- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
dilaracım gözün aydin
2. kız yolsa demekki
sağlıcakla gelsin
çokta az kilo almışsın masallah
Dilara maşallah kızçene kilosu iyi çıkmış yani fazla sanki hatta bende cumartesi gittim doktora 20+0 günümde 340 gr dedi doktorum detaylı usg de :uhm:
Talcid hepimiz kullanıyoruz dayanılmaz hal alırsa kullan sende benim doktorumda yazmadı çok kötü olursan al dedi bende alıcam yanma felekat bişiy
dilara canım gözünaydın akşamadan beri boşu boşuna strese girdin bak kızın çok iyiymiş benimdrumda vermiyor ilaç bende hamile kaldığımdan beri midem berbat sürekli kaynama var geğirme ama yine vermiyor
kızlar benim alt kısmımda ağrılar oluyor sızı şeklindemi desem zonklamamı desem sizlerinde oluyormu drumu aradım yeni kültürleri yaptık temiz çıktı dedi erken doğum gibide gözükmüyor dedi arada dinlen dedi çok korkuyorum yaaa
CANIM MESELA SEDECE BANYO DEĞİL...........
ORDAKİ AMAÇ STRESİ ÜZÜERİNDEN ATMAK...
RAHATLA NEŞELEN HAMİLELİĞİN VE BU GÜNÜMÜZÜN DEĞERİNİ BİLELİM...
ÜZÜLMÜYELİM...
ONLAR İÇİN SON 4-5 AY DAYANALIM AŞIRI GEREK OLMADIKÇA İLAÇ ALMAYALIM...
BEN VİTAMİN BİLE KULLANMIYORUM ŞU ANDA...ÇOK GEREK DUYARSAM ALACAĞIM...AMA ÇOK DİKKATLİ BESLENİYORUM:1hug:
Kıslar
Biz cumartesi doktordaydık ayrıntılı usg için değerlerimiz çok güsel çıktı maşallah herşey yolunda dedi doktorumuz 6. ayda rahim ağzı ölçümü yapacağız dedi birde rahim ağzından kültür alınacakmış kontrol amaçlı doğum sırasında bebeğe zarar verebilecek herhangi bir bulgu varmı diye araştıracaklarmış
Doktorlarınız 6. ay için böyle bir kontrolden bahsettimi sizlere bana tarihi yakın olan arkadaşlar cevap rica ediyorum sizden.
merhaba kızlar işte geldim:) herşey yolunda bebişim şuan sağlıklı düzgün çıktı günüyle uyumlu kilosuda 410 gram olmuş 20+3 çıktı günümüzde doktorum da kız dedi sağlıklı sıhatli olsunda sorun değil zaten kızım diye seviyodum ilk doktor öyle demişti doğru tuttu delikafaduldenbenim doktor çok cins ne yaptım ne ettiysem hiç bi ilaç yazmadı delirdim ne dediysem bana tersini diyo başım dertte beni anlamıyo bu doktor ya miydem diyorum akşam ekmek yeme yağlı yemekler yeme zaten yemiyorum uyku uyuyamıyorum diyorum duş al yat işte kalın yastıkta uyu az ye sık ye sanki bilmiyorum ben yaa hiç bir şikayetimi dindirecek bişey vermiyo doğal yöndende olmuyo allahım yaaa-tatlicadiarzu-
kızlar benim alt kısmımda ağrılar oluyor sızı şeklindemi desem zonklamamı desem sizlerinde oluyormu drumu aradım yeni kültürleri yaptık temiz çıktı dedi erken doğum gibide gözükmüyor dedi arada dinlen dedi çok korkuyorum yaaa
çok sağol canım gelde bana sor kendimi şişmiş bi balon hissediyorum buda normal boyumda yok ya kendimi dev gibi görüyorum
canım şimdi önde gidebilir kilosu ama yeri daraldıkça fazla kilo alamıcak bebişlerimiz vakti varken alsınlar her bebekte değişe biliyor bide benim doktorum usg demişti daha kızımda mesela ameliyata girceğim zaman demişti bana dedi bebiş 3450 gram gözüküyo ama artısı eksisi olabilir demişti ve kızım doğdu hakikattende dediği gibi 3200 gram doğdu yani kilo önemli değil belki önde belki geride sağlıklı olsunlarda Şeniz
derin canım mideyi geçtim uykusuzluğuma bi çözüm arıcam :) ikiside birbirinden kötü bişey kimse yaşamasın bende yoktu mide sorunu olmayan şeyler çıkmaya başladı sen nasıl geçiriyosun mide sorununu:teselli:
