2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

doktorun beklemene gerek yok dediyse bekleme tabi..zaten vücudun artık hamileliği tanıyor.2 ay geçer bi de bakmışsın tekrar hamilesin..Rabbim sana yine ikiz bebekler nasip etsin.:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

kızlar bende 6 hafta sonra çarşamba günü oğlumu görücem fakat ben hiç hareketlerini hissetmiyorum 17 haftalık oldu aranızda benim gibi hissedemeyen varmı

kızlar bende 6 hafta sonra çarşamba günü oğlumu görücem fakat ben hiç hareketlerini hissetmiyorum 17 haftalık oldu aranızda benim gibi hissedemeyen varmı

Canım ben hissettim 16 haftalık iken ama herkes hissedemeyebiliyor yani sende 18 haftadan sonra hissedebilirsin rahat ol canımcım

Canım Allah yardımcın olsun Allah sabır versin bi daha böyle kötü şeyler yaşamazsın inşallah.

selam kızlar,
drden güzel haberler dönen star dust gaydin jasmincin hepinizi tebrik ediyorum. sağlıkla devam eder inş hamileliklerimiz.
hasta arkadaşlar geçmiş olsun..

Kızlar 16-20 haftalar arası hissetmek te normal...hissetmemekte............
22.haftadan sonra da hala hissetmezseniz o zaman doktora danışırsınız

Bende hissediyorum ama babası hissedemiyo yazık o kadar çok bekliyoki göbüşümün başında :))) . Acaba onlar ne zaman hissederler,çok sabırsız benim eşim :teselli:

yaptım sonunda herkeze çok teşekkürler. bu arada ben 15 haftalıkken hissedebiliyodum şuan 17 haftalık sanki artık dışardanda hissediliyo gibi .akşam kocişimle bi deniyeyim bari

artık biran önce onu hissetmek istiyorum hatta ve hatta bir an önce ona kavuşmak istiyorum ikinci hamileliğim fakat sanki ilk defa hamilelik yaşıyormuş gibi heyecanlanıyorum

Bende hissediyorum ama babası hissedemiyo yazık o kadar çok bekliyoki göbüşümün başında :))) . Acaba onlar ne zaman hissederler,çok sabırsız benim eşim :teselli:

Canım benim eşim geçen hafta hissetti soldan vurdu resmen eline eşimin sanırım seninde 19. haftadan itibaren dışarıdan hissedilmeye başlanır bizimki solda ben sağ tarafıma yattığımda başlıyo hareketlere

bende içimde kayma ve pıt pıt lar hissediyorum .sürekli değil ama .

zaten sürekli hissetmek mümkün değildir ara ara içimde resmen dalgalanma oluyor...
Sol rarafım pıt pıt atıyor..ne güzell
artık daha rahatım doktora gitmeğe acele atmiyorum nasılsa hissediyorum kızımı ama haftaya giderim heralde

melek anneler bilgisayar başındaki çok kalmak bebişlerimize zarar verir mi acaba.

DAHA DÜN BU KONU HAKKINDA Bİ YAZI OKUDUM KESİNLİKLE BİLGİSAYAR HAMİLE KADINLARA VE BEBEKLERE ÇOK DAHA ZARARLIYMIŞ UZAK DURABİLDİĞİN KADAR UZAK DUR BENİM MONİTÖR NERDEYSE MASADAN DÜŞECEK İTTİKÇE İTTİM UZANINCA BİLE DOKUNAMIYORUM AMA İÇİM YİNEDE RAHAT DEĞİL İŞ NEDENİYLE MECBUREN BİLGİSAYARLA ÇALIŞIYORUM :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…