2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

aslında öyle değil canım.rahimin kendini toparlaması lazım ki yeni bebek için sağlam temeller atılsın.benim doktorum da 3 ay demişti bekleme süresi.biarkdaşım da düşük yaptı iki aylık.iki ay bekledi tekrar hamile kaldı onu da iki aylık düşürdü.neyse ben yine de moralinizi bozmayayım.

tükendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ......
öyle acıyor ki içim
sözün bittiği yer işte
Allahım noolur sana bir dahakinde artmadan versin , hep dualarımda olacaksın ..

ben c.tesi günü gidicem doktora tam 5 hafta görmemiş olacağım oğlumu dediğin gibi kocaman olmuş olacaklar..uyuyamazsın tabi ayy bende çok heyecanlanıyorum gideceğim zamen tatlı heyecanlar ne güzel...
bende küçükken abimimi benimi daha çok seviyorsun derdim anneme ayırt edemem ikinizide çok seviyorum derdi..iki evlat arasında seçim olmaz zaten ne güzel senin ikinci yavrun olacak Allah bağışlasın darısı benimde başıma oğluşumu doğurayım Allahın izniyle aradan çok geçmeden kardeşde yaparım inşallah...

amin canım inşallah 2. bebişinde olur hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin yavrularımız nilaycım sorma ya çarpıntımda başladı yatağa yatmamla kalkmam bir oluyo titreme geliyo heyecan yapmıyorum ama banamı öyle geliyoki? anlamadım vallahi arada uyku düzensizliğim vardı iyice şimdişiddetlendi bu gece uyumak ne mümkün acaba doktora söylesem uyku uyuyamıyorum diye bana yardımcı olurmufisfisfis

badem arkadasım basın sagolsun Allah çok sabır versin sana bende temmuz annesiydim ama nasip degilmiş 3, düşügümdü senide burdan biliyorum bu kötü olayı nilayın yazısından anladım ve inşallah yanlıştır dedim ama dogruymuş bilirim ne söylense boş ama Allahtan hep sabır iste inan elim ayagım uyustu yazını okuyunca daha fazla yazıp acını yenilemek istemiyorum Allah yardımcın olsun ve kucagına saglıklı evlatlar almayı nasip etsin ve nicklerinle bademin acısını paylasmaya çalışan arkadaslar inananın çok tesekkür ederim buradan acısını paylaştıgınız için Allah heimize saglık ve hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsin...

sanada geçmiş olsun canım allah en kısa zamanda sağlıklı bebişler verir sizlere :Saruboceq::Saruboceq:

vala bende yattım dön dön olmadı kalktım yani bende uyumakta sıkıntı çekiyorum bide çok terliyorum ben ateş basıyor hep..
sor bakalım doktora ne diyecek...benim gögüslerimin uçlarından sıkınca şeffaf sıvı gelmeye başladı korktum daha erken diye ama annem olur dedi...seninde geliyormu..

ne denirki bademcim bir anne nasıl teselli edilir
basın sağolsun :çok üzgünüm:
rabbim sabırların en büyüğünü versin :Saruboceq:

sakın sıkma canım göğüslerini benim bi arkadaşım vardı hatta karşı komşum onla beraber hamiştik aynı anda kız erken doğum yaptı hep göğüsleriyle oynuyodu süt geliyo diye resmen bende görüyordum böyle giydiği bady den bile dışarı geçiyodu o derece ne kadar oynarsan okadar çok gelmeye başlar ben doktorumada sormuştum önemseme demişti sakın sıkma sağma demişti bana sende yapma canım allah korusun bişey olmaz belki ama bazı kişilerde süt gelir benim şuan yok ama kızımda 7. ayımdan sonra gelmeye başlamıştı az az oda günde 2 3 damla kadarcık bişey olmaz bazılarında erken gelir süt ama dediğim gibi canım elleme kendi aktığı kadar aksın göğüs pedleri var istersen ondan al koy ne kadar geliyo ona bakarsın fazlaysa doktoruna söylersin yine ama endişe etme bir çok hamilede olur bu erken süt olayı takip et yinede korkma allahın izniyle bişey olmazŞeniz

Allah korusun öyle gögüs pedi koyacak kadar gelmiyor tatlım sıkıcamda 1 dakika sonra belki yarım damla geliyor korkulacak kadar değil yani..
merak ettim denedim 2 kere ama sıkmıyorum artık Allaha emanetiz hepimiz...
benim arkadaşım 6 buçuk aylık hamile ondan bayağı süt geliyormuş demekk kişiye göre değişiyor...

canım bide şu varki bunu ben çoğu kişide denedim hamileyken sütü gelenin sütü baya bi oluyo yanşi doğumdan sonra süt problemi çekmiyo ben kızımda 4 hamile vardık apartmanımda 2 kişide şırıl şırıl süt geliyo bende ve diğer arkadaşta tık yok yani hiç gelmiyo gelsede 1 2 damla ve doğumdan sonra maşallah onlara ikisinide bir sütü oldu ne sağmaya ne emmeye yetiştirebildiler gece gündüz sütleri boşa aktı durdu zavalla bizim kuzucuklarda süt gelcekte karınları doycakta kızım çok ağlamıştır sabahlara kadar süt yetmeyince((1,5 ay sabretttim ama pes ettim mamaya başlattı doktor ve kızımda süt gelmiyo diye beni aniden hiç aramaksızın bırakıverdi zaten zorla emiyodu eştahlı değildi çocuk mamayı buldu ohh düzene girdi meğer çocuk açlıktan ağlıyomuş:)))

ahh kıyamam açlıktanmı ağlıyormuş yazık bide 2 sene emzirin diyorlar sütün yoksa gelde emzir..ben anneme çekerim inşallah onunda çok sütü varmış zor valla bebiş büyütmek ben anaokulu öğretmeniyim şimdi çalışmıyorum ama en küçük 2 yaşındaydı miniklerim daha küçük minicik olacak bebeklerimiz bakalım nasıl zorlanacakmıyız acaba:)))

canım zorluk çekmiceğine eminim zaten ilk 3 aylık olduktan sonra alışıyosun bebeğinin huyuna suyuna ve rahatlıyosun ağlamaları bitiyo yavaş yavaş uyku düzene oturuyo bebişler kaydirigubbakcemile2hiç bu kadar zor bi hamilelik geçireceğimi sanmıyodum biran önce doğrusamda diye bakıyorum vallahi zaten sezaryan olacağım için hiç korkmuyorum çok rahat geçmişti ah bi çıksa kuzucuklarımız :)

doğru canım doğsunlarda kuzucuklar alışırız herşeye ....
Allahım korusun hepimizin bebeklerini...
canım sende uyu artık yarın dr gideceksin bebişin dinlensin annesi..
bende yatıyorum iyi uykular tatlım öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…