2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ellerim tutmuyor inanın...........
çok üzgünüm ya çok.................
ay canım benim nasıl üzgündü bi görseniz.............
bebekleri gömmeleri iyi olmuş canım ya ..................
onların resimleriyle mezarlarıyla avunur hiç değilse..........
allah kimseye yaşatmasın...........
aniden ne olacağımızı hiç bilemeyiz

eğer yanlış anlamadıysam bebeklerden birini kendimi doğurmuş
sanırım ben yanlış anladım
ne zor bişey ya bukadar çabadan sonra
çok üzüldüm:çok üzgünüm:senağlamasenağlama

bademin kanaması da oluyordu ara sora plasenta aşağıda diye ,onunla mı ilgili acaba .
Melekcim bilgi verdiğin için teşekkür ederiz.

allah sabır versin sözün bittiği yerdeyiz arkadaşlar nasıl toparlanıp kendine gelecek bilemiyorum çok çok büyük bir acı düşünmesi bile delirtiyor insanı

onunla ilgili olabilir ilsucum sanırım rahimle ilgili bi problem...
allah korusun keşke önlem alıp hastanede yatsaydı sürekli gözlem altında tutulsaydı....
oysa 2-3 gün önce konuşutuk doktordan geldim bebekler iyi bende iyiyim kuafördeyim demişti..........
ertesigün bu olay yaşanmış...........dr.ihmali de mi var acaba...rahim açıklığını görmüş olması lazım değilmiydi ya........çünkü benim ki her seferinde bakıyo rahim ağzı tamamen kapalı sızıntı yok diyo ne bileyim

kızlar bademin başına gelenden sonra rüyamın etkisine geri döndüm acaba acaba diyorum kendi yerimde bademmi var diye onun bana yansıması olarak düşünüyorum daha 1 gün geçti rüyamın üzerinden allahım ya rüya görmekten bile korkacağım ((( badem canım topla bir an önce alalhım sağlıklı sıhatli bebişler tekrar nasip etsin güzelimm:Saruboceq::Saruboceq:

ınanamıyorum nasıl olur bu allahım bende bu gece ruyamda bademı gordum ınanın dedım kesın banı acılmıstır sabah gelır dıye
gercekten cok uzuldum evlat acısı cok zor allah sabır versın bademe ve aılesıne rabbım bırdaha yasatmasın ınsallah ınanın gözyaslarımı tutamıyorum suan ınsanın bebegını kaybetmesının ne demek oldugunu cok ıyı bılırımsenağlamasenağlama

ben şimdi çıkıyorum kızlar çok kötü oldum biraz dışarı çıkacağım............
içim çok acıyor biraz kafamı dağıtmalıyım............
hepiniz kendinize ve meleklerinize iyi bakın..................
gücüm tükendi

tesekkür ederim ben ayda bi defa gidebiliyorum dr.en son gittiğimde çok kalabalıktı pek ilgilenmiyorum cinsiyetle dedi ama kıza benziyo gibi dedi hazırlık yapmayın diye de ekledi bi ay sonra kesin öğreniriz heralde.bana da kızımız olacakmış gibi geliyo:) Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı bebecikler versin..
amiiinnn

benimde üzünütüden karnıma ağrılar giriyor birazdan çıkacağım arkadaslar
kendinizi yormayın pozitif düşünelim
iyi tatiller

beyazmelek canım bende daha fazla dayanamadım çıktım ama yinee dayanamadım size bakayım dedim...
bademden haber var mı?

ayyyyy ınanamıyorum allahım bebegın bıtanesı kendımı dogmus:1shok:
allahım badem ıcın cok zor olsa gerek allah sabır versın cok uzuldum çokkksenağlamasenağlamasenağlama

çok acı .. Belki daha beter acılarda var ama herkes yaşadığını biliyor... ....
Işteyim çalışamıyorum ...

Herkes kendine çok ii baksın.. üzmeyin kendiniz kızlar.....

Rabbim bebeklerimizi korusun...... Hayırlı günler herkese....

slm arkadaşlar uzun zamandır yoktum annemlerde olduğum için yazamıyordum yeni geldim cinsiyetini öğrenen arkadaşlar tebrikler size
hasta olan arkadaşlarada geçmiş olsun diyorum

sabahtan beri yazılan mesajları büyük bir sabır ve gözyaşlarıyla okudum,kötü bir şaka olması için dua ederek ama malesef...kalbim güm güm atıyor canım acıyor çok üzgünüm.bademcim kelimeler kifayetsiz,acını paylaşıyoruz keşke elimizden birşey gelebilseydi.senin için dua edicem arkadaşım en kısa sürede bu kötü günleri atlatman ve yeniden bebek sahibi olman için,çoğumuz zor süreçlerden geçerek hamile kaldık ama gördük ki oluyomuş,bundan sonrada olacak inşallah canım.seni çok seviyoruz.

biraz önce oturdum pc başına dün geceden beri neler yazılmış diye bir okuyayım dedim ama keşke görmeseydim bu yazılanları senağlama
beyaz meleğin yazdıkları karşısında adeta kilitlendim diğer arkadaşlar gibi karnıma bi ağı saplandı kalbim acıdı lütfen bunların bi şaka olduğunu söylesinler nolurr:1no2:senağlama
çok üzücü bi durum bu senağlama
bademcim Allah sana sabırlar versin çok üzüldüm çok güzel giderken neden böyle diye isyan etmek istemiyorum ama çok üzgünüm senağlamasenağlama

kızlar bizde eşimle dışarı çıkıyoruz belki biraz kendime gelirim sanırım sinemaya gitcez herkes iyi baksın kendine yorulmak yok üzülmek yok inşallah bademede allahım en güzel meleğini tekrar nasip edecek dua etmekten başka bişeyimiz yok öpüyorum hepinizi....

7 yıla bir düşük bir doğum sığdıran ama kızını kollarında kaybeden biri olarak ağlıyorum sadecee arada girip okuduğum bu topikte hep güzellikler vardı göbişlerinizi kontrollerinizi yazıyordunuz ama bugünkü haber şok etti resmen benii bademi tanımıyorum ama acısını o kadar iyi biliyorum kiiiii dilerim Allahtan önce sabır sonra da gidenlerin yerine en kısa zamanda sağlıklı hayırlı hep yanında olacağı mutlulukla büyüteceği bebekler nasip ederrrsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…