2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydın herkese melekçim bu yazdıkların rüyandamı gerçektemi şok tayım ne olur bademi ara saati bırak öğleni bırak:uhm::uhm: inanmak istemiyorum hadi haber bekliyorum senden:çok üzgünüm:

günaydın herkese melekçim bu yazdıkların rüyandamı gerçektemi şok tayım ne olur bademi ara saati bırak öğleni bırak:uhm::uhm: inanmak istemiyorum hadi haber bekliyorum senden:çok üzgünüm:

KORKUYORUM ARAMAYA..............
UMARIM BİRİ BANA ŞAKA YAPMIŞTIR KÖTÜ Bİ ŞAKA........
AMA MESAJI AYNEN AKTARIYORUM...............

''MELEK ÇOK ÜZGÜNÜM.2 BEBEĞİ DECANLI CANLI ERKEN DOĞUMLA DÜŞÜRDÜM.KÜRTAJLA ALDILAR.BÜTÜN HAYALLERİM BİTTİ..................-BADEM-senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

dilara ben çok kötüyüm şu anda.......................
Napacağımı şaşırdım 5 ten beri ayaktayım............şok halinde dolanıyorum

canım hatırladınmı daha dün anlatıyordum rüyamda bebeğimi hiç bişey yokken düşürdüm diye yoksa bu bademlemi alakalıydı rüyam senağlamasenağlama

Allahım bademe sabır ver 2 melekte yoksa badem üzüntüsünden kahrolmuştur buraya giripte derleşemiyoda yanlız tekbaşına allahım sabır ver inşallah yoktur öyle bişeyysenağlama

Banı kalkmış hastane de değilse girer bugün..................
Ben çok kötü oldum gözlerim şişti çok etkilendim....................

Ayy çok kötü bişey..Allah sabır versin..Dayanmak çok zor olsa gerek..İnşaallah en yakın zamanda tekrar hamile kalır sağlıklı bir şekilde doğurur..Bu çok büyük bir imtihansenağlama

lütfen meleğim bunun saka olduğunu söylesin birisi
kitlendim şuanda
yazacak bişey bulamıyorum
lütfen bademi ara bitanem lütfen
olamaz yarabbim ne emeklerle yavrularına kavuşmuştu

ya inanmıyorun kaç ay bunun hayalini kur sevincini yaşa
sonra bütün hayallerin birden yok olsun
üfffffffffff nasıl sılkıldım ya allah sabır versin bademe
çok üzüldüm çokkk
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Hay allahım ya noluyo ya... şok oldum ilsu bu ne kötü bi haber böyle ya... Cnm badem .... şok oldum kızlar... çok moralim bozuldu.. çok kötüyüm.....

Allahım sabrını ver rabbim sen büyüksün.. Sen verdin ... Yine bademe en kısa zamanda nasip et rabbim.....

ben çok kötüyüm kızlar arayıpp konuşacak durumda değilim..ağlamaktan konuşamam ne denir ki..............
Bence biraz dinlensinnn eminim bütün gece uyumamıştır............
Allah sabır versin........
Hala inanmak istemiyorum yaaaaaaaaa

Midem kalbim bütün organlarım acıyor resmen için titriyor şu anda............
Ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemiyorum başım çok ağrıyor...saat 12 gibi yattım 5 te uyandım.........canım çok acıyor rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısı.........
Badem çok bağlanmıştı yavrularına........
Bi kızı birde yakııklı oğlu olacaktı..ya kocaman olmuşlardı klibinde nasıl da hareketliydi oğlu.........
Neden oldu nasıl oldu bilemiyorum..
Aramaya da korkuyorummmmmmmmmmmmm

inanamıyorumm.... diyecek bişeyim yok çok ama çok üzüldümm.. bu nasıl bi acı yarabim bademimize sabır verr... yani inananın kızlarr içim acıyooo...

Gerçekten çok büyük bir acı olsa gerek.
Allahım hiç kimseye yaşatmasın.
Bademim inşallah tekrar hamile kalır.
Yoksa başka türlü zor atlatır.
Onun üzüntüsü şu anda 2 kattır.
Daha geçen haftalarda birinin erkek olduğunu öğrenmiş, diğerini daha öğrenememişti.
Sonra %100 diğeri kız diye sevinmişti.
Kızlar cinsiyeti hiç önemli değil.Yeterki sağlıklı olsun.
Allahım bademe güç kuvvet versin.Dayanma gücü versin.
İnşallah kendini bir an önce toparlar.:a015::çok üzgünüm:

kızlar ben karar verdim 7. aydan önce bebişime giyim almıcam bide başıma böyle bişey gelirse o kıyafetlere bakar bakar kahrolurummmmmsenağlama

ayy çok kötü oldum kafamdan aşşağa kaynar sular dökülmüş haldeyim çok üzüldüm rabbim sabırların en büyüğünü versin inanın ne diyeceğimi bilemiyorum şoktayım

çok zor şartlarda hamile kalınca onlar daha farklııydıı... allahım tedavi..... stress... test sonuçlarıı zaten dayanılmaz... bi de o kadar zorluğu yen bu aşamaya gell.. yavrukuşlarımız uçup gitsin inanamıyorummm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…