2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

camebaby ben de aynı durumu yaşıyorum, hamilelğimin başladığından beri burnum sürekli tıkalı gibi sanki..İlk zamanlar geniz akıntısı da oluyordu,uyuyamıyordum, tuzlu su spreyi kullanmıştım iyi geliyor.Doktoruna da bir sor istersen bebeklerin kullandıkları hiç ilaç içermeyen tuzlu su spreyleri var, onlardan birini önerebilir belki. Bir de eğer rahar edebilirsen iki yastıkla yatmaya çalış, geniz akıntısı rahatsız etmiyor o zaman pek.

benim doktorum sadece ferrum kan hapı verid.
birde magnezyum.
onun dışında hiç bir ilaç vermedi.
gerekli görse verirdi galiba.

ama ben bebeğim yeterli gelişmeisni göstersiyor deyince içim rahat ediyor.
yoksa al derse hiç tereddüt etmeden alırdım.ama vermedi:)
ne yapalım.her doktorun bir anlayışı var demek ki.
ben çok şükür fazla şikayetim olmaığı için vermiyor olabilir.
bilmiyorum.bebeğim iyi olsun da.
derin seni bekliyoruz hepimiz canım.hayırlı haberler ile gel inşallah

Comebaby o sorun bende de var - yani burun tikanikligi dolayisiyla agiz acik uyuma ve bogaz kurulugu. Buhar makinasi aldik biz. Sabaha kadar onu calistiriyoruz. Onla rahat ettim, dene istersen.

merhaba canım hoşgeldin. bence de dr una güven kötü bişey olsaydı allah korusun mutlaka söylerdi. demekki herzaman olmasa da görülebilen ve geçen bişeymiş. kötü düşünme canım. allah bebeğini kucağına almak nasip etsin..:Saruboceq:

EVET KIZLAR AŞIDAN GELDİM ŞİMDİ HİÇ ACIMADI MERAK ETMEYİN HİSSETMEDİM BİLE KÜÇÜCÜK Bİ İĞNEYDİ SADECE KOLUMUN O YERİNDE HAHFİFİ Bİ AĞIRLIK VAR O KADAR NE AĞRI NE ACI DUYDUM İLERLEYEN SAATLERDE BİŞEY OLURSA PAYLAŞIRIM DARISI BAŞINIZA yerimseniben AYRICA BEBEĞİMİN KALP ATIŞLARINIDA DİNLETTİLER KÜÇÜK Bİ ALETLE DOĞUMA KADARDA HER AY GİTMEK GEREKİYORMUŞ KONTOL İÇİN BİR DAHA Kİ AŞIMIZ BİR AY SONRA BUGÜN 2 DOZ VURUYORLARMIŞ

teşekürler ark. buhar makinasını alayım bende en iyisi sanırım faydalı olacak
birde şu spreyi doktoruma sorup kullanayım en iyisi

aşı maceranın iyi geçmesine sevindim.... sanırım seni en çok bekleyen bendimm..:))))
acımamasına ayrıca sevindim...:teytey:

Geçmiş olsun canım,bitti geçti iştee :)))).Ne güzel cesaretlenip gittin ya.Bizde gidelim ben zaten hiç korkmamki kaydirigubbakcemile2

Teşekkür ederim kızlar enjektör bile minicikti hiç ürkecek birşey yok gayet ilgili davranıyor sağlık ocağı hemşireleri

hastaneye gidecek arkadaşlarımıza çok geçmiş olsuna.s.
star_dust ve derin güzel haberlerinizi bekliyoruz inş..
annecik inş seninde sonuçların güzel çıkmıştır...

teşekkürler canımcımmnm Şeniz inşallah , ama ben havadislerimi pazar günü dönüşte akşam 10-11 gibi yazabilicem sanırım fisfisfis

amanın ben tam 20 haftalık olmuşum oleyyy oleyyyyy oleyyyyhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

heyyooooooooo hihoyyyt birimiz daha yolun yarısını geçti bileeeee hihoyyyt

ben naapsam nereler gitsem acaba kaydirigubbakcemile3
hızlı kilo almak demişsin ya canım , bir de beni dinle yerimseniben
son tedavime başladım 60 kg ( bundan 4 sene önce ilk tedaviye başladığımda 50-52 kg civarıydım ahh ahhhhh benneyaptımki )
tedavim şükür olumlu sonuçlandı , o gün tartıldım 64 olmuşum , genelde her tedavi bana 4 kilo miras bıraktı , çok lazımmış gibiklava:klava:
hamileliğimin ilk aylarında düşük tehdidim vardı ve olan oldu ikizlerimden biri bizi bıraktı 1 ay kadar önce :çok üzgünüm:
neredeyse 3 ayı yatarak - oturarak geçirdim benneyaptımki
hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri de 3 kg almışım bu sebeple + halen hormon takviyesi alıyorum
sanırım kilo alması en tehlikeli olanlardan biryimdir , çünkü hem boyun hem bel fıtığım var , birinden biri atağa geçerse ayvayı yediğimin resmidir :tomato:
elimden geldiğince öğünlerime dikkat ediyorum , hatta şu sıralar tuzsuz yemem gerektiği için keyifsiz yemek yiyorum ve bu yüzden pek doyarak kalktığım söylenmez :1no2:
ama alacaksak alıcaz , kaçışı yok bunun :tomato:
hayırlısı olsun hepimiz için ..

Son düzenleme:
adenzar , canım tebrikler ve prensesine , sağlıkla va zamanında kucağına alman dileğiyle ...

karencim , o endişeler hiç yakamızı bırakmayacak galiba :1no2:
insan usg de görünce kalp atışını ne kadar rahatlıyor değil mi , Allah onları bizden ayırmasın :Saruboceq:

canım bende de var dünden beri benneyaptımki şu hava nemlendiricilerinden alıcaktık kaç haftadır unutuyoruz , yatarken kettleda su kanatıp ağzını açık bırakıp bir süre daha öyle kaynamasını sağlayarak odanın nemini arttırdık , sonra kettleı prizinden çıkartıp yakınıma ağzı açık bir şekilde koyduk , iyi geldi bana bayaa .. ama ben öksürük için arayıp konuştuğumda Levent beyi bana amoklavinbıd verdi , yani antibiyotik kullanıyorum .. yzden ya antibiyotik var olan mikropları temizliyor yada sinüzitimi tetikledi diye düşünüyorum , çünkü dün gündüzleyin müthiş bir geniz akıntım vardı .. kontrolüne daha varsa istersen arayıp sor Levent beyi .. bu arada bizizim yarın kontrolümüz var kendisiyle hihoyyyt

OHH ÇOK SEVİNDİM TATLIM HADİ GÖZÜNAYDIN...
İÇİMİZE SU SERPTİN...........
BEN KESİN AĞLARIM YAPARKEN AMA OLSUN NAPALIMkaydirigubbakcemile3

ben naapsam nereler gitsem acaba kaydirigubbakcemile3
hızlı kilo almak demişsin ya canım , bir de beni dinle yerimseniben
son tedavime başladım 60 kg ( bundan 4 sönde önce ilk tedaviye başladığımda 50-52 kg civarıydım ahh ahhhhh benneyaptımki )
tedavim şükür olumlu sonuçlandı , o gün tartıldım 64 olmuşum , genelde her tedavi bana 4 kilo miras bıraktı , çok lazımmış gibiklava:klava:
hamileliğimin ilk aylarında düşük tehdidim vardı ve olan oldu ikizlerimden biri bizi bıraktı 1 ay kadar önce :çok üzgünüm:
neredeyse 3 ayı yatarak - oturarak geçirdim benneyaptımki
hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri de 3 kg almışım bu sebeple + halen hormon takviyesi alıyorum
sanırım kilo alması en tehlikeli olanlardan biryimdir , çünkü hem boyun hem bel fıtığım var , birinden biri atağa geçerse ayvayı yediğimin resmidir :tomato:
elimden geldiğince öğünlerime dikkat ediyorum , hatta şu sıralar tuzsuz yemem gerektiği için keyifsiz yemek yiyorum ve bu yüzden pek doyarak kalktığım söylenmez :1no2:
ama alacaksak alıcaz , kaçışı yok bunun :tomato:
hayırlısı olsun hepimiz için ..
[/QUOTE]

canım neden tuz kullanmıyosun paylaşırmısın merak ettim
bende zaten tuzu az kullanırım ama sıfır değil
bende bebek için 6 ay ilaç tedavisi oldum ve 14 kilo aldım 6 ay içinde
iki ay ilaçları bıraktım isyan ettim sonra normal hamile kaldım iki ayda 4 kilomu vermiştim 60la hamile kaldm bakalım snumuz ne olacak şimdilik 2 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…