2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bademcim tatlım çok kötü bişey yaşamışsın allahım sana sabır dayanma gücü versin.
birdaha yaşatmasın inşallah..

sabah melek anlattıkca ağladım
bence aynı anda hepimiz ağladık
allah tekrardan bebek sağhibi olmayı nasip eder inşallah

Ah Ayçincim elimizden gelmiyo maalesef bu durumlarla.
kalbim seninle seni çok seviyorum canım benim.
allah meleklere rahmet eylesin.

Bütün bunların sadece rüya olduğunu ve uyandığımda herşeyin eskisi gibi devam edeceğini bilmek isterdim..Göz yaşlarım hiç durmuyor ki..
...

sözün bittiği yerdeyim artıkk ne söylenebilir ki ne teselli eder ne acını hafifletir ki canımm tabii ki hiçbirşey.... acını yürekten paylaşıyorum..

canım benim allah sabırlar versin.inan çok üzüldüm.yazduklarınızı hep okurdum ama yazmak bugüne kısmetmiş.büyük acı ama insan neler atlatmıyorki...ne diyeceğimi bilemiyorum.yavruların zaten melek güzelim fatiham eksik olmayacak emin ol.o kolların allahın izniyle boş kalmayacak.dualarımız seninle.

bademcim yazdıklarını ağlaya ağlaya okudum allah sabır versin canım boluya geldiğimde seninle tanışmak isterim canım ne kadarlık gebeydin tüp bebkle mi hamile kaldın riskli bi hamilelik mi geçiriyodun şimdi bu sorulara cevap vermek istemeyebiilirsin kendine geldiğinde yzarsan sevinirim seni tanımak isteerim canım inşallah bu yaşadıklarını bidaha hiç yaşamazsın en kısa zamanda kendine gelirsin ne yazacağımı bilemiyorum yaşamayan bilemez Allah sabırversin hem eşine hemde sana canım dua ediyorum hem senin için hemde tüm anne adayları için
kendine iyi bak bademcim.

canım badem ya yazdıklarını ağlayarak okudum allahım sabır versin.meleklerin için bol bol dua edixem.ayrıca senin içinde ne denir ne söylenir sana bilmiyorum ama allahım sabır versin canım benim.hayatta hersey bizim için kimimiz bu dünyada sınava tabi tutuluruz kimimiz öbür tarafta.sabır göster allahım en kısa zamanda iinşallah seni tekrar meleklerinle ödüllendircektir.dualrım hep seninle....

Badem okuduklarıma inanamadım. Kelimelerle üzüntümü anlatabilmem mümkün değil. Sen gerçekten güçlü bir karektere sahipsin. Tüm bunlar herkesin kaldırabileceği şeyler değil. Başın sağolsun canım. Allah sana ve eşine sabır versin. İnşallah en kısa sürede üzüntülerini unutturacak güzel şeyler yaşarsın.

Allahım tekrar bana hamile kalmayı nasib ederse 12 haftada serklaj ameliyatı olacağım..ne olur benim için dua edin....

Allah hepinizden razı olsun..Bebeklerinizin ömrüne ömür katsın yarabbim...

amin canım hepimizinkine unutma sen güçlü bi kadınsın bu bebeklerin tahlillerinde nasil inat etmişdin hatırla adet olduğunda bile pes etmemişdin tekrar tekrar test yapıp sonuca ulaşmışdın sen güçlüsün pes etmeyeyceğini biliyorum ben elbette unutmayacaksın biliyorum ama Allah sana bir daha nasip edecek bunu üzülme canım toplayacaksın kendini pes etme sakın

Kallbimin taaa derinlerine bi çizik attı dağladı yüreğimi yaşadıkların...Herbirimizin sızladı yürekleri sözlerinle..bademcim ...allahın ol dediklerinden sual olunmaz..isyankar olma sakın..yüce rabbim nasıl bizlere umutları mücizeleri yaşatıyorsa...kederleri de veriyor canım..

Her zaman hayır ve şerrin allahtan geldiğine inanmalıyız..Meleklerin allaha emanet artık..

Acını gönülden paylaşıyorum ..allah sabırlar versin...

offffffffff badem yaktın yüreğimi dağladın
canım ya hüngür hüngür ağlıyorum su an
ne yazacagımıda bilemiyorum
allahım bir daha yasatmasın o acıyı
:Saruboceq:en kısa zamanda yerine yeni melekler göndersin rabbim:Saruboceq:

Allahım tekrar bana hamile kalmayı nasib ederse 12 haftada serklaj ameliyatı olacağım..ne olur benim için dua edin....

ahh tatlımm benim allahım sana melek gönderecekdir mutlaka sen çok iyi bi anne olacaksın şüphesiz.. kendini bi toparla tatlım. emin ol hepimizin duaları seninle...

badem yazıyorum yazıyorum siliyorum yazdıklarımı söyleyecek hiç birşey bulamıyorum taa kalbimden dua ediyoru arkadaşım sana rabbimden senin için sabır diliyorum şifa diliyorum bu günlerini unutturacak sağlıklı bebekler diliyorum arkadaşım

BADEMCİM inanamıyorum canım ya...kelimeler boğazıma düğümlendi sanki. allahım sana ve eşine sabır versin.canım tarifsiz bir acı bilirim . dilerim allahtan bir daha yaşamazsın canım ve en kısa zamanda allahım sana tekrar melekler verir canım.

Allahım tekrar hem bana hem de isteyen tüm arkadaşlarıma sağlıklı hamilelikler nasib eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…