evet canım iki gündür gündüz hissediyordum ama ilk defa gece ve bu kadar yoğun oldu
ben de 19 haftalık hamileyim.benim de bir kızım olacak.mutluyum ama bebeğimin başında kist çıktı.doktor korkma 24. haftada kaybolur dedi ama ben yine de korkuyorum.Sağlıklısıyla bebeğimi kucağıma alırım inşaallah.Allah hepimizin bebeklerini korusun.
Canım senin minik komut veriyor sana ben burdayım diyor.bu arada cinsiyeti belli mi?
canım çok geçmiş olsun hiç korkma
doktorun geçer dediyse 24 haftanı bekle
inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
adenzar senide tebrik ederin canım
aman ne güzel bi pirernses daha geliyo hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
sanırım kız bebekler erkekleri geçti
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
Adenzar tebrik ederim arkadaşım demek seninde prensesin olacak
Ay çok duygulandım.Destek olan herkese çok teşekkür ederim.
arkadaşlar benim geceleri burnum acayip tıkanıyor ağzım açık yatıyorum sonra boğazım kuruyor rahatsız oluyorum birde boğazımda hep balgam oluyor sürekli gece temizliyorum sizce ne yapayım burnuma viks sürüyorum açılsın diye ama boğazımda beni rahatsız ediyor çok
Gece yatarken kombin açıkmı canım kaloriferler çok kurutuyo bende de aynısı olur biz gece yakmıyoruz rahat uyumak için yoksa ben hiç uyuyamıyorum canım evimizde neyseki yalıtımlı soğuk olmuyor
Bence sen yattığın odada ya buhar makinesi çalıştır yada kalorifer üzerine su veya ıslak havlu bırak canım
canım ben hep buralardayım ama pek nete girmiyorum evden dışarı çıkmıyorum genellikle istirahat halinde geciriyorum nete girincede sana hiç rastlamıyorum.Arkadaşım sen nerelerdesin.Çok teşekkür ederim canım.Allah senin iki prensesini de sağlıkla kollarına almayı nasip etsin.a.s.
kızlar 3 lü tarama testimi faxladılar çok şükür temiz
kan uyuşmazlığı içinde coombs testi yapılmıştı o da temiz çıkmış
kesinleşir canım bence.16+3 ken gittiğimde dr cinsiyet bu dönemde net görünüyor zaten dedi .
canımm güzell haberlerle gel inşallahh..
bebişinin cinsiyeti kesinleşir inşallah....
Herkeslere günaydınnnn,bugün hava yağmurlu burda ama ben kıpır kıpırım çünkü 15.30da doktorumuza gidiyoruz sositososito .Bugünü iple çektim resmen ya bu sefer böyle oldu.İnşallah cinsiyetinide öğrenicem,zaten şurda kaç kişi kaldık 5 kişi yoktur herhalde :).Göstermezsede ayıp ama artık dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?