- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
kikoleyim benm serbest hcg m 17 idi ama kızım olucak dolayısıyla tutmadı.
cevabın için çok saol benimki 90 çıktı ama ultrasonda göstermedi ve bir ay beklicem çok sabırsızlanıyorum.ikinci ama genede hepsinin heycanı ayrı oluyo.
bende öyle biliyorum canım.
Ben de bir konuya takıldım.eşimin dedesi kanser hastası olduğu için hergün kemoterabi görüyor.
Geçen gün kayınvalideye indim onlarda geldi.
önce unuttum bven olayı.
Dede debeni sever , konuştuk felan sonradan aklıma geldi.beyaz melek in anlattıkalrı,
bir yastık alıp karnıma tuttum.
Ama yine de içim raha etmedi.
Bir vesile ile zaten kısa kalacaktım kaktımç.
Akşam işim bittiğinde ise tekrar uğramadım.bebeğime zararı olur diye .eşime anlattım uğramam o halde bir daha dedi.
Ama dedeyide ihmal etmiş olmak istemedim zaten görmeye gidemiyoruz ama bir ara gitmek gerekecek.gerçekten zararlıdır değil mi?
öyle ie hiç gitmeyeceğim ben.
En son beyaz melek doktorun ne dedi sana. Canım .kaçıncı aya kadar mesela uzak duracağız.
bazılarının gebelik haftaları cok ılerlemıs gormeyelı gaydın gamze mesela .))
bende öyle biliyorum canım.
ben de bir konuya takıldım.eşimin dedesi kanser hastası olduğu için hergün kemoterabi görüyor.
geçen gün kayınvalideye indim onlarda geldi.
önce unuttum bven olayı.
dede debeni sever , konuştuk felan sonradan aklıma geldi.beyaz melek in anlattıkalrı,
bir yastık alıp karnıma tuttum.
ama yine de içim raha etmedi.
bir vesile ile zaten kısa kalacaktım kaktımç.
akşam işim bittiğinde ise tekrar uğramadım.bebeğime zararı olur diye .eşime anlattım uğramam o halde bir daha dedi.
ama dedeyide ihmal etmiş olmak istemedim zaten görmeye gidemiyoruz ama bir ara gitmek gerekecek.gerçekten zararlıdır değil mi?
öyle ie hiç gitmeyeceğim ben.
en son beyaz melek doktorun ne dedi sana. canım .kaçıncı aya kadar mesela uzak duracağız.
Teşekkürler ahududulu ve hürrem,mantar için 5 gunluk fitil tedavsi verdi dr.. ama sanırı surekli nüks edio bu mantar..ne kadar dikkat etsem de, hamileyken bagısıklık azaldıgı için olabiliomuş..
ende hamileliğin ilk aylarında geçirdim fitil kullandım
ne kaşıntım vardı nede sızım sadece akıntı açık sarı
GAYDİNCİM, dr uma bende mide yanması şikayetimi söyledim, gaviscon verdi.akşam eşim getiricek.
hanımlar ikili testiyle cinsiyeti uyum sağlayan varmı aranızda yada tam tersi olanlarınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?