2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

nesquik masallah oglusunaa super poz vermiss:)

kislar kizlarda da bi zaman bi cikinti oluyoda sora kayboluyo yaa. tam olarak ne zaman yokoldugunu biliyomusunuz??

nesquik masallah oglusunaa super poz vermiss:)

kislar kizlarda da bi zaman bi cikinti oluyoda sora kayboluyo yaa. tam olarak ne zaman yokoldugunu biliyomusunuz??

valla elimi gezdirir gezdirmez bir tümsek oluyo çok güzel bir duygu sonra karnım gene dümdüz oluyo kayboluyo kaçıyo hemen doktorda çıktı pipisi artık kız olmaz ,o şansı kaybettia.s.

herkese iyi akşamlar kızlar istanbulun havası beter çok pis göz gözü görmüyo isten leş gibi kokuyo cam bile açılmıyo aman annecikler istanbuldakiler dışarı çıkmayın bu havayı bebişinize solumayın:1no2:

selam.ALLAH kısmet ederse bende temmuz da anne olcam.temmuz 12 olarak hesaplandı ama kısmet bakalım minişim ne zaman gelcek:)hepiniz sağ salim kucağına alsın bebeklerini inşallah.güzel bi duygu..daha da duygusal olunca..kendi annesini de daha da önemsiyo insan anlıyo biraz anneliği galiba..bide benim annem gibi uzakta olunca
herkese sağlıklı gebelik diliyorum!..

hoşgeldin canıma.s.
sen de inş sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. cinsiyetini öğrendin mi?
bugün bazı arkadaşlar cinsiyet öğrenmiş. derin, çiçeks ve nesquik tebrik ediyorum kızlar bebişlerinizi.
derincim sen de inş bütün kötü düşünceleri atabilmişsindir kafandan.çok şükür bebeğin iyiymiş

şaka yapıyorsun dimi canım çünkü benim yazdıklarımada yorum yapılmıyor bazen gözden kaçabilir çünkü ben girince bir bakıyorum 20 30 sayfa olmuş ve okuyamıyorum tabi..
oğluşun çok tatlı çıkmış maşallah Allah nazarlardan saklasın..
pipiside varmış yerim diycem şimdi benim oğluş kıskanıcak arkadaşınıkaydirigubbakcemile3

kızlar saat 12 hepinizin sevgililer günü kutlu olsun karnımızda bebişlerimizde sevgililer gününü kutlamak dünyanın en güzel duygusu bence bu sene iki sevgilim var biri kocam diğeri oğlum:)))

kızlar saat 12 hepinizin sevgililer günü kutlu olsun karnımızda bebişlerimizde sevgililer gününü kutlamak dünyanın en güzel duygusu bence bu sene iki sevgilim var biri kocam diğeri oğlum:)))

sağolasın canım seninde bebişininde sevgililer günü kutlu olsun ve diğer tüm anne adaylarımızın yeni aşklarımızda karnımızdakiler koçişlerin papucu dama atıldı delikafadulden delikafadulden delikafadulden Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

saol dilaracım öyle valla bebişler olunca kocişler ikinci planda olacak acık ama ben kıyamam kocama gibi geliyor bakalım bebiş gelsinde bir:))))

senağlamasenağlamasenağlamaGÜNAYDIN,,,,,,,,,,,,,,,,,
NE DEMEM GEREK NE SÖYLEMELİYİM ŞU ANDA AKLIM ALMIYOR................
SAAT 5 TE UYANDIM VE BİRDAHA DA UYUYAMADIM............SAAT 5 TEN BERİ AĞLIYORUM......................................
SAAT 5 DOĞRU UYANDIM SANIRIM EZAN VAKTİYDİ..TELEFONUMDA SAATE BAKMAK İÇİN AÇTIM............BİRR MESAJ GELMİŞ.............................................................
MESAJ GECE 2,30-3 CİVARI GELMİŞ SANIRIM.....AMA BEN YENİ GÖRDÜM...........
MESAJI BADEM YAZMIŞ..................İNANAMADIM ŞOKTAYIM..........BİRİ BANA NE OLUR ŞAKA YAPTIK DESİN DAYANAMIYORUMMMMMMMsenağlama
BADEM ERKEN DOĞUMLA HER İKİ BEBEĞİNİ DE KAYBETMİŞ.................
MELEKLERİ GİTMİŞ.....................senağlamasenağlama
OLAMAZ BEN BUNA İNANMAK İSTEMİYORUM...
MESAJDA 2 BEBEĞİNİDE CANLI CANLI ERKEN DOĞUMLA KAYBETTİĞİNİ VE AŞIRI ÜZGÜN OLDUĞUNU YAZMIŞ...........:a015:
KAHROLDUM EŞİM AĞLAMA SESİME UYANDI NE OLDU DİYE..........
BU GÜN 1 NİSAN MI DİYE SORDUM ONA.DEĞİLMİŞ.........BU GERÇEK OLAMAZDI............senağlama
ARAYAMADIM İÇİM EL VERMEDİ...........senağlama
ŞİMDİ DE HENÜZ ERKEN ÖĞLENE DOĞRU ARAYACAĞIM.........senağlama
NE DERİM NE SÖYLERİM NASIL GÜÇLÜ OLURUM KARŞISINDA BİLMİYORUM....senağlama
BEN İNANILMAZ ÇOK ÜZGÜNÜM.......ELİM AYAĞIM TUTMUYOR...........senağlama
KARNIMA KRAMPLAR GİRİYOR....
CANIM BADEMCİM....SENİ NASIL TESELLİ EDERİZ BU İMKANSIZ..SEN ÇOK İSTEMİŞ ÇOK EMEK VERMİŞTİN BU BEBEKLERE....NERDE BİZİM BEN ONA RESMEN AŞIĞIM ŞARKISINDA DANS EDEN OĞLUMUZ...........senağlamasenağlama
ALLAHIMMMMMMMMM İSYAN ETMEK İSTEMİYORUM...NE OLUR BADEME HEMEN YENİDEN EN KISA ZAMANDA ANNE OLMAYI NASİP ET.......ONA SABIR VER YARABBİM.........:Saruboceq:

TÜKENMİŞ DURUMDAYIM,,,,,,,,,,
NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM VE ŞU AN KENDİME ÇOK KIZIYORUM...........
YOK CİNSİYETMİŞ,YOK AYMUŞ YOK BU....SAĞLIKLI OLMASINI BİLE AŞIP KIZ ERKEK AYRIMI YAPIP BU KADAR ÇOK KIZIM OLMASINI İSTEDİĞİM İÇİN KENDİME ÇOOOOOK KIZIYORUM....ALLAH BENİ AFFETSİN İNŞALLAH.....:Saruboceq:
HAYATTA ÇOK AMA ÇOK DAHA BÜYÜK ACILAR VAR ............:çok üzgünüm:
ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN BU ACIYI KİMSE TATMASIN ALLAHIM ÇOK ZOR..........
RESMEN BEYNİM UYUŞTU............
NE YAPIYORUM NE YAZIYORUM ONU DA BİLEMİYORUM ŞU AN..........
SAÇMALADIYSAM KUSURA BAKMAYIN...........
İNANAMIYORUM HALA RÜYAMIYDI YOKSA BUUUUUUUUUUU
AMA MESAJA BAKIYORUM HALA GÖZLERİMİ AYIRMADAN................senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…