2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

neyse kızlar ben çıkıyorum bu gün biraz erken çıkçaktım eşimle alışverişe çıkçaz kendime yeni pantolonlar falan almak istiyorum....
tabi bebişe de alırım bakalım akşama..............
kendinize iyi bakın iyi akşamlarrrrrrr

ilsu canım hiç göbek yok sende aaaa kontrolünde güzel gecmiş sevindim
derinciğim artık kendini biraz rahat bırak bak hiçbirşeyyokmuş zaten olacağınıda ben hiç düşünmemiştim tahminlerimizde doğru çıktı demek kıızın oluyor çok sevindim

maşallah oğluşuna sağlıcakla gelsinlerr

çiçekkk hadii canım yaz artıkk yoksa melekcim burada heyecandan çatlayacak açıkçası bende merakk ettim hadiii

Biz geldiiikkkk, oğluşum oluyooooooooor kızlar.Bendede bi paşa varmış meğersem.Çok mutluyum ya.Parmağını emiyo bu fotoda bakın yerimseniben . 250 gram olmuş,doktor çok beğendi gelişmesini böyle devam dedi.

ayy maşallah çiçekcim oğluşunaa.. çok tatlı maşallah 250 gr maşallahı var paşanın..

ayy eşim geldi ben çıkmak zorundayım malesef şimdi...................
çiçek alacağın olsun kız senin yüzünden erken doğum yapçam heycandan
herkeze iyi akşamlar...............
öptüm sizi

ya bizde seni bekliyoruz canım
oğluşun hayırlı olsun tatlım
masallah kilosu da yerinde hep böyle devam etsin dr un dediği gibi

ayy maşallah çiçekcim oğluşunaa.. çok tatlı maşallah 250 gr maşallahı var paşanın..

ya bizde seni bekliyoruz canım
oğluşun hayırlı olsun tatlım
masallah kilosu da yerinde hep böyle devam etsin dr un dediği gibi

ayy eşim geldi ben çıkmak zorundayım malesef şimdi...................
çiçek alacağın olsun kız senin yüzünden erken doğum yapçam heycandan
herkeze iyi akşamlar...............
öptüm sizi

çiçek çok güzel ya parmağı ağzında
nekadar net çıkmış maşşallah oğluşuna

çiçek maşallah oğluşuna canım
sağlıkla büyütürsün inşallah

çiçeks hayırlı olsun .allah korusn.
o parmağını emen bir tanecik paşaya maşallah

Hepinize çok teşekkür ederim,çok mutlu oldum ya.Oğlum dicem artık,oğlum,oğlum,oğluşum :sm_cool: . Melekcim geldim aman doğurma canım.Çok hareketli benim oğlum doktor kalp atışını dinlicek fırt bi kayıyo yine kaçtı ya diyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…