2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

offf kızlar ya içim çok sıkıldı öğlen oldu birazdan arıyacağım bademiii

canım konuşmak tabiki zor olur...ama badem sana geceden haber vermiş...haberin olduğu halde armadığın için yanlış anlar üzülür:çok üzgünüm:
artık sende biraz toparlan bebeğini düşün ve bademi ara bizede haber ver....

allah yardımcısı olsun başka ne denirsenağlama

offf cok fena ınanamıyorum hala..soktayım:1shok::1shok:
melekcım saol boyle bır haberı verdıgın ıcın...senağlamasenağlama
allah sabrını versını :Saruboceq:
haberlerını beklıyecez melek sendennn
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

merhaba gzl anneler nsılsınız?ben haftasonu sebebıyle temızlıkteyım tabiii kendımı yormuyorum ama yıned ınsan yoruluyor!!!

Sm kızlar bu yazdığınız yazıların altındaki takvimi nasıl hazırlıyosunuz banada öğretsenize 20 hafta oldu oğlum benimde yarısını bitirdik sayılır.

senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama Allah 'ım sabır verrsenağlama çok zor ne denebilir ki,, kendi yaşadıklarım ve bademin yaşadıkları fim şeridi gibi geçti gözümün önünden,,,senağlama şu an klavyeyi zor görüyorum ,zorlanarak yazıyorumsenağlamasenağlamasenağlama napalımAllahın takdiri o verdi o aldı,,yapacak bişey yok ,,Rabbim sabır ver :Saruboceq::Saruboceq:senağlamasenağlama

senağlamasenağlamaBEN BUNA DAYANAMIYACAĞIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ÇOK KÖTÜ ARADIM BADEMİ.............KONUŞTUK.......................senağlama
ANİDEN KARNINA AĞRI GİRMİŞ..................senağlama
ERKEK BEBEK BİRDEN KENDİLİĞİNDEN DOĞMUŞ..................senağlamaÇOK KÖTÜ...........................AĞLIYOR................BEBEKLERİ GÖMECEKLERMİŞ...........
BEN DEE AĞLADIM DAYANAMADIM..............senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ÇOK AĞLIYOR..........senağlamaALLAHIM YARDIM ET NE OLUR.............

bişey yokken aniden olmuş yaa...
çok üzüldüm sesi çooooook üzgündü çok ağlıyor...allah sabır versin..........
karnımasancılar girdi ben biraz uzanayım...................
çok aşırı üzgünüm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkksenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ayyy allahım kendi kendinemi doğurmuş bademm :1shok: evdemiymiş ağrı girdiğinde
allahım kim bilir nasıl içi yandı o an düşünmek bile istemiyorumm

canım yaaa,,,senağlama senağlama senağlama meleklerimm ,,yavrularım ,, kuzularımm senağlama senağlama senağlama ,,onlar annesine babasına şefaatçi olacak,, bademim Allahım sabır versinn ,,:Saruboceq: :Saruboceq:

alah sabır versinsenağlamasenağlamasenağlama
çok çok zor bir durumsenağlamasenağlama
allah yardımcısı olsun
elimişden birşey gelmiyorsenağlama
verende alah alan da.....
bunların hepsi bir sınav...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Yazılanları şimdi okudum. Şok oldum. Beynim uyuştu resmen. Kalbim fırlayacak gibi atıyor. Çok üzüldüm. Gerçekten hiç akla gelir mi? Badem kahrolmuştur. Ben birşey daha anladım.
Ne olursa olsun bu süreçte kendimizi yormamamız, üzmememiz, strese sokmamamız lazım. Sürekli dinlenmeliyiz. Kiloymuş, cinsiyetmiş oymuş buymuş, şunun yazdığı bunun söylediği ile uğraşmamamız gerekiyor. Gerçekten önemli bir görevimiz var. Önceliğimiz tabi Allah'ın izniyle onları dünyaya getirmek olmalı. Allah Badem'e sabır versin.

Kızlar yazdıklarınızı bir bir okudum olanları yeni anladım Allah sabır versin verende Allah alanda isyan etmemek gerek bu başlığa yeni üye olmuştum kimseyi tanımıyorum ama sonuçta aynı şeyleri yaşıyor ve paylaşıyoruz.Gerçekten zor bi durum Allah sabır versin demekten başka bişey gelmiyor elimden
Rabbim bizi bebeklerimizile sınamasın......:-(

çok ayrıntılı soramaım ev de mi oldu diye ama ben öyle anladım.........
ayy kıyamaam ben ona ya nasıl dayanır bu acıya nasıl rabbim...............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…