zaman geliyor kafam doluyor
onlara sinirlendiğim anlar oluyor
şuan nekadar değerli olduklarını okadar çok anladımkiiii
Allah bebeklerini korusun sana bağışlasın canım...
SAĞOL AMİN BİTANEM
SENDE SAĞ SALİM BEBEĞİNE KAVUŞURSUN İNŞALLAH:Saruboceq:
Şimdi tickerimi sildim..canım çok acıyor..................
AYLARCA ONLARA KAVUŞMAK İÇİN DİDİNDİM..HEP İKİZ HAYAL ETTİM..BİRİ KIZ BİRİ ERKEK..ALLAHIM TAM KALBİME GÖRE VERDİ DERKEN ERKENDEN ALDI BENDEN ONLARI..
MEKANLARI CENNET OLSUN YAVRULARIMIN...
Onlar için ne kadar uğraştım,ne kadar didindim,ne kadar dualar ettim..Ama iki mucizemde avuçlarıma doğup kayıp gittiler sessizce...
Allahım beni isyan ettirme diyorum bana sabır ve dayanma gücü ver lütfen....
Allahım tekrar bana hamile kalmayı nasib ederse 12 haftada serklaj ameliyatı olacağım..ne olur benim için dua edin....
Bazan iyiyim güçlüyüm diyorum ,çabuk toparlanmam lazım diyorum...
bazan de aklıma gelince yaşadıklarım ,katıla katıla ağlıyorum durmaksızın.....
[FONT="Comic Sans MS[SIZE="3"]Badem yazılarını okudum etkilenmemek mümkün değil hele birde okuyan aynı şeyi yaşamışsa Bende belim ağrımaya başladı dr gittim altan birşey sarkıyo dedim yok birşey bebkler sağlıklı dedi o şekilde 1 hafta gezdim büyümeye başladı elime gelen şey o haftada odalarını almıştık kıyafetler neler almadık ki pusetlermi bebekarabası mı kızıma oğluma nerler aldık haftasında tekrar dr gittiğimde açılma olduğunu 3 cm dikiş olmayacağı ve resmen bebeğimi hastanede kaybetmeyi bekledim 2 gün sonra midem bulandı istifra ederken resmen patladı bir sesle eşim fırladı doğumumda kolay olmadı canım yandı o geçiciydi asıl benim ciğerim yanmıştı. İlk bebeğimin kordonu bırakıldı eşiyle içeride belki diğeri dayanır diye bir kaç hafta ve ardından 11 gün sonra ilk bebeğin eşi enfeksiyon ve kanaması onunda suyunu sızdırdı ve tamamen geldi tekrar bir doğuma daha aşağı inmedi sunu sancılar çektim ne ağrılar ne sızılar anlatamam hepimizin hikayesi farklı işte ama ortak noktası kötü bir çığlık daha ve diğer bebeğimide kaybettim doğumda kafamı çevirdim görmemek için dayanamam diye ve şuan halime şükrediyorum kucağına alıp kaybedenleri gördükçe..... ama aklım kaldı miniklerimde tam 9 ay geçti şuan yazını okudum acım içimde tazelendi için yandı... Çok zor Rabbim sabırlar versin.. Ağla içini dök tek tavsiyem ben günlerce aylarca ağladım işe girince rahatladım biraz kafam dağıldı 4 aydır. Ağlamaktan gözlerim şişiyor başım ağrıyordu. Eşim ne yaptı hep içine attı odalarını kaldırdı elleriyle toprağa verdi iki kuzusunu ve çıktı sonunda eşimde kist çıktı ne kadar dr lar kötü huylu değil deyip rahatlatsalarda içim rahat değil Demek istediğim içinize atmayın dökün. Eşim normalde çok duygusal olmasına rağmen benim yanımda ağlamdı beni güldürmek aklımı çelmek için neler yapmadı. Çünkü çok çektim hertürlü acısın hastanede biri dayanır diye 15 gün ölüm riskine karşı yattım 15 gün serumlar kolumdan çıkmadı bütün damar yollarım artık küçülmüştü şişmişti..Doğumda kaybettiğim kan hastaneden çıkmadan 4 ünite kan aldım 1 saat doğumhaneden çıkamadım serumlarla ne diyim bunlar film şeridi gibi geldi geçti ben bile inanmıyorum yaşadıklarıma bunların acısı geçti işte ama yavrularım içimi hala sızlatıyor.... Yazdıkça yazasım geliyor neyse arkdaşım umarım en kısa sürede atlatırsın Rabbim bol bol sabırlarını versin[/SIZE]"][/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?