2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

allahım bu nasıl bir haber.bu durumda ne söylenir ne denir ki?insan donup kalıyor.bademe allahım sabır versin.inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve bu sefer doğumuyla seviniriz...çok acıııı çok büyük bir sınav bebek acısı ne anneyi kaybetmeye nede babayı kaybetmeye benzermiş.allahıım kimseye yasatmasın bu sınavla kimseyi sınamasın.çookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk üzüldüm anlatamam soka girdim resmen..allahım herkese hayırlı doğumlar hayırlı saglıklı eli ayaga düzgün bebişler nasip etsin.bebek hasretiyle yanan kadınlarımıza da en kısa zamanda bol bol bebişler versin kucağına yarabbimmm aminnnnnnnnnnnn

çok üzücü bir olay.
Allah bademe ve eşine sabır versin. inş en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin onlara. unuttursun bu meleklerinin acılarını.
artık bu topikte bu tarz haberler olmaz diye düşünüyordum. bu kadar büyüdükten sonra kaybetmek çok zor olsa gerek. kimseye yaşatmasın Rabbim.

ah be bademim Allah sana çok büyük sabır versin :Saruboceq:
ben çok etkilendim bugün bu olaydan beyaz melek bide seni düşünüyorum sabahın köründe bu mesajı görünce neler hissettin kimbilir
bir kes daha anladım ki herşey nasip meselesi hamile olduğumuzda bebeklerimizi elimize alivericekmişiz gibi hissediyoruz ama öyle değil işte herşey nasip Allah bize nasip ederse alacağız bebeklerimizi
bu yüzden kesinlikle bebeğime 7 aylık olana kaar hiçbirşey almayacağım 5. ayımıza girdik ama benim bebeğimin bir eldiveni bile yok henüz almadım alamayacağımda Allah korusun başıma böyle bişiy gelirse o kıyafetleri gördüğümde kahrolurum ben o yüzden de 7. aya kadar almayı düşünmüyorum

gemişi okuya okuya geliyodum hersey güzel giderken neler olmus böyle melegin yazdıklarını okuyunca sok oldum:1shok: beynim durdu resmen yazdıgını tekrar tekrar okuyorum inanamıyorum senağlamaAllahım ne büyük bi acı cok üzücü bi olay senağlamaAllahım bademe ve eşine sabır ve uzun ömür versin inş en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin onlara....

canıııııımmmm bademım ne denılırkı bu duruma cnm arakdasım duzceye gelıyordu doktora ve doktorlarımız aynıydı ole olması benı daha cok etkıledı sanırım cooookkk kotu oldum bende amaa bebekelrı cennette onu bekleyecek en gzl tesellısıde bu sanırım senağlama

ya inanamıyorum yaaa..şaka gibi..defalarca okudum yazdıklarınızı..inanamadım..Allahım sabır versin bademe ve eşine..inanılmaz şoktayım ve ne diyceimi bilmiorum, gözlerimden yaşlar aktı kendiliğinden, kendm kaybetmiş gibi üzüldüm....................bademcim inş. en kısa zamanda rabbim sana tekrar anne olmayı nasib eder..nolur üzülme..demesi kolay biliyorum ama inan dayanman lazım, tutunman lazım.bunların hepsini unutacagın gunler yanıbaşında olacak inş. bitanem..tekrar tekrar geçmiş olsun ve Allah sabrınızı bol etsin.

of ya neler olmuş böyle bu duyduğum ikinci kötü haber oldu dün akşamdan beri ALLAH sabır versin bademe ve eşine en kısa zamanda yeniden bebek sahibi olur inş .hayatlarımız pamuk ipliğine bağlı sanki her an bir tehlike var sanki zaten sanırım panik atak oldum herşeyden korkuyorum buda üstüne geldi akşmada bi akrabamızınkızı zaten doğum hatası ile özürlü doğmuştu şu anda dokuz yaşında konuşamıyor yürüyemiyor du spastikti iki üç ay evel ameliyat oldu yürüyebilmesi için daha ayağa kalkması yasakmış ama zavallı kızda tabi ayağa kalkamayınca annesine kendine devamlı eziyet yapıyordu ısırıyormuş kendini vuruyormuş sanırım duvara vuruyorki gözleri görmemeye başlamış artık ALLAHIM okadının yaşadığı aklıma geldikçe zaten akşamdan beri zor duruyorum evin içinde şimdi birde bu RABBİM hastalara şifa versin çocuk hasreti çeken bütün ailelere hayırlı evlatlar versin aminn

badem ALLAH sana yeniden bebek nasip edecek cnm sakın kendini çok yıpratma ne denirki sna nasıl teselli verebilirizki seni cennette bekleyen iki meleğin var artık

Keşke keşke size şaka yaptım diyebilseydim..

Keşke bu yaşadıklarım rüya olsaydı..

Daha dün eşimle karnımı kızım,oğlum diye seviyorduk...

Üstelik 2 gün evvel dr a gittiğimde 2 bebeğimde gayet sağlıklıydı...

İlsucuğum doğru tahmin etmişsin..Sanırım bende rahim ağzı yetmezliği var...

