kızlar benımde mıdem kötu malesef ne zaman balık yagı hapını ıcsem hep bole oluyorum:sm_confused:
Canim balik yagi markasini degistir. Ben de oyleydim degistirdim gecti.
canım neden 1 sene beklesin olurmu öyle şey bende kürtaj oldum ama 3 ay sonra hamile kaldım tekrar... dr 2 ay korunma süresi verdi bana bademede belki hiç vermeyecek..
1 sene bekle demek daha çok moral bozucu olur şu an inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır yeni bebeği meleklerinin acısını unutturur...
iyi geceler herkese....
Çok güzel bir video izledim...
Hadi sizde izleyinn moraliniz biraz yerine gelir belkii...Anne Karnında Yaşamın Öyküsü - İklimSanat Belgesel - Blogcu
Keşke keşke size şaka yaptım diyebilseydim..
Keşke bu yaşadıklarım rüya olsaydı..
Daha dün eşimle karnımı kızım,oğlum diye seviyorduk...
Üstelik 2 gün evvel dr a gittiğimde 2 bebeğimde gayet sağlıklıydı...
İlsucuğum doğru tahmin etmişsin..Sanırım bende rahim ağzı yetmezliği var...
2 gündür bebeklerimin karnımın içinde hareketlerini hissediyordum.Elimi koyduğumda herhangi bir tekme falan yoktu ama karnımın şekli değişiyordu..sivrilip duruyordu..Bebekler hareket ettikçe karnımda ağrı oluştu..sonra ikide bir tuvalet ihtiyacı hissetmeye başladım..tuvalete gittiğimde biraz kan gördüm ve eşime bana hemen progesteron iğnesi yapmasını söyledim..Ama karnımdaki ağrı devam etti..eşim dr umu aradı..doktorum hemen hastaneye gidip idrar tahlili istedi..zar zor paltomu giydim..ev kıyafetlerimle çıktık kapıdan.Ama zor yürüyordum..vajinamda bir ağırlık hissi vardı..tam kapıyı kapattık foş diye sular fışkırdı benden..bütün pantolonum su içinde kaldı..eşim yeniden kapıyı açtı banyoya koştum..kanlar fışkırdı..herhalde pıhtı düştü dedim..ama bir baktım meleklerimden biri avucumdaydı..erkek meleğim canlıydı ve hareket ediyordu...sonra Allahım biri düştü diğeri dursa bari dedim..ama 2 sn sonra tekrar bir su ve kan boşaldı..bu kez kız meleğim avuçlarımdaydı...2 meleğimle hemen hastaneye gittik..kordonları ve eşleri içimde meleklerim avuçlarımda...zor bıraktım yavrularımı ellerimden..Beni o halde kürtaja aldılar...sabaha dek uyumadım..ne ben ne de eşim...
hastaneden çıkmadan meleklerimi istedim gömmek için..ama 500 gr dan düşük oldukları için mezarlıklarda gömmek için izin yokmuş..meleklerimi öylesine bir yere gömemezdim..Hastanede kefenlerinden çıkarıp baktım son bir kez yavrukuşlarıma..sonra tekrar minik kefenlerine sarıp gömmek için yer baktık eşimin arkadaşlarıyla..
Minik mezarları kazıldı..Ağlaya ağlaya kefenlerini öpe öpe eşimle birlikte koyduk o küçük çukura..sonra eşimin arkadaşları yardım etti mezarın etrafını taşlarla çevirdik..yarın yine gideceğiz..mezarın üstünü düzelteceğim..eşim gül ağacı ekecek meleklerimin mezarına..iki meleğimi de ikiz ağaçların önüne gömdük.İki kardeş yanyana şimdi..
Sizden ricam 2 meleğim ,kıyamadığım yavru meleklerim için Fatiha okumanız..Allah rızası için...
Biliyormusunuz daha evvelsi gün meleklerim için netten karyola beğenmeye çalışıyordum...Annem eski oyuncak bebeğime kazak bere ördüğünü söylemişti telefonda..Bu bebek artık kızının olucak dedi...
dün eşimin çekmecesinde bir şey ararken eski oyuncak arabalarını gördüm ve içimden bunlarla da oğlumuz oynar artık diye gülümseyerek içimden geçirdim..
Bu topikte böyle kötü haberler verilmesini onaylamayan ben şu an bunları yazıyorum..Sizin moralinizi bozdum ,ne olur affedin..
ama canım o kadar yanıyor ki....
Allah sizin bebeklerinize sağlık ve ömür versin inşallah...
sağol canım teşekkür ederim sen ne zaman gidip göreceksin oğlunu canım baya büyümüş gelecek gözümüze bebişler allah sağlık sıhat versin gerisi boş aslında benimde çarşamba günüm 1 ay olacak ama dayanamadım işte anne yüreği ister 2 tane olsun ister bir sürü ister tek çocuk olsun hepsinin sevgisi ap ayrı ben bu kadar bağlanacağımı sanmıyodum anne yüreği derdi annem kıyamıyorum ne sana ne kardeşine derdi bende inanmazdım şimdi hak veriyorum sevgi aynı yeri aynı ha 1 tane olmuş ha 2 tane inşallah güzel haberler getirirm bu gece yatak dar gelir bana uyku tutmaz:)
ben c.tesi günü gidicem doktora tam 5 hafta görmemiş olacağım oğlumu dediğin gibi kocaman olmuş olacaklar..uyuyamazsın tabi ayy bende çok heyecanlanıyorum gideceğim zamen tatlı heyecanlar ne güzel...
