arkadaşlar benim geceleri burnum acayip tıkanıyor ağzım açık yatıyorum sonra boğazım kuruyor rahatsız oluyorum birde boğazımda hep balgam oluyor sürekli gece temizliyorum sizce ne yapayım burnuma viks sürüyorum açılsın diye ama boğazımda beni rahatsız ediyor çok
arkadaşlar benim geceleri burnum acayip tıkanıyor ağzım açık yatıyorum sonra boğazım kuruyor rahatsız oluyorum birde boğazımda hep balgam oluyor sürekli gece temizliyorum sizce ne yapayım burnuma viks sürüyorum açılsın diye ama boğazımda beni rahatsız ediyor çok
ben de 19 haftalık hamileyim.benim de bir kızım olacak.mutluyum ama bebeğimin başında kist çıktı.doktor korkma 24. haftada kaybolur dedi ama ben yine de korkuyorum.Sağlıklısıyla bebeğimi kucağıma alırım inşaallah.Allah hepimizin bebeklerini korusun.
EVET KIZLAR AŞIDAN GELDİM ŞİMDİ HİÇ ACIMADI MERAK ETMEYİN HİSSETMEDİM BİLE KÜÇÜCÜK Bİ İĞNEYDİ SADECE KOLUMUN O YERİNDE HAHFİFİ Bİ AĞIRLIK VAR O KADAR NE AĞRI NE ACI DUYDUM İLERLEYEN SAATLERDE BİŞEY OLURSA PAYLAŞIRIM DARISI BAŞINIZA yerimseniben AYRICA BEBEĞİMİN KALP ATIŞLARINIDA DİNLETTİLER KÜÇÜK Bİ ALETLE DOĞUMA KADARDA HER AY GİTMEK GEREKİYORMUŞ KONTOL İÇİN BİR DAHA Kİ AŞIMIZ BİR AY SONRA BUGÜN 2 DOZ VURUYORLARMIŞ
EVET KIZLAR AŞIDAN GELDİM ŞİMDİ HİÇ ACIMADI MERAK ETMEYİN HİSSETMEDİM BİLE KÜÇÜCÜK Bİ İĞNEYDİ SADECE KOLUMUN O YERİNDE HAHFİFİ Bİ AĞIRLIK VAR O KADAR NE AĞRI NE ACI DUYDUM İLERLEYEN SAATLERDE BİŞEY OLURSA PAYLAŞIRIM DARISI BAŞINIZA yerimseniben AYRICA BEBEĞİMİN KALP ATIŞLARINIDA DİNLETTİLER KÜÇÜK Bİ ALETLE DOĞUMA KADARDA HER AY GİTMEK GEREKİYORMUŞ KONTOL İÇİN BİR DAHA Kİ AŞIMIZ BİR AY SONRA BUGÜN 2 DOZ VURUYORLARMIŞ
hastaneye gidecek arkadaşlarımıza çok geçmiş olsuna.s.
star_dust ve derin güzel haberlerinizi bekliyoruz inş..
annecik inş seninde sonuçların güzel çıkmıştır...
amanın ben tam 20 haftalık olmuşum oleyyy oleyyyyy oleyyyyhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
doktorumda normal dedi canım
ama ben o 4 kiloyu yavaş yavaş almadımki
hamileliğimin ilk 3 ayı kilo verdim
son aylarda birden aldım bir ay önce
61 dim şimdi 64 çok hızlı almışım
ondan korkuyorum neyse bebeğim sağlıklı doğsunda
alalım farketmez.:CüvCüv:
ılsucum gözünaydın test sonucunun temiz çıkmasına sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?