2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım merak etme gobegın kuculur fazla surmez ılaçla dahada cabuk olur
3 ay sonra kesın hamıle kalıcaksın ben ınanıyorum cunku 1 kere hamıs kaldınmı vucudun cok cabuk kapıyo 2.bebısıa.s:Saruboceq:

canım benim inşallah en kısa zamanda tekrar cocuk sahibi olursun

Bademcim göbeğin küçülmeye baslar ,şişliğin iner .Sen dediğin gibi vakit kaybetmeden tekrar girişimlere baslarsın. Fazla bekleme .Sonuçta artık önlemini de alacaksınız 12. haftada dikiş atılacak , onunla birlikte herşey daha güzel olacak emin ol.

canım başın sağolsun diyecek söz bulamıyorm ama herşeyin hayırlısı dualarım seninle inş yeniden hamile kalırsın canımm

merabalar. valla ben anca gelebildim .maşallah diyorum size ne kadar erken kalkıyonuz yaaa. keşke bende kalkabilsem.

sağol canım yaptım ama tarih yanlış olmuş onu da düzelteyim yardımın için çok teşekkür ederim

İnşallah..Şu an beni ayakta tutabilen tek şey bu...

Tekrar en kısa zamanda hamile kalma umudu...

Nasıl olup ta bayılmadığıma,kendimi yerlere atmadığıma şaşırıyorum..Hayatta en çok istediğim iki varlığı kaybettim..Ölümüne istemiştim onları..Kendi ölümüme..Benim hiç bir değerim yoktu onların yanında..Allahım nasıl bir güç veriyor...Bu kesinlikle ben değilim...Bu kadar güçlü olduğumu sanmıyordum....

Canım bak kendin söylüyorsun Allahım o gücü veriyor Dağına göre kar veriyor daha güçlü olki hemen hamile kalabil inş. Allah sana en kısa zamanda tekrar nasip etsin hamile kalmayı canım Vücudun alıştığı için belki normal yolla kalırsın yaşında çok genç çünkü a.s.:1hug:

Kıslar haftasonu doktoruma mide yanmamı söyledim talcid renie birde sanırım boskopan alabilirsin dedi zararsız bunlar dedi en zararsızı hangisi bileniniz varmı bugün alıyım evde bulunsun mide yanması bayağı kötü öğleden sonra tutuyor ya mirmirmirmir

Bdemciğim derdi veren mevlam dermanına da verirmiş.merak etme.
Bebeklerin olacka.doğacak büyüyecek inşallah.kendini umduğundanda güçlü bulman senin bu badireyi çabuk atlatacağını gösteriyor.
Mevlam seni gönlünün muradına kavuştursun .bir an evvel hem vucdun hem de morlain yerine gelsin ki ,yeniden anne olmak ve onalrı büyütmek için güçlü kuvvetli oalsın canım

gaydin onların hepsi iyilermide yanması için.ama benim doktorum başka vermişti.doktorun ne verdiyse onu kullan bence.seni takip eden o çünkü

canım hayat bir sınav senin sınavında bu varmış ama artık toparlaman lazım kendini yaşın daha çok genç tekrar hamile kalabilirsin yeterki sen toparlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…