2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hoşbulduk canım.desteğin için çok teşekkür..bu siteye üye oldum rahatladım.Allahım bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin..:Saruboceq:

canım masallah oglusuna allah nazarlardan saklasın cok tatlı:asigim:[/QUOTE]

Sağol canım,çok güzel bi duyguymuş öğrenmek.Bende isim düşünebilirim artık yaşasın,yarın alışverişe çıkmak istiyorum hemen

Çiçekkkk çok tebrikler sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Mevlam inş. çok sevindim sende paşa annesi olacaksın
Ah bende yarın görmek için sabırsızlanıyorum oğluşumu bugün anneme geçicem erkenden yatıcamki hemen sabah olsun çok özledimmm yağızımıııı

Yaşasın aynı şehirde olacağız artık. Birbirimizi göremeyecek olsak da
Bence cinsiyet konusunda hiç heveslenme. Belli olmaz şekerim kaydirigubbakcemile3

Ben dr'uma sordum gerek yok dedi. Her dr farklı uygulama yapıyor ben gerek görmüyorum dedi. Ama 2 dr da bana vitamin verdi. İstisnasız içiyorum. Gerçi internetten araştıracağım bu konuyu. Bakalım hangi uygulama daha doğru.

Arkadaşlar sonunda bebişimin cinsiyetini öğrendim.Benim de bir KIZIM oluyor.Listeye eklerseniz sevinirim

Tebrik ederim canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Ah canım benim, kıyamam. Üzülme annesi. Dr geçecek dediyse geçecektir. Tabi sana bu kadar zaman biraz zor geçecek. Sabret bitanem.

kızlar günaydın bu gece hiç uyuyamadım ya bebekmi hareket etti başka bişeymiydi çözemedim ama sanki sabaha kadar tekmeledi meleğim

Benimki de hiç durmuyor artık. 2 gündür kahve içiyorum hemen başlıyor hareketlenmeye. Annesi gibi o da seviyor ya da içmemi istemiyor. :uhm: Artık benim hatrıma arada bir idare edecek. Ben onun için neleri idare ediyorum ama di mi?

Teşekkür ederim kızlar enjektör bile minicikti hiç ürkecek birşey yok gayet ilgili davranıyor sağlık ocağı hemşireleri

Ben de tetanoz aşımı oldum. Aynen ilaç yakacak biraz, vuracağım yere bakma dedi hemşire. Ben de büyük bir acı bekledim. Sinek ısırdı gitti sanki Bu muydu, beklentim daha şiddetliydi aslında dedim. Kadın da güldü.

Tebrikler Derin

Ben de bilirim nasıl bir duygu olduğunu. Ama evlat evlattır kesinlikle. Bak eşin hemen değişikliklere adapte oluvermiş.

çiçek hayırlı olsun oğluşun maşallah

Hayırlısı olsun bütün arkadaşlarıma. Hepinizi tebrik ederim canlarım.

Tşk.ederim hepinize,birazdan çıkıcam ben bu gece oğlumlu uyucam ne güzelll ...Hepinize iyi akşamlar

Bugün ben yine dr'a gittim, bebişimi gördüm. Artık biliyorum ki kesin kızım oluyorrrrr. Artık değişmez herhalde. Gelişimi gayet iyiydi maşallah. Hep geride çıkardı bu sefer 2 gün ileride çıktı. Dr amca uzun bir süre cinsiyetine baktı baktı baktı. Kız olduğuna kanaat etti. Valla hevesimi kursağımda bıraktılar. Bir türlü öyle içten sevinemiyorum. Kızım olmasını ne çok istiyordum. Erkek dediler , oğlum oğlum diye 2 ay sevdiğim bebeğime sonra kız dediler. Şimdi kızım demek garip geliyor. Ama onun karnımda dolaşmalarını hisetmek dünyadaki herşeyden daha güzel. Hamilelik süper birşeymiş. Artık ultrasona girmeden de onun kalbinin attığından emin olabiliyorum. En güzeli de bu herhalde.

Bu arada kızım hiç sabit durmuyor. Bazen en sağda, bazen en solda, bazen çok aşağıda, bazen göbek deliğimin oralarda. Bugün dr poposuna bakarken probu göbek deliğimin biraz üstünde gezdirdi. Yavrum baş aşağı dönmüş. Popoyu havaya dikmiş:)

Bu arada tetanoz aşımı oldum. Ateş yapmaz dediler. Bir de hemogram için kan aldılar. Bakalım demir depolarım ne çıkacak. Kısaca delik deşik edildiğim ama bebeğimle buluştuğum güzel bir gündü.

Yaşasın Denizkızıl sen buradasın. Kız 2 gündür aklımdasın. Hatta dün akşam düşündüm valla. Hiç haber çıkmadı bir daha da gelmedi dedim kendi kendime. Nasılsın bakalım?

kızlar 2 saattir delirdim şöleeeeeeeeeeee güzel bir kız takvimi yapayım dedim beceremedim ne olur yardımcı olurmusunuz bana son adetim 7 ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…