2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Teşekkür ederim canım bende bademe çok üzüldüm üzülmicek gibi değil Allahım sabır versin

GÜNAYDINN ARKADAŞLAR..
İNŞ BUGUN ÇOK DAHA İYİSİNİZDİR a.s
HAYAT HERŞEYE RAĞMEN DEVAM EDİYOR..ACISIYLA TATLISIYLA..
RABBİM SABIR GÖSTEREMİYECEĞİMİZ YÜKLER VERMESİN İNŞ..

TOPİĞE GİRMEKTEN KORKAR OLDUM ACABA ACABA BAŞKA Bİ HABER OKURMUYUM DİYE..

AMA ÇOK ŞÜKÜR GÜZEL HABERLER OKUDUM..

JASMİNCİN VE ÇİÇEK GÖZÜNÜZ AYDIN PAŞALARINIZ OLACAKMIŞŞ:asigim:
RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN İNŞ :Saruboceq:

star_dust HOŞ GELDİN CANIMM..BEBİŞİNİN İYİ OLMASINA ÇOOK SEVİNDİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN CANIM İNŞ.

DİLARACIM GEÇMİŞ OLSUN.İNŞ ENKISA ZAMANDA ATLATIRSIN CANIMM

GÜZEL Bİ GÜNLER GEÇİRMEK DİLEĞİYLE...

sağol canım bugün belki bide heyecanmı yaptım ne ondanda olabilirmi diyorum çünkü dün geceden beri ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum sıkıntılar basıyo 1 ay aradan sonra bebişimi görcem inşallah bu sıkıntı heyecan ondandır geldiğimde herşey normale döner inşallah:Saruboceq:

eyetkiner canım merak etmişsin beni teşekkür ederim tatlım daha iyiyim...
eşim girmeme izin vermedi haftasonu o yüzden giremedim eşimde çok üzüldü ağlamalarımdan çok etkilendi....

iyi olmana sevindim cnm. çok hassa dönemlerimizdeyiz sevdiğimiz bi arkadaşımızn başına bunun gelmesi hepimizi çok üzdü. kendine dikkat et tatlım. :1hug:

canım geçmiş olsun baş ağrısı diş ağrı derken inşallah bu günleri atlatcaz zaman akıp gitsin biran önce inşallah:Saruboceq:

teşekkürler cnm şimdi daha iyiyim sabah kalktığım da çok kötü oluyorum alışkanlık yaptı hersabah aynı başağrısı

teşekkür ederim canım %90 oğluşum olacak
4 boyutlu ultrasona giricem orda net gözükrmü cinsiyeti acaba

zamanımız az kalmış olurdu ne güzel herkesi doğum telaşı alıp başını giderdi:) allah o günleride göstersin bizlere çok değil 2 ay sonra o günlerde olucaz kısmetse:Saruboceq:

ya evet canım ne güzel olurdu doğum için hazırlık
alışveriş hihoyyythihoyyythihoyyyt

CANIM SAĞLIKLA GİT VE GEL İNŞALLAH HERŞEY İYİ OLACAK............
İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUM GİT GÖR YAVRUNU BÜĞÜMÜŞTÜR CİNSİYETİ DE KESİNLEŞİR İNŞALLAH..ÖNEMLİ OLAN SAĞLIKLARI TABİ Kİ.........

Çok üzüldük çok ağladık çok şaşırdık arkadaşlar hepimiz...............
hele ben kendi adıma çok etkilendim.....
çok ağladım ...........
ve sürekli kötü şeyler düşünmeye başladım....
aklımdan çıkarıp atamıyorum bi türlü..:çok üzgünüm:
konuşuldukça,,,tekrarlandıkça,burda okudukça tekrardan çok kötü oluyorum ...........
karnım felaket ağrıyor..sıkıyorum kendimi üzüldükçe,,,kendimi kastıkça karnım daha çok ağrıyor...........senağlama
elbet ne unutulur ne akıldan çıkar bu acı ve hüzün dolu olay.............
ama hepimiz bebek bekliyoruz ve bebeklerimiz bundan çok etkilendi ve etkileniyor....
toparlanmalıyız yavaş yavaş....:çok üzgünüm:
yanılıyorsam düzeltin lütfen..........senağlama
cuma günü bebeğime yeni kıyafetler almıştım...........onlara bile bakamıyorum şimdi..........
göbüşümün resmini çektim...........onu bile eklemek gelmiyor şimdi içimden.......

bence artık aynı seylerı soyleyerek bademı etkılemeyın arkadaslar bu konu burada kapansın
kendımden bılıyorum bu konu bole devam ettıkce hep aynı seylerı yasayacaktır badem

Evet kızlar yarası çok derin ve büyük.........
konuştukça tazelenecek...............
allah yardımcısı olsun...konuyu açıp hatırlatmamak...onu ve kendimizi daha fazla üzmememiz gerekir....:çok üzgünüm:

evet canım hadi göbusunu koyda görelım ayrıca öykü hanımın cicilerinide beklıyoruz:asigim:

canım benimde içimden bişey alamk gelmiyo aynaya bile bakmazk istemiyorum herhalde bademden belkide etkilendim 2 gündür uyku düzenim bozuldu azda olsa uyuyordum neyse bademimiz inşallah çabuk toparlıcak ve aramıza çabuk dönecek unutması için kafayı dağıtması için ben bidaha söz etmicem canım bademim allah sabır versin en yakın zmanada sağlıklı bebişler almayı nasip etsin senii çok seviyoruz herzaman bizimlesin unutma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…