2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

oyle dusunme yıne de bagdem senın gene bebeklerın olucak cok mutlu olcaksın onları buyutceksın. cok uzucu bı olay yasadın ama unutcaksın ıns gecıcek

Badecim herzaman yanindayız kaç ay güzel şeyler paylastık
seninde öneri için tşkler cnm dr a gittiğimde söyleyeceğim.

bu tarafa gelmemek için kendimi zor tutuyorum ama elimde değil geliyorum
acını derinden hissediyorum inan bana dün çok rahatsız oldum eşim dedi ne oldu anlattım çok üzüldü
ama çok metanetli biri benim şakır şakır kanamam olduğundada taktiri ilahi dedi
doktorlar banada bu ayda ya kalır senle yada ölür dediler.........içimden parçam gitti nasıl ölür der o anda o doktoru boğasım geldi.......

acın çok büyük neler yaşadığını ne şartlar kavuştuğunu biliyorum
ve bu istede bebek isteyen her anne adayının neler yaşadığını biliyorum
rabbim birdaha asla yaşatmasın cnm .....inş.en erken zamanda tekrar bir bebeğin olur cnm

badem canım sözün bittigi yerdeyim biz bu yola birlikte başlamıştık onlara kavuşmak için nelere katlandığını öncesinde nasıl uğraştığını biliyorum. Allah sabır versin dün gece okudum yazını ve sabaha kadar uyuyamadım biz bile bu kadar çok etkileniyorsak seni düşünemiyorum bile yinede güçlü ol inş. bebeklerni öbür dünyada sana şefaatçi olacaklar. en kısa zamanda toparlanıp yeniden güzel haberlerini bekliyoruz.hepimizin başı sagolsun.

CANIM AĞLAYARAK OKUDUM YAZDIKLARINI
MELEKLERİN NUR İÇİNDE YATSINLAR MEKANLARI CENNET OLSUN
YAŞADIKLARINI HİÇ Bİ ZAMAN UNUTAMİCAKSIN BİLİYORUM AMA
DİLERİM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SANA ACINI HAFİFLETİCEK
SAĞLIKLI Bİ MELEK NASİP EDER:Saruboceq:

Son düzenleme:
bademcim dün okudum yazdıklarını sana birseyler yazmak istedim ama elim klavyeye bir türlü gitmedi.çok üzüldüm.yasadıkların dünden beri gözümün önünden gitmiyor.allah sabır versin eşine de sana da.takdir-i ilahi ..ne diyeceğimi bilemiyorum:a015::a015:

:1no2::1no2::1no2::1no2:
annelerimiz güzel haberlerini almak için girdiğim şu tppikte duydyğum şeye inanamıyorum ..hala kendime gelemdim
annenin elinden yavrularının alınması...
bu nasıl bi acı Yarabbim
Yarabbim sen sabırlar ver dayanma gücü ver badem kuluna ve ailesine
verende sensin alanda isyanlardan koru
Rabbim en kısa zamanda bi yavru daha nasip et tüm isteyenlere
Rabbim yar ve yardımcın olsun canımmm
dualrım seninle
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

cok uzuldummm gozleırmden yaslar kendı kendıne akıyooo kendımı senın yeırne koydum rabbbım sabırlar versın sanada esıneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…