inşallah tatlım sağoll
bu arada biss bugün tamm 19 haftalık olmuşuzz :)))
kzıalr 7 boyutlu diye bir şey var mı ?
Ultason yada teşhiste.
Benim görümcem bana daha 7 boyutlu var dedi.
Yani benim bebeğimi hiç merak etmedikleri için kendi bebeğini anlatırken işte 7 boyutlu da aynen resim gibi çıktı.daha size gelmedi sıra dedi. Bende hiç duymadım dedim.konu orada kaldı ama gerçekten hiç duymadım.var mı gerçekten 7 boyutlu ve 7. Ayda olan bir şey ?????
günaydın kızlar canım bende şimdi senden duydum ilk defa 7 boyutluyu googledende arattım ama bişey çıkmadı görümcen başak bişey anlatmaya çalıştı herhalde
herkese gunaydın jasmıncım gozun aydın canım tebrık ederımkaydirigubbakcemile5
tebrik ederim canım allah sağlıcakla bebişini kollarına almayı nasip etsin:Saruboceq:kıslar cumartesi doktora gittim bebiş çok sağlıklıymış ve doktorum cinsiyetine %90 erkek dedi
dilaracım inşallah o haftaları da görürüz sorunsuz ve sağlıkla .. en tabi hayırlısıyla yerimseniben
36. hafta ... wayyyyyy , deli gibi heyecanlı olurdum heralde o zaman ..
yine mi uyuyamadın canım sen yaaa benneyaptımki
gündüz uyuyabiliyor musun peki ??
benim de gözlerim nasssssı yanıyo , erken uyandım biraz acıktığım için , gitsem uyusam nasıl tatlı uyurum desemmmm terbiyesizlik mi etmiş olurum sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
gözün aydın canım ... vepaşamıza ..
ben de ist.daki dr.uma gittim ctesi , benimki de kesin erkek dedi , buradaki dr.umuz da öyle demişti zaten 3 hafta önce ...
kaçıncı haftadasın ?
günaydınlarr...
jasmincin tebrik ederim cnm bi paşa daha kesinleştii geliyoo:)))) maşallah oğluşuna..
bugün baş ağrısıyla kalktım ne kötü bişeyy yaa((
dilara 80 sana çok çok geçmiş olsun canım :çok üzgünüm:benimde boğazlarım şiş iki bademcikte ve gece aynı şekilde bende uyuyamadım napacağım bilemiyorum canım ve benim doktora gitmeme 19 gün var:uhm:dikkat et kendine valla bebeğe geçicek onu da etkileyecek diye korkuyorum ister istemez,birde rüyamda abuk subuk şeyler gördüm doğum yapmıştımsenağlama
jasmincin seninde gözün aydınhihoyyytbenimkide %100 erkek teyzesi...Allah hepimizi tamamına erdirsin annelerŞeniz
dilara geçmiş olsun tatlım umarım hemen atlatırsın..
Allah kötü bişey vermesin
dilara 80 sana çok çok geçmiş olsun canım :çok üzgünüm:benimde boğazlarım şiş iki bademcikte ve gece aynı şekilde bende uyuyamadım napacağım bilemiyorum canım ve benim doktora gitmeme 19 gün var:uhm:dikkat et kendine valla bebeğe geçicek onu da etkileyecek diye korkuyorum ister istemez,birde rüyamda abuk subuk şeyler gördüm doğum yapmıştımsenağlama
jasmincin seninde gözün aydınhihoyyytbenimkide %100 erkek teyzesi...Allah hepimizi tamamına erdirsin annelerŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?