2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

naz olabılır mesela:asigim:

geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine bolbol meyve sebze tüketmeye özen göster kendine iyi bak canım a.s.

naz olabılır mesela:asigim:

bademcim başın sağolsun.acının tarifi çok zor.ben de ilk bebeğimi kaybettim.çok zor günler ama Allah sabrını veriyor.şimdi tekrar bebek bekliyorum inşaallah sağlıklı bir şekilde alırım kızımı kucağıma.en az bir yıl bekle yeni bebek için rahim anca toparlanıyor.kürtaj olduğun için..Allaha sığın ilkini veren öbürünü de veriyor.Yeterki sabret sakın isyan etme.çok üzüldüm sana.dua edicem senin için:Saruboceq:

meraba arkadaşlar başka bi topikten ahududulu arkadaşım buraya yönlendirdi.bende inşallah temmuz annesi olacağım. buraya girince çok şaşırdım.hakikaten burda sohbetler çok ilerlemiş. çok geç kaldığımı düşünüp üzüldüm valla.bende 17 haftalığım.henüz cinsiyetimiz belli değil.göstermedi çünkü. ama allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versinde cinsiyeti sorun değil. benim 3 yaşında birde kızım var. bu ikinci inşallah. bu arada badem arkadaşa da bbaşın sağ olsun diyorum.bende şok oldum . helede ellerine doğması çok acı .keşke hiç görmeseydin. allah sabrını verir inşallah. neyse çok uzattım galiba inşallah hoş paylaşımlarımız olur :sm_cool:dilaracım sanad çok geçmiş olsun

canım neden 1 sene beklesin olurmu öyle şey bende kürtaj oldum ama 3 ay sonra hamile kaldım tekrar... dr 2 ay korunma süresi verdi bana bademede belki hiç vermeyecek..
1 sene bekle demek daha çok moral bozucu olur şu an inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır yeni bebeği meleklerinin acısını unutturur...

Hoşgeldin cnm aramıza... İnş. güzel vakit geçirirsin..a.s.

kikoleyim hoşgeldin tatlım aramıza hayırlı olsun bebişin:))

dilaracım geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol meyve ye ve dinlen..yarın bebeğini görecekmişsin ne güzel ben 1 aydır görmüyorum oğlumu

canım hos geldın aramıza kaydirigubbakcemile5

aramıza hoş geldin canım burada her türlü sevinci üzüntümüzü paylaşıyoruz bir birimize destek ve yardımlaşma oluyo güzel vakit geçirmen dileğiylea.s. çok teşekkür ederim inşallah fazla sürmez gripim

sağol canım teşekkür ederim sen ne zaman gidip göreceksin oğlunu canım baya büyümüş gelecek gözümüze bebişler allah sağlık sıhat versin gerisi boş aslında benimde çarşamba günüm 1 ay olacak ama dayanamadım işte anne yüreği ister 2 tane olsun ister bir sürü ister tek çocuk olsun hepsinin sevgisi ap ayrı ben bu kadar bağlanacağımı sanmıyodum anne yüreği derdi annem kıyamıyorum ne sana ne kardeşine derdi bende inanmazdım şimdi hak veriyorum sevgi aynı yeri aynı ha 1 tane olmuş ha 2 tane inşallah güzel haberler getirirm bu gece yatak dar gelir bana uyku tutmaz:)

kürtajdan sonra bana da 1 ay vermişti dr
bademin olayı farklı ama yine de 1 yıl çok çok fazla

bencede 1 yıl vermezler dıye dusunuyorum cunku ben 7 aylık dogum yaptım oğlum 1 kıloya yakındı ve cok zor bır dogum yaptım sunı sancıyla bana 1 sene verdıler
bademe pek korunma suresı verıceklerını sanmıyorum cunku henuz bebekler cok kucuktu düşük sayılır birnevi
ınsallah en kısa zamanda tekrardan hamıle kalıcak bır kere hamıle kaldıgın zaman gerısı kolay oluyo allahın ıznıyle

canlarım bi sorum olucak yardım edebilirseniz sevinirim. bende iletimin altında bebişimi hafta hafta takip etmek istiyorum. ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. rica etsem öğretirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…