2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Rabbim ne büyük sınav........

Verrdi denedi......

Aldı deniyor..................

Badem kuluna dayanma gücü ver allahım......

Evet kızlar hele birde zorlu bir süreçten sonra ise bu olan...... çok acı.....

kızlar ben karar verdim 7. aydan önce bebişime giyim almıcam bide başıma böyle bişey gelirse o kıyafetlere bakar bakar kahrolurummmmmsenağlama

AH TATLIM ALLAH YAZMAMIŞ OLSUN..OLACAĞI VARSA 7.AYDAN SONRA DA OLUR DOĞUMDA DA DOĞUMDAN SONRA DA..........
ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN....senağlamasenağlama

çok haklısın beyaz melek olacak olduktan sonra...... ayyyy ben çook kötü oldum yaa

AH TATLIM ALLAH YAZMAMIŞ OLSUN..OLACAĞI VARSA 7.AYDAN SONRA DA OLUR DOĞUMDA DA DOĞUMDAN SONRA DA..........
ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN....senağlamasenağlama

amin canım Allahım kimseye böyle bişey yazmasınnnn dert verip derman aratmasın yine diyorum allahım kız erkek fark etmez eli ayağı düzgünse ver yarabbim sağlıklı sıhatli kimseye kötüşeyler yaşatmasın rabbim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaslar rahim ağzı yetmezliği mi oldu acaba Bademde .benim aklıma ilk o geldi .cünkü bebişleri çok sağlıklıydı.

açıp açıp tekrar okuyorum meleğin yazdıklarını benmi yanlış anladım diye
yada öyle olmasını istiyorum sanırım
üff nasıl sıkıldım anlatamam işyerindeyim
sanki beni boğuyolar burda
kendimi düşündünde kahrolurdum

Bu nasıl bir haber ya sabah sabah tüylerim diken diken oldu şok oldum rabbim yardımcısı olsun büyük peygamber sabrı versin biz bile bu kadar etkilendiysek onu düşünemiyorum elim yağım tutmadı birden diyecek çok fazla şey yok çok üzüldüm

bide beni düşünün şok oldum hala gözyaşlarıma engel olamıyorum....kendimi onun yerine koydum rabbimmm çok kötü allah yazmamış olsun............
Yaaa ben rüya mı gördüm lütfen bu rüya bu kabus olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

EŞİM ÇOK KIZIYOR BEBEĞİMİZİ DÜŞÜN AĞLAMA DİYOR.........
AMA ÇOK ETKİLENDİM DAYANAMIYORUM YAAAAAAAAAAAAsenağlama

evet bencede olacağı varsa önüne geçemessin
5,6,7,hatta8 ay farketmezki
allah yavrularımıza sağlık versin bademede sabır

beyaz melek canımm hepimiz aşırı üzüldük allahım kimseye yaşatmasın... ama eşin haklı canım ağlama artık üzme öykü kızımızı....

Söz vermiştin bana
Yanıbaşımda yaşlanmaya
Söz vermiştik bu dünyaya
Ne olursak olsaydık

Kaç yıl geçti bak hala
Son bakışın miras bana
Saklı duruyor ne fayda
Bıraksaydın solsaydık

Hangi bahane avutur bilmem
Hangi günahın bedeli bu
Kandırmıyor ne gündüzüm ne gecem
Böyle intikam olmaz

Çok mu fazla bu sitem
Ağır değil mi bu ceza
Söyle kim çok gördü seni bana
Böyle yalnız kalınmaz

Paylaşılmıyor hüzün
Paylaşamam yolu yok bunun
Anlatamam sözü yok bunun
Çekilecek başa geldikçe dertler

Bir zaman bir yerde
Buluşuruz yolu yok bunun
Kavuşuruz yolu yok bunun
Görülecek günü geldikçe

Her bir bahane avutur elbet
Her bir günahın eceli bu
Kandırmıyor ne gündüzüm ne gecem
Böyle intikam olmaz

bu şarkı çaldı şimdi ve ben bittim................................................................................................................................

hele klibi hatırlıyomusunuz süperdi ya allahım nazarmı deydi ne oldu yarabbim ya............
o güzelim bebekleri hiç gitmiyor gözümün önünden

senağlamaYazıyı okuyunca başımdan aşağıya kaynar sular döküldü tüylerim ürperdııı.Offf allahımmm ne diyeceğimi bilemiyorum...sen boll sabırlar ver arakadaşımaa :çok üzgünüm:

Lütfen melek ara Bademiii , biliorum konuşamıyacaksın ağlıcaksın ama kendini ii hissedince ara ve haber ver lütfen canım ((((

eşim de ne yapacağını şaşırdı ya kahvaltı hazırlıyayım diyor bana............
canım bişey istemiyor ben aşırı etkilendim yaaaaaa

tamam ilsu biraz toparlanayım arıyacağım..
belki uyumuştur şimdi dinlensin biraz o da rahatlasın öyle arıyayım diyorum...............
haber veririm..zaten onun da banı kalkmış istediği zaman girebilir siteye belki gelir bu gün

melekcim bende çok üzüldüm hatta ağladımsenağlama ama
prensesini düşün kalk hava al kendine gel
ben dışarı çıktım yürüdüm iyi geldi biraz
kahvaltınıda yap sana kızmaya başladım artıkklava:
bebişini aç bırakıyosunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…