2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

herkese slm
masallah beyaz melek allah nazardan saklasın artık iyice belirginleşmiş karnın.

Kızlar bu doğum takip çizelgenizi nasıl düzelttiniz, yada hepimizinki bozulmadı mı sadece bi kaç kişinin ki mi bozuk

Genelde hepimiz aynı siteden yapmışız çizelgelerimizi kimimizin doğru kimimizin yanlış

bende 8 hafta doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra kullacağım izin .birde 1 aya yakın yıllık iznim var.

başın sağolsun canım çok ama çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca içim acıdı tarif edemem üzüntümü.allah sabır versin sana.rabbim çok bekletmeden tekrar sağlıklı bebekler versin sana dualarım seninle...

gözünüz aydın ciçekscim , Allah sağlıkla hayırlısıyla ve zamanında kucağınıza almayı nasip etsin paşanızı :Saruboceq:

Sağol canım,iyice adapte oldum artık ben oğluşuma :).

Hepinize tünaydın bu arada güzel bi hafta olsun inşallah.Güzel şeyler düşünelim,moral bozmak yok artık.Melekcim göbüşün harika çok yakışmış sana hamilelik.Cicilerinizi koydunuz mu oraya bakamadım daha şu işler öyle yoğunki.Bende aldım oğluşuma bikaç bişey koyucam birazdan.

kürtajdan sonra bana da 1 ay vermişti dr
bademin olayı farklı ama yine de 1 yıl çok çok fazla

bedemin yaşadığını yaşayan 2 tane arkadaşım var benim biri 5 diğeri 6 aylık erken doğum yapan ama en fazla 4 ay korunma süresi olur 1 sene çook fazla..

1 sene beklemek istemiyorum..doktorum 2 ay sonra gelin dedi..3 ay sonunda tekrar tedavilere başlamak hatta hamile kalmak istiyorum..Daha önce karnım bü
yüsün diye dua ediyordum şimdi de küçülsün diye dua ediyorum..Rahim toparlayıcı ilaç kullanıyorum günde 3 kez..kanamalarım var kürtajdan dolayı..dün gece göğüs uçlarımda ıslaklık gördüm...:çok üzgünüm: yani doğum sonrası süt hormonlarım çalışmaya başlamış..bana hadi şimdi tedaviye başlayalım deseler başlayacağım..Öyle bir ruh hali içindeyim..Canım meleklerimin üzerine kar yağıyor şu an...Bolu yu sevmiyorum diyordum..Ama artık ayrılamam herhalde buradan..Çünkü meleklerimi ,canımın içinden çıkan canları buradaki topraklara gömdüm...senağlama senağlama

Hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum....

kızlar bu tıcker ları nasıl alıyorsunuz 3 gündür uğraşıyorum olmuyor

Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others adrese gir
count date: yazan yere son adet tarihini gir yanında in weeks işaretle (haftalık takip için)
sonra altta after yazıyo işaretle veen alttaki butaonu tıkla (createmy tickerand......). çıkan adresi kopyala kullanıcı panelinde profil düzenleye gir en alttaki kilo doğum takip kısmına yapıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…