2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

dr da sasırdı zaten 2 bulgusu var dedi
en belirgini kaşıntı diğeri sızı..bende sızı ve su akıntısı vardı ama kaşıntım yoktu.

gaydincim sen mail attım demissin gelmedi canım

sibel bu takvimlerde bugün bi tuğaflık var zaten hepimizin tarihler karıştı
yarın belki düzelir

canım öncelikle geçmiş olsun.........
Benim görümcem hem ışın hem de kemoterapi görüyor.........
Doktorum kemoterapinin bir zararı olmadığını söyledi bana......
Ama aldığı ışın tedavisi radyasyon yaydığı için tedavi tamamen bitene kadar görüşme dedi.bende hiç görüşmedim...
Tedavisi yarın bitiyor........çok şükür...
Eğer sadece kemoterapi alırsa bi zararı olmaz ama sen yine de dikkatli ol,aynı tabaktan bardaktan bişey yiyip içmemeye çalış tükürükten kopoterapi ilacı geçebilir...
Ama ışın alıyorsa kesinlikle görüşmemelisin canım.....

teşk.edei melek.
ben de detayalrı soracağım bir ara.
pek anlayamadım.dedenin yanında konuşulmuyor ,o yzüden üstü kapalı kaldı.
ama yine de dikkat etmekte fayda var.
savunmasız yavrualrımız biz den elimizde olmayrk bile etkilencekler mecburen.
inşallah allahım herkese şifa verir.

canım solumakla aynı tabak ..vs yemekle geçiyor aynı odada olmamak gerekiyor
hamilelik boyunca ve bebek çocukları kemoterapi alanların yanına girmelerini istemiyor drlar

canım gaviskonun tadı iğrenç ben çiğneyinceye kadar midem bulanıyor renni yada talcid al daha iyi
hem gaviskon ekşimeye iyi gelmiyor sadece yanmaya iyi

hanımlar ikili testiyle cinsiyeti uyum sağlayan varmı aranızda yada tam tersi olanlarınız?

benim hem beta hcgm hemde çin takvimim tuttu

Kıslar netim koptu ancak geldim
Miden yanmam için bende hem talcid alıcam hemde gaviskon evde bulunsun tutunca fena oluyo ya
Annecik sorma takvime kalsa doğumumuza az kaldı nasıl oldu anlamadık sayfada sorun var galiba

teşekkürler neslivicdan ,göürmcemin 2,5 yaşında kızı var o süekli dedeinin yanına gdiyordu.uyardım ama inşallah dikakt etmişlerdir.
bende durmasam aslıdna iyi olur dedim.ve bir şekilde duyurudm ama çallahım inşallah bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…