merhaba canım hoşgeldin. bence de dr una güven kötü bişey olsaydı allah korusun mutlaka söylerdi. demekki herzaman olmasa da görülebilen ve geçen bişeymiş. kötü düşünme canım. allah bebeğini kucağına almak nasip etsin..:Saruboceq:
hoşbulduk canım.desteğin için çok teşekkür..bu siteye üye oldum rahatladım.Allahım bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin..:Saruboceq:
Biz geldiiikkkk, oğluşum oluyooooooooor kızlar.Bendede bi paşa varmış meğersem.Çok mutluyum ya.Parmağını emiyo bu fotoda bakın yerimseniben . 250 gram olmuş,doktor çok beğendi gelişmesini böyle devam dedi.
ben bu akşam ist.a gidiyorum
yarın dr.umla randevum var 13.30 da
yavru kuşumu görücem 2 haftadan sonra hihoyyyt
aslında o panikle gittiğim h. içi gördüm ama eski usg olduğu için pek bir şey anlaşılmıyordu , o yüzden saylanmaz o kaydirigubbakcemile3
15+6 olunca artık cinsiyeti kesinleşir dimi ??
benimki de soru , karşında ipeğimu örneği var , heveslenme bakalım öyle sıtardastanıııım kaydirigubbakcemile3
Ben dr'uma sordum gerek yok dedi. Her dr farklı uygulama yapıyor ben gerek görmüyorum dedi. Ama 2 dr da bana vitamin verdi. İstisnasız içiyorum. Gerçi internetten araştıracağım bu konuyu. Bakalım hangi uygulama daha doğru.Canım okudum.doktoruma sormuştum balık yağını oda bana verdi.sonra internette senin yazdığın şeyleri okudum.o yüzden biraz balık yağı hapından gözüm korktu.o yüzden alıp içmedim.ama işte haftada iki kerede balık yiyemiyorum.napıcam bilmiyorum.ama vitamini kullanıyorum.inan yediklerime o kadar dikkat etmiyorum.ben meyve yemeği pek sevmem.eşim zorla akışamları soyup ağzıma tıkıyor.oda olmasa vitaminsizlikten ölücem.acaba ilaçlarmı kilo aldırıyor.aslında öyle abartı yemekte yemiyorum.hamile kalmadn önce ne yiyorsam onu yiyiyorum ama yinede çok kilo aldım
Arkadaşlar sonunda bebişimin cinsiyetini öğrendim.Benim de bir KIZIM oluyor.Listeye eklerseniz sevinirim
ben de 19 haftalık hamileyim.benim de bir kızım olacak.mutluyum ama bebeğimin başında kist çıktı.doktor korkma 24. haftada kaybolur dedi ama ben yine de korkuyorum.Sağlıklısıyla bebeğimi kucağıma alırım inşaallah.Allah hepimizin bebeklerini korusun.
kızlar günaydın bu gece hiç uyuyamadım ya bebekmi hareket etti başka bişeymiydi çözemedim ama sanki sabaha kadar tekmeledi meleğim
Teşekkür ederim kızlar enjektör bile minicikti hiç ürkecek birşey yok gayet ilgili davranıyor sağlık ocağı hemşireleri
kızlaaaaarrrrr:teytey::lepi::lepi:bebeğim çok iyiydi hele renkli usgde şahaneydi çokmu çok mkutluyum misafirim var sonra yine gelirim ve KIZIM oluyor büyük bir ihtimal çünki çıkıntı yoktu kız gibi dedi desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim:içelim:
doktorum ilk kız dedi diye heveslendik ayyy neler hayal ettik neler,eşim diyoduki sürekli saçını toplayacam yok sürekli renkli kilotluçoraplarla gezecek evdekaydirigubbakcemile2neler neler...şimdide oğlum benim diyo oğlumla oyun oynarız lego yaparız pilot olcak oğlum diyoCADIARZUsağlıklı olsun da ama ne yalan söyleyeyim doktor erkek dedidğinde gözlerim doldu alışıyor 1 ay kızım kızım demeye insan sonra aaa oğlumdelikafadulden
Çiçekkkk çok tebrikler sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Mevlam inş. çok sevindim sende paşa annesi olacaksın
Ah bende yarın görmek için sabırsızlanıyorum oğluşumu bugün anneme geçicem erkenden yatıcamki hemen sabah olsun çok özledimmm yağızımıııı
çiçek hayırlı olsun oğluşun maşallah
Hayırlısı olsun bütün arkadaşlarıma. Hepinizi tebrik ederim canlarım.
kızlar bu habere şok olcaksınız:1shok:
Maşallah ne göbek varmış. Galiba 2 tane de önceden varmış etti 10. Kibele senin akraban 2 tane geride kaldı. Valla hamilelik ve doğum bir şekilde geçer de sonrasını düşünemiyorum-tatlicadiarzu-
ben çook shockk oldummm:1shok:
:1shok:bu ne yaaaaaaaa -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?