1 sene beklemek istemiyorum..doktorum 2 ay sonra gelin dedi..3 ay sonunda tekrar tedavilere başlamak hatta hamile kalmak istiyorum..Daha önce karnım bü
yüsün diye dua ediyordum şimdi de küçülsün diye dua ediyorum..Rahim toparlayıcı ilaç kullanıyorum günde 3 kez..kanamalarım var kürtajdan dolayı..dün gece göğüs uçlarımda ıslaklık gördüm...:çok üzgünüm: yani doğum sonrası süt hormonlarım çalışmaya başlamış..bana hadi şimdi tedaviye başlayalım deseler başlayacağım..Öyle bir ruh hali içindeyim..Canım meleklerimin üzerine kar yağıyor şu an...Bolu yu sevmiyorum diyordum..Ama artık ayrılamam herhalde buradan..Çünkü meleklerimi ,canımın içinden çıkan canları buradaki topraklara gömdüm...senağlama senağlama
Hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum....
1 sene beklemek istemiyorum..doktorum 2 ay sonra gelin dedi..3 ay sonunda tekrar tedavilere başlamak hatta hamile kalmak istiyorum..Daha önce karnım bü
yüsün diye dua ediyordum şimdi de küçülsün diye dua ediyorum..Rahim toparlayıcı ilaç kullanıyorum günde 3 kez..kanamalarım var kürtajdan dolayı..dün gece göğüs uçlarımda ıslaklık gördüm...:çok üzgünüm: yani doğum sonrası süt hormonlarım çalışmaya başlamış..bana hadi şimdi tedaviye başlayalım deseler başlayacağım..Öyle bir ruh hali içindeyim..Canım meleklerimin üzerine kar yağıyor şu an...Bolu yu sevmiyorum diyordum..Ama artık ayrılamam herhalde buradan..Çünkü meleklerimi ,canımın içinden çıkan canları buradaki topraklara gömdüm...senağlama senağlama
sağol canım yaptım ama tarih yanlış olmuş onu da düzelteyim yardımın için çok teşekkür ederimHere you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others adrese gir
count date: yazan yere son adet tarihini gir yanında in weeks işaretle (haftalık takip için)
sonra altta after yazıyo işaretle veen alttaki butaonu tıkla (createmy tickerand......). çıkan adresi kopyala kullanıcı panelinde profil düzenleye gir en alttaki kilo doğum takip kısmına yapıştır
İnşallah..Şu an beni ayakta tutabilen tek şey bu...
Tekrar en kısa zamanda hamile kalma umudu...
Nasıl olup ta bayılmadığıma,kendimi yerlere atmadığıma şaşırıyorum..Hayatta en çok istediğim iki varlığı kaybettim..Ölümüne istemiştim onları..Kendi ölümüme..Benim hiç bir değerim yoktu onların yanında..Allahım nasıl bir güç veriyor...Bu kesinlikle ben değilim...Bu kadar güçlü olduğumu sanmıyordum....
tickerimi degistirmeye calistim - oldu mu acaba?
canım hayat bir sınav senin sınavında bu varmış ama artık toparlaman lazım kendini yaşın daha çok genç tekrar hamile kalabilirsin yeterki sen toparlanİnşallah..Şu an beni ayakta tutabilen tek şey bu...
Tekrar en kısa zamanda hamile kalma umudu...
Nasıl olup ta bayılmadığıma,kendimi yerlere atmadığıma şaşırıyorum..Hayatta en çok istediğim iki varlığı kaybettim..Ölümüne istemiştim onları..Kendi ölümüme..Benim hiç bir değerim yoktu onların yanında..Allahım nasıl bir güç veriyor...Bu kesinlikle ben değilim...Bu kadar güçlü olduğumu sanmıyordum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?