2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

tickerlar ne güzel olmuş dimi keşke o haftalarda olsak şimdi
bende yeniden yaptım ama sorun var galba
haftamı hep 31 gösterdi düzelmezse başka ticker sitesinde yapacam

vademecum da yazıosa sorun yok,b bnm eşimde recetesini okumuştu ve b bilgiye rastlamamıştı.belkide ben yanlış hatırlıorumdur.rennie zaten daha hafif b ilaç, tam bize göre:=) ama gavisconu bilmiorum.denicem bakalım..

7910 ticker sitesinde sorun var ama ben düzelttim takvimimi...
Son adet tarihimi daha önceye girdim mesela ağustosa..deneye deneye tam haftama denk getirdim şimdilik yarın ne olur bilmem..........
Olmazsa değiştiririz takvimleri

merhaba kızlar işte geldim:) herşey yolunda bebişim şuan sağlıklı düzgün çıktı günüyle uyumlu kilosuda 410 gram olmuş 20+3 çıktı günümüzde doktorum da kız dedi sağlıklı sıhatli olsunda sorun değil zaten kızım diye seviyodum ilk doktor öyle demişti doğru tuttu delikafaduldenbenim doktor çok cins ne yaptım ne ettiysem hiç bi ilaç yazmadı delirdim ne dediysem bana tersini diyo başım dertte beni anlamıyo bu doktor ya miydem diyorum akşam ekmek yeme yağlı yemekler yeme zaten yemiyorum uyku uyuyamıyorum diyorum duş al yat işte kalın yastıkta uyu az ye sık ye sanki bilmiyorum ben yaa hiç bir şikayetimi dindirecek bişey vermiyo doğal yöndende olmuyo allahım yaaa -tatlicadiarzu-

ilaç iyi gelmesine iyi geliyorda tadı iğrenç
valla ben o ilacı çiğneyeceğime felaket yanmalarıma katlanıyorum
bide sen dene belki sana kötü gelmez

canım gozun aydın sevındım bebısının ıyı olmasınakaydirigubbakcemile5

benim dr umda ilaç yazmıyor
ama ben kocamı kandırıyorum ne olur dayanamıyorum diye ağrı kesici kulandırmıyor ama midem için ilaç alıyorum
uykusuzluk için melisa çayını duymuştum ama gebelerde içilebilirmi bilmiyorum istersen araştır
kızının sağlıklı olmasına sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

CANIM ÇOK ŞÜKÜR...........
HAYIRLISI OLSUN KIZINN..ALLAH BAĞIŞLASIN İNŞALLAH..MAŞALLAH BENİM PRENSESİME...........
DOKTORUNA SAKIN KIZMA CANIM..BEN ÇOK BEĞENDİM ÇÜNKÜ...........a.s
GERÇEKTEN ÇOK DOĞRU ŞEYLER SÖYLEMİŞ...DOĞAL YOLL OLMALI OLACAK...
BEN HAMİLELİKTE İLAÇ ALINMASINA ÇOK KARŞIYIM......:1closedeyes:
BİZ..HERŞEYE ÜZÜLÜP STRES YAPIP KENDİMİZİ HASTA EDİYORUZ...SONRADA İİLAÇ İSTİYORUZ.........POZİTİF OL,RAHATLA,DÜZENLİ VE HAFİF BESLEN VE MUTLU OL....TÜM SIKINTILARIN GEÇECEK EMİNİM...
SAĞLIKLA GELSİN PRENSESİN İNŞALLAHyerimseniben

canım gozun aydın sevındım bebısının ıyı olmasınakaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim kızlarŞeniz melisa çayını bilmiyorum ama araştırırm

sağol canım teşekkür ederim Şenizbakalım nasıl atlatıcam ya banyo desen benim zaten alerjim var ben hergece bu kışın ortasında hemde hamileyken giremem rinitim azıyo daha beter oluyorum allahım kendi kendime çareler üretmem lazım:)

Dilara maşallah kızçene kilosu iyi çıkmış yani fazla sanki hatta bende cumartesi gittim doktora 20+0 günümde 340 gr dedi doktorum detaylı usg de :uhm:
Talcid hepimiz kullanıyoruz dayanılmaz hal alırsa kullan sende benim doktorumda yazmadı çok kötü olursan al dedi bende alıcam yanma felekat bişiy

dilara canım gözünaydın akşamadan beri boşu boşuna strese girdin bak kızın çok iyiymiş benimdrumda vermiyor ilaç bende hamile kaldığımdan beri midem berbat sürekli kaynama var geğirme ama yine vermiyor

kızlar benim alt kısmımda ağrılar oluyor sızı şeklindemi desem zonklamamı desem sizlerinde oluyormu drumu aradım yeni kültürleri yaptık temiz çıktı dedi erken doğum gibide gözükmüyor dedi arada dinlen dedi çok korkuyorum yaaa

CANIM MESELA SEDECE BANYO DEĞİL...........
ORDAKİ AMAÇ STRESİ ÜZÜERİNDEN ATMAK...
RAHATLA NEŞELEN HAMİLELİĞİN VE BU GÜNÜMÜZÜN DEĞERİNİ BİLELİM...
ÜZÜLMÜYELİM...
ONLAR İÇİN SON 4-5 AY DAYANALIM AŞIRI GEREK OLMADIKÇA İLAÇ ALMAYALIM...
BEN VİTAMİN BİLE KULLANMIYORUM ŞU ANDA...ÇOK GEREK DUYARSAM ALACAĞIM...AMA ÇOK DİKKATLİ BESLENİYORUM:1hug:

Canım arada bir bende de oluyo hafif zonklama gibi dimi ama bence normal bunlar sıkıntı yapma
Banada 14 martta rahim ölçümü yapılacak birde kültür yapılacak inş. bişey çıkmaz ama kasma rahat ol bence sorun teşkil edecek bir durum değildir canım vücudumuzun hamileliğe gösterdiği reaksiyonlar diye düşünüyorum ben süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…