DAHA DÜN BU KONU HAKKINDA Bİ YAZI OKUDUM KESİNLİKLE BİLGİSAYAR HAMİLE KADINLARA VE BEBEKLERE ÇOK DAHA ZARARLIYMIŞ UZAK DURABİLDİĞİN KADAR UZAK DUR BENİM MONİTÖR NERDEYSE MASADAN DÜŞECEK İTTİKÇE İTTİM UZANINCA BİLE DOKUNAMIYORUM AMA İÇİM YİNEDE RAHAT DEĞİL İŞ NEDENİYLE MECBUREN BİLGİSAYARLA ÇALIŞIYORUM :çok üzgünüm:
Biz hep basındayız .benimde okuduğum kadarıyla kanıtlanmış bir zararı yokmuş
kızlar tekrar selam..ani değişiklikler yasıorum bugunlerde..sabah işe gittim..2 saat sonra tuvalete çıktım ve çamaşırım baya ıslanmıştı-su gb..tabi hemen panik oldum, zaten dun eşimle alışveriş merkezinde baya gezdik diye altımda haff b agrıda vardı, korktum haliyle..hemen izin aldım ve eşimle dr a gittik..şimdi evden yazıorum..dr alttan muayne etti neyseki b rahim agzı açıklığı falan çıkmadı ama mantar enf. Kapmışım.bu su gb akıntı olmasına sebeb oluomuş.b şükür ettikten sonra aylık muaynemize gectik.serramın detaylısına baktı, herseyi yerinde, 306 gr olmuş.kafa ölçüsüne göre 19+1, diğer ölçülere göre 19+4 çıkıyor kızım. Dr çok kilo almamış olmamın iyi oldugunu söyledi, cunku bu aydan sonra baya kilo alıcakmışız.4 boyutlu resmine baktık ama nedense yuzu anlaşılır değil hala:=(merak ediorum kızımı..neyse allaha şükür saglıklı, ve bende 2 gunluk istirahatteyim..
kızlar tekrar selam..ani değişiklikler yasıorum bugunlerde..sabah işe gittim..2 saat sonra tuvalete çıktım ve çamaşırım baya ıslanmıştı-su gb..tabi hemen panik oldum, zaten dun eşimle alışveriş merkezinde baya gezdik diye altımda haff b agrıda vardı, korktum haliyle..hemen izin aldım ve eşimle dr a gittik..şimdi evden yazıorum..dr alttan muayne etti neyseki b rahim agzı açıklığı falan çıkmadı ama mantar enf. kapmışım.bu su gb akıntı olmasına sebeb oluomuş.b şükür ettikten sonra aylık muaynemize gectik.Serramın detaylısına baktı, herseyi yerinde, 306 gr olmuş.kafa ölçüsüne göre 19+1, diğer ölçülere göre 19+4 çıkıyor kızım. Dr çok kilo almamış olmamın iyi oldugunu söyledi, cunku bu aydan sonra baya kilo alıcakmışız.4 boyutlu resmine baktık ama nedense yuzu anlaşılır değil hala:=(merak ediorum kızımı..neyse Allaha şükür saglıklı, ve bende 2 gunluk istirahatteyim..
Biz hep basındayız .benimde okuduğum kadarıyla kanıtlanmış bir zararı yokmuş
karencim mantardan ötürü öyle olmuştur ki tedavisi var sonuçta
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun karencim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?