günaydın kızlar bende dün giremedim
sanırım çok etkilendim bademe
karnıma ağrılar girdi yazdıklarını okudukca.
girmemek daha doğru dedim.melekcim sende iyi yapmıssın
bu arada jasmincin tebrikler bi oğlan daha ne güzel eşitleniyo bence
bebişler
GÜNAYDINN ARKADAŞLAR..
İNŞ BUGUN ÇOK DAHA İYİSİNİZDİR a.s
HAYAT HERŞEYE RAĞMEN DEVAM EDİYOR..ACISIYLA TATLISIYLA..
RABBİM SABIR GÖSTEREMİYECEĞİMİZ YÜKLER VERMESİN İNŞ..
TOPİĞE GİRMEKTEN KORKAR OLDUM ACABA ACABA BAŞKA Bİ HABER OKURMUYUM DİYE..
AMA ÇOK ŞÜKÜR GÜZEL HABERLER OKUDUM..
JASMİNCİN VE ÇİÇEK GÖZÜNÜZ AYDIN PAŞALARINIZ OLACAKMIŞŞ:asigim:
RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN İNŞ :Saruboceq:
star_dust HOŞ GELDİN CANIMM..BEBİŞİNİN İYİ OLMASINA ÇOOK SEVİNDİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN CANIM İNŞ.
DİLARACIM GEÇMİŞ OLSUN.İNŞ ENKISA ZAMANDA ATLATIRSIN CANIMM
GÜZEL Bİ GÜNLER GEÇİRMEK DİLEĞİYLE...
eyetkiner canım merak etmişsin beni teşekkür ederim tatlım daha iyiyim...
eşim girmeme izin vermedi haftasonu o yüzden giremedim eşimde çok üzüldü ağlamalarımdan çok etkilendi....
canım geçmiş olsun baş ağrısı diş ağrı derken inşallah bu günleri atlatcaz zaman akıp gitsin biran önce inşallah:Saruboceq:
sağol canım bugün belki bide heyecanmı yaptım ne ondanda olabilirmi diyorum çünkü dün geceden beri ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum sıkıntılar basıyo 1 ay aradan sonra bebişimi görcem inşallah bu sıkıntı heyecan ondandır geldiğimde herşey normale döner inşallah:Saruboceq:
teşekkür ederim canım %90 oğluşum olacak
4 boyutlu ultrasona giricem orda net gözükrmü cinsiyeti acaba
takvimlere ne olmuş anlabadım 32 haftalık gösteriyo
canım gözükür doktorun bide uzman sa bence kesin biliyolar benim girdiğimde 4 boyutlu o yüzden bakalım inşallah cinsiyeti değişmez değirsede ne yapalım alışcazkaydirigubbakcemile3
zamanımız az kalmış olurdu ne güzel herkesi doğum telaşı alıp başını giderdi:) allah o günleride göstersin bizlere çok değil 2 ay sonra o günlerde olucaz kısmetse:Saruboceq:
sağol canım bugün belki bide heyecanmı yaptım ne ondanda olabilirmi diyorum çünkü dün geceden beri ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum sıkıntılar basıyo 1 ay aradan sonra bebişimi görcem inşallah bu sıkıntı heyecan ondandır geldiğimde herşey normale döner inşallah:Saruboceq:
Evet kızlar yarası çok derin ve büyük.........
konuştukça tazelenecek...............
allah yardımcısı olsun...konuyu açıp hatırlatmamak...onu ve kendimizi daha fazla üzmememiz gerekir....:çok üzgünüm:
Çok üzüldük çok ağladık çok şaşırdık arkadaşlar hepimiz...............
hele ben kendi adıma çok etkilendim.....
çok ağladım ...........
ve sürekli kötü şeyler düşünmeye başladım....
aklımdan çıkarıp atamıyorum bi türlü..:çok üzgünüm:
konuşuldukça,,,tekrarlandıkça,burda okudukça tekrardan çok kötü oluyorum ...........
karnım felaket ağrıyor..sıkıyorum kendimi üzüldükçe,,,kendimi kastıkça karnım daha çok ağrıyor...........senağlama
elbet ne unutulur ne akıldan çıkar bu acı ve hüzün dolu olay.............
ama hepimiz bebek bekliyoruz ve bebeklerimiz bundan çok etkilendi ve etkileniyor....
toparlanmalıyız yavaş yavaş....:çok üzgünüm:
yanılıyorsam düzeltin lütfen..........senağlama
cuma günü bebeğime yeni kıyafetler almıştım...........onlara bile bakamıyorum şimdi..........
göbüşümün resmini çektim...........onu bile eklemek gelmiyor şimdi içimden.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?