- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
Arkadaşlar sonunda bebişimin cinsiyetini öğrendim.Benim de bir KIZIM oluyor.Listeye eklerseniz sevinirim
günaydın kızlar..bugun saglık ocagına gittim kayıt yaptırdım, kan ve idrar tahlili yaptılar.usg yoktu ve ben b kaç gundur bebişimin hareketlerini hissetmiyodum..Eşimle hemen başka hastaneye gittik , şükür serramız iyi ve 257 gram.Kalp atısını da görünce sükrettim:=)
kızlaaaaarrrrr:teytey::lepi::lepi:bebeğim çok iyiydi hele renkli usgde şahaneydi çokmu çok mkutluyum misafirim var sonra yine gelirim ve KIZIM oluyor büyük bir ihtimal çünki çıkıntı yoktu kız gibi dedi desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim:içelim:
kızlar midesi benim gibi yanan var mı? bu hafta inanılmaz b alev topu midemde gezio sanki..sizde durumlar nasıl ?
KARENCİM KIZ YA ACABA SACLANMAYA MI BASLADI
BİRDE İLACLAR DA ÇOK MİDE YANMASI YAPAR HASSASSA MİDEN
EVET MELEKCİM SENİNKİ EPEY SİVRİ ,BU SAATTE SONRA SONRA ÖYKÜ POYRAZ OLMAZ DİMİ mirmirmirmir
ay annem annem maşlalah kız mı oluyorç
kafan rahat için huzurlu oılsun.allahım hayırla kucağına lamayı nasip etsin.ay çok merak ediyorum nasıl görünüyordu derinim.aynı gerçke gibi mi.
valla bende salıyı iple çekiyorum canımın içini iyice bir görmek için.
canım 16. haftanda gittin sen
ve 16. hafta cinsiyetin en ii gösterildiği haftaymış .
ondan dr un yanılmış olamaz .
3 ve 4 boyutluyla baktıysa hele hiç sanmam
şimdi bende doktorumu aradım.geçen cuma afp testi yapmıştı.1/2100 çıkmış gayet iyi dedi.gözün aydın dedi
gaydin eyetkiner ç gülistan beyaz melek nilayy star düst dilara hürrem ilsu çok teşekkürler hepinize bayağı bir rahatladım kaç gündür boşuna parçalamışım kendimi inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza hepimiz
Ilsu maşşallah hiç belli olmuyor göbeğin ne güzel kilo almamış gibi duruyorsun
şimdi bende doktorumu aradım.geçen cuma afp testi yapmıştı.1/2100 çıkmış gayet iyi dedi.gözün aydın dedi
vallahi canım pazartesiden beri yaşamıyordum desem yeridir. test sonuçları yüzünden meğerse hiç problem yokmuş çok ufak bir yükdeklik varmış omuriliği ile ilgili bir testmiş o çok hafif yüksekmiş oda önemli değilmiş hihoyyythihoyyyt ama dr ultrasonla bakana kadar öldüm ama sesli olarak kalp atışını dinleyince ağladım ben daha bugün bebeğimi gördüm sayılır ayaklarını kollarını oynatışını ağzını açtı kapadı bir ara çenesini oynattı muhteşem bişeydi yaaaa yeniden doğmuş gibiyim bu gece rahat bir uyku çekerim artık gerçi biliyorum doğuncaya kadar bebeklerimiz risk var herşeyde olduğu gibi allaha emanet yavrularımız biz sülalece gittik dra annem kayınvalidem eşim ben herkeside mahvetmiştim herkes rahatladı bugün:dance:kaydirigubbakcemile2
canım ayni gün 3 lünün sonuçlarını aldık tebrik ederim bende seni
2 kilo aldım canım
:1shok: ayyy ilsu allah korusun ya.................:çok üzgünüm:
çok ama çok üzülürüm bu saatten sonra inanamam...............
bittiğim an olur allahım korusun...........:1no2:
doktorumu çok seviyorum ama aaaa erkekmiş derse bu saatten sonraÇok üzgünüm çoook
doktorum kız dedi hep bana.......
14.haftada başka dr gittim erkek dedi.........:1no2:inanmadım ona..........
yok yok içime şüpe düşürmeyin.........:jeyyar:
benim kızım olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?