2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

atıştırıyorum kızlar bişeyler sağolunnnnnnnnnn
ama elimde değil ben çok hassas biriyim...birinin kötü haberini aldığımda kendimi onun yerine koyup çok üzülüyorum sanırım bu konuda biraz hassasım

kesinlikle bunun tesellisi yok o iyiyim der düşünür düşünür ağlarr... ben bunu kaybetmeyi çok iyi bilirim her hamilelik bi ümit oldu banada ama 4 tane kayıp düşük ne demekk.. çok üzülüyordum hala üzülürüm aklıma geldikçe..

bademcimi çook iyi anlıyorum onun için ne desek boş... bunun tesellisi yokk

görüşürseniz geçmiş olsun dileklerimi iletin hatta mümkünse özelden tel alabilirim

aaaaaaayyyyyyyyyyysenağlamainanmıyorum yaaaa allah sabır versin şok oldum resmen allah sabır versin bende mutlu mutlu açtım pc yi ve 10 dakikadır kalbim çarpıyor resmen heryerim uyuştu bende pazartesiden beri şoktaydım testler yüzünden sürekli ağlıyordum bir daha nasıl hamile kalıcam beni doğurtmasınlar bebeğimi beni uyutarak alsınlar aklıma hiç iyi şeyler getirmemiştim dün usgye girmek için uzandım dra hadi dr bey bakın ne olur diyorum adamcık tlf konuşuyor ve hemen ilk sorduğum soru kalp atışı varmı dr bey baksana nasıl hareketli dedi ve o kalp sesini odaya vardi ben bittimmmmmmmmmmm orada ve dünden beri yerdemiyim göktemiyim allahım kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı hele hele bizim gibi badem eyetkiner come babyakdaş gibi çok zor yollardan gelen bebekler için çokmu çok zor olan bir olay tabiki yalnış anlaşılmasın herkez için zor ama hiç bişryerim tutmuyor şaçıma fön çekip hazırlanmam gerekiyordu güne gideceğim hiç içimden gelmiyorsenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

HAKLISIN derincim beynim uyuştu resmennnnnnnnnn
allah herkezi korusun sen de üzülme canım üzme bebeğini de..
tabi ki bu tüp bebekler için daha zor hele hele yıllardır çocuk arzusu içinde olup tam kavuştum derken kaybetmek çok acı çıok.................
hadi canım üzülme ne olur....senağlama

çok kötüyüm
bademin bebeklerini okudğumdan beri ağlıyorum belki şakadır diye sonuna kadar okudum ama değil galiba
allahım ona sabır ver
yazamıyorum bile
beyaz melek ulaşmaya çalış yanında olduğunu bilmesi ona destek olur

ayyy kızlar şimdi okudum bademle ilgili haberi inanmıyorum yaaa senağlama
inanılmaz üzüldüm
inanın ne diyeceğimi bilmiyorum
elim ayağım kesildi benimde
içim çok acıdı gerçektenn
allah sabır versin
allahım inşallah en kısa zamanda tekrar annelik duygusunu yaşatır ona
kıyamam yaa vallahi ne söyleyeceğimi bilemiyorumm senağlama
kaç aylıktı bademin bebekleri

offf yaa çok inanın tüm tüylerim ayakta
başıma ağrı girdi resmen
allahım bir an önce ona tekrar anne olma şansını verir inşalah
canım benim ne durumdadır şimdi yaa :çok üzgünüm:

canım sende üzme bebeğini elimizden tek gelen şey dua etmek allah en yakın zamanda tekrar nasip etsin ona anneliği sende topala kendini canım bebeklerimizde çok etkileniyor

bende inanamıyorum yaa:1shok: :1shok:
şu aralar çok sıkıntıdaydım bu bana bi ders oldu:mymeka:
rabbim sen sabır ver Badem e:Saruboceq:
inanasım gelmiyo yaa:1no2:
gerçekten şaka olsa keşkebenneyaptımki

beyaz melek cim sende üzme kendini çok sende bebeğini düşün
rabbim hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah:Saruboceq:

kızlar çok kötü oldum karnıma felaket ağrılar girdi ben çıkıyorum
baktıkça bademin ticker ı aklıma geliyor
badem seni seviyorum
kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…