2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

arkadaslar dünden beri moralim çok bozuk bademe çok üzüldüm.aklıma geldikçe sinirlerim çok gerildi.temmuz anneleri topiğine girmeye korkar oldum neden olduğunu bilmiyorum.içimden de buraya birsey yazmak gelmiyor.her girdiğimde bademin yazıları aklıma geliyor.bir süre sanırım giremeyeceğim.sanırım benim gibi h,sseden bazı arkadaslarımda var buraya her girdiğimde yazılanları oku oku bitiremezdim ama artık yazılarda ilerlemiyor.herkesin bebeğini allahım korusun hayırlı doğumlar versin.sinirlerim çok bozuldu umarım rabbim hakkımızda herseyin hayırlısını verir hepinizi öpüyorummm

doğum filan düşünmüyorum
bu kadar erken kendine dert etme
allah inşallah nasip etsin de o aya kadar bebeklerimiz ve biz sağ ağlim ulaşırsak o zaman düşünürüm insanın yarın ne yaşayacağı belli değil
bademcim senin için devamlı dua ediyorum
aklıma geldikçe kalbim acıyor
eşim de baş sağlığı diliyor gerçekten çok üzüldük
hala ben böyleyken sana asla teselli edcek bişey diyemem
inşallah rabbim sana güzel bebekler nasip edecek dualaım seninle
grafti arkadaşım gibi siteye biraz girmeyeceğim

Allah hepinizin meleklerinin ömrüne ömür katsın,sağlıkla doğsunlar inşallah..

Onları öpüp koklayabilin,göğsünüze bastırabilin..Doya doya yaşayın.Analı babalı büyütün masum meleklerinizi...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Amin canım...
Okadar etkilendim ki dün gece hep rüyamda seni gördüm.Allahım sana en kısa zamanda tekrar evlat verecek inş sağlıklı sıhhatli devam edeceksin inş bu sefer

Amin canım...
Okadar etkilendim ki dün gece hep rüyamda seni gördüm.Allahım sana en kısa zamanda tekrar evlat verecek inş sağlıklı sıhhatli devam edeceksin inş bu sefer

Amin inşallah canım...............

Bu gün annem eşim ve ben bebeklerimin mezarına gittik..eşim baş uçlarına gül ağacı dikti..

Hep beraber Fatiha ve kulluvallahu okuduk..Eşim yasin okudu...

Katıla katıla ağladık...Meleklerimin mezarındaki toprakları öptüm öptüm...

Allahım meleklerimin mezarına rahmet yağdır diye dua etmiştim dün...

Bu gün şarıl şarıl yağmur yağıyordu....

Bu hafta içi mermerci ile konuşup minik bir mezar taşı yaptıracağız...Ada ve Ege yazacak...

Cildleri o kadar incecikti ki zarar veririm diye dokunmaya korktum...Öpmek istedim,öpmeye kıyamadım...

Yaşadığım en acı gerçek....

Son düzenleyen: Moderatör:

amin canım dualarımız seninle inşallah herkes bebişlerine kavuşur kendini dinle yorma kafanı dağıt en yakın zamanda rabbim verecektir meleklerini..:Saruboceq:

bademim ne yazacagımı bilmiyorum dondum kalıdm canım arkadasım daha yenı ögrendim ve basımdan asagıya kaynar sular döküldü :çok üzgünüm: canım Allahım bır daha böyle acılar göstermesin inşaallah en kısa zamanda hamile kalman ve bebeklerini sag salim kucagına alman dilegimle sözün bittigi an :a015:

Gerçekten çok zor ve dayanılması en acı durum ama ben inanıyorum ki onlar melek olup senin de melek gibi bir kalbine karşılık acını hafifletecek bir yavrukuş daha bağışlasın Alllah.Ne yalan söyleyeyim sabah kalkar kalkmaz karnıma dokunup,eşime ilk cümlem :kk.daki o bayana Allah dayanma gücü versin şuan kesinlikle ağlamaktan harap olmuştur dedim.Kendini artık yıpratma,bebeklerin üzülür desemde sadece lafta kalır biliyorum.Keşke yakın olsaydım sana gerçekten ziyaretine bile gelir teselli için elimden geleni yapardım,ben ki bir cümleye,dizideki bir kareye bile hnügür hüngür ağlayan ben inan senin durumuna çok çok üzüldüm,her wc.ye gidişimde,her karnıma bakışımda aklımdasın canım,2 günüdür bebeğimle bile konuşmuyorum:dilcikar:Lütfen sabret ve lütfen yıpratma kendini,her yazdığın cümleye tüylerim diken diken oluyor.Ailenize tekrarda teker teker baş sağlığı ve SABIR DİLİYORUM:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Badem canım ne diyim ne söyliyim bilemiyorum biz 2 beraber çıkmışdık bu yola beraber aynı zamanda öğrenmişdik hamile olduğumuzu ama şunu biliyorumki sen güçlü bir kadınsın bununda üstesinden geliceksin bebeklerine çok dua ediyorum sende dualarını onlardan esirgeme dualarının onlara faydası var onları unut demiycem onları hiçbir zaman unutma onlar senin sevgini hep yukardan bekliycekler eminimki sende onları her zaman hatırlıycaksın ve anıcaksın çünkü onların 2 side çok tatlı melekler oldular canım metaneti asla kaybetme bu acılarıda inşallah aşıcaksın ve rabbim inşallah hayırlısıyla tekrar ümitleri yeşerticek bu defa allahın izniyle meleğinle bu dünyada kavuşucaksın onu düşün ümidini yitirme başın saolsun arkadaşım

ikisini birden doğurdum işte tek başıma..iki meleğimde avuçlarıma doğdular..heryerleri belliydi..oluşmuştu...ikisi birden gitti cennete...

