2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

badem canım allah sabır versin dualarımızı eksik etmeyiz hem senin için hem meleklerin için biz herzaman burda olucaz sakın kendini bırakma herşeyde bi hayır vardır rabbim tekrar verecek meleklerini canım arada gir yaz dertleş bırakma bizleri herzaman yanındayız :Saruboceq::Saruboceq::çok üzgünüm:

badem allah sabırlar versin canım
okuyunca birden yüzüm asıldı
hala o yüz ifadesi ile dolaşıyorum saatler oldu
benimde allah uzun ömürler versin
ikizlerim var 4aylık 1kız 1erkek
oyüzden çok çok etkilendim sanırım
allahım evlat acısı verme yarabbim

zaman geliyor kafam doluyor
onlara sinirlendiğim anlar oluyor
şuan nekadar değerli olduklarını okadar çok anladımkiiii

Bademciğim,canım...Okuyunca inanamadım,çok üzüldüm.Başın sağolsun...Böyle bir durumda söylenecek çok söz var ve aslında teselli edecek pek bir söz yok...Allah sana ve eşine sabır versin canım.Öyle anlatmışsın ki o anı,içim titredi.Biliyorum,içindeki yangını söndürecek bir söz yok...Ama şunu bil burda hepimiz acını paylaşıyoruz canım ve meleklerin için dua ediyor,sana sabır diliyoruz.İnşallah birazcık da olsa acını hafifletmeye yardımımız dokunur.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/B]

basin sagolsun badem Allah sana ve esine sabir versin canim hem senin hemde meleklerin icin dua edecegim..

bademcim başın sağolsun allah sabır versin çok üzüldüm allah kimseye yaşatmasın inşallah en kısa zamanda yeniden kendini toparlarsın ve allah tekrar nasip eder

badem çok üzüldüm çokkkkk.ben de 21 haftalıkken oğlumu kaybettim.söyleyecek bir şey bulamıyorum.başın sağolsun.......

of ya çok kötü bir şekilde geçmişi okudum ve bu nasıl bir duygu anlayabiliyorum bende ilk bebeğimi 8 haftalıkke kaybetmiştim.tabikide bademin yaşadıkları çok daha ağır.bademcim allah sana ve eşine sabır versin başınız sağ olsun.inşallah bu acıları unutacak melklerin seni bekletmeden geleceklerdir.allahım herkesin bebeğine uzun ömür ver bebeklerimizi bize bağışla bademede biran önce bir bebek nasip et.

Vallahi sabahtan beri topiğe girip girip çıkıyorum bir türlü ne yazacağımı bilemiyorum ve eşimi bile ağlatmışken bu durum beni artık düşünün...Allah sabır ve dayanma gücü versin,inanın bu olayı okuduktan sonra gözüm dalsa bademin bebeklerini ve kendini düşünüp gözlerim dolup boncuk boncuk yaşlar akıtıyorum.senağlamaAllah gerçekten ailenize sabır ve irade dolu günler versin.Yeni bir bebekle de tüm acıyı unuttursun dilerimsenağlama

badem rabbim sana ve eşine sabır versin çok içli yazmışsın bitanem gözyaşlarımı tutamadım hiçbir söz seni teselli etmeye yetmiycek olsada şunları söylemek isterim Allahtan dilerimki sizi tekrar çok mutlu edicek yeni melekler verir 'her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır' 'Allahın hikmetinden sual olunmaz' bu sözleri düşünerek en azından yüreğindeki isyanını bastırırsın aeo canım. meleklerinn ve bütün hakkın rahmetine kavuşan meftaa'larımızın ruhlarının şad olması için yasin'i şerif suresini okuyalım arkadaşlar Allah kabul etsin.

[FONT="Comic Sans MS[SIZE="3"]Badem yazılarını okudum etkilenmemek mümkün değil hele birde okuyan aynı şeyi yaşamışsa Bende belim ağrımaya başladı dr gittim altan birşey sarkıyo dedim yok birşey bebkler sağlıklı dedi o şekilde 1 hafta gezdim büyümeye başladı elime gelen şey o haftada odalarını almıştık kıyafetler neler almadık ki pusetlermi bebekarabası mı kızıma oğluma nerler aldık haftasında tekrar dr gittiğimde açılma olduğunu 3 cm dikiş olmayacağı ve resmen bebeğimi hastanede kaybetmeyi bekledim 2 gün sonra midem bulandı istifra ederken resmen patladı bir sesle eşim fırladı doğumumda kolay olmadı canım yandı o geçiciydi asıl benim ciğerim yanmıştı. İlk bebeğimin kordonu bırakıldı eşiyle içeride belki diğeri dayanır diye bir kaç hafta ve ardından 11 gün sonra ilk bebeğin eşi enfeksiyon ve kanaması onunda suyunu sızdırdı ve tamamen geldi tekrar bir doğuma daha aşağı inmedi sunu sancılar çektim ne ağrılar ne sızılar anlatamam hepimizin hikayesi farklı işte ama ortak noktası kötü bir çığlık daha ve diğer bebeğimide kaybettim doğumda kafamı çevirdim görmemek için dayanamam diye ve şuan halime şükrediyorum kucağına alıp kaybedenleri gördükçe..... ama aklım kaldı miniklerimde tam 9 ay geçti şuan yazını okudum acım içimde tazelendi için yandı... Çok zor Rabbim sabırlar versin.. Ağla içini dök tek tavsiyem ben günlerce aylarca ağladım işe girince rahatladım biraz kafam dağıldı 4 aydır. Ağlamaktan gözlerim şişiyor başım ağrıyordu. Eşim ne yaptı hep içine attı odalarını kaldırdı elleriyle toprağa verdi iki kuzusunu ve çıktı sonunda eşimde kist çıktı ne kadar dr lar kötü huylu değil deyip rahatlatsalarda içim rahat değil Demek istediğim içinize atmayın dökün. Eşim normalde çok duygusal olmasına rağmen benim yanımda ağlamdı beni güldürmek aklımı çelmek için neler yapmadı. Çünkü çok çektim hertürlü acısın hastanede biri dayanır diye 15 gün ölüm riskine karşı yattım 15 gün serumlar kolumdan çıkmadı bütün damar yollarım artık küçülmüştü şişmişti..Doğumda kaybettiğim kan hastaneden çıkmadan 4 ünite kan aldım 1 saat doğumhaneden çıkamadım serumlarla ne diyim bunlar film şeridi gibi geldi geçti ben bile inanmıyorum yaşadıklarıma bunların acısı geçti işte ama yavrularım içimi hala sızlatıyor.... Yazdıkça yazasım geliyor neyse arkdaşım umarım en kısa sürede atlatırsın Rabbim bol bol sabırlarını versin[/SIZE]"][/FONT]

