vallahi kızlar benim ikili test ve çin takvimi tutmadı kız çıkıyordu ama dr 2. erkek yolda dedi
dilaracım gözünaydın kızının iyi olmasına çok sevindim allah kucağına da almayı nasip eder inş. doktoruna gelince emin ol ki birbildiği vardır...
Dilaracım gözün aydın olsun...
Allah sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi...
canım keşke terleyebilsem sıkıntıya gelemiyorum bi üşüyorum bi hafif bi terleme geliyo üzerimden yeleğimi felan çıkartıp atıyorum fena oluyorum bende anlamadım üşüsem hemen giyiniyorum biraz sıcak olsun hemen daralıyorum off yaa nerden bulaştı bu yine bana limon desen çok seviyorum ama en fazla 3 5 damla alabiliyorum tansiyonumu hemen 4 5 kadar düşürüyorum koma halinde yatıyorum bu sefer((..
günaydın ..
iyi bir hafta olsun hepimize
benim ticker sapıtmış , 36 weeks 1 day yazıyor :uhm:
kıslar cumartesi doktora gittim bebiş çok sağlıklıymış ve doktorum cinsiyetine %90 erkek dedi
kızlar bende 6 hafta sonra çarşamba günü oğlumu görücem fakat ben hiç hareketlerini hissetmiyorum 17 haftalık oldu aranızda benim gibi hissedemeyen varmı
Teşekkürler ahududulu ve hürrem,mantar için 5 gunluk fitil tedavsi verdi dr.. ama sanırı surekli nüks edio bu mantar..ne kadar dikkat etsem de, hamileyken bagısıklık azaldıgı için olabiliomuş..
Bende 2,5 aylıkken günlük pedler yüzünden mantar oldum. Dr ilaç bile yazamadı. Sürekli kuru tutmaya gayret ettim. Bir de günde 2 kez genital bölge temizleyicisi ile yıkadım. Pudralı peçete de işe yarıyor. Ama sürekli değiştirmek lazım. Bir de pudrayı vajinaya sürmemek gerekiyor. Geçmiş olsun canım.
Bu bilgiyi ben bulmuştum ama benimki de tutmadı. kaydirigubbakcemile3kikoleyim benm serbest hcg m 17 idi ama kızım olucak dolayısıyla tutmadı.
Canım ben hastayken ıhlamur, kabuk tarçın, elma kabuğu, limon kabuğunu kaynattım. İçine yarım limon sıktım. Biraz karabiber attım ve balla tatlandırdım. Valla eşim ilaç kullandı. AYnı zamanda iyileştik. Ama öyle ölü dirilten bir reçete maalesef yok. İlla 7 gün iyileşme süreci var. İlk 3 gün biraz ağır oluyor sonra hafifliyor. Bu arada kızın koccamannnn olmuş maşallah.
kızlar bişey sorucam sizin arada göğüs bölgenizde sanırım göğüs kafasi deniliyo:) ağrı oluyormu bide ağrı sırta vuruyo hem göğüste hem sırt bölgesinde içinizde bunu yaşayan varmı
kızlar bişey sorucam sizin arada göğüs bölgenizde sanırım göğüs kafasi deniliyo:) ağrı oluyormu bide ağrı sırta vuruyo hem göğüste hem sırt bölgesinde içinizde bunu yaşayan varmı
iyi akşamlar güzeller nasılsınız ben 3 gündür giremiyordum misafirlerim vardı bugün doktora gittik bebişim çok iyiymiş 330 gram olmuş drum hala %70 kız dedi bu hafta ayrıntılı ultrasona gidecez
evet canımm aynısı banada oluyo a.s
bıde kemıklerım cıtır cıtır ötuyo gerılıyorum nedensefisfisfis
canım şimdi onu yazayım dedim ama sen benden önce yazmışsın. aynı ağrı yaaaaa. şimdi bile yaşıyorum çok oturamıyorum valla
iyi geceler herkese....
Çok güzel bir video izledim...
Hadi sizde izleyinn moraliniz biraz yerine gelir belkii...Anne Karnında Yaşamın Öyküsü - İklimSanat Belgesel - Blogcu
maşallah canım sağlıklı olsunlarda hayırlısı ama ilk kız dedikleri genelde değişmedi canım allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin:Saruboceq:
canım bende sadece üşüttüğüm zaman oluyor ceryanda kalmamaya çalış canımkızlar bişey sorucam sizin arada göğüs bölgenizde sanırım göğüs kafasi deniliyo:) ağrı oluyormu bide ağrı sırta vuruyo hem göğüste hem sırt bölgesinde içinizde bunu yaşayan varmı
canım ilk önce geçmiş olsun inş çok önemli bişey çıkmaz.inş bebeğinin cinsiyetini de öğrenirsin.yazarken kızınıda görürsün yazıyordum.allah mı söyletti ne güzel haberlerini bekliyoruz.selam kislar.. gecmisi ancak okuyup bitirebildim. bende yarin tekrar doktora gidiyorum daha bi hafta olmadan. snairim idrar yollarimda iltihap oldu. cok sikintim var. yanma sik idrar cikma falan.. idrar testi yapilcak. tabi gitmisken bebgimi de gorururum:) 3 boyutlu da netlestiremedigimiz cinsiyet bakarsiniz normal ultrasonda belli olur.. nasip...
dilaracim tebrik ederim canim kizin oluyomuss.
nurcum aynen dedigin gibi hayirli ve saglikli olsunlar da fark eder mi yaa. kiz yada erkek
kızlar badem olay gerçek mi ben geçmişi yeni okuyorum ya çok kötü oldum lütfen şaka falan diyin
selam kislar.. gecmisi ancak okuyup bitirebildim. bende yarin tekrar doktora gidiyorum daha bi hafta olmadan. snairim idrar yollarimda iltihap oldu. cok sikintim var. yanma sik idrar cikma falan.. idrar testi yapilcak. tabi gitmisken bebgimi de gorururum:) 3 boyutlu da netlestiremedigimiz cinsiyet bakarsiniz normal ultrasonda belli olur.. nasip...
dilaracim tebrik ederim canim kizin oluyomuss.
nurcum aynen dedigin gibi hayirli ve saglikli olsunlar da fark eder mi yaa. kiz yada erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?