senin kaç çıkmıştı.1/250 den düşük olunca risk var dedi doktorum ama
canım down olanı 1/2300
edwards sendromu olanı 1/56000
evet elimdeki kağıtta 1/250 den düşüğü risklidir yazıyor
ayy benim kızım varya aynı takvimdeki mikiiye benziyorrsırnaşık şey
12 haftalıkken yani down sendromunda doktorum %80 kız dedi...3lü test için geçen hafta gittik tam 5.ayıma girdik ve %100 erkek dedi.doktor önce kız dedi diye ne kadar ümitlendik kim olsa ümitlenir ama 3lü test zamanında oğlumun pipisi falan oluşmuştu hep hihoyyythayırlısı ve sağlıklısı olsun:Saruboceq:en sevindiğim noktoda doktorumun tanınmış olması ve epidural normal doğum yapacağım olmak :teytey:allah herkesi temmuza kurtarsın.bu arada bebeğimi geceleri hissediyorum sola yatınca karnımı ufalarken birden bir tümsek geliyor elime hemen yeri değişiyor sonraoğluma
doğunca söyliyeceğim öyküye miki ye benzetiyordu anne seni diye:jeyyar:
benimde ikili testteki ultrasyon görüntümde yüzünden anlasılıyordu kız olduğu sanki kız yüzü vardı:)
Arkadaşlar ben çıkıcam.ve bugün 1 haftalık izine ayrılıyorum.çok fazla katılamıcam.hepiniz kendinize iyi bakın.iyi akşamlar
canım bende de var dünden beri benneyaptımki şu hava nemlendiricilerinden alıcaktık kaç haftadır unutuyoruz , yatarken kettleda su kanatıp ağzını açık bırakıp bir süre daha öyle kaynamasını sağlayarak odanın nemini arttırdık , sonra kettleı prizinden çıkartıp yakınıma ağzı açık bir şekilde koyduk , iyi geldi bana bayaa .. ama ben öksürük için arayıp konuştuğumda Levent beyi bana amoklavinbıd verdi , yani antibiyotik kullanıyorum .. yzden ya antibiyotik var olan mikropları temizliyor yada sinüzitimi tetikledi diye düşünüyorum , çünkü dün gündüzleyin müthiş bir geniz akıntım vardı .. kontrolüne daha varsa istersen arayıp sor Levent beyi .. bu arada bizizim yarın kontrolümüz var kendisiyle hihoyyyt
canım hayırlısı olsun....
demek oğluşun geliyor....
umarım allah gönlüne göre vermiştir.............
gerçi en önemli sağlık ama insan özeniyo işte kıza veya erkeğe:1hug:
maşallah o zaman oğluna
ay sen var ya telaşlı anne benden betersin.ben de çaktırmadan eşime baskı yapıyorum :))))))
ailme hep gülüyorum ,endişelerimden bahsetmiyorum.sadece risk dediler felan diye konuşuyorum.sonra ama tabi bu anneme anlatılmıyorçhasta olur valla varya.zaten çok evhamlı.allah korusun.
yavrularımız sağlkla gelsin annesi.
hiç korkma hep dua et .sen birtanen için canının içi için sevgilin için.
ay annesi ne tatlı resimlerini verdi mi doktor sana .
bakarsın artık canın sıkıldıkça.keşke salı günü de gelse de bne içimi rahatlatsam .
dua et teyzesi bizde mutlu dönelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?