bende küçükken abimimi benimi daha çok seviyorsun derdim anneme ayırt edemem ikinizide çok seviyorum derdi..iki evlat arasında seçim olmaz zaten ne güzel senin ikinci yavrun olacak Allah bağışlasın darısı benimde başıma oğluşumu doğurayım Allahın izniyle aradan çok geçmeden kardeşde yaparım inşallah...
badem arkadasım basın sagolsun Allah çok sabır versin sana bende temmuz annesiydim ama nasip degilmiş 3, düşügümdü senide burdan biliyorum bu kötü olayı nilayın yazısından anladım ve inşallah yanlıştır dedim ama dogruymuş bilirim ne söylense boş ama Allahtan hep sabır iste inan elim ayagım uyustu yazını okuyunca daha fazla yazıp acını yenilemek istemiyorum Allah yardımcın olsun ve kucagına saglıklı evlatlar almayı nasip etsin ve nicklerinle bademin acısını paylasmaya çalışan arkadaslar inananın çok tesekkür ederim buradan acısını paylaştıgınız için Allah heimize saglık ve hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsin...
amin canım inşallah 2. bebişinde olur hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin yavrularımız nilaycım sorma ya çarpıntımda başladı yatağa yatmamla kalkmam bir oluyotitreme geliyo heyecan yapmıyorum ama banamı öyle geliyoki? anlamadım vallahi arada uyku düzensizliğim vardı iyice şimdişiddetlendi bu gece uyumak ne mümkün acaba doktora söylesem uyku uyuyamıyorum diye bana yardımcı olurmufisfisfis
vala bende yattım dön dön olmadı kalktım yani bende uyumakta sıkıntı çekiyorum bide çok terliyorum ben ateş basıyor hep..
sor bakalım doktora ne diyecek...benim gögüslerimin uçlarından sıkınca şeffaf sıvı gelmeye başladı korktum daha erken diye ama annem olur dedi...seninde geliyormu..
sakın sıkma canım göğüslerini benim bi arkadaşım vardı hatta karşı komşum onla beraber hamiştik aynı anda kız erken doğum yaptı hep göğüsleriyle oynuyodu süt geliyo diye resmen bende görüyordum böyle giydiği bady den bile dışarı geçiyodu o derece ne kadar oynarsan okadar çok gelmeye başlar ben doktorumada sormuştum önemseme demişti sakın sıkma sağma demişti bana sende yapma canım allah korusun bişey olmaz belki ama bazı kişilerde süt gelir benim şuan yok ama kızımda 7. ayımdan sonra gelmeye başlamıştı az az oda günde 2 3 damla kadarcık bişey olmaz bazılarında erken gelir süt ama dediğim gibi canım elleme kendi aktığı kadar aksın göğüs pedleri var istersen ondan al koy ne kadar geliyo ona bakarsın fazlaysa doktoruna söylersin yine ama endişe etme bir çok hamilede olur bu erken süt olayı takip et yinede korkma allahın izniyle bişey olmazŞeniz
Allah korusun öyle gögüs pedi koyacak kadar gelmiyor tatlım sıkıcamda 1 dakika sonra belki yarım damla geliyor korkulacak kadar değil yani..
merak ettim denedim 2 kere ama sıkmıyorum artık Allaha emanetiz hepimiz...
benim arkadaşım 6 buçuk aylık hamile ondan bayağı süt geliyormuş demekk kişiye göre değişiyor...
canım bide şu varki bunu ben çoğu kişide denedim hamileyken sütü gelenin sütü baya bi oluyo yanşi doğumdan sonra süt problemi çekmiyo ben kızımda 4 hamile vardık apartmanımda 2 kişide şırıl şırıl süt geliyo bende ve diğer arkadaşta tık yok yani hiç gelmiyo gelsede 1 2 damla ve doğumdan sonra maşallah onlara ikisinide bir sütü oldu ne sağmaya ne emmeye yetiştirebildiler gece gündüz sütleri boşa aktı durdu zavalla bizim kuzucuklarda süt gelcekte karınları doycakta kızım çok ağlamıştır sabahlara kadar süt yetmeyince((1,5 ay sabretttim ama pes ettim mamaya başlattı doktor ve kızımda süt gelmiyo diye beni aniden hiç aramaksızın bırakıverdi zaten zorla emiyodu eştahlı değildi çocuk mamayı buldu ohh düzene girdi meğer çocuk açlıktan ağlıyomuş:)))
ahh kıyamam açlıktanmı ağlıyormuş yazık bide 2 sene emzirin diyorlar sütün yoksa gelde emzir..ben anneme çekerim inşallah onunda çok sütü varmış zor valla bebiş büyütmek ben anaokulu öğretmeniyim şimdi çalışmıyorum ama en küçük 2 yaşındaydı miniklerim daha küçük minicik olacak bebeklerimiz bakalım nasıl zorlanacakmıyız acaba:)))
canım zorluk çekmiceğine eminim zaten ilk 3 aylık olduktan sonra alışıyosun bebeğinin huyuna suyuna ve rahatlıyosun ağlamaları bitiyo yavaş yavaş uyku düzene oturuyo bebişler kaydirigubbakcemile2hiç bu kadar zor bi hamilelik geçireceğimi sanmıyodum biran önce doğrusamda diye bakıyorum vallahi zaten sezaryan olacağım için hiç korkmuyorum çok rahat geçmişti ah bi çıksa kuzucuklarımız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?