2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Arkadaşlar sonunda bebişimin cinsiyetini öğrendim.Benim de bir KIZIM oluyor.Listeye eklerseniz sevinirim

maşallah kızlar hergün güzel haberler yağıyo şükürler olsun hepimiz iyiyz sağlıkla gelsin bebişlera.s.a.s.

oley 1 haftadır için içini yedi boşuna canım stres yaptın kendine bu gece deliksiz uyursun oleyyy bi kızz daha geliyo:teytey::teytey::teytey::teytey: maşallah kızımıza

kızlar midesi benim gibi yanan var mı? bu hafta inanılmaz b alev topu midemde gezio sanki..sizde durumlar nasıl ?

canım ekşi yiyorsan ondanda kaynaklana bilir ben genelde ekşi bişeyler yediğimde miydem yanıyo sende kendini bi dene ne yediysen o gün belki dokunuyodur CADIARZU

KARENCİM KIZ YA ACABA SACLANMAYA MI BASLADI
BİRDE İLACLAR DA ÇOK MİDE YANMASI YAPAR HASSASSA MİDEN

EVET MELEKCİM SENİNKİ EPEY SİVRİ ,BU SAATTE SONRA SONRA ÖYKÜ POYRAZ OLMAZ DİMİ mirmirmirmir

:1shok: ayyy ilsu allah korusun ya.................:çok üzgünüm:
çok ama çok üzülürüm bu saatten sonra inanamam...............
bittiğim an olur allahım korusun...........:1no2:
doktorumu çok seviyorum ama aaaa erkekmiş derse bu saatten sonraÇok üzgünüm çoook
doktorum kız dedi hep bana.......
14.haftada başka dr gittim erkek dedi.........:1no2:inanmadım ona..........
yok yok içime şüpe düşürmeyin.........:jeyyar:
benim kızım olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkdelikafadulden

vallahi canım pazartesiden beri yaşamıyordum desem yeridir. test sonuçları yüzünden meğerse hiç problem yokmuş çok ufak bir yükdeklik varmış omuriliği ile ilgili bir testmiş o çok hafif yüksekmiş oda önemli değilmiş hihoyyythihoyyyt ama dr ultrasonla bakana kadar öldüm ama sesli olarak kalp atışını dinleyince ağladım ben daha bugün bebeğimi gördüm sayılır ayaklarını kollarını oynatışını ağzını açtı kapadı bir ara çenesini oynattı muhteşem bişeydi yaaaa yeniden doğmuş gibiyim bu gece rahat bir uyku çekerim artık gerçi biliyorum doğuncaya kadar bebeklerimiz risk var herşeyde olduğu gibi allaha emanet yavrularımız biz sülalece gittik dra annem kayınvalidem eşim ben herkeside mahvetmiştim herkes rahatladı bugün:dance:kaydirigubbakcemile2

canım 16. haftanda gittin sen
ve 16. hafta cinsiyetin en ii gösterildiği haftaymış .
ondan dr un yanılmış olamaz .
3 ve 4 boyutluyla baktıysa hele hiç sanmam

canım 16. haftanda gittin sen
ve 16. hafta cinsiyetin en ii gösterildiği haftaymış .
ondan dr un yanılmış olamaz .
3 ve 4 boyutluyla baktıysa hele hiç sanmam

evet canım ilk hamile kaldığımdan beri 3 ve 4 d usg de bakıyo doktorum.....................
yanılmasına inkan yokkkkkkkkkkkkkkk
zaten bebeğim çok güzel kız olduğu belli yüzündennnnnnnnnn:roflol::roflol:naniknanik

derin çok sevindim bugün hep kız bebek haberi aldık
ne güzel ya .iyiki gitmissin bak sende rahatladın
sağlıklı en güzelide bu tabiii.

Derincim çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına.boş boşuna yeyip bitirdin kendinide bebeğide.artık bir oh dersin

şimdi bende doktorumu aradım.geçen cuma afp testi yapmıştı.1/2100 çıkmış gayet iyi dedi.gözün aydın dedi

gaydin eyetkiner ç gülistan beyaz melek nilayy star düst dilara hürrem ilsu çok teşekkürler hepinize bayağı bir rahatladım kaç gündür boşuna parçalamışım kendimi inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza hepimiz

şimdi bende doktorumu aradım.geçen cuma afp testi yapmıştı.1/2100 çıkmış gayet iyi dedi.gözün aydın dedi

gözünaydın canımm güzell haberler almak ne güzellmiş yaa... inşallah bebişler doğana kadar hep güzell haberler alırız...

aminn canım inşallah bebişlerimizi kucağımıza alalım da hayırlısıyla :Saruboceq:

ay sen var ya telaşlı anne benden betersin.ben de çaktırmadan eşime baskı yapıyorum :))))))
ailme hep gülüyorum ,endişelerimden bahsetmiyorum.sadece risk dediler felan diye konuşuyorum.sonra ama tabi bu anneme anlatılmıyorçhasta olur valla varya.zaten çok evhamlı.allah korusun.
yavrularımız sağlkla gelsin annesi.
hiç korkma hep dua et .sen birtanen için canının içi için sevgilin için.
ay annesi ne tatlı resimlerini verdi mi doktor sana .
bakarsın artık canın sıkıldıkça.keşke salı günü de gelse de bne içimi rahatlatsam .
dua et teyzesi bizde mutlu dönelim inşallah

çok teşekkür ederim kızlar................
valla içim rahat............dr a diyorum bak erkek olursa size veririm sizin oğlunuz olur basılsa bi kızınız var diyorum..o da tamam kabul diyor......şakalaşıyoruz işteeeeeeee

12 haftalıkken yani down sendromunda doktorum %80 kız dedi...3lü test için geçen hafta gittik tam 5.ayıma girdik ve %100 erkek dedi.doktor önce kız dedi diye ne kadar ümitlendik kim olsa ümitlenir ama 3lü test zamanında oğlumun pipisi falan oluşmuştu hep hihoyyythayırlısı ve sağlıklısı olsun:Saruboceq:en sevindiğim noktoda doktorumun tanınmış olması ve epidural normal doğum yapacağım olmak :teytey:allah herkesi temmuza kurtarsın.bu arada bebeğimi geceleri hissediyorum sola yatınca karnımı ufalarken birden bir tümsek geliyor elime hemen yeri değişiyor sonra oğluma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…