kızlar 3 lü tarama testimi faxladılar çok şükür temiz
kan uyuşmazlığı içinde coombs testi yapılmıştı o da temiz çıkmış
EVET KIZLAR AŞIDAN GELDİM ŞİMDİ HİÇ ACIMADI MERAK ETMEYİN HİSSETMEDİM BİLE KÜÇÜCÜK Bİ İĞNEYDİ SADECE KOLUMUN O YERİNDE HAHFİFİ Bİ AĞIRLIK VAR O KADAR NE AĞRI NE ACI DUYDUM İLERLEYEN SAATLERDE BİŞEY OLURSA PAYLAŞIRIM DARISI BAŞINIZA yerimseniben AYRICA BEBEĞİMİN KALP ATIŞLARINIDA DİNLETTİLER KÜÇÜK Bİ ALETLE DOĞUMA KADARDA HER AY GİTMEK GEREKİYORMUŞ KONTOL İÇİN BİR DAHA Kİ AŞIMIZ BİR AY SONRA BUGÜN 2 DOZ VURUYORLARMIŞ
kızlaaaaarrrrr:teytey::lepi::lepi:bebeğim çok iyiydi hele renkli usgde şahaneydi çokmu çok mkutluyum misafirim var sonra yine gelirim ve KIZIM oluyor büyük bir ihtimal çünki çıkıntı yoktu kız gibi dedi desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim:içelim:
gözün aydın canımm..darısı bekleyenlere inş:1hug:kızlar 3 lü tarama testimi faxladılar çok şükür temiz
kan uyuşmazlığı içinde coombs testi yapılmıştı o da temiz çıkmış
aynı sorun bendede var canım ya.geceleri bunun için çok uyanıyorum.ne yapsam olmadı..inş hamilelik boyunca sürmez :Saruboceq::Saruboceq:arkadaşlar benim geceleri burnum acayip tıkanıyor ağzım açık yatıyorum sonra boğazım kuruyor rahatsız oluyorum birde boğazımda hep balgam oluyor sürekli gece temizliyorum sizce ne yapayım burnuma viks sürüyorum açılsın diye ama boğazımda beni rahatsız ediyor çok
Nesli nasıl hap kullandın da o kadar kilo aldın canım..............
Ben de evlendikten sonra 8-9 ay doğumkontrol hapı kullandım.........
Herkez içme çok kilo alırsın ve çocuğun olmaz dedi..........
Ama ben hiç kilo almadım.............
çocuğum da oldu(biraz geç olsa da)
sonra klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 3 ay ama hamile kalamadım..tam 6 ay olmadı bebiş...
Sonra dedim ki yaaa tüm herşeyi bırakıyorum olacağı varsa olur dediğim ilk ay hamile kaldım.........yani ne klomen ne bebek tedavisi ne yumurta takibi......işe yaramadı..önemli olan beyinde rahat olmak...
çok şükür geldi doğal yoldan meleğim
ben naapsam nereler gitsem acaba kaydirigubbakcemile3
hızlı kilo almak demişsin ya canım , bir de beni dinle yerimseniben
son tedavime başladım 60 kg ( bundan 4 sönde önce ilk tedaviye başladığımda 50-52 kg civarıydım ahh ahhhhh benneyaptımki )
tedavim şükür olumlu sonuçlandı , o gün tartıldım 64 olmuşum , genelde her tedavi bana 4 kilo miras bıraktı , çok lazımmış gibiklava: klava:
hamileliğimin ilk aylarında düşük tehdidim vardı ve olan oldu ikizlerimden biri bizi bıraktı 1 ay kadar önce :çok üzgünüm:
neredeyse 3 ayı yatarak - oturarak geçirdim benneyaptımki
hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri de 3 kg almışım bu sebeple + halen hormon takviyesi alıyorum
sanırım kilo alması en tehlikeli olanlardan biryimdir , çünkü hem boyun hem bel fıtığım var , birinden biri atağa geçerse ayvayı yediğimin resmidir :tomato:
elimden geldiğince öğünlerime dikkat ediyorum , hatta şu sıralar tuzsuz yemem gerektiği için keyifsiz yemek yiyorum ve bu yüzden pek doyarak kalktığım söylenmez :1no2:
ama alacaksak alıcaz , kaçışı yok bunun :tomato:
hayırlısı olsun hepimiz için ..
kızlaaaaarrrrr:teytey::lepi::lepi:bebeğim çok iyiydi hele renkli usgde şahaneydi çokmu çok mkutluyum misafirim var sonra yine gelirim ve KIZIM oluyor büyük bir ihtimal çünki çıkıntı yoktu kız gibi dedi desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim:içelim:
BU DA BENİM GÖBÜŞÜM KIZLAR ALINTI YAPMASSANIZ SEVİNİRİM KALDIRACAĞIM .ÇOK YAKINDAN KENDİM ÇEKTİĞİM İÇİN YAMUK ÇIKMIŞIM BİRAZ:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?