Onlar için ne kadar uğraştım,ne kadar didindim,ne kadar dualar ettim..Ama iki mucizemde avuçlarıma doğup kayıp gittiler sessizce...

Allahım beni isyan ettirme diyorum bana sabır ve dayanma gücü ver lütfen....

Bütün bunların sadece rüya olduğunu ve uyandığımda herşeyin eskisi gibi devam edeceğini bilmek isterdim..Göz yaşlarım hiç durmuyor ki..
...

Allah hepinizden razı olsun..Bebeklerinizin ömrüne ömür katsın yarabbim...

Allahım tekrar bana hamile kalmayı nasib ederse 12 haftada serklaj ameliyatı olacağım..ne olur benim için dua edin....

Allahım tekrar hem bana hem de isteyen tüm arkadaşlarıma sağlıklı hamilelikler nasib eder inşallah...

Sayenizde daha çabuk toparlanırım inşallah..İyiki hayatımdasınız.....

Bazan iyiyim güçlüyüm diyorum ,çabuk toparlanmam lazım diyorum...

bazan de aklıma gelince yaşadıklarım ,katıla katıla ağlıyorum durmaksızın.....

rabbim sabırlar versin çok büyük bir sınav...melekleriniz cennette sizi bekliyor.. bebekleriniz için hem fatiha ve yasin okuyacağımm..rabbim tekrardan anne olmanızı nasip etsin...

kızlar grip oldum yineee bi anda oldum yaa inannamıyorum burnum tıkalı ve halsizlik başladı üfff yaaa(((((senağlamasenağlama önerileriniz nedir nasıl geçecek yine zaten bi önceki 10 gün sürdü maffolmuştum ne uyku ne yemek kalmıştısenağlamasenağlama

geçmiş olsun.
ben grip olduğumda bir limonu sıkıyorum içine bal atıp içiyorum.
ve battaniyeyi kalın yorganı çek üstüne terlemeye calış canım .

bu durumda hangi söz hangi kelime seni teselli eder bilmiyorum inan kilitlenip kaldım bademim böyle bir acıya yürek nasıl dayanır Allahım sana Peygamber sabrı versin inşallahh yazını içim acıyarakk okudumm yazarken bile ellerim titriyor Rabbim sana inş meleklerini tekrar sağlıcakla yollayacak kimseye de böyle bir acı yaşatmasın inş senağlamasenağlama

çokkk çokk üzgünümm başın sağolsun bitanemmm senağlamasenağlama

-badem- , canım arkadaşım.. kaybından yeni haberim oldu.. çok üzüldüm ya anlatamam... Allah sana bol sabır versin.. şu anda kitlendim kaldım.. ne söyleyeceğimi bilmiyorum..... sen çok güçlü birisin biliyorum... hayat ölümle kalım arasında ince bir çizgi işte.. kah burdayız kah orda.. önemli olan olduğumuz yerde hakkıyla yaşamak.. herşey bizim için...üzülmek, sevinmek , kahrolmak... ama ne olursa olsun ayakta durmak.. yanında olup teselli etmek isterdim..seni çok öpüyorum tatlım....kendine çok dikkat et...

bademcim ne desem ne söylesem bos..zaten ne diyeceğimide bilemiyorum meleğinin klibini hatırladım bian ne de tatlıydı...allahım sana bol sabır versin diyorum umuyorum hakkında hayırlısı buydu..allahım sana tez zamanda tekrar evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah meleklerin cennette bekleyecek seni bitanem kendini toparlamaya calıs...

geçmiş olsun.
ben grip olduğumda bir limonu sıkıyorum içine bal atıp içiyorum.
ve battaniyeyi kalın yorganı çek üstüne terlemeye calış canım .

canım keşke terleyebilsem sıkıntıya gelemiyorum bi üşüyorum bi hafif bi terleme geliyo üzerimden yeleğimi felan çıkartıp atıyorum fena oluyorum bende anlamadım üşüsem hemen giyiniyorum biraz sıcak olsun hemen daralıyorum off yaa nerden bulaştı bu yine bana limon desen çok seviyorum ama en fazla 3 5 damla alabiliyorum tansiyonumu hemen 4 5 kadar düşürüyorum koma halinde yatıyorum bu sefer((..

sorma canım ya bu hamile kaldığımdan beri 3. (( daha önümde 4 ay var böyle giderse ben normalde sene boyunca 1 defa grip olurken anlamadığım bişey helede kızımda 9 ay ağrı kesici bile almadım ya çalıştım dinlenme yok bişey yok geç saat gel eve yemekti iş güç dinlenmeden yat hiçte hasta olmadan doğum yapmıştım bu çok nazlımı olacak ne çok hastalanıyorum adını nazlımı koysam neekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…