kızlar hayır olsun bu gece çok korktum böyle hıçkıra hıçkıra kalktım yerimden evdeyim böyle apartmanda sevdiğim bi komşum geliyo oturuyoruz felan ben yine hamileyim ama 6 aylık felan öyleyim biraz daha büyükçe karnım neyse yedik içtik ayağa kalkıyorum bişey almak için o sırada diyoki komşum elif senin karnın bugün bi acayip diyo bana hayırdır diyorum ne bileyim diyo banamı öyle geldi felan derken bende bi anda alttan suyum işte bebek felan düşüyo hiç ağrım sızım yok bebişim kordanuyla beraber düşüyo ve bakıyorumki avucuma alıyorum gözlerini açmaya çalışıyo bi müddet öyle bekışıyoruz bebişimle ağlıyorum ben bak diyorum ne bebişler doğuyo onlar yaşıyo sen niye yaşamayasın diyorum ama böyle daha yeni oluşma aşamasında anca avuclarımı dolduruyo ne olur yalvarıyorum ağlıyorum komşuma diyorum hemen çekmecemden bana battaniye çıkar hastaneye gidelim baksınlar bebişime o yaşıcak diye ağlıyorum ağlıyorum nasıl bana bakışı bebeğimin sanki gerçekmiş gibi halen gözümün önünde senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
hoşgeldin canıma.s.
sen de inş sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. cinsiyetini öğrendin mi?
bugün bazı arkadaşlar cinsiyet öğrenmiş. derin, çiçeks ve nesquik tebrik ediyorum kızlar bebişlerinizi.
derincim sen de inş bütün kötü düşünceleri atabilmişsindir kafandan.çok şükür bebeğin iyiymiş
senağlamasenağlamaBEN BUNA DAYANAMIYACAĞIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ÇOK KÖTÜ ARADIM BADEMİ.............KONUŞTUK.......................senağlama
ANİDEN KARNINA AĞRI GİRMİŞ..................senağlama
ERKEK BEBEK BİRDEN KENDİLİĞİNDEN DOĞMUŞ..................senağlamaÇOK KÖTÜ...........................AĞLIYOR................BEBEKLERİ GÖMECEKLERMİŞ...........
BEN DEE AĞLADIM DAYANAMADIM..............senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ÇOK AĞLIYOR..........senağlamaALLAHIM YARDIM ET NE OLUR.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?