2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ya ben ilk defa bebeğimin ultrason filmini eklemeye çalışıyorum
ama hangi konuya eklyeceğim yarıdmcı olur musnuz
başrabilirsem
eklemek istiyorum
nereye ekleyeyim cnım

gunaydin kizlar.
sabahki soktan sonra ancak yazabildim. bademcim diyecek bir sey yok, allah sabir versin canim. insallah en kisa zamanda yeniden hamile kalmayi nasip etsin allah.
dilara - sana da cok gecmis olsun canim.
herkese iyi haftalar.

canım ImageShack® - Image Hosting ye gir oradan gözattan resimin ekle ve son çıkan linki kopyalayıp buraya yapıştıracaksın

Kıslar
Biz cumartesi doktordaydık ayrıntılı usg için değerlerimiz çok güsel çıktı maşallah herşey yolunda dedi doktorumuz 6. ayda rahim ağzı ölçümü yapacağız dedi birde rahim ağzından kültür alınacakmış kontrol amaçlı doğum sırasında bebeğe zarar verebilecek herhangi bir bulgu varmı diye araştıracaklarmış
Doktorlarınız 6. ay için böyle bir kontrolden bahsettimi sizlere bana tarihi yakın olan arkadaşlar cevap rica ediyorum sizden.

maşallah Melekcim artık iyice belli oluyo bebişin
Kız sen işyerine söylememiştin sanırım söyledinmi artık hamiş olduğunu gerçi anlamışlardır sanırım:CüvCüv:

Maşşallahhhhh :) Allah kucağına alıp koklamayı da nasip etsin kız :)
ben çok sabırsızım hemen kucağıma alıp koklamak için gün sayıyorum :)
bende göbişimi çekmeyeli oldu bayağı

bu ne sevimlilik ya
kız anneleri çirkinleşir derler sende tam tersi sanırım
maşşalllahh nazardeğmesin sanada bebeğinede melekcimmm

melekcim maşallah sadece göbiş var diğer yerler halen aynı duruyo bir gram almamışsın 41 kere maşallah canım bakalım ben kaç kilo aldım:) gelir gelmez yazıcam kendi tahminimce başından beri 4 kilo adlığı mı düşünyorum onuda bu ay aldım 1,5 kilosunu doktor tartısı geçerli benim için evdeki tartıya güvenmiyorum:)yerimseniben

gunaydin kizlar.
sabahki soktan sonra ancak yazabildim. bademcim diyecek bir sey yok, allah sabir versin canim. insallah en kisa zamanda yeniden hamile kalmayi nasip etsin allah.
dilara - sana da cok gecmis olsun canim.
herkese iyi haftalar.

sağol canım benim burda biraz yorgunluğum azalıyo sizinle yazışırkenyerimseniben

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar...
Birazolsun keyfim yerine geldi..evet pek kilo almadım ama göbüşüm baya belli...
Sanırım biraz yapı meselesi.........
Birde dikkat ediyorum genelde sebze ve meyve ağırlıklı besleniyorum...
Tüm hamileler çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…