2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

o zaman zorunlu olmadıkça oturmayalım başına..:1no2:

kızlar tekrar selam..ani değişiklikler yasıorum bugunlerde..sabah işe gittim..2 saat sonra tuvalete çıktım ve çamaşırım baya ıslanmıştı-su gb..tabi hemen panik oldum, zaten dun eşimle alışveriş merkezinde baya gezdik diye altımda haff b agrıda vardı, korktum haliyle..hemen izin aldım ve eşimle dr a gittik..şimdi evden yazıorum..dr alttan muayne etti neyseki b rahim agzı açıklığı falan çıkmadı ama mantar enf. kapmışım.bu su gb akıntı olmasına sebeb oluomuş.b şükür ettikten sonra aylık muaynemize gectik.Serramın detaylısına baktı, herseyi yerinde, 306 gr olmuş.kafa ölçüsüne göre 19+1, diğer ölçülere göre 19+4 çıkıyor kızım. Dr çok kilo almamış olmamın iyi oldugunu söyledi, cunku bu aydan sonra baya kilo alıcakmışız.4 boyutlu resmine baktık ama nedense yuzu anlaşılır değil hala:=(merak ediorum kızımı..neyse Allaha şükür saglıklı, ve bende 2 gunluk istirahatteyim..

Ilsucum elektrikle çalışan her makina radyasyon yayıyor bunu bilmek bile insanı ürtüyor

geçmiş olsun karen ilsu senin akıntıların nasıl oldu ?

geçmiş olsun canım.enfeksiyon bende de var en baştan beri. baş edemedim ben ve artık kendi haline bıraktım ama korkuyorum da ilerlerse diye. dikkat et canım bol bol su içmek gerekiyor.
maşallah kuzuna da. ne kadar da büyümüş miniğin.

Biz hep basındayız .benimde okuduğum kadarıyla kanıtlanmış bir zararı yokmuş

bende öyle biliyorum canım.
ben de bir konuya takıldım.eşimin dedesi kanser hastası olduğu için hergün kemoterabi görüyor.
geçen gün kayınvalideye indim onlarda geldi.
önce unuttum bven olayı.
dede debeni sever , konuştuk felan sonradan aklıma geldi.beyaz melek in anlattıkalrı,
bir yastık alıp karnıma tuttum.
ama yine de içim raha etmedi.
bir vesile ile zaten kısa kalacaktım kaktımç.
akşam işim bittiğinde ise tekrar uğramadım.bebeğime zararı olur diye .eşime anlattım uğramam o halde bir daha dedi.
ama dedeyide ihmal etmiş olmak istemedim zaten görmeye gidemiyoruz ama bir ara gitmek gerekecek.gerçekten zararlıdır değil mi?
öyle ie hiç gitmeyeceğim ben.
en son beyaz melek doktorun ne dedi sana. canım .kaçıncı aya kadar mesela uzak duracağız.

karencim çok geçmiş olsun.mantarla atlatmana sevindim.başımıza gelecek en büyük enfeksiyon mantar olsun. çünkü en hafifif:)

Bebekler neden hareket ederler?
Bebeklerin rahim içinde (siz tersini düşünseniz de) keyifleri oldukça yerindedir ve "o ufacık yerde" sıkışmış değillerdir. Aksine, istedikleri her şeye (gıda maddeleri, oksijen, ısı, korunma duygusu) sahip olduklarından mutludurlar. Dünyanın en güvenli yeri muhtemelen burasıdır. Ancak bebeğinizin de bazı görevleri vardır: Bebeğiniz kendini "öteki dünyaya" yani bizim dünyamıza hazırlamak durumundadır. Bebeğiniz doğduğunda vücudundaki tüm kasları (kol ve bacak kasları, solunum kasları) mükemmel bir şekilde çalışır durumda olmalıdır. Kaslar çalışmadıklarında kitlesel olarak azalma yani "erime" eğilimindedir. Bu nedenle bebeğiniz içeride düzenli olarak egzersiz yapar. İşte bu egzersizler sizin tarafınızdan "oynama" şeklinde hissedilir. Oldukça enerji gerektiren bu egzersizler siz çikolata gibi kalorili gıdalar aldığınızda genellikle hızlanır.CADIARZU
alıntı

kızlar bebekleri hareket ettireceğiz diye çok çikolata yeyip de hiperaktif yapmayalım sonra onlarıdelikafadulden

Hürremcim benimde işte cumartesi çok üşüdüm yolda öyle bir akıntım geldi acık sarı renkteydi .ondan beri gelmiyor .dr a söylediğimde alttan bakmam lazım demişti.

Teşekkürler ahududulu ve hürrem,mantar için 5 gunluk fitil tedavsi verdi dr.. ama sanırı surekli nüks edio bu mantar..ne kadar dikkat etsem de, hamileyken bagısıklık azaldıgı için olabiliomuş..

GAYDİNCİM, dr uma bende mide yanması şikayetimi söyledim, gaviscon verdi.akşam eşim getiricek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…