bademcim ne yazmam gerektiğini inan bilemiyorum sözün bittiği yerdeyiz .Dilerim Allah'tan eşine ve sana sabır versin ve yeni bir bebek haberi ile en kısa sürede acınızı unuttursun.Başınız sağolsun canım...

bademcim canım ne söyleyebilirim bilmiyorum.Ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum ne kadar emek verdiğini de ama yüce rabbimden herşeyin hayırlısını dilemek en doğrusu olur.Bende 1 sene önce kürtaj oldum ve benim meleğimde karnımda vefat edeli bir hafta olmuştu artık beni zehirlemeye başlamış ben sağıma yatınca oda sağıma düşüyordu ama ben hareket ettiğini düşünüyordum ama onu kaybetmişim sadece haberim yoktu çok ağlamıştım ama bak yine hamileyim ne olur üzme kendini daha çok yolun başındayız tekrar hamile kalabilirsin ve dünyaya ne kızlar ne erkekler getirirsin sadece hayatta sağlığını kaybetme..yüce allahımdan sabır meleklerine de rahmet diliyorum..Sevgilerimle...kendine iyi bak

Son düzenleme:

Onlar için ne kadar uğraştım,ne kadar didindim,ne kadar dualar ettim..Ama iki mucizemde avuçlarıma doğup kayıp gittiler sessizce...

Allahım beni isyan ettirme diyorum bana sabır ve dayanma gücü ver lütfen....

Allahım tekrar bana hamile kalmayı nasib ederse 12 haftada serklaj ameliyatı olacağım..ne olur benim için dua edin....

Bazan iyiyim güçlüyüm diyorum ,çabuk toparlanmam lazım diyorum...

bazan de aklıma gelince yaşadıklarım ,katıla katıla ağlıyorum durmaksızın.....

Kızlar Allah size sağlık selamet versin.. senağlamasenağlama Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.. Fatiha okudum canım Badem im, hem meleklere hemde senin için, Rabbim dayanma gücü versin..:Saruboceq: Yağmurcan senin ve meleklerin içinde.. Öpüyorum gözlerinizden..

Arkadaşlar,yanımda olduğunuz bana destek olduğunuz için Allah hepinizden razı olsun...

Bu dönemlerdeki arkadaşlar lütfen doktora girdiğinizde rahim açıklığı olup olmadığını bu konuda herhangi bir sorun olup olmadığını sorun doktorlarınıza..Bir de rahim kasılmasını engelleyecek ilaçlar isteyin...

ben her türlü önlemi aldığımı sanıyordum...yanılmışım...

2 bebeğimde sağlıklıydı..sağlıklı olarak,canlı olarak doğdular...ama çok erken doğdukları için yaşama şansları yoktu...Asla aklıma gelmedi bir gün banyoda kendi kendime 2 erken doğum yapacağım ve kendi ellerimle canımdan kopan canları mezara yerleştireceğim...

Yarın annem geliyor izmirden..eşim annem ve ben meleklerimin mezarına gideceğiz..eşim gül ağacı ekecek mezarın üzerine...

Biliyormusunuz 500 gr altında olunca gömülme ruhsatı yokmuş bebeklerin..biz bir kaç mezarlık dolaşıp öyle izin alıp gömdük meleklerimi..yanyana iki kardeş bir aradalar...kefenlerini öptüm öptüm..tekrar kalbime sokasım geldi...kalkamadım mezarın başından...yarın topraklarını düzelteceğim can parçalarımın...artık ada ve ege adını tekrar veremem yeni doğacak bebeklerime...ne garip ne acı...daha 2 gün önce karyola beğenmeye çalışıyordum netteki bebek mobilyası sitelerinden...

Canlarımdan can koptu..şimdi eşime eskisinden daha farklı bakıyorum ve dokunuyorum...tıpkı bebeklerime bakar,bebeklerime dokunur gibi........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…