2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canımmm yaa geçmiş olsun tıkanıklık nefes alamamak çok kötüü kıyamamm ....
yarın kontrol var demekkk çok güzell walla siz kontrole gidince öyle mutlu oluyorumm kii anlatamam güzell haberlerle gel tatlişkommm..

heyooooooo süperr bi haber bu derincimm için rahatlamıştır artıkk maşallah

ilsucum maşallah göbüşüne çok yakışmışş hamişlik :1hug:

ilsu cnm maşallah göbüşüne

ayy bugün muhabbet akıcı ben fazla fırsat bulamıyorum yoğunluktan ama yetişmeye çalışıyorum :)))))

kızlar 3 lü tarama testimi faxladılar çok şükür temiz
kan uyuşmazlığı içinde coombs testi yapılmıştı o da temiz çıkmış

gözün aydın canım..
kan uyuşmazlığı testi nasıl birşey canım..senin ilk bebeğinmi? benim önceki hamileliğimde kan uyuşmazlığı iğnesi oldum ben sanırım bana test yapmazlar...

gözün aydın canım..
kan uyuşmazlığı testi nasıl birşey canım..senin ilk bebeğinmi? benim önceki hamileliğimde kan uyuşmazlığı iğnesi oldum ben sanırım bana test yapmazlar...

Nilaycığım benim de ilki düşük .iğnemi olmuştum gerçi ama dr yine bakmamız gerek dedi o testi yaptırdı işte negatif çıktı .

Eyetkiner, Stardust tşkler canlarım
Stardust benim göbüşüm önceden çok büyük geliyordu gözüme şimdilerde bu hale geldi yayvanlastı kız olduğundan sanirim

eklemeyi unutmuşum .. belki ben hamileliğimi öğrendikten sonra da sürekli istirahat hali + hormon bantları+ilaçları+iğneleri kullandığım için biraz şişmiş olabilirim , çünkü bendeki şişkinlik görüntüsü , yoksa 6 aylık gibi görünüyorum bazen kaydirigubbakcemile3
dr.um bunun tuz kullanımından olduğunu düşünüp bana yasaklamış olabilir ..
comebaby ile dr.larımız aynı , ona sordum özelden , bakalım ona da yasaklamış mı acaba ? gerçi comebaby nin resimlerini gördüm , benim gibi şişkinlik hali yoktu yerimseniben

[

star_dust canım Rabbim yardımcın olsun,ne çok zorluklardan geçmişsin.fisfisfis
inş bundan sonra bütün güzellikler seninle olur canımm:1hug:

Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun :Saruboceq:

teşekkürler canım , çok iyisin Şeniz
aaaaamin :Saruboceq:
inşallah hepimiz için olsun güzel dileklerin :1hug:
bu arada sana da geçmiş olsun a.s.

Derinnnnn çok çok sevindim herşeyin yolunda olmasına desene geç göstermekle yaptığımız tahminler tuttu:ecrin_bebek: kızçe geliyooo adını ne düşünmüştün ecrin naz mıydı yanlışmı hatırlıyorum hadi hayırlısı bakalım süper çok sevindim :sm_cool:kaydirigubbakcemile2

Stardust benim göbüşüm önceden çok büyük geliyordu gözüme şimdilerde bu hale geldi yayvanlastı kız olduğundan sanirim

rica ederim canım :1hug: ama çok şirin görünüyordu göbiş diye kasttetiği bu olsa gerek deyip gördüğüm kadarı : )))))
benimki de sivrilmeye başladı sanki , o zaman kessssssssin oğluş geliyorrrrrr :teytey:

hem nasıl kötüydü akşam senağlama
eşim uyuymadı bi süre , canım yaa , ben öksürmeyi ve ınıl tısılı kesene kadar kaydirigubbakcemile3
ayyynen ben de , canım ben de dr.a gidince çok mutlu oluyorum dermişim sırnaşık şey
yok yokkk ben de senin gibi başkalarının dr.a gitmelerine kendim gidiyomuş gibi seviniyorum hihoyyyt
k.validemlerde int. yok ama dr. dönüşü arkadaşıam uğrayacağım , oradan müsait bir zamanda girip yazmaya çalışıcam , yoksa pazar akşamı döndükten sonra yazarım
Şeniz

ben çıkayım valiz hazırlayayım artıkın a.s
evden çıkmadan bi alalahaısmarladık demeye gelirim yerimsenibenkaydirigubbakcemile3

Canım eşim görürse belki laf eder yine ,BİLİYOR CÜNKÜ BU SİTEYE TAKILDIĞIMI:)) KUSURA BAKMAYIN TAMAM MI
anladım canım tamam.........yerimseniben

kızın kendini belli ediyor demek...........
benim henüz yayvanlaşmadı ya sipsivri herkez oğlan mı diye soruyokaydirigubbakcemile3
gül gibi kızıma erkek karnı gibi diyorlar:1closedeyes:

kızlar midesi benim gibi yanan var mı? bu hafta inanılmaz b alev topu midemde gezio sanki..sizde durumlar nasıl ?
KARENCİM KIZ YA ACABA SACLANMAYA MI BASLADI
BİRDE İLACLAR DA ÇOK MİDE YANMASI YAPAR HASSASSA MİDEN

EVET MELEKCİM SENİNKİ EPEY SİVRİ ,BU SAATTE SONRA SONRA ÖYKÜ POYRAZ OLMAZ DİMİ mirmirmirmir

ay annem annem maşlalah kız mı oluyorç
kafan rahat için huzurlu oılsun.allahım hayırla kucağına lamayı nasip etsin.ay çok merak ediyorum nasıl görünüyordu derinim.aynı gerçke gibi mi.
valla bende salıyı iple çekiyorum canımın içini iyice bir görmek için.

kızlar midesi benim gibi yanan var mı? bu hafta inanılmaz b alev topu midemde gezio sanki..sizde durumlar nasıl ?

benimde aşırı mide yanmam oluyor canım.. ama şu anda çok gariptir ki midem bulanıyorrr....

ben çıkayım valiz hazırlayayım artıkın a.s
evden çıkmadan bi alalahaısmarladık demeye gelirim yerimsenibenkaydirigubbakcemile3

hadii bakalım güzell haberlerle gel inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…