2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

derin benimde ara sıra zonklama oluyor geçyior
insan tedirgin oluyor
mesela şuan hiç biyerim tutmuyor pert haldeyim

dilaracım gözün aydin
2. kız yolsa demekki
sağlıcakla gelsin
çokta az kilo almışsın masallah

çok sağol canım gelde bana sor kendimi şişmiş bi balon hissediyorum buda normal boyumda yok ya kendimi dev gibi görüyorum

canım şimdi önde gidebilir kilosu ama yeri daraldıkça fazla kilo alamıcak bebişlerimiz vakti varken alsınlar her bebekte değişe biliyor bide benim doktorum usg demişti daha kızımda mesela ameliyata girceğim zaman demişti bana dedi bebiş 3450 gram gözüküyo ama artısı eksisi olabilir demişti ve kızım doğdu hakikattende dediği gibi 3200 gram doğdu yani kilo önemli değil belki önde belki geride sağlıklı olsunlarda Şeniz

derin canım mideyi geçtim uykusuzluğuma bi çözüm arıcam :) ikiside birbirinden kötü bişey kimse yaşamasın bende yoktu mide sorunu olmayan şeyler çıkmaya başladı sen nasıl geçiriyosun mide sorununu:teselli:

bazen bebek hareket ederse baskı hissediyorum zaten dedi bu aydan sonra bebiş yukarı çıkacak baskı azalır son aylarında tekrar başlar dedi doktor bakalım yat uzan canım kendini öyle baskı şeklinde hissedersen ayakta kalma

canım sana hayranım inşallah böyle gidersin gelçi bende abur cubur yemem vaktimde yer içer yatardım ama bakalım şu sorunları azda olsa çözsem:)

maşallah canım harika görünüyorsunŞeniz

canım herşeyin iyi olmasına sevindim o ölçümden haberim yok benimde:sm_confused:

maşallah kızına canım kocaman olmuş

cinsiyeti belli olan arkadaşları tebrik ediyorum...

doktorlarından güzel haberle dönen arkadaşlarıda kutluyorum

geçmiş almış başını gitmiş okuyamam mümkün değil:1no2:

allak bullak oldum zaten hep yatmak istiyorum bugün sanki tüm enerjimi yitirdimbenneyaptımki

ben çıkıyorum kızlar......
hepinize iyi akşamlar...tek tek öpüyorum..kendinize iyi bakın ve hiçbişeye üzülmeyin tamam mı..........
sağlıkla kalın...........

canım benimde oluyor arada bende endişeleniyordum
demekki annelerde oldğuna göre normal hamilelik sürecinde olağan bişey

canım çok ayakta kaldıysan olur, banada yorulunca oluyor..Dikkat et kendine lütfen...

yapmıyorum fazla ama sizede bi sorayım dedim sizdede oluyomu diye

hanımlar ikili testiyle cinsiyeti uyum sağlayan varmı aranızda yada tam tersi olanlarınız?

walla benim bütün hepsi tuttu. çin takvimi ikli testim hepsi tuttu...tabii bunlar batıl inanç yine de..

Karen dr bana akınım var diyince vajinal sabun verdi likit sabun .dün yaptım baya bi iyi geldi .

geçmiş olsun kızlarr...
benimde acayip kaşıntım var vajinamın üzerinde allah tan içinde değil 2 tane sivilce gibi kabarıklık var çok da kaşınıyorum dr a gitmeme çok var başka bi dr a mı gitsem acaba...

Benimde idrarımda bakteri varmış bende ilaç kullancam kızlar...

geçmiş olsun cnm inşallah geçer en kısa zamanda..

maşallah canım bebişinee

aynı ağrılar bende de var cnm merak etme bence bunlar normal... eğer uzun süreli olursa ve dinlenmekle geçmezse o zaman dr una ilet ben böyle okudum da bi yerdee :1hug:

ilsu neslivicdan demet demek sizlerinde oluyor rahatladım biraz banada bebek büyüyor baskı yapıyor olabilir dediler ama işte bademin olayından beri daha çok kafaya taktım acaba diyor insan allah kimseye yaşatmasın aslında demetcim fazlka ayakta kalmıyorum ama bazende diyorumki olacağı varsa bişeyin olur zaten allah korusun bütün bebeklerimizia.s.

Allahım bugün inanılmaz bir açlık var bende.
Alkımda sadece ne yesem fikri yanş sabit bir şey istemiyor canım.bir şey olsada yesem diye kafamda ki şey.
Offffff akşam evde neler yaparım bilmiyorum.sizde de böyle acaip dürtüler varmı?

eyetkiner drumda öle dedi süreklimi var ağrıdedi hiç geçmiyomu bendfe geçiyor dedim o zaman arada istirahat et dedi işte insan merak ediyor yinede yalnış bişey yapmak istemiyor drum bıktı benden zaten zırt pırt cepten arıyorum drumu

çok sağolun kızlar allah hepimize güzel haberler getirmeyi nasip etsin:Saruboceq:ŞenizŞeniz

ben çıkıyorum kızlar......
hepinize iyi akşamlar...tek tek öpüyorum..kendinize iyi bakın ve hiçbişeye üzülmeyin tamam mı..........
sağlıkla kalın...........

canım sende kendine iyi bak allaha emanet ol yarın görürşüzŞeniz sanırım akşamları evde pek takılmıyosun nete iyi dayanabiliyosun nete girmeden ben yatmadna
önce bi kontrol yaparım girerim okurum buranın muhtar adayı ben olcam bu gidişledelikafadulden

sağol canım teşekkür ederimŞeniz

slm arkadaşlar
geçmiş sayfalarda ikili testten cinsiyet belirleme diye bişi gördüm biraz açıklarmısınız
benim doktor 18 hafta bitmeden sölemiyo cinsiyetini..neyseki cmt günü dolıyo inşlh söyleer:çok üzgünüm:

dilaracım gözünaydın kızının iyi olmasına çok sevindim allah kucağına da almayı nasip eder inş. doktoruna gelince emin ol ki birbildiği vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…