2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

dilaracım gözünaydın kızının iyi olmasına çok sevindim allah kucağına da almayı nasip eder inş. doktoruna gelince emin ol ki birbildiği vardır...

Dilaracım gözün aydın olsun...
Allah sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi...

çok teşekkür ederim kızlar inşllah güzel haberler gelmeye devam eder...hihoyyyt

Canım ben hastayken ıhlamur, kabuk tarçın, elma kabuğu, limon kabuğunu kaynattım. İçine yarım limon sıktım. Biraz karabiber attım ve balla tatlandırdım. Valla eşim ilaç kullandı. AYnı zamanda iyileştik. Ama öyle ölü dirilten bir reçete maalesef yok. İlla 7 gün iyileşme süreci var. İlk 3 gün biraz ağır oluyor sonra hafifliyor. Bu arada kızın koccamannnn olmuş maşallah.

günaydın ..
iyi bir hafta olsun hepimize

benim ticker sapıtmış , 36 weeks 1 day yazıyor :uhm:

İyi ya işte. Yakında doğuma gidersin:) Oğluşun kesin di mi bu sefer?

kıslar cumartesi doktora gittim bebiş çok sağlıklıymış ve doktorum cinsiyetine %90 erkek dedi

Tebrik ederim canım. Maşallah oğluşuna.

kızlar bende 6 hafta sonra çarşamba günü oğlumu görücem fakat ben hiç hareketlerini hissetmiyorum 17 haftalık oldu aranızda benim gibi hissedemeyen varmı

Ben de hissetmek için can atardım. Bişeyler illa ki hissediyorsunuzdur da ona yormuyorsunuzdur. Bebişin tekmeleri pek minik olduğu için başta anlaşılmıyor. Ben 20. haftanın ortalarında tekmeler şiddetlenince emin oldum. Şimdi hiç durmuyor. Karnıma el koyunca hatta bakınca bile anlaşılıyor. Acayip güzel bir duygu. Tabi arada mesaneme yediğim tekmeleri saymazsam. Onlar sistit olmuş gibi acıtıyor. Bazen de elektrik çarpmış gibi oluyor. Yarı uyanıkken uyanıyorum. Ama olsun. Uyumasam da olur. Sağlığı yerinde olsun da.

teşekkür ederim canım benim grip eh işte idare eder şuan gece biraz terlemek iyi geldi sanki ama halen içim titriyo helede istanbul çok soğuk kar bekleniyo ama yağıcağını sanmıyorumCADIARZU

kızlar bişey sorucam sizin arada göğüs bölgenizde sanırım göğüs kafasi deniliyo:) ağrı oluyormu bide ağrı sırta vuruyo hem göğüste hem sırt bölgesinde içinizde bunu yaşayan varmı

iyi akşamlar güzeller nasılsınız ben 3 gündür giremiyordum misafirlerim vardı bugün doktora gittik bebişim çok iyiymiş 330 gram olmuş drum hala %70 kız dedi bu hafta ayrıntılı ultrasona gidecez

Bademim sen benim kader arkadaşımdın.Sen ,ben ve comebaby aynı gün yola çıktık.Başarıcaz dedik ve başardık.Ve ben inanıyorum ki sen gene başarıcaksın ve bu sefer evladını belki de evlatlarını kucağına alacaksın.Allahım sana çok büyük sabır versin hep yanında olsun.Meleklerin sana cennet kapılarını açsın.

evet canımm aynısı banada oluyo a.s
bıde kemıklerım cıtır cıtır ötuyo gerılıyorum nedense
fisfisfis

canım şimdi onu yazayım dedim ama sen benden önce yazmışsın. aynı ağrı yaaaaa. şimdi bile yaşıyorum çok oturamıyorum valla

iyi akşamlar güzeller nasılsınız ben 3 gündür giremiyordum misafirlerim vardı bugün doktora gittik bebişim çok iyiymiş 330 gram olmuş drum hala %70 kız dedi bu hafta ayrıntılı ultrasona gidecez

maşallah canım sağlıklı olsunlarda hayırlısı ama ilk kız dedikleri genelde değişmedi canım allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin:Saruboceq:

evet canımm aynısı banada oluyo a.s
bıde kemıklerım cıtır cıtır ötuyo gerılıyorum nedense
fisfisfis

canım şimdi onu yazayım dedim ama sen benden önce yazmışsın. aynı ağrı yaaaaa. şimdi bile yaşıyorum çok oturamıyorum valla

kızlar dün gece uyuyamadım zaten bide yatakta tuttu ağrı dönmekten artık ne sırtım ne göğsüm çok fena oldum böyle nefes alırken bile batmalar oluyo sizdede nefes alırken batma oluyomu bugün doktoruma sordum diyo geç saatte bırakma yeme işini saat 8 de akşam yemeğini kes meyve ve süt iç dedi yat çok hızlı yemektende oluyomuş bide ekmeği 2 dilimden fazla vermedi akşamları 2 dilim fazlası yok:1no2: zaten fazla yemiyordum geçte yemiyorum anlamadım fisfisfis

maşallah canım sağlıklı olsunlarda hayırlısı ama ilk kız dedikleri genelde değişmedi canım allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin:Saruboceq:

amin canım hayırlısıyla sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ikiside benim canımdan kanımdan

selam kislar.. gecmisi ancak okuyup bitirebildim. bende yarin tekrar doktora gidiyorum daha bi hafta olmadan. snairim idrar yollarimda iltihap oldu. cok sikintim var. yanma sik idrar cikma falan.. idrar testi yapilcak. tabi gitmisken bebgimi de gorururum:) 3 boyutlu da netlestiremedigimiz cinsiyet bakarsiniz normal ultrasonda belli olur.. nasip...

dilaracim tebrik ederim canim kizin oluyomuss.

nurcum aynen dedigin gibi hayirli ve saglikli olsunlar da fark eder mi yaa. kiz yada erkek

kızlar badem olay gerçek mi ben geçmişi yeni okuyorum ya çok kötü oldum lütfen şaka falan diyin

canım ilk önce geçmiş olsun inş çok önemli bişey çıkmaz.inş bebeğinin cinsiyetini de öğrenirsin.yazarken kızınıda görürsün yazıyordum.allah mı söyletti ne güzel haberlerini bekliyoruz.

teşekkür ederim canım sağlıklı olsunlarda kız erkek ne farkeder yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…