geliyo hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
sanırım kız bebekler erkekleri geçti

Canım çok teşekkürler.Bugüne kadar herkes erkek dedi benim içime de erkek doğmuştu,çin takvimine göre de erkek çıkıyordu biz de hep erkek olcak diye diye kendimizi kandırmışız.Allah bize kız nasip etti.Herkese tavsiyem kimseye inanmayın Allah bilir ve de zamanı gelince dr.söyler zaten.Sonra hiç bir zaman cinsiyet ayrımı yapmam önemli olan sağlıklı hayırlı olması derim ama insanlar sizi etkiliyor ve ister istemez inanıyorsunuz.Ama eşim ve ben kızımız olacağı için çok mutluyuz önemli olan sağlıklı ve hayırlı bir insan olması.Kısacası kimselerin yorumlarına inanmayın.En doğrusunu Allah bilir.

Ay çok duygulandım.Destek olan herkese çok teşekkür ederim.

Canım Allah kızına sağlıkla kavuşmanı nasip etsin. Benim bir arkadaşımın bebeğinin de başında kiste rastlamıştı doktorlar, ileriki haftalarda da kaybolcağını söylemişerdi..Hepimiz endişelenmiştik . Ama gerçekten 21. haftada yapılan detaylı ultrasonda kiste rastlanmadı hihoyyyt..İçini ferah tut senin kızının da hiç birşeyi yoktur inşallah.

kızlar 3 lü tarama testimi faxladılar çok şükür temiz
kan uyuşmazlığı içinde coombs testi yapılmıştı o da temiz çıkmış

Gece yatarken kombin açıkmı canım kaloriferler çok kurutuyo bende de aynısı olur biz gece yakmıyoruz rahat uyumak için yoksa ben hiç uyuyamıyorum canım evimizde neyseki yalıtımlı soğuk olmuyor
Bence sen yattığın odada ya buhar makinesi çalıştır yada kalorifer üzerine su veya ıslak havlu bırak canım

canım bizim ev merkezi sistem ısıtmalı ama gece yanmıyor zaten bende havanın kuruluğundandır diye düüşündüm kaloriferin üzerine su koyuyorum ama yine aynısı

Arkadaşım sen nerelerdesin.Çok teşekkür ederim canım.Allah senin iki prensesini de sağlıkla kollarına almayı nasip etsin.a.s.
canım ben hep buralardayım ama pek nete girmiyorum evden dışarı çıkmıyorum genellikle istirahat halinde geciriyorum nete girincede sana hiç rastlamıyorum.

kesinleşir canım bence.16+3 ken gittiğimde dr cinsiyet bu dönemde net görünüyor zaten dedi .

canımm güzell haberlerle gel inşallahh..
bebişinin cinsiyeti kesinleşir inşallah....

inşallah kıssslar yaaa :asigim:
teşekkürler eyetekinerim balım Şeniz

çiçekscim , inşallah güzel haberlerle dönersin ve de cinsiyetini de öğrenmiş olursun , sonra hep beraber burda hihoyt dansı yaparak kutlarıssss hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…