ay evet ya nasılda poz vermiş maşallah. çok net görünüyor kolları ve bacakları. Allahım kollarınıza almayı nasip etsin. :Saruboceq:
nesquik masallah oglusunaa super poz vermiss:)
kislar kizlarda da bi zaman bi cikinti oluyoda sora kayboluyo yaa. tam olarak ne zaman yokoldugunu biliyomusunuz??
valla elimi gezdirir gezdirmez bir tümsek oluyo çok güzel bir duygu sonra karnım gene dümdüz oluyo kayboluyo kaçıyo hemen doktorda çıktı pipisi artık kız olmaz ,o şansı kaybettia.s.
kacinci haftandasin canim??
sevtapdüzyol ve annecik uzun zamandır girmiyor umarım iylerdir
selam.ALLAH kısmet ederse bende temmuz da anne olcam.temmuz 12 olarak hesaplandı ama kısmet bakalım minişim ne zaman gelcek:)hepiniz sağ salim kucağına alsın bebeklerini inşallah.güzel bi duygu..daha da duygusal olunca..kendi annesini de daha da önemsiyo insan anlıyo biraz anneliği galiba..bide benim annem gibi uzakta olunca
herkese sağlıklı gebelik diliyorum!..
dilara80 cım iyi dileklerin için çok sağol benneyaptımkizaten bir sen yorum yapıyosun onca kişi bir cümle yazsa bile ay vay diye yorumlar yağıyo benim eklediklerime ya sen ya eyetkiner arkadaşım cvp veriyo.çok teşekkrüler zaten bidaha girmicem bu topiiğe :) öptüm canıma.s.
kızlar saat 12 hepinizin sevgililer günü kutlu olsun karnımızda bebişlerimizde sevgililer gününü kutlamak dünyanın en güzel duygusu bence bu sene iki sevgilim var biri kocam diğeri oğlum:)))
5 aylık oldum 17.haftamın içindeyim şuandaöCADIARZUözeline yazdım ordan devam edelim olur mu?
iyi geceler herkese kimsecikler yok allah rahatlık versin tatlı rüyalar annecikler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?