2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydın kızlar canım bende şimdi senden duydum ilk defa 7 boyutluyu googledende arattım ama bişey çıkmadı görümcen başak bişey anlatmaya çalıştı herhalde

günaydın kızlar..dün bebeğimin tekmelerini çok net hissetmeye başladım.19+2 yiz bugün..:=)..ama ticker sapıtmış o başka..

kızlar bebisimm uzuuuun zamandır yok buralarda :uhm:
herşey yolundadır inşallah :Saruboceq:
kendisinden haber alan var mı ???

günaydın kızlar canım bende şimdi senden duydum ilk defa 7 boyutluyu googledende arattım ama bişey çıkmadı görümcen başak bişey anlatmaya çalıştı herhalde

galiba öyle :)))))çok emin söylediği için herhalde ben atlaadım dedim ama ısrar da etmek istemedim.biraz inatçıdır doğruda yanlışta olsa ısrar eder.bende hıhhııı dedim :))))
ne yapayım ben zaten salı günü 3 boyutluya gireceğim inşallah.7. ayda da ayrıntılı dobler isteniyorsa eğer onu söylemiştir herhalde.bebeklerimiz sağlıklı olsun ve o günelre gelsinde öğreniriz inşallah değil mi.

Hepinize günaydın,,,,,,,,,,,,,,
kötüyüm haftasonu aranızda olamadım..eşim izin vermedi biraz toparlan diye....
yedim bitirdim kendimi..........çok üzüldüm ve çok ağladım..............zor kazanılan ve çabuk kaybedilen melekler adına ve badem adına çok ama çok üzgünüm.............
bu insanın hayatında yaşayabileceği çok nadir ve çok acı bir olay..allah kimseye birdaha böyle bi acı yaşatmasın..............
elim kolum kilitlendi.............içimde derin bi ağırlık ve acı hissediyorum...........
ne desek ne söylesek biliyorum ki acısı ne diner ne de azalır...........ona sabır verecek olan tek kişi allah...ve ben allaha dua ediyorum bademe dayanma gücü ver allahım...senağlama
ben biraz daha iyiyim..iyi olmak zorundayım kızım için...senağlama
haftasonu da sürekli dışarıdaydık,aklım sizdeydi .......
ama biraz uzaklaşmak la toparlandım..yoksa çok kötü olmuştum..........
içim el vermiyor yüreğim çok acıyor...............senağlama

eyetkiner canım merak etmişsin beni teşekkür ederim tatlım daha iyiyim...
eşim girmeme izin vermedi haftasonu o yüzden giremedim eşimde çok üzüldü ağlamalarımdan çok etkilendi....

Badem için çok üzüldüm bende dün okuyunca tansiyonum düştü bişey bile yazamadım. Rabbim inşallah en kısa zamanda yine hamile kalmayı ve sağlıkla yavrusunu kucağına almayı nasip eder. Allah sabır versin..

günaydın arkadaşlar...

3 gündür giremiyordum malum mevlüt hazırlıkları mevlüt falan atlattık çok şükür..

dün gece bir göz atayım dedim resmen şok oldum..önce bir çığlık atmışım sonra dondum kaldım pc karşısında..Eşim koştu geldi ne oldu diye..konuşamadım..sayfaya bakınca anladı..hemen pc i kapattı beni kaldırdı başından...

Herzaman diyorum ya bir acıyı çekenden iyi kimse anlayamaz diye...
o kadar iyi anlıyorum ki, taaaa ciğerimde duydum sızısını....
ben bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde öldüğünü öğrenmiştim 16 haftayı geçmiştik...
ve sonra 12 saat doğum masasasında suni sancı çektim..
Bebeğim kocaman bir erkek çocuğuydu doğduğunda kendimi masadan atıyordum bana göstermeyecekler diye...Tombul tombuldu bacakları, heryeri tamdı sadece kıl, tüy yoktu vücudunda...mezarlığa almadılar...Kayınvaldemlerin bahçesinde yatıyor yavrucuğum minicik bir mezarda....

Rabbim kimselere yaşatmasın bu acıyı....

Badem acını taaaa yüreğimde hissettim canım..sabaha kadar sen bebeklerin ben ve bebeğim ugraştım durdum..
Kul yapsa hesap sorarız...
Rabbim verdi..
Rabbim aldı...
Sabrınıda versin inşallah sana..
Ve inşallah tekrardan sağlıkla yaşatsın sana anneliği...

kelimeler düğüm düğüm, başın sağolsun ve Rabbim meleklerine rahmet etsin..
sana ve ailene çok büyük sabırlar versin....
Sen güçlü bir kadınsın....

kıslar cumartesi doktora gittim bebiş çok sağlıklıymış ve doktorum cinsiyetine %90 erkek dedi
tebrik ederim canım allah sağlıcakla bebişini kollarına almayı nasip etsin:Saruboceq:

gözün aydın canım ... ve paşamıza ..
ben de ist.daki dr.uma gittim ctesi , benimki de kesin erkek dedi , buradaki dr.umuz da öyle demişti zaten 3 hafta önce ...
kaçıncı haftadasın ?

yok canım ne yaptıysam uyuyamadım deli gibi saat 4 kadar forumda dolaştım durdum bugün doktora gidicem saat 2,30 randevum var doktoruma gerekirse yalvarıcam bana uyku hapı felan versin delircem bu gidişler geceleri vakit geçmek bilmediği gibi uyku olmayıncada gücün kuvvetin kesiliyo ve çabuk hasta oluyosun:bbo: bende kendimi anlayamıyorum hayır olsun şu 4 ayda bi geçse allahım:Saruboceq: he karnımdakide ben huysuzum o benden huysuz herhalde huysuzluğum onada yansıyo((canıım hem gözün aydın artık rahat rahat oğluşum diye sevebilirsin maşallah oğluşuna

günaydınlarr...

jasmincin tebrik ederim cnm bi paşa daha kesinleştii geliyoo:)))) maşallah oğluşuna..

bugün baş ağrısıyla kalktım ne kötü bişeyy yaa ((

canım geçmiş olsun baş ağrısı diş ağrı derken inşallah bu günleri atlatcaz zaman akıp gitsin biran önce inşallah:Saruboceq:

dilara 80 sana çok çok geçmiş olsun canım :çok üzgünüm:benimde boğazlarım şiş iki bademcikte ve gece aynı şekilde bende uyuyamadım napacağım bilemiyorum canım ve benim doktora gitmeme 19 gün var:uhm:dikkat et kendine valla bebeğe geçicek onu da etkileyecek diye korkuyorum ister istemez,birde rüyamda abuk subuk şeyler gördüm doğum yapmıştımsenağlama
jasmincin seninde gözün aydınhihoyyytbenimkide %100 erkek teyzesi...Allah hepimizi tamamına erdirsin annelerŞeniz

dilara geçmiş olsun tatlım umarım hemen atlatırsın..
Allah kötü bişey vermesin

inşallah atlatırım kızlar ama hiç ümidim yok herhalde doğuma kadar böyle stresli geçircem diye üzülüyorum:1shok:

Allahım kucağımıza almayı nasip etsin canım

günaydın kızlar bende dün giremedim
sanırım çok etkilendim bademe
karnıma ağrılar girdi yazdıklarını okudukca.
girmemek daha doğru dedim.melekcim sende iyi yapmıssın
bu arada jasmincin tebrikler bi oğlan daha ne güzel eşitleniyo bence
bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…