2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Badem yazdıklarını okuyunca şok oldum... Çok ama üzüldümmm
Allah sana ve eşine sabır versin..
En kısa zamanda acını dindirsin.. Sana yeni bir evlat nasip etsin..
Başın sağolsun canım..

CANIM BENİM ÇOK ÜZÜLDÜM
BAŞINSAĞOLSUN SENİN VE EŞİNİN, ALLAH SABIR VERSİN ,
DAHA ÇOK GENÇSİN RABBİM YENİ MELEKLER NASİP ETSİN İNŞALLAH...senağlama

bademcim seni tanımıyorum ama ya bebeklerini kaybedişin ve kaybediş şeklin beni çok etkiledi,anlattıkların beni çok kötü yaptı kendim yaşamış gibi oldum ,korkunç bir rüya gibi ya özellikle kendi banyonda doğurman beni çok etkiledi,
tüylerim diken diken boğazım düğüm düğüm Allahım sabrını versin bitanem ,

Onlar melek Onlar artık sana cennet için şefaatçi,inşallah hayırlısıyla tekrar hamile kalır ,sağlıkla kucağına alırsın

benimde sürekli kasılmalarım var benimde erken doğurma riskim var ,ilaçlarla kasılmaları azalttık şimdi en ufak akıntıda ,ıslaklıkta suyum geldi sanıyorum bende bu korkuyu sürekli yaşıyorum ,allah yardımcımız olsun ya

rabbim sabrınıda versin canımcım.meleklerin seni cennette karşılasın.:Saruboceq:

bdem başımda bir ağrı midem fena kusuyorum yazını okuyamıyorum nabzım 120 şuan
inan o kadar üzüldümki kelimelerimi anlatacak harf yok...kelime söz yok iştee
çok zor çok .....ne diyebilirim ne söyleyebilirimki...........

kendimde ikiz bebek taşıdığım için ve 16 haftamda kanamam olduğundan o yaşadığım acıları yaşadım
rabbim kimseye ama kimselere yaşatmasınnnnnnnnnnn ...............

konuşacak yazacak gücüm yok........başınız sağolsun .....dualarım onlara olacak cnm

kızın gözleri kapalıydı ama oğlum yeşil mavi gözlü görünüyordu.açıktı yavrumeleğimin gözleri..derileri incecikti...morgda tutmuşlar..kıpkırmızıydı bedenleri...

öyle işte bebeklerim avucumdaydı..arabada hala kımıldanıyorlardı...kürtaj masasına yatarken de avucumdaydı meleklerim..hemşire zorla bıraktırdı.....

offffff badem valla su an naıl yazıyorsun anlayamıyorum sen yazdıkça ben aglıyorum sanki bebeğimi kaybetmişim gibi allah yardımcın olsun canım ya senağlama senağlama

off kahroldum bugün bende senle beraber hepimiz çok üzgnüz senağlamasenağlama

[ı]bademcımm kahroldum canım okurken.. Allahım sana eyup peygamber sabrı versın ıns. En kısa zamanda saglıklı hayırlı evlat versın sevındırsın ıns. Bebıslerın ıcın hep okuyacagım. Unutma sakın cennette senı beklıyor olacaklar. Senın ıcın sefaatcı olacak onlar. Allahım kalbıne ferahlık versın ıns.[/ı]

offfffffffffffffffffffff acıların en büyüğü yavrularım ellerimde demişsin mahvoldum sabah 10 dan beri kalbim carpıyor allah sana dayanma gücü sabır versin inşallah en yakın zamandada tekrar hamile kalırsın dualarımızda olacaksın badem

Bazan iyiyim güçlüyüm diyorum ,çabuk toparlanmam lazım diyorum...

bazan de aklıma gelince yaşadıklarım ,katıla katıla ağlıyorum durmaksızın.....

badem . seni tanımıyorum ama okuduklarıma inanamadım .gerçekten zor bi durum .Allah sana sabırlar versin ..Allah insallah kendini hemen toparlaman için sana yeni melekler gönderir . Dualarımız bebeklerinle ve seninle olacak .

başın sağolsun canım benim allah sabır versin okurkende yazerken de ağlamktan kendimi alamıyorum.bu bir sınav allahım hiç bir kuluna taşıyamayacağı yük vermesin.sabret canım ağlamak istersen ağla ama o anları sürekli düşünme her düşünüşünde o anki acıyı tekrar yaşarsın.tekrar allah sabır versin .tekrardan anne olacağın günleri düşün yavrularına ve sana dua edeceğim.

daha acım çok yeni..çok taze..bir gün bile olmadı meleklerim sonsuz ebediyetteki cennete gideli...Nasıl onları düşünmeden durabilirim ki...O mantığı nasıl uygulayabilirim ki şu an...İmkansız....Daha bir kaç saat oldu meleklerimi gömeli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…