2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım hayırlısı olsun....
demek oğluşun geliyor....
umarım allah gönlüne göre vermiştir.............
gerçi en önemli sağlık ama insan özeniyo işte kıza veya erkeğe:1hug:
maşallah o zaman oğluna

Arkadaşlar ben çıkıcam.ve bugün 1 haftalık izine ayrılıyorum.çok fazla katılamıcam.hepiniz kendinize iyi bakın.iyi akşamlar

doğunca söyliyeceğim öyküye miki ye benzetiyordu anne seni diye:jeyyar:

benimde ikili testteki ultrasyon görüntümde yüzünden anlasılıyordu kız olduğu sanki kız yüzü vardı:)

şııt söyleme kız küser yoksa banananiknaniknaniknanik
evet ama ya gerçekten kıza benziyor yüzü çok sevimli..........
bence yüzlerinden bile belli 12-13 haftadan sonrayerimseniben
ayyy kurban olurum ben bana kızımı nasip eden yaradanaa.s.

oğlumun beyin iskeleti ve pipi fotosu :)artık fazla büyümeyecek ve iç organlarını tamamlayacak dedi 1 haftaya kadarda benin kalp sesimi ve karnımın gurultusunu duyabilecekmiş :) sağ bacağının dizinin üzerinde kolunun kıvrımını fark ettiniz mi :) ne güzel dğeil mi? özledim bebeğimi heem yaz olsun artık

Son düzenleme:

canım benim inş. güzel haberlerle döneceksin sende evet daha 10 günüm var benim kontrolüme arayıp soracağım bende daha önce hep Enver beyi arayıordum en sonunda bana dediki sermin hanım bu haftalarda telefon sapığım oldunuz dedi ,gecen gittiğimdede artık aramıyorsun ya merak ediyorum diyor dedim artık arada levent beyide arıyorum çünkü dedim :dance::dance:

doktorum ilk kız dedi diye heveslendik ayyy neler hayal ettik neler,eşim diyoduki sürekli saçını toplayacam yok sürekli renkli kilotluçoraplarla gezecek evdekaydirigubbakcemile2neler neler...şimdide oğlum benim diyo oğlumla oyun oynarız lego yaparız pilot olcak oğlum diyoCADIARZUsağlıklı olsun da ama ne yalan söyleyeyim doktor erkek dedidğinde gözlerim doldu alışıyor 1 ay kızım kızım demeye insan sonra aaa oğlumdelikafadulden

birde annem panik atak hastası 3 gündür hasta oldu kadın bana üzülmekten ben çok berbat oldum yaa eşim gülüyodu bana boşuna telaşlanıyosun bebeğimiz gümbür gümbür geliyor diyordu beni teselli etmek için içinde muhakkak üzülüyodur ama belli etmiyordu etmezmiyim canımın içine bitaneme bebeğime ben onun hasretiyle geceler boyu uyumadım kalktım ağladı gece yarıları nerdesin bebeğim seni bakliyorum nolur gel diye .inşallah hepimizin bebekleri çok sağlıklı olacak canım sende benim gibi mahvetme kendini sölemesi kolay gerçi amadualarım seninle canım inş sende iyi haberlerle döneceksin canım :Saruboceq:Şeniz

çiçekkk sakın geçmişi okuma yaz hemn.........................
çok merak ettim kız............
ben size öyle mi yapıyorum..hemen eve gelip yazıyorum...öyle çıkıyorum yeniden dışarı çıkçaksak...
hatta eşim eve gitmeye ne gerek var diyor..ben de aa olmaz haber vermem lazım diyorummdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…