geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine bolbol meyve sebze tüketmeye özen göster kendine iyi bak canım a.s.yarın doktora gidicem 1ay aradan sonra bebişimi görücem ve griple savaş vermekteyim(( saat 2,30 da randevum
sorma canım ya bu hamile kaldığımdan beri 3.(( daha önümde 4 ay var böyle giderse ben normalde sene boyunca 1 defa grip olurken anlamadığım bişey helede kızımda 9 ay ağrı kesici bile almadım ya çalıştım dinlenme yok bişey yok geç saat gel eve yemekti iş güç dinlenmeden yat hiçte hasta olmadan doğum yapmıştım bu çok nazlımı olacak ne çok hastalanıyorum adını nazlımı koysam neekaydirigubbakcemile3
sorma canım ya bu hamile kaldığımdan beri 3.(( daha önümde 4 ay var böyle giderse ben normalde sene boyunca 1 defa grip olurken anlamadığım bişey helede kızımda 9 ay ağrı kesici bile almadım ya çalıştım dinlenme yok bişey yok geç saat gel eve yemekti iş güç dinlenmeden yat hiçte hasta olmadan doğum yapmıştım bu çok nazlımı olacak ne çok hastalanıyorum adını nazlımı koysam neekaydirgubbakcemile
dilara canım geçmiş olsun dikkat et kendine c vitamini al canım bende eşime naz ismini çok seviyorum deyince nazlım diye seviyor hep karnımı diyorum daha karar vermedim ben kaptırma kendini
geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine bolbol meyve sebze tüketmeye özen göster kendine iyi bak canım a.s.
naz olabılır mesela:asigim:
sorma canım ya bu hamile kaldığımdan beri 3.(( daha önümde 4 ay var böyle giderse ben normalde sene boyunca 1 defa grip olurken anlamadığım bişey helede kızımda 9 ay ağrı kesici bile almadım ya çalıştım dinlenme yok bişey yok geç saat gel eve yemekti iş güç dinlenmeden yat hiçte hasta olmadan doğum yapmıştım bu çok nazlımı olacak ne çok hastalanıyorum adını nazlımı koysam neekaydirgubbakcemile
dilara canım geçmiş olsun dikkat et kendine c vitamini al canım bende eşime naz ismini çok seviyorum deyince nazlım diye seviyor hep karnımı diyorum daha karar vermedim ben kaptırma kendini
çok sağolun kızlar inşallah çabuk atlatırım dinlenemiyorum keşke dinlene bilsem benim kız evde hiç derdi bitmiyo tam yatarım bişeyler ister karnım acıktı su ver işte oyun oynar yapamayınca çağırır ağlar durur gitmesem :bbo:
Keşke keşke size şaka yaptım diyebilseydim..
Keşke bu yaşadıklarım rüya olsaydı..
Daha dün eşimle karnımı kızım,oğlum diye seviyorduk...
Üstelik 2 gün evvel dr a gittiğimde 2 bebeğimde gayet sağlıklıydı...
İlsucuğum doğru tahmin etmişsin..Sanırım bende rahim ağzı yetmezliği var...
2 gündür bebeklerimin karnımın içinde hareketlerini hissediyordum.Elimi koyduğumda herhangi bir tekme falan yoktu ama karnımın şekli değişiyordu..sivrilip duruyordu..Bebekler hareket ettikçe karnımda ağrı oluştu..sonra ikide bir tuvalet ihtiyacı hissetmeye başladım..tuvalete gittiğimde biraz kan gördüm ve eşime bana hemen progesteron iğnesi yapmasını söyledim..Ama karnımdaki ağrı devam etti..eşim dr umu aradı..doktorum hemen hastaneye gidip idrar tahlili istedi..zar zor paltomu giydim..ev kıyafetlerimle çıktık kapıdan.Ama zor yürüyordum..vajinamda bir ağırlık hissi vardı..tam kapıyı kapattık foş diye sular fışkırdı benden..bütün pantolonum su içinde kaldı..eşim yeniden kapıyı açtı banyoya koştum..kanlar fışkırdı..herhalde pıhtı düştü dedim..ama bir baktım meleklerimden biri avucumdaydı..erkek meleğim canlıydı ve hareket ediyordu...sonra Allahım biri düştü diğeri dursa bari dedim..ama 2 sn sonra tekrar bir su ve kan boşaldı..bu kez kız meleğim avuçlarımdaydı...2 meleğimle hemen hastaneye gittik..kordonları ve eşleri içimde meleklerim avuçlarımda...zor bıraktım yavrularımı ellerimden..Beni o halde kürtaja aldılar...sabaha dek uyumadım..ne ben ne de eşim...
hastaneden çıkmadan meleklerimi istedim gömmek için..ama 500 gr dan düşük oldukları için mezarlıklarda gömmek için izin yokmuş..meleklerimi öylesine bir yere gömemezdim..Hastanede kefenlerinden çıkarıp baktım son bir kez yavrukuşlarıma..sonra tekrar minik kefenlerine sarıp gömmek için yer baktık eşimin arkadaşlarıyla..
Minik mezarları kazıldı..Ağlaya ağlaya kefenlerini öpe öpe eşimle birlikte koyduk o küçük çukura..sonra eşimin arkadaşları yardım etti mezarın etrafını taşlarla çevirdik..yarın yine gideceğiz..mezarın üstünü düzelteceğim..eşim gül ağacı ekecek meleklerimin mezarına..iki meleğimi de ikiz ağaçların önüne gömdük.İki kardeş yanyana şimdi..
Sizden ricam 2 meleğim ,kıyamadığım yavru meleklerim için Fatiha okumanız..Allah rızası için...
Biliyormusunuz daha evvelsi gün meleklerim için netten karyola beğenmeye çalışıyordum...Annem eski oyuncak bebeğime kazak bere ördüğünü söylemişti telefonda..Bu bebek artık kızının olucak dedi...
dün eşimin çekmecesinde bir şey ararken eski oyuncak arabalarını gördüm ve içimden bunlarla da oğlumuz oynar artık diye gülümseyerek içimden geçirdim..
Bu topikte böyle kötü haberler verilmesini onaylamayan ben şu an bunları yazıyorum..Sizin moralinizi bozdum ,ne olur affedin..
ama canım o kadar yanıyor ki....
Allah sizin bebeklerinize sağlık ve ömür versin inşallah...
bademcim başın sağolsun.acının tarifi çok zor.ben de ilk bebeğimi kaybettim.çok zor günler ama Allah sabrını veriyor.şimdi tekrar bebek bekliyorum inşaallah sağlıklı bir şekilde alırım kızımı kucağıma.en az bir yıl bekle yeni bebek için rahim anca toparlanıyor.kürtaj olduğun için..Allaha sığın ilkini veren öbürünü de veriyor.Yeterki sabret sakın isyan etme.çok üzüldüm sana.dua edicem senin için:Saruboceq:
meraba arkadaşlar başka bi topikten ahududulu arkadaşım buraya yönlendirdi.bende inşallah temmuz annesi olacağım. buraya girince çok şaşırdım.hakikaten burda sohbetler çok ilerlemiş. çok geç kaldığımı düşünüp üzüldüm valla.bende 17 haftalığım.henüz cinsiyetimiz belli değil.göstermedi çünkü. ama allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versinde cinsiyeti sorun değil. benim 3 yaşında birde kızım var. bu ikinci inşallah. bu arada badem arkadaşa da bbaşın sağ olsun diyorum.bende şok oldum . helede ellerine doğması çok acı .keşke hiç görmeseydin. allah sabrını verir inşallah. neyse çok uzattım galiba inşallah hoş paylaşımlarımız olur :sm_cool:dilaracım sanad çok geçmiş olsun
meraba arkadaşlar başka bi topikten ahududulu arkadaşım buraya yönlendirdi.bende inşallah temmuz annesi olacağım. buraya girince çok şaşırdım.hakikaten burda sohbetler çok ilerlemiş. çok geç kaldığımı düşünüp üzüldüm valla.bende 17 haftalığım.henüz cinsiyetimiz belli değil.göstermedi çünkü. ama allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versinde cinsiyeti sorun değil. benim 3 yaşında birde kızım var. bu ikinci inşallah. bu arada badem arkadaşa da bbaşın sağ olsun diyorum.bende şok oldum . helede ellerine doğması çok acı .keşke hiç görmeseydin. allah sabrını verir inşallah. neyse çok uzattım galiba inşallah hoş paylaşımlarımız olur :sm_cool:dilaracım sanad çok geçmiş olsun
kikoleyim hoşgeldin tatlım aramıza hayırlı olsun bebişin:))
dilaracım geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol meyve ye ve dinlen..yarın bebeğini görecekmişsin ne güzel ben 1 aydır görmüyorum oğlumu
kürtajdan sonra bana da 1 ay vermişti dr
bademin olayı farklı ama yine de 1 yıl çok çok fazla
kürtajdan sonra bana da 1 ay vermişti dr
bademin olayı farklı ama yine de 1 yıl çok çok fazla
bu arada aybikecim eline yüreğine sağlık videoyu izledim harika bişe ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?