cnm kızın hayırlı olsun . takvim konusunda al benden dekızlar 2 saattir delirdim şöleeeeeeeeeeee güzel bir kız takvimi yapayım dedim beceremedim ne olur yardımcı olurmusunuz bana son adetim 7 ekim
ipeğimu sevindim güzel haberlerle dönmene alışırsın kızınada sağ salim doğsunlar bir an önce hepimizin.
kısssssssslar çıkıyoruz biz , 8de uçak , bekle beni istanbul yenicem seni ulennnnnnnnnnnn :roflol:
yarın girebilirsem arkadaşın evinden girer haber veririm , yoksa görüşürüz pazaraaaaaaaaa
bye
Yaşasın aynı şehirde olacağız artık. Birbirimizi göremeyecek olsak da
Bence cinsiyet konusunda hiç heveslenme. Belli olmaz şekerim kaydirigubbakcemile3
Ben dr'uma sordum gerek yok dedi. Her dr farklı uygulama yapıyor ben gerek görmüyorum dedi. Ama 2 dr da bana vitamin verdi. İstisnasız içiyorum. Gerçi internetten araştıracağım bu konuyu. Bakalım hangi uygulama daha doğru.
Tebrik ederim canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Ah canım benim, kıyamam. Üzülme annesi. Dr geçecek dediyse geçecektir. Tabi sana bu kadar zaman biraz zor geçecek. Sabret bitanem.
Benimki de hiç durmuyor artık. 2 gündür kahve içiyorum hemen başlıyor hareketlenmeye. Annesi gibi o da seviyor ya da içmemi istemiyor. :uhm: Artık benim hatrıma arada bir idare edecek. Ben onun için neleri idare ediyorum ama di mi?
Ben de tetanoz aşımı oldum. Aynen ilaç yakacak biraz, vuracağım yere bakma dedi hemşire. Ben de büyük bir acı bekledim. Sinek ısırdı gitti sanki Bu muydu, beklentim daha şiddetliydi aslında dedim. Kadın da güldü.
Tebrikler Derin
Ben de bilirim nasıl bir duygu olduğunu. Ama evlat evlattır kesinlikle. Bak eşin hemen değişikliklere adapte oluvermiş.
oğlumun beyin iskeleti ve pipi fotosu :)artık fazla büyümeyecek ve iç organlarını tamamlayacak dedi 1 haftaya kadarda benin kalp sesimi ve karnımın gurultusunu duyabilecekmiş :) sağ bacağının dizinin üzerinde kolunun kıvrımını fark ettiniz mi :) ne güzel dğeil mi? özledim bebeğimi heem yaz olsun artık
Biz geldiiikkkk, oğluşum oluyooooooooor kızlar.Bendede bi paşa varmış meğersem.Çok mutluyum ya.Parmağını emiyo bu fotoda bakın yerimseniben . 250 gram olmuş,doktor çok beğendi gelişmesini böyle devam dedi.
Bugün ben yine dr'a gittim, bebişimi gördüm. Artık biliyorum ki kesin kızım oluyorrrrr. Artık değişmez herhalde. Gelişimi gayet iyiydi maşallah. Hep geride çıkardı bu sefer 2 gün ileride çıktı. Dr amca uzun bir süre cinsiyetine baktı baktı baktı. Kız olduğuna kanaat etti. Valla hevesimi kursağımda bıraktılar. Bir türlü öyle içten sevinemiyorum. Kızım olmasını ne çok istiyordum. Erkek dediler , oğlum oğlum diye 2 ay sevdiğim bebeğime sonra kız dediler. Şimdi kızım demek garip geliyor. Ama onun karnımda dolaşmalarını hisetmek dünyadaki herşeyden daha güzel. Hamilelik süper birşeymiş. Artık ultrasona girmeden de onun kalbinin attığından emin olabiliyorum. En güzeli de bu herhalde.
Bu arada kızım hiç sabit durmuyor. Bazen en sağda, bazen en solda, bazen çok aşağıda, bazen göbek deliğimin oralarda. Bugün dr poposuna bakarken probu göbek deliğimin biraz üstünde gezdirdi. Yavrum baş aşağı dönmüş. Popoyu havaya dikmiş:)
Bu arada tetanoz aşımı oldum. Ateş yapmaz dediler. Bir de hemogram için kan aldılar. Bakalım demir depolarım ne çıkacak. Kısaca delik deşik edildiğim ama bebeğimle buluştuğum güzel bir gündü.
Biz geldiiikkkk, oğluşum oluyooooooooor kızlar.Bendede bi paşa varmış meğersem.Çok mutluyum ya.Parmağını emiyo bu fotoda bakın yerimseniben . 250 gram olmuş,doktor çok beğendi gelişmesini böyle devam dedi.
çok teşekkür ederim kızlar................
valla içim rahat............dr a diyorum bak erkek olursa size veririm sizin oğlunuz olur basılsa bi kızınız var diyorum..o da tamam kabul diyor......şakalaşıyoruz işteeeeeeee
bir de çikolata yiyince bebekler daha hareketli oluyormuş ya , çikolata yemeli randevu saati yaklaşınca delikafadulden
o zaman way poposu dönüktü , yok uyuyordu felan durumu ortadan kalkar ..
ama çok kaçırmayalım sonra bebek göbek kordonundan asılıp tarzan misali fırr fırrrrr dönmesin içerde , hiç göremeyiz bu sefer kaydirigubbakcemile3
oğlumun beyin iskeleti ve pipi fotosu :)artık fazla büyümeyecek ve iç organlarını tamamlayacak dedi 1 haftaya kadarda benin kalp sesimi ve karnımın gurultusunu duyabilecekmiş :) sağ bacağının dizinin üzerinde kolunun kıvrımını fark ettiniz mi :) ne güzel dğeil mi? özledim bebeğimi heem yaz olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?