2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Nesli nasıl hap kullandın da o kadar kilo aldın canım..............
Ben de evlendikten sonra 8-9 ay doğumkontrol hapı kullandım.........
Herkez içme çok kilo alırsın ve çocuğun olmaz dedi..........
Ama ben hiç kilo almadım.............
çocuğum da oldu(biraz geç olsa da)
sonra klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 3 ay ama hamile kalamadım..tam 6 ay olmadı bebiş...
Sonra dedim ki yaaa tüm herşeyi bırakıyorum olacağı varsa olur dediğim ilk ay hamile kaldım.........yani ne klomen ne bebek tedavisi ne yumurta takibi......işe yaramadı..önemli olan beyinde rahat olmak...
çok şükür geldi doğal yoldan meleğim

kızlar 3 lü tarama testimi faxladılar çok şükür temiz
kan uyuşmazlığı içinde coombs testi yapılmıştı o da temiz çıkmış

süperrrrrrrrr :lepi:
gözünüz aydın olsun canım
darısı benim gibi bekleyenlerin başına
:Saruboceq:
e illa ki tebrikler prensese

geçmiş olsuuuuun kaydirigubbakcemile5

kızlaaaaarrrrr:teytey::lepi::lepi:bebeğim çok iyiydi hele renkli usgde şahaneydi çokmu çok mkutluyum misafirim var sonra yine gelirim ve KIZIM oluyor büyük bir ihtimal çünki çıkıntı yoktu kız gibi dedi desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim:içelim:

BU DA BENİM GÖBÜŞÜM KIZLAR ALINTI YAPMASSANIZ SEVİNİRİM KALDIRACAĞIM .ÇOK YAKINDAN KENDİM ÇEKTİĞİM İÇİN YAMUK ÇIKMIŞIM BİRAZ:)

sağolun stardust ve beyaz melek

derincim gözün aydın bitanem kızın olacağı hepimizin içine doğmuştu .bak üzüldüğünle kaldın şimdi keyfini sür hiç bişeye takma kafanı.

delikafaduldendelikafadulden
CANIMMMMMMMMM ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM YAAAAAAAAAAA TEBRİKLER AYY KIYAMAM ÇOK ŞÜKÜR YARADANA YAAAAAAAAAAA:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kızlar 3 lü tarama testimi faxladılar çok şükür temiz
kan uyuşmazlığı içinde coombs testi yapılmıştı o da temiz çıkmış
gözün aydın canımm..darısı bekleyenlere inş:1hug:
aynı sorun bendede var canım ya.geceleri bunun için çok uyanıyorum.ne yapsam olmadı..inş hamilelik boyunca sürmez :Saruboceq::Saruboceq:

star_dust canım Rabbim yardımcın olsun,ne çok zorluklardan geçmişsin.fisfisfis
inş bundan sonra bütün güzellikler seninle olur canımm:1hug:

Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun :Saruboceq:

canım ben pkos hastasıyım aslında herkesin kullandığı ilaçlar ama bana kilo yaptıve ben dr larımı inandıramadım
genç kızlığımdan beri doğum kontrol kullandım kilo almadım pkos olduğum için
aynen bende kısmetimde varsa olur dedim ..... ilaç içmedim ..allaha şükür oldu
allah hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsn
çoçuklarımızla güzel hayat geçirelim inşallah

YAŞASINN DEMEK BİR KIZ DAHA GELİYOR DERİNCİM YAA BAK HEYCANLANDIM...YERİM BEN SENİN GÜZELLER GÜZELİ KIZINI...:ecrin_bebek:

canım neden tuz kullanmıyosun paylaşırmısın merak ettim
bende zaten tuzu az kullanırım ama sıfır değil
bende bebek için 6 ay ilaç tedavisi oldum ve 14 kilo aldım 6 ay içinde
iki ay ilaçları bıraktım isyan ettim sonra normal hamile kaldım iki ayda 4 kilomu vermiştim 60la hamile kaldm bakalım snumuz ne olacak şimdilik 2 kilo[/QUOTE]

canım dr.um yasakladı benneyaptımki
tuz hamilelikte sigaradan bile daha zararlı dedi
bende direkt tuz kullanmıyorum salata-yemek vs. üzerine serpmek için
yemekleri salçaın tuzuyla idare ediyorum
kahvaltıda yumurtaya tuz serpmiyorum peynir ve zeytinle dengeliyorum
ama sıfır tuzla yapılmış şeyleri yiyemiyorum
midem fena bulanıyor kafamçokkarıştı
eşim bir tuz firmasına hamilelerin kullanabileceği tuzdan üretsinler diye haber göndermiş ar-ge ekibine , o da yıldı benimle mücadele etmekten ve mutlu değil benim keyifsiz yemek yediğimi gördükçe benneyaptımki
sabırsızlıkla bekliyorum , inşallah yaparlar bir an önce hihoyyyt

gözün aydın canımmm :1hug:
şükür herşey yolundaymış..Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin canımm a.s.

İLSU MAŞALLAH KIZ HİÇ BELLİ DEĞİL SENİN GÖBÜŞÜNNNNNNNNNNNNNN
ALLAH NAZARDAN KORUSUN............

YA BİDE BİŞEY SORACAĞIM NEDEN BAZILARI RESMİNİ KOYUP KALDIRIYOR ANLAMADIM..........
YOKSAM BİZDEN Mİ SAKLIYORSUNUZ NE OLCAK KKİ DURSA GÖBÜŞLERİMİZİN RESMİ TOPİĞİ VAR ORDA BUY BOY RESİMLER VAR...:1shok:

gözün aydın canım bir prensesimiz daha oluyor maşallah..

Son düzenleme:

AHHHAAAAAA SÜPEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR delikafadulden
HEYYYOOOOOO TAHMİNİM DE DOĞRU ÇIKTI , SIRADA SEVTAP VAR kaydirigubbakcemile3
CANIMMMMMMMMMMM , ALLAH SAĞLICAKLA KUCAĞINA DA ALMAYI NASİP ETSİNNNNNNN :Saruboceq:
1 saatten fazladır senin gelmeni bekliyordum , çıkıcam valiz hazırlamam lazım , çıkamadım düşün kaydirigubbakcemile3
çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
prensesimizeeeeeeeeeeeeee

Canım eşim görürse belki laf eder yine ,BİLİYOR CÜNKÜ BU SİTEYE TAKILDIĞIMI:)) KUSURA BAKMAYIN TAMAM MI

BU DA BENİM GÖBÜŞÜM KIZLAR ALINTI YAPMASSANIZ SEVİNİRİM KALDIRACAĞIM .ÇOK YAKINDAN KENDİM ÇEKTİĞİM İÇİN YAMUK ÇIKMIŞIM BİRAZ:)

kıssss hani göbiş göremiyorum ben , dümdüz gibi karnın , yoksa resmin acıcık yamukluğundan mı anlamadım ben bişiii :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…