rennie nin hamileler uzerinde etkisi bilinmiyor sanırım neslivicdan..
vademecum da yazıosa sorun yok,b bnm eşimde recetesini okumuştu ve b bilgiye rastlamamıştı.belkide ben yanlış hatırlıorumdur.rennie zaten daha hafif b ilaç, tam bize göre:=) ama gavisconu bilmiorum.denicem bakalım..
merhaba kızlar işte geldim:) herşey yolunda bebişim şuan sağlıklı düzgün çıktı günüyle uyumlu kilosuda 410 gram olmuş 20+3 çıktı günümüzde doktorum da kız dedi sağlıklı sıhatli olsunda sorun değil zaten kızım diye seviyodum ilk doktor öyle demişti doğru tuttu delikafaduldenbenim doktor çok cins ne yaptım ne ettiysem hiç bi ilaç yazmadı delirdim ne dediysem bana tersini diyo başım dertte beni anlamıyo bu doktor ya miydem diyorum akşam ekmek yeme yağlı yemekler yeme zaten yemiyorum uyku uyuyamıyorum diyorum duş al yat işte kalın yastıkta uyu az ye sık ye sanki bilmiyorum ben yaa hiç bir şikayetimi dindirecek bişey vermiyo doğal yöndende olmuyo allahım yaaa-tatlicadiarzu-
merhaba kızlar işte geldim:) herşey yolunda bebişim şuan sağlıklı düzgün çıktı günüyle uyumlu kilosuda 410 gram olmuş 20+3 çıktı günümüzde doktorum da kız dedi sağlıklı sıhatli olsunda sorun değil zaten kızım diye seviyodum ilk doktor öyle demişti doğru tuttu delikafaduldenbenim doktor çok cins ne yaptım ne ettiysem hiç bi ilaç yazmadı delirdim ne dediysem bana tersini diyo başım dertte beni anlamıyo bu doktor ya miydem diyorum akşam ekmek yeme yağlı yemekler yeme zaten yemiyorum uyku uyuyamıyorum diyorum duş al yat işte kalın yastıkta uyu az ye sık ye sanki bilmiyorum ben yaa hiç bir şikayetimi dindirecek bişey vermiyo doğal yöndende olmuyo allahım yaaa-tatlicadiarzu-
canım gozun aydın sevındım bebısının ıyı olmasınakaydirigubbakcemile5
benim dr umda ilaç yazmıyor
ama ben kocamı kandırıyorum ne olur dayanamıyorum diye ağrı kesici kulandırmıyor ama midem için ilaç alıyorum
uykusuzluk için melisa çayını duymuştum ama gebelerde içilebilirmi bilmiyorum istersen araştır
kızının sağlıklı olmasına sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
şuan kilo almamışım halen 3 kilo almış gözüküyorum doktorun tartısında gayet normal dedi iyi gidiyosun dedi
CANIM ÇOK ŞÜKÜR...........
HAYIRLISI OLSUN KIZINN..ALLAH BAĞIŞLASIN İNŞALLAH..MAŞALLAH BENİM PRENSESİME...........
DOKTORUNA SAKIN KIZMA CANIM..BEN ÇOK BEĞENDİM ÇÜNKÜ...........a.s
GERÇEKTEN ÇOK DOĞRU ŞEYLER SÖYLEMİŞ...DOĞAL YOLL OLMALI OLACAK...
BEN HAMİLELİKTE İLAÇ ALINMASINA ÇOK KARŞIYIM......:1closedeyes:
BİZ..HERŞEYE ÜZÜLÜP STRES YAPIP KENDİMİZİ HASTA EDİYORUZ...SONRADA İİLAÇ İSTİYORUZ.........POZİTİF OL,RAHATLA,DÜZENLİ VE HAFİF BESLEN VE MUTLU OL....TÜM SIKINTILARIN GEÇECEK EMİNİM...
SAĞLIKLA GELSİN PRENSESİN İNŞALLAHyerimseniben
sağol canım teşekkür ederim Şenizbakalım nasıl atlatıcam ya banyo desen benim zaten alerjim var ben hergece bu kışın ortasında hemde hamileyken giremem rinitim azıyo daha beter oluyorum allahım kendi kendime çareler üretmem lazım:)
kızlar benim alt kısmımda ağrılar oluyor sızı şeklindemi desem zonklamamı desem sizlerinde oluyormu drumu aradım yeni kültürleri yaptık temiz çıktı dedi erken doğum gibide gözükmüyor dedi arada dinlen dedi çok korkuyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?