canım bende de var dünden beri benneyaptımki şu hava nemlendiricilerinden alıcaktık kaç haftadır unutuyoruz , yatarken kettleda su kanatıp ağzını açık bırakıp bir süre daha öyle kaynamasını sağlayarak odanın nemini arttırdık , sonra kettleı prizinden çıkartıp yakınıma ağzı açık bir şekilde koyduk , iyi geldi bana bayaa .. ama ben öksürük için arayıp konuştuğumda Levent beyi bana amoklavinbıd verdi , yani antibiyotik kullanıyorum .. yzden ya antibiyotik var olan mikropları temizliyor yada sinüzitimi tetikledi diye düşünüyorum , çünkü dün gündüzleyin müthiş bir geniz akıntım vardı .. kontrolüne daha varsa istersen arayıp sor Levent beyi .. bu arada bizizim yarın kontrolümüz var kendisiyle hihoyyyt
kızlaaaaarrrrr:teytey::lepi::lepi:bebeğim çok iyiydi hele renkli usgde şahaneydi çokmu çok mkutluyum misafirim var sonra yine gelirim ve KIZIM oluyor büyük bir ihtimal çünki çıkıntı yoktu kız gibi dedi desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim:içelim:
ilsucum maşallah göbüşüne çok yakışmışş hamişlik :1hug:
kızlar 3 lü tarama testimi faxladılar çok şükür temiz
kan uyuşmazlığı içinde coombs testi yapılmıştı o da temiz çıkmış
hakikaten ilsucum ne güzel göbüşün maşallah ya uzunsun herhalde
ilsucum maşallah göbüşüne çok yakışmışş hamişlik :1hug:
İLSU MAŞALLAH KIZ HİÇ BELLİ DEĞİL SENİN GÖBÜŞÜNNNNNNNNNNNNNN
ALLAH NAZARDAN KORUSUN............
teker teker teşekkür ederim arkadaslar
Hüreemcim boyun orta boy 1.70
gözün aydın canım..
kan uyuşmazlığı testi nasıl birşey canım..senin ilk bebeğinmi? benim önceki hamileliğimde kan uyuşmazlığı iğnesi oldum ben sanırım bana test yapmazlar...
canım neden tuz kullanmıyosun paylaşırmısın merak ettim
bende zaten tuzu az kullanırım ama sıfır değil
bende bebek için 6 ay ilaç tedavisi oldum ve 14 kilo aldım 6 ay içinde
iki ay ilaçları bıraktım isyan ettim sonra normal hamile kaldım iki ayda 4 kilomu vermiştim 60la hamile kaldm bakalım snumuz ne olacak şimdilik 2 kilo
Nilaycığım benim de ilki düşük .iğnemi olmuştum gerçi ama dr yine bakmamız gerek dedi o testi yaptırdı işte negatif çıktı .
[
star_dust canım Rabbim yardımcın olsun,ne çok zorluklardan geçmişsin.fisfisfis
inş bundan sonra bütün güzellikler seninle olur canımm:1hug:
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun :Saruboceq:
yaa bak kafama takıldı şimdi bende gidince söyliyeyim doktoruma o zaman banada o testten yapsınlar...
teşekkürler canım , çok iyisin Şeniz
aaaaamin :Saruboceq:
inşallah hepimiz için olsun güzel dileklerin :1hug:
bu arada sana da geçmiş olsun a.s.
Eyetkiner, Stardust tşkler canlarım
Stardust benim göbüşüm önceden çok büyük geliyordu gözüme şimdilerde bu hale geldi yayvanlastı kız olduğundan sanirim
canımmm yaa geçmiş olsun tıkanıklık nefes alamamak çok kötüü kıyamamm ....
yarın kontrol var demekkk çok güzell walla siz kontrole gidince öyle mutlu oluyorumm kii anlatamam güzell haberlerle gel tatlişkommm..
canım internetten indirek coombs testi diye arastırabilirsin
anladım canım tamam.........yerimsenibenCanım eşim görürse belki laf eder yine ,BİLİYOR CÜNKÜ BU SİTEYE TAKILDIĞIMI:)) KUSURA BAKMAYIN TAMAM MI
Eyetkiner, Stardust tşkler canlarım
Stardust benim göbüşüm önceden çok büyük geliyordu gözüme şimdilerde bu hale geldi yayvanlastı kız olduğundan sanirim
KARENCİM KIZ YA ACABA SACLANMAYA MI BASLADIkızlar midesi benim gibi yanan var mı? bu hafta inanılmaz b alev topu midemde gezio sanki..sizde durumlar nasıl ?
anladım canım tamam.........yerimseniben
kızın kendini belli ediyor demek...........
benim henüz yayvanlaşmadı ya sipsivri herkez oğlan mı diye soruyokaydirigubbakcemile3
gül gibi kızıma erkek karnı gibi diyorlar:1closedeyes:
kızlaaaaarrrrr:teytey::lepi::lepi:bebeğim çok iyiydi hele renkli usgde şahaneydi çokmu çok mkutluyum misafirim var sonra yine gelirim ve KIZIM oluyor büyük bir ihtimal çünki çıkıntı yoktu kız gibi dedi desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim:içelim:
kızlar midesi benim gibi yanan var mı? bu hafta inanılmaz b alev topu midemde gezio sanki..sizde durumlar nasıl ?
ben çıkayım valiz hazırlayayım artıkın a.s
evden çıkmadan bi alalahaısmarladık demeye gelirim yerimsenibenkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?