2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydın ..
iyi bir hafta olsun hepimize

benim ticker sapıtmış , 36 weeks 1 day yazıyor :uhm:

herkese günaydın kızlarrr star_dust canım doğumuna az kalmış ne iyi olurdu dimi delikafadulden delikafadulden delikafadulden

dilaracım inşallah o haftaları da görürüz sorunsuz ve sağlıkla .. en tabi hayırlısıyla yerimseniben
36. hafta ... wayyyyyy , deli gibi heyecanlı olurdum heralde o zaman ..

3 saatlik uykuyla duruyorum(( yine başladı off yaaa

yine mi uyuyamadın canım sen yaaa benneyaptımki
gündüz uyuyabiliyor musun peki ??
benim de gözlerim nasssssı yanıyo , erken uyandım biraz acıktığım için , gitsem uyusam nasıl tatlı uyurum desemmmm terbiyesizlik mi etmiş olurum sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3

kıslar cumartesi doktora gittim bebiş çok sağlıklıymış ve doktorum cinsiyetine %90 erkek dedi

gözün aydın canım ... ve paşamıza ..
ben de ist.daki dr.uma gittim ctesi , benimki de kesin erkek dedi , buradaki dr.umuz da öyle demişti zaten 3 hafta önce ...
kaçıncı haftadasın ?

Günaydın kızlar
bademin haberini yeni aldım ne diyeceğimi bilemiyorum Allahım ona inş. en kısa zamanda evlat nasip eder çok zor bir durum sabrınıda Mevlamdan isteyeceğiz başka çare yokki yapılacak bişeyde yok ne yazıkki Bademcim bebeklerin için dua edeceğim sende kendine dikkat et canım nolur Allah sabrını versin Çok üzüldüm

günaydınlarr...

jasmincin tebrik ederim cnm bi paşa daha kesinleştii geliyoo:)))) maşallah oğluşuna..

bugün baş ağrısıyla kalktım ne kötü bişeyy yaa ((

günaydın demek için geldim.p.tesi işe başlarken.ve okuyunca ne tadım kaldı ne tuzum.
şok oldum.allahım kimseye böyle bir acı yaaştmasın rabbim bademe ve bunun gibi acıalrı yaşayan herkese yarıdm etsin.allahım ona en kısa zamanda inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir hamilelik ve güzel ve hayrıslı bir doğumla kucağına alacağı çok güzel sağlıklı bebekelr verir.
rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acı.
içim ürperdi.kanım dondu.allahım biraz dua okumak istiyorum.
bu sabah alduığım 2. kötü haber.işyerinde çalışan bir arkadaşın babası vefat etmiş daha şok atlatmadan bu .allahım haftamıız ve önümzüdenki tüm aylarımızı hayırla ve sağlıkla tamamlamak 40.haftada gzüel bir doğumla bebeklerimiz kucağımıza almak nasip etisn.
acıalr vermesin rabbim.
artık başka bir şey yazmak istemiyorum.
beynim durud sanki bu olaylara takıldım kaldım.
allhım yar ve yardımcısı olsun bademimizin.
ve rabbim kimseye yaşatmasın bu acıalrı ya da benzerlerini.
allahım sen koru meleklerimizi.

gözünüz aydın ciçekscim , Allah sağlıkla hayırlısıyla ve zamanında kucağınıza almayı nasip etsin paşanızı :Saruboceq:

kzıalr 7 boyutlu diye bir şey var mı ?
ultason yada teşhiste.
benim görümcem bana daha 7 boyutlu var dedi.
yani benim bebeğimi hiç merak etmedikleri için kendi bebeğini anlatırken işte 7 boyutlu da aynen resim gibi çıktı.daha size gelmedi sıra dedi. bende hiç duymadım dedim.konu orada kaldı ama gerçekten hiç duymadım.var mı gerçekten 7 boyutlu ve 7. ayda olan bir şey ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…