2 gündür bebeklerimin karnımın içinde hareketlerini hissediyordum.Elimi koyduğumda herhangi bir tekme falan yoktu ama karnımın şekli değişiyordu..sivrilip duruyordu..Bebekler hareket ettikçe karnımda ağrı oluştu..sonra ikide bir tuvalet ihtiyacı hissetmeye başladım..tuvalete gittiğimde biraz kan gördüm ve eşime bana hemen progesteron iğnesi yapmasını söyledim..Ama karnımdaki ağrı devam etti..eşim dr umu aradı..doktorum hemen hastaneye gidip idrar tahlili istedi..zar zor paltomu giydim..ev kıyafetlerimle çıktık kapıdan.Ama zor yürüyordum..vajinamda bir ağırlık hissi vardı..tam kapıyı kapattık foş diye sular fışkırdı benden..bütün pantolonum su içinde kaldı..eşim yeniden kapıyı açtı banyoya koştum..kanlar fışkırdı..herhalde pıhtı düştü dedim..ama bir baktım meleklerimden biri avucumdaydı..erkek meleğim canlıydı ve hareket ediyordu...sonra Allahım biri düştü diğeri dursa bari dedim..ama 2 sn sonra tekrar bir su ve kan boşaldı..bu kez kız meleğim avuçlarımdaydı...2 meleğimle hemen hastaneye gittik..kordonları ve eşleri içimde meleklerim avuçlarımda...zor bıraktım yavrularımı ellerimden..Beni o halde kürtaja aldılar...sabaha dek uyumadım..ne ben ne de eşim...

hastaneden çıkmadan meleklerimi istedim gömmek için..ama 500 gr dan düşük oldukları için mezarlıklarda gömmek için izin yokmuş..meleklerimi öylesine bir yere gömemezdim..Hastanede kefenlerinden çıkarıp baktım son bir kez yavrukuşlarıma..sonra tekrar minik kefenlerine sarıp gömmek için yer baktık eşimin arkadaşlarıyla..

Minik mezarları kazıldı..Ağlaya ağlaya kefenlerini öpe öpe eşimle birlikte koyduk o küçük çukura..sonra eşimin arkadaşları yardım etti mezarın etrafını taşlarla çevirdik..yarın yine gideceğiz..mezarın üstünü düzelteceğim..eşim gül ağacı ekecek meleklerimin mezarına..iki meleğimi de ikiz ağaçların önüne gömdük.İki kardeş yanyana şimdi..

Sizden ricam 2 meleğim ,kıyamadığım yavru meleklerim için Fatiha okumanız..Allah rızası için...

Biliyormusunuz daha evvelsi gün meleklerim için netten karyola beğenmeye çalışıyordum...Annem eski oyuncak bebeğime kazak bere ördüğünü söylemişti telefonda..Bu bebek artık kızının olucak dedi...

dün eşimin çekmecesinde bir şey ararken eski oyuncak arabalarını gördüm ve içimden bunlarla da oğlumuz oynar artık diye gülümseyerek içimden geçirdim..

Bu topikte böyle kötü haberler verilmesini onaylamayan ben şu an bunları yazıyorum..Sizin moralinizi bozdum ,ne olur affedin..
ama canım o kadar yanıyor ki....
Allah sizin bebeklerinize sağlık ve ömür versin inşallah...

Şimdi tickerimi sildim..canım çok acıyor..................

AYLARCA ONLARA KAVUŞMAK İÇİN DİDİNDİM..HEP İKİZ HAYAL ETTİM..BİRİ KIZ BİRİ ERKEK..ALLAHIM TAM KALBİME GÖRE VERDİ DERKEN ERKENDEN ALDI BENDEN ONLARI..

MEKANLARI CENNET OLSUN YAVRULARIMIN...

badem basınsagolsun canım gercekten senın ıcın cok zor olsa gerek rabbım bırdaha aynı seylerı yasatmasın hıç kımseye yasatmasın.
soyleyecek hıcbırsey yok ancak yasayan bılır!
ınsallah en kısa zamanda yenıden saglıklı bebışlerın olucak ben buna ınanıyorum.
sadece sabır allah yardımcınız olsun:çok üzgünüm:

Boğazım düğümlendi bademim. senağlama Geçen neler konuşuyorduk şimdi neler. senağlamasenağlama senağlamaYiyecek ekmekleri yokmuş. Allahım böyle takdir etmiş. senağlamaMelekti onlar zaten. Melek kaldılarr. senağlamaAllahım sabırlar versin. Çok zor çooook. Senin ne kadar duygusal ve anaç bir yapın olduğunu bildiğim için ; çok zor gerçekten. senağlama senağlama

Badem çok üzüldük inan hepimiz çok üzüldük.:a015:
Allahım çok büyük bir acı bu.:çok üzgünüm:
Okurken çok kötü oldum.
Allah sana sabır versin.:Saruboceq:

ikisini birden doğurdum işte tek başıma..iki meleğimde avuçlarıma doğdular..heryerleri belliydi..oluşmuştu...ikisi birden gitti cennete...

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bademim canım allah yardımcınız olsun....

mevlam sana dayanma gücü versin....

sen bebişlerini hiç düşünme sakın...onlar zaten direk cennette....

allah sana ve eşine sabır versin canım....

mevlam böyle bir acı birdaha yaşatmasın:Saruboceq::Saruboceq:

bademcim canım başın sağolsun rabbim sabırların en büyüğünü versin sana inşallah ne diyeceğimi bilmiyorum inan sadece çok üzgünüm.............

Son düzenleme:
Onlar için ne kadar uğraştım,ne kadar didindim,ne kadar dualar ettim..Ama iki mucizemde avuçlarıma doğup kayıp gittiler sessizce...

Allahım beni isyan ettirme diyorum bana sabır ve dayanma gücü ver lütfen....

senağlamabademim okurken ağlamakdan helak oldum bişiyler yiyordum pc başında boğazımı aldı hepsi senağlamasenağlama başın sağolsun canım mekanları cennet o meleklerin seni öbür dünyada bekliyor olacak onlar biz ne desek hepsi boş acın çok büyük seninde eşininde başınız sağolsun tekrar bu bir sınav size sabret arkadaşım senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…