2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar 2 saattir delirdim şöleeeeeeeeeeee güzel bir kız takvimi yapayım dedim beceremedim ne olur yardımcı olurmusunuz bana son adetim 7 ekim
cnm kızın hayırlı olsun . takvim konusunda al benden de
o kadar beceremedim ya banada biri yardımcı olsa son adetim 28 eylül

kısssssssslar çıkıyoruz biz , 8de uçak , bekle beni istanbul yenicem seni ulennnnnnnnnnnn :roflol:
yarın girebilirsem arkadaşın evinden girer haber veririm , yoksa görüşürüz pazaraaaaaaaaa
bye

kısssssssslar çıkıyoruz biz , 8de uçak , bekle beni istanbul yenicem seni ulennnnnnnnnnnn :roflol:
yarın girebilirsem arkadaşın evinden girer haber veririm , yoksa görüşürüz pazaraaaaaaaaa
bye

Hala çıkmadın mı sen. Gelmişsindir derken daha İzmir'desin. Ohooooo.:1no2:
İyi yolcluuklar canimu.

Denizkızıl baktı ve kaçtı. Ama izini sürdüm. 15'inde adet olmazsa bu iş tamamdır hayırlısıyla. Hadi hamişler onun için dua edelim.

sabrın sonu selamettir.buradaki melek anneler sayesinde çok rahatladım.her zaman pozitif düşünmek lazım ki olumlu şeyler olsun..

kızlar hepinize maşallah sağlıkla gelsin yavrularınız tebrik ediyorum canlarımŞenizŞenizŞeniz:teytey::teytey::teytey::teytey:

Canım hayırlı olsun.Allah oğluna sağlık versin hayırlı bir evlat olsun inşallah.Tebrikler.a.s.

GAYDIN 58, STAR DUST, DİLARA 80, İPEĞİMU, hepinize tebrikleriniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

ne kadar tatlı ya.Allah bağışlasın.Sağlıkla kucağına alırsın inşaallh.

canım valla üzülüyorum ama sen böyle yazınca ikinci bebeğini erkek istesende olmayacak böyle söylersen Allahın gücüne gider kız erkek fark edermi onlar bizim parçamız canımız olacaklar varmı daha ötesi cinsiyeti hiç fark etmez yeterki sağlıklı olsun yavrularımız...

canim okuyunca cok guldumm. ben aynen dedigin gibi gitmeden hemen once yedim bebegim bi dk yerinde durmadii firil firil. doktor dediki sanki dans ediyoo ben bole hareketli cocuk gormedim dedi. cikolatayi diyincee bi daha yeme de belki rahat rahat cinsiyetini ogreniriz dedi:sm_cool:

dilara80 cım iyi dileklerin için çok sağol benneyaptımkizaten bir sen yorum yapıyosun onca kişi bir cümle yazsa bile ay vay diye yorumlar yağıyo benim eklediklerime ya sen ya eyetkiner arkadaşım cvp veriyo.çok teşekkrüler zaten bidaha girmicem bu topiiğe :) öptüm canıma.s.

Son düzenleme:

ay evet ya nasılda poz vermiş maşallah. çok net görünüyor kolları ve bacakları. Allahım kollarınıza almayı nasip etsin. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…