2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bademim canım allah sabırlar versin şimdi ne desem ne sölesem de içini rahatlatamam eminim

ama şunu kesinlikle söleyebilirim allahım senin gibi güzel kalbi olan bi kadına elbetteki dünyanın en güzel meleklerinin annesi olmayı nasip edecektir

nasıl ki bebeklere uzanan o zorlu yollarda dualarımız senleyse inan şu anda da senle sen çok güçlüsün bunun kolay bi yolu yok eminimmm

sana sabırlar diliyorum dularım meleklerin içinnn ve en başta senin için güçlü olman için tekrar kavuşman için meleklerineeee

tüm kalbimle yanındayımmmm daha çok yeni eminim allahım sana yol gösterecektirrrrr ne zaman istersen o an dularım ve ben yanındayız canımmmmmmmmm

topiğe giriyorum cıkıyorum yazamıyorum Badem Rabbim sabır versin dayanma gücü versin Allahım bi daha yasatmasın içim yanıyo hala tutamıyorum göz yaslarımı

biz birlikte adım attık anneliğe
birlikte heyecanlandık birlikte sevindik birlikte üzüldük temmuz anneleri olarak.
kontrollerimizi cinsiyetlerimizi kıpırtılarımızı birbirimize anlattık
en çok biz anladık bizi ve paylaştıkça yaklaştık
çocuklarımız kardeş oldu hepsini sevdik hepsi için dua ettik
şimdi acını da paylaşıyoruz badem
bebeklerin için üzülüyoruz size de sabır diliyoruz Rabbimizden.
en kısa sürede unutursunuz tekrar anne baba olursunuz inş

atma canım içine ağla ağlamak seni rahatlatıyorsa ağla içine atmaktan daha iyidir bu en azından pc başında kalmak senin kafanı dağıtıyorsa hiç kalkma bu topikde muhakkak her dakika birilerimiz oluyor hepimizle konuş sakın susma kötü olursun dahada acın çok yeni çok normal yaşadıkların yani şuanda hıçkırıklara boğulman ağlaman zamanla açılıcaksın biz ne desek boş zaman herşeyin ilacı meleklerinde seni cennette bekliyor olacaklar hayırlısı böyleymiş demek ki en kısa zamanda Rabbim sana anneliği tekrar tattırdın canım

ah canım ya bak sana bişey anlatayım teyzemi

şuan hiç evladı yok 40yaşında bugüne kadar 8 tam 8doğum yaptı herşey çok güzel gidiyordu bebekler tam zamanında sapasağlam doğuyordu ve en uzunu 3ay yaşayabildi

3aylık olmadan 8ide öldü ,böyle acılarda var ama senin çaren var bak bidahaki bebişlerini kaybetmemen için çözüm var

derdinin dermanı var

bademım suan ysadıklarını aglayarak okuyorum...
rarbım kımseye boyle bır acı yastmasın..
meleklerın melekdı melek oldular..
mekanları cennet olsun....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
senağlamasenağlama

bademcim
canım benim,inan çok üzüldüm.allah sabırlar versin.başın sağolsun.ne diycemi bilemiyorum.çok zor gercekten.birbir yaşamak,canından can kopmak,
acın büyük bitanem. herşeyin hayırlısı olsun demekten başka elden gelen bir şey yok çok üzgünüm.rabbim başka acı yaşatmasın inşallah.senağlamasenağlama

Badem mahvoldum. esim icerde uyuyor. hickiriklarimi duymasin diye agzini sikmaktan bir hal oldum. Uzuntum kelimelerle ifade edilemez. Canim ne desek bos. Hepimiz sana gipta ile baktik. Bir tasla iki kus ne guzel diye. Offff off ne diyecegimi bilemiyorum. Insallah canim kendini toparla seni yeniden aramizda gorecegiz. bak ister tup bebek olsun ister normal bir kere vucut hamile kalmayi ogrenince kodluyormus. Yani simdi bu bilgi gercekten de belki gereksiz oldu ama yeniden Ada ve Ege'ne kavusacaksin. baska bedende. Allah baska evlatlar verecek.

Canim bir an once kendini toparlaman icin tum dualarimiz seninle.

BADEMCIM CNM BENIM HICBISEY BLAMIYORUM SOYLEYECEK onlar senı en gzl yerde beklıyorlar cnm bunu unutma ve umudunu hıc yıtırme tabii bunları soylemek kolay dıye dusunebılırsın hak ta verıyorum sana sonuna kadar ama kendını kaybetme ıcıne atma cnm bızlerde en az senın kadar uzgunuz cunku arkadasların dedığı gıbı herseyımızı beraber yasıyoruz burada ama sunu unutma yanlız deılsın

Nasıl üzüldüm anlatamam..Başın sağolsun Bademcim,en kısa zamanda toparlanırsın inş.Senin için dua edeceğim ve mutlu haberlerini en kısa zamanda duyacağız inş...

badem canım yasadıkların gercekten cok zor
rabbım asla kımseye boyle acılar yasatmasın
bız hep senınleyız ınsallah en kısa zmanada atlatacaksın uzuntunu ve yenıden bebeklerın olucak:teselli:

Sevgili Badem,
inanilmazi yasamissin...Allahim sana ve esine sabirlar versin...Allahimin isine karismamam ama sen cennetliksin Bademim ya...Allah sabirlarin en büyügünü versin...

badem, soyleyecek soz bulamıyorum. gercekten sözun bıttıgı yerdeyım.senağlama
Allah ım sana ve esıne sabırlar versın.
ınsallah en kısa zamanda yenıden bebıslerın olur.dualarımız senınle canım.

Son düzenleme:
badem allah sabır versin canım gerçekten zorrrr
durumlar yaşamışsın başın sağolsun :çok üzgünüm:

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Çok kötüyüm bütün gün çalıştım aklım hep sizdeydi napıyo kızlar acaba diye duyacaklarım bunlar mıydı .Badem yazdıklarını okuyunca kahroldum hala işteyim millet var ama tutamıyorum kendimi Allahım sabırlar versin söyleyecek bişey bulamıyorum.Cennette bekleyecekler seni inşallah ( yazamıcam daha fazla şu anda senin için herşeyin boş olduğunu biliyorum canım sadece sabır diyorum,

Bademcim canım Allah rahmet eğlesin ,sabahtan haberi aldığımdan beri çok kötüyüm.
Cennette iki meleğinde seni bekliyor olacak.
Tabiki Fatiha okuruz canım .
Kendine iyi bak bundan sonra inş en kısa zamanda tekrar hamile kalıp aynı heyecanı yaşayacaksın bitanem.

senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
bademim başın sağolsun inan şu an şoktayım ve ağlamaktan gözlerim şişti söylenecek söz yok...
acını anlayabiliyorum Allahım sabrını versin canım arkadaşım valla çok kötü durumdayım şuanda yaşadıkların çok zor 2 bebeğinde evde elindeymiş Allahım bu nasıl bir acıdır..
Rabbim en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı nasip etsin bitanem..
dualarım bebeklerinle...:Saruboceq:

Bütün bunların sadece rüya olduğunu ve uyandığımda herşeyin eskisi gibi devam edeceğini bilmek isterdim..Göz yaşlarım hiç durmuyor ki..
...

Onlar için ne kadar uğraştım,ne kadar didindim,ne kadar dualar ettim..Ama iki mucizemde avuçlarıma doğup kayıp gittiler sessizce...

Allahım beni isyan ettirme diyorum bana sabır ve dayanma gücü ver lütfen....

Allahım tekrar bana hamile kalmayı nasib ederse 12 haftada serklaj ameliyatı olacağım..ne olur benim için dua edin....

Bazan iyiyim güçlüyüm diyorum ,çabuk toparlanmam lazım diyorum...

bazan de aklıma gelince yaşadıklarım ,katıla katıla ağlıyorum durmaksızın.....

bitanemsin canım arkadaşım ağlayarak okudumsenağlama
ve kelimeler kifayetsiz:1no2:
Allah bol bol sabır versin
başın sağolsun
güçlü ol hayat ne yazıkki acı bi imtihan çoğu zaman
onlar annesinin melekleri oldu:1no2:
duadayım bitanem
ve hep yanındayım
seni seviyorumŞeniz
Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

boyle dusa girdim su akti akti akti akti tepemden. ruh gibi bekledim altinda. kendim bu kadar kotu oldum bademi dusunemiyorum bile. gobegi var hala ama ici yok. sanki varlarmis gibi. en kotusu de eline almis onlari. bu duygu nasil unutulur?

kimseye soylememisti canim. teyzesi bile bilmiyordu sadece ailesi ve biz. offf offf. ya cok uzgunum. kolum kalkmiyor. tuslara zor basiyorum.

senağlama senağlama senağlama
unutulmazki Allahım sabrını versin eline almış bebeklerini söylerken bile kalbim fırlayacak gibi çarpıyor gözlerimden yaşlar süzülüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…