melek canım sen son aylarına kadar çalışcakmısın bide bebiş olduktan sonra çalışmayı düşünüyomusun
Kızlar bu doğum takip çizelgenizi nasıl düzelttiniz, yada hepimizinki bozulmadı mı sadece bi kaç kişinin ki mi bozuk
Kızlar bu doğum takip çizelgenizi nasıl düzelttiniz, yada hepimizinki bozulmadı mı sadece bi kaç kişinin ki mi bozuk
Genelde hepimiz aynı siteden yapmışız çizelgelerimizi kimimizin doğru kimimizin yanlış
Allah hepinizin meleklerinin ömrüne ömür katsın,sağlıkla doğsunlar inşallah..
Onları öpüp koklayabilin,göğsünüze bastırabilin..Doya doya yaşayın.Analı babalı büyütün masum meleklerinizi...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gözünüz aydın ciçekscim , Allah sağlıkla hayırlısıyla ve zamanında kucağınıza almayı nasip etsin paşanızı :Saruboceq:
kızlar ben çıkıyorum gelince görüşürüz inşallah güzel haberler getiririm..
canım neden 1 sene beklesin olurmu öyle şey bende kürtaj oldum ama 3 ay sonra hamile kaldım tekrar... dr 2 ay korunma süresi verdi bana bademede belki hiç vermeyecek..
1 sene bekle demek daha çok moral bozucu olur şu an inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır yeni bebeği meleklerinin acısını unutturur...
kürtajdan sonra bana da 1 ay vermişti dr
bademin olayı farklı ama yine de 1 yıl çok çok fazla
bedemin yaşadığını yaşayan 2 tane arkadaşım var benim biri 5 diğeri 6 aylık erken doğum yapan ama en fazla 4 ay korunma süresi olur 1 sene çook fazla..
bencede 1 yıl vermezler dıye dusunuyorum cunku ben 7 aylık dogum yaptım oğlum 1 kıloya yakındı ve cok zor bır dogum yaptım sunı sancıyla bana 1 sene verdıler
bademe pek korunma suresı verıceklerını sanmıyorum cunku henuz bebekler cok kucuktu düşük sayılır birnevi
ınsallah en kısa zamanda tekrardan hamıle kalıcak bır kere hamıle kaldıgın zaman gerısı kolay oluyo allahın ıznıyle
kızlar bu tıcker ları nasıl alıyorsunuz 3 gündür uğraşıyorum olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?