hiç bişi yapmıyorum canım su içiyorum sürekli sanki bastıryor gibi şuanda berbatım mesela drum bundan sonra çoğalacak dedi yandık
bazen bebek hareket ederse baskı hissediyorum zaten dedi bu aydan sonra bebiş yukarı çıkacak baskı azalır son aylarında tekrar başlar dedi doktor bakalım yat uzan canım kendini öyle baskı şeklinde hissedersen ayakta kalma
canım bende hamile kaldığımdan beri o sızı var ama sanki 2 3 gündür çoğaldı gibi çok ağrıyınca uzanıyorum artık
canım sana hayranım inşallah böyle gidersin gelçi bende abur cubur yemem vaktimde yer içer yatardım ama bakalım şu sorunları azda olsa çözsem:)
Canım arada bir bende de oluyo hafif zonklama gibi dimi ama bence normal bunlar sıkıntı yapma
Banada 14 martta rahim ölçümü yapılacak birde kültür yapılacak inş. bişey çıkmaz ama kasma rahat ol bence sorun teşkil edecek bir durum değildir canım vücudumuzun hamileliğe gösterdiği reaksiyonlar diye düşünüyorum ben süprizzzzz
hanımlar ikili testiyle cinsiyeti uyum sağlayan varmı aranızda yada tam tersi olanlarınız?
Karen dr bana akınım var diyince vajinal sabun verdi likit sabun .dün yaptım baya bi iyi geldi .
Benimde idrarımda bakteri varmış bende ilaç kullancam kızlar...
merhaba kızlar işte geldim:) herşey yolunda bebişim şuan sağlıklı düzgün çıktı günüyle uyumlu kilosuda 410 gram olmuş 20+3 çıktı günümüzde doktorum da kız dedi sağlıklı sıhatli olsunda sorun değil zaten kızım diye seviyodum ilk doktor öyle demişti doğru tuttu delikafaduldenbenim doktor çok cins ne yaptım ne ettiysem hiç bi ilaç yazmadı delirdim ne dediysem bana tersini diyo başım dertte beni anlamıyo bu doktor ya miydem diyorum akşam ekmek yeme yağlı yemekler yeme zaten yemiyorum uyku uyuyamıyorum diyorum duş al yat işte kalın yastıkta uyu az ye sık ye sanki bilmiyorum ben yaa hiç bir şikayetimi dindirecek bişey vermiyo doğal yöndende olmuyo allahım yaaa-tatlicadiarzu-
ben çıkıyorum kızlar......
hepinize iyi akşamlar...tek tek öpüyorum..kendinize iyi bakın ve hiçbişeye üzülmeyin tamam mı..........
sağlıkla kalın...........
maşallah canım harika görünüyorsunŞeniz
canım herşeyin iyi olmasına sevindimo ölçümden haberim yok benimde:sm_confused:
maşallah kızına canım kocaman olmuş
cinsiyeti belli olan arkadaşları tebrik ediyorum...
doktorlarından güzel haberle dönen arkadaşlarıda kutluyorum
geçmiş almış başını gitmiş okuyamam mümkün değil:1no2:
allak bullak oldum zaten hep yatmak istiyorum bugün sanki tüm enerjimi yitirdimbenneyaptımki
ben çıkıyorum kızlar......
hepinize iyi akşamlar...tek tek öpüyorum..kendinize iyi bakın ve hiçbişeye üzülmeyin tamam mı..........
sağlıkla kalın...........
walla benim bütün hepsi tuttu. çin takvimi ikli testim hepsi tuttu...tabii bunlar batıl inanç yine de..
geçmiş olsun kızlarr...
benimde acayip kaşıntım var vajinamın üzerinde allah tan içinde değil 2 tane sivilce gibi kabarıklık var çok da kaşınıyorum dr a gitmeme çok var başka bi dr a mı gitsem acaba...
geçmiş olsun cnm inşallah geçer en kısa zamanda..
maşallah canım bebişinee
aynı ağrılar bende de var cnm merak etme bence bunlar normal... eğer uzun süreli olursa ve dinlenmekle geçmezse o zaman dr una ilet ben böyle okudum da bi yerdee :1hug:
iyi akşamlar swethomecim yarın dilara gibi güzel haberlerle dönmeni bekleliyoruz...Yarın saat 2 de randevum canım.inaşallah mutlu deönerim
aklımda hiç soru kalmadan.
Iyi akşamlar